İkimizin Yerinenin Shiv'i Hayatını Kaybetti! Sidharth Shukla Neden Öldü? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

İkimizin Yerine’nin Shiv’i Hayatını Kaybetti! Ölüm Nedeni Ne?

İkimizin Yerine'nin Shiv'i Hayatını Kaybetti

İkimizin Yerine’nin Shiv’i Siddharth Shukla Hayatını Kaybetti!

Türkiye’de Kanal 7 ekranlarında gösterilen Türkçe dublajlı adı İkimizin Yerine dizisinde Kaymakam Shivraj Alok Shekhar (Shiv) karakterine hayat veren ünlü Hintli oyuncu Sidharth Shukla 2 Eylül 2021 tarihinde hayatını kaybetti. Peki, İkimizin Yerinenin Shiv’i Sidharth Shukla neden öldü? 40 (Kırk) yaşında hayata veda eden genç aktörün ani ölüyle ilgili bilinmezlik sürerken ilk açıklamalara göre, Shiv’in / Siddharth Shukla’nın ölüm nedeni olarak kalp krizi gösterildi.

Siddhart Shukla’nın Ölümü İle İlgili Hint Basınından İlk Haber

Hint basınında çıkan ilk haberlere göre Sidhart Shukla’nın ölümünden önce yaşananlar şöyle ifade edildi. “Mumbai Polis kaynakları, Sidharth Shukla’nın dün öğleden sonra 3.30’da huzursuz hissettiğini bildirdi. Sidharth bunu annesine gece haber vermişti. Annesine anlattıktan sonra Sidharth su içtikten sonra uyudu ve ondan sonra bir daha kalkmadı. Sidharth Shukla’nın otopsisi Cooper Hastanesi’nde yapılacak.” şeklinde oldu.

Sidharth Shukla Neden / Ne Zaman Öldü?

Hindistan’da ve dünyada Balika Vahdu (İkimizin Yerine) adlı Hint dizisi ve TV şovlarındaki rolüyle tanınan model Sidharth Shukla bu sabah saatlerinde 40 yaşında hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Shukla kalp krizi geçirdikten sonra 2 Eylül Perşembe sabahı Mumbai’deki Cooper Hastanesine kaldırıldı. İlk raporlar aktörün kalp krizi geçirdiğini öne sürdü; ancak üç doktordan oluşan bir heyet tarafından bir otopsi yapılacak denildi.

Sidhart Shukla Yolda Öldü!

Sidhart Shukla’yı hastaneye getiren sağlık ekipleri ifadelerinde, aktörün sağlık merkezine vardığında hayatını kaybettiği belirttiler. Bu ifadeye göre, hastaneye kaldırılan Shukla’nın yolda öldüğü alınan bilgiler arasında.

İkimizin Yerine’nin Shiv’i / Sidhart Shukla’nın Kesin Ölüm Nedeni İçin Otopsi Yapılacak

İkimizin Yerinenin Shiv’i Sidhart Shukla’nın ani ölümü herkesi derinden sarsarken, Mumbai Polisi konuyla ilgili açıklamada bulundu. Bu açıklamada; İlk belirlemelerde oyuncunun vücudunda herhangi bir yara izinin olmadığı bu nedenle de ölüm nedeninin henüz net olmadığı gerçek nedenin yapılacak otopsi sonucunda belirleneceği belirtildi.

Sidharth Shukla’nın Ani Ölümü Sevenlerini Yasa Boğdu

Model – Oyuncu Sidhart Shukla’nın ani kaybı sevenlerini yasa boğdu. Oyuncunun ölüm haberini alan Sunil Grover, Devoleena Bhattacharjee, Himanshi Khurana, Munmun Dutta gibi meslektaşlarının da kaldırıldığı Cooper Hastanesine geldikleri görülürdü. 2019 yılında Bigg Boss adlı programın 13. Sezonunu kazanan oyuncunun annesi ve iki kız kardeşi bulunuyor.

sidhart shukla öldüğünde yanında kim vardı
Sidhart Shukla Öldüğünde Yanında Sevgilisi Vardı

Sidhart Shukla’nın son olarak katılmış olduğu Bigg Boss 13 yarışmasında yakınlaştığı Punjabi şarkıcısı Shehnaaz Gill ile yarışma sonrasında sevgili oldukları iddia edilmişti. Shukla bunu her zaman inkar etse de Shehnaaz, Sidhart’a aşık olduğunu defalarca dile getirmişti. Ünlü aktörün ölümünden sonra ABP News ile özel bir görüşmede Rahul Mahajan, aktör son nefesini verirken Sehnaaz Kaur Gill’in Sidharth Shukla ile birlikte olup olmadığını açıkladı. Raporlara göre, oyuncu öldüğünde Shehnaaz’ın Sidharth ile birlikte olduğu bildiriliyor.

Otopsi Sonucunda Sidhart Shukla’nın Ölüm Nedeniyle İlgili Açıklama Geldi

Ölüm nedeni ilk raporlarda sonuçsuz kalan Sidhart Shukla’nın kesin ölüm nedeni araştırmak için üç doktor tarafından otopsi yapılacağı açıklanmıştı. Shukla’nın otopsisinin Perşembe günü Mumbai’deki hastanede yapıldığı belirtildi. Otopsi raporunda; “İlk raporlar, vücutta “dış yaralanma” bulunmadığını ve ölüm nedeninin belirlenemediğini öne sürüyor. Ölüm nedenini belirlemek için bir iç organ analizi ve diğer testler yapılacaktır.” denildi. Indian Express’e konuşan Cooper Hastanesi yetkilileri, örneklerin Adli Tıp Laboratuvarı’na gönderildiğini, kimyasal analiz ve histopatoloji raporunun beklendiğini söyledi. Sidharth’ın vücudunda herhangi bir iç veya dış yaralanma izi bulunmadı.” notunu da düştüler.

sidhart shukla'nın cenaze töreni

Sidhart Shukla’nın Cenaze Töreni Yapıldı

Perşembe günü genç yaşta hayatını kaybeden Sidhart Shukla’ya otopsi sonrasında 3 Eylül Cuma günü cenaze töreni. yapıldı. Sidhart Shukla’nın cenazesi / son ayinleri Mumbai’deki Oshiwara ölü yakma alanında gerçekleşti. Arkadaşları ve meslektaşlarının Shukla’ya son görevlerini yapmak için ölü yakma alanında görüldüğü belirtildi.

Siddhart Shukla Kimdir? Kısa Hayatına Sığdrıdığı Başarıları

Siddharth Shukla, 12 Aralık 1980 tarihinde Mumbai Maharashtra kentinde doğmuştur. Babası Ashok Shukla, bir inşaat mühendisi, annesi Rita Shukla, Hindistan Merkez Bankasında çalışmaktadır. İki tane de ablası bulunan Siddhart Shukla’nın ailesi aslen Uttar Pradesh, Allahabad’dan gelmektedir. Asıl mesleği İç Mimarlık olan Sidhart Shukla’nın ilk oyunculuk deneyimi 2008 yılında Hintçe TV programı Babul Ka Aangann Chootey Na ile olmuştur. İlk büyük çıkışını 2012 yılında Colors TV de yayınlanan programı Balika Vadhu dizisiyle yakalamıştır. Bu başarısını; Khatron Ke Khiladi, India’s Got Talent ve Bigg Boss’un birden çok sezonu gibi çeşitli realite TV şovlarında devam ettirmiştir. Sidhart Shukla son olarak Bigg Boss 13’ün galibiydi ve yakın zamanda Shehnaaz Gill ile Bigg Boss OTT’de görülmüştür.

sidhart shukla ne zaman öldü

Sidhart Shukla Üne Kavuştuğu Baliku Vahdu Dizinde de Genç Yaşta Hayatını Kaybetmişti

İkimizin Yerinenin Shiv’i Sidhart Shukla, üne kavuştuğu Baliku Vahdu dizisinde Kaymakam Shivraj Alok Shekhar karakterine hayat vermekte idi. Shivraj, dizide azılı bir katili yakalamak için gittiği operasyonda yüksekten düşerek genç yaşta hayata veda etmişti. Sidhart sanki kendi kaderini oynamıştı dizide. Shivraj’ın cenazesi tıpkı bugün Sidhart’ın cenazesi gibi dizinin tutkunlarına derin üzüntü vermişti. Bugün yaşananlar oyuncunun hayranlarına o günkünden daha derin bir üzüntü yaşattı.

Sidhart Shukla Özel Hayatı ve Dizileri İle ilgili detaylı bilgi için linki tıklayabilirsiniz.

Sidhart Shukla’nın Cenaze Töreninden Görüntüler

Sidharth Shukla’nın cenazesindeki Oshiwara krematoryumunda gerçekleşti. Sidharth Shukla’nın son yolculuğu, aktör Hinduizm dini inancının ateşli bir takipçisi olduğu için Brahmakumari ritüellerini içeriyordu.

BU YAZILARINIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu Yıl (2022) Kaybettiğimiz Tanınmış ve Ünlü Kişiler

2021’de Vefat Eden Ünlüler

İkimizin Yerine Neyi Konu Alıyor

İkimizin Yerine Finalde Neler Olacak?

Bir Cevap Yazın