İkimizin Sırrı Marriage Contract Kore Dizisinden Uyarlama! İşte Konusu Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

İkimizin Sırrı Dizisi Marriage Contract’ten Uyarlanacak!

İkimizin-Sırrı-Marriage-Contract

İkimizin Sırrı Marriage Contract Adlı Kore Dizinin Uyarlaması Olacak!

ATV’nin çok yakında ekranlara gelecek olan yeni Uyarlama dizi İkimizin Sırrı Marriage Contract adlı Kore Dizisinden televizyona uyarlanacak. Genç yaşta eşini kaybeden ve kocasından kalan borç batağı içerisinde küçük kızına bakmak zorunda kalan bir annenin dramını konu alan Marrige Contract (Evlilik Sözleşmesi) dizisinin Türkiye uyarlaması büyük ilgi gördü. Çekimlerine geçtiğimiz aylarda başlanan İkimizin Sırrı dizisinin yayınlanan tanıtım filmi seyirciyi oldukça heyecanlandırırken İkimizin Sırrı hangi Kore Dizisinden uyarlama sorusu yanıt aradı. Peki, ikimizin Sırrı dizisinin uyarlanacağı Güney Kore dizisi Marriage Contract’ın konusu ne? Finalde neler yaşanacak?

Kore Yapımı Marriage Contact Dizisinin Genel Konusu

marriage-contract-kore-dizisi-genel-konusu

2016 Güney Kore Yapımı Marriage Conract dizisinin genel hikayesi isminde de anlaşılacağı üzere şartlar gereği Kang Hye-soo ile Han ji-hoon’un evlilik sözleşmesiyle başlayan hayatlarını konu alıyor. Evliliklerinin ilk yıllarında trafik kazasında ölen kocasının tefeciye olan borcunu öderken zor günler geçiren Kang Hye soon, aynı zamanda küçük kızını büyütmek çabası içerisindedir. Han jin-hoon ise, siroz hastası olan ve karaciğer nakli yapılmazsa kısa bir sonra ölecek olan annesini kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Bir kaza sonrasında Han-jin ve Hye-soo’nun hayatları kesişir. İkili bir süre sonra karşılıklı çıkarları olduğunu fark ederler. Bu çıkarlar doğrultusunda herkesten habersiz sözleşmeli bir evlilik yapacaklardır.

Marriage Contract’ın Detaylı Hikayesi

Kang Hye-soo ( Uee ), ölen kocasının borçlarını öderken kızını büyütmek için mücadele eden bekar bir annedir. Han Ji-hoon ( Lee Seo-jin ), karaciğer nakline ihtiyacı olan annesini kurtarmak için sözleşmeli evlilik arayan bir şirket sahibinin oğludur . Hye-soo’ya ameliyat edilemez bir beyin tümörü teşhisi konulduğunda, Ji-hoon ile evlenmeyi ve kızına yetişkinliğe ulaşana kadar yetecek kadar para karşılığında karaciğerinin bir kısmını annesine bağışlamayı kabul eder.

Han Ji İlk Başlarda Hye Soo’nun Dolandırıcı Olduğunu Düşünür

Hye-Soo’nun 7 yaşındaki kızı Eun-Seong’u kurtarmak için Han Ji-Hoon sürdüğü arabanın önüne atlar ancak hiç darbe almasa da o anda bayılır. Ho-Joon’un restoranının sorumlusu onun bir dolandırıcı olabileceğini ve gerçekten yaralandığından emin olması gerektiğini söyler. Han Ji-Hoon, Hye-Soo’nun telefon numarasına sahiptir ve arka planda söylendiğini duyduktan sonra hastaneye gelen borç tahsildarı (Tefeci) olduğu ortaya çıkan gizemli bir adamdan bir telefon alır.

Han ji Annesini Kurtarmak İçin Tek Çaresi Vardır

Hye-Soo hastaneden çıkarken, tefeciler Hye-Soo’yu kovalar, neredeyse onu yakalar ancak kızı Eun-Seong ile birlikte Han Ji-Hoon’un arabasında saklanır. Han Ji-Hoon’un annesi hastaneye kaldırtılır. Şayet karaciğer nakli olmazsa ölecektir. Kötü haber annesi nakil sırasında listenin çok alt sıralarda olmasından dolayı Ji-Hoon, Hye-Soo’nun yasal bir bağışçı olması için tek çaresi onunla evlenmeye karar verir. Bu şekilde Hye soo hem borcunu ödeyebilecek hem de kaza sonrasında bayıldıktan sora çıkan sonuçlarda tedavi edilmesi zor beyin tümörü nedeniyle yokluğunda kızı Eun-Seong’un büyüyene kadar yetecek parasının olduğundan emin olacaktır. Eun-Seong başlangıçta Han Ji-Hoon’dan hiç hoşlanmasa da daha sonra onu çok sevecektir. İkilinin arasında yaşanan aşk hazin bir hikayenin de tanığı olacak.

Marrige Contract Detaylı Konusu İse Şöyle

Kang Hye-soo, ölen kocasından kalan yüklü borçları öderken aynı zamanda 7 yaşındaki kızını büyütmek için büyük mücadele vermektedir. Han ji hoon ise, siroz hastası olan ve şayet karaciğer nakli olmasa kısa bir ömrü olan annesine organ bulamadığı için çaresizlik içerisindedir. Hye-soo ile bir trafik kazası sonrasında tanışan han ji’nin hayatları kesişir. Hye soo kaza sonrasında ameliyat edilemeyen bir beyin tümörü olduğunu öğrenir. Aynı zamanda Han-ji’nin lokantasında şeflik yapan Hye soo onun sözleşmeli evlilik karşılığında yüklü miktar para ödeyeceğini söylemine kulak misafiri olur. Ölümün pençesine olan Hye-soo Han-ji’ye onunla sözleşmeli evlilik yapacağını söyler. Tek şartı borçlarını kapatmak ve kızını büyütecek kadar paradır.

Hye Soo ve Han ji Sözleşmeli Evlilik Yaparlar
Hye-Soo-ve-Han-ji-Sözleşmeli-Evlilik-Yaparlar

Han ji, HYe-soo’nun teklifi karısında önce şaşırsa da teklifi kabul etmekten başka çare bulamaz. Organ nakli için önlerinde zorlu bir süreç başlar. Zira çiftin nakil öncesi evlenmeleri resmi kurum tarafından kuşkuyla karşılanır. İkili resmi kurumları inandırmak ve hapse girmemek için birbirini seven iki sevgili rolünü yapmak zorunda kalırlar.

Han ji ve Hye Soo Arasında Başlayan Anlaşma Daha Sonra Aşka Dönüşür

Henüz 12 yaşında annesi tarafından terk edilen Han ji, katı karakterli, güvensiz hata oldukça kaba birisidir. Babasının evlilik dışı oğlu olan Han ji, küçük yaşından itibaren üvey annesiyle büyümüş, okumak için yurt dışına gitmiştir. Uzun yıllar orada kalmıştır. İşte güçte gözü olmayan Han ji’nin kadınlarla olan ilişkisi hep kısa süreli olmuştur. Hye soo ile karşılaşmaları da aynı kabalıkta olmuştur. Hye soo ile ortak çıkarlar doğrultusunda yola çıkan Han jin zamanla değişir, yumuşar ve hiç fark etmeden Hye soo’ya aşık olur.

Marriage Contract Dizisinin Finalinde Neler Yaşanacak?

Marriage Contract dizisinin sonu nasıl bitiyor? Merak edenler için final bölümün sihrini bozmadan küçük ip uçları vermeye çalışalım. Ucu açık finallerden hoşlanmayanlar için dizinin sonu haya kırıklığı yaratabilir. Ancak diğer taraftan bakarsak ölümcül bir hastalığa yakalanmış bir kadını, en derin duygularla seven bir adımın sessiz çığlıklarına tanık olacaksınız. Bu doğrultuda Hye soo’nun ölmüş gösterilmemesi, ancak Han ji’nin sözleri acı sonu ifade etmesi herkesi derinden etkileyecek.

Finalde Han ji’nin Yürek Burkan Sözleri

Dizinin finalinde Hye soo’nun son zamanları gösterilmese de Han ji’nin sözleri onun kaçınılmaz sona yaklaştığını bize haber veriyor. Han ji, “Eğer biri hayatımda ki en mutlu anı sorarsa cevap her zaman aynıdır. Şimdi, burada, bu an… Birlikte ne kadar zamanımız var bilmiyorum belki bir yıl belki bir ay, belki yarın da olabilir. Ama pişmanlık duyarak yaşamayacağız. Bu yüzden şimdi yapabileceğim tek şey seni seviyorum Hye Soo. Bir dakika bir saniye bile durmadan SENİ SEVİYORUM.” Sözleriyle Hye Soo’ya olan derin aşkını ve onunla geçirdiği her dakikanın kendisi için ne kadar önemli olduğunu ifade ediyor.

Marriage Contract Tanıtım Filmi

Marriage Contact Kore Dizisi Nereden İzlenir?

marriage-contract-nereden-izlenir

ATV’nin yeni dizisi İkimizin Sırrı’nın Kore dizisi Marriage Contract’tabn uyarlama olacağı bilgisinin paylaşılmasından sonra izleyiciler dizinin orijinal versiyonunu nerden seyredebilecekleriyle ilgili araştırma yapmaya başladılar. İlgi çeken dizinin Türkçe Altyazılı orijinal bölümünü online Kore Dizisi izleme platformu ve youtubde’dan yapabileceğimiz gibi, Netflix aboneliği olanlar direk netflix üzerinden izleyebilirler.

Marriage Contract Netflix’ten İzleme

Marriage Contract Youtube izleme

Marrige Contract ATV’de İkimizin Sırrı Adında Uyarlama Dizi Olarak Karşımıza Çıkacak

Kore dizilerinden uyarlama Türk dizilerinin çok rağbet gördüğü bu günlerde 2022 yeni sezonunda Marrige Contract’tan uyarlama İkimizin Sırrı dizisi ATV ekranlarında seyirciyle buluşacak. Başrolünü Leyla Feray ile Aras Aydın’ın paylaşacağı İkimizin Sırrı dizisi, bir anne kızın hayatta kalma mücadelesini anlatacak. Geçtiğimiz aylarda çekimlerin başlanan dizinin 3. Tanıtım Fragmanı kısa bir süre önce yayındandı. İkimizin Sırrı ne zaman başlayacak? Yakında sloganıyla tanıtımları devam eden İkimizin Sırrı Ağustos ayının ilk günlerinde seyirciyle buluşacak.

İkimizin Sırrı Konusu
ikimizin-sırrı-hangi-diziden-uyarlama

ATV’nin 2021 Yaz Sezonunda ekranlara gelecek olan İkimizin Sırrı dizisi, yedi yaşındaki kızı Hayal (Ahsen Türkyılmaz) ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat (Leyla Feray), biricik kızını masallarla, oyunlarla hayatın güzelliğini ve umudu aşılayarak büyütmektedir. Ancak anne-kızın bu mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal’in yolu bir trafik kazası sonrasında Alp Karahun (Aras Aydın) ile kesişir.

İkimizin Sırrı Oyuncuları

Kore dizisi uyarlaması İkimizin Sırrı’nın Başrollerini; Aras Aydın ve Leyla Feray paylaşırken dizinin diğer oyuncu kadrosunda ise; Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu, Irmak Örnek ve Bestemsu Özdemir rol alıyor.

İkimizin Sırrı Ne Zaman Başlayacak?

Geçtiğimiz aylarda çekimleri başlayan birbirinden ilgi çekici tanıtımlarıyla seyircide merak uyandıran İkimizin Sırrı dizisinin yayın tarihi belli oldu. 2021 Yaz sezonunda ekrana gelecek ATV’nin uyarlama dizisi İkimizin Sırrı 8 Ağustos Pazar akşamı izleyiciyle buluşacak.

İkimizin Sırrı 1. Bölüm Fragmanı

Marriage Contract Oyuncuları

7 yaşındaki kızına bakmakta zorlanan yoksul ve dul bir kadın olan Kang Hye-soo ile annesi hasta olan varlıklı bir iş adamı Han ji hoon anlaşmalı bir evlilik yapar. Marriage Contract dizisinin başrolünde; Lee Seo-jin (Han Ji Hoon), U-ie (Kang Hye soo), Kim Yong-geon (Han Seong-gook) rol alıyor.

Marriage Contract Diğer Oyuncu Kadrosu

  • Park Jung-soo – Yoon Seon-yeong olarak
  • Lee Hwi-hyang – Oh Mi-ran olarak
  • Kim Young-pil – Han Jeong-hoon
  • Shin Rin-ah – Cha Eun-seong
  • Kim Kwang-kyu – Park Ho-joon
  • Kim Yoo-ri – Seo Na-yoon
  • Jung Kyung-soon – Shim Yeong-hee
  • Lee Hyun-geol – Kong Soo-chang
  • Pyo Ye-jin – Hyun A-ra
  • Ahn Ji-hoon – Jo Seung-joo
  • Kim So-jin – Hwang Joo-yeon
  • Jin Seon-kyu – Oh Mi-ran’s doctor

Bir Cevap Yazın