İki Yabancı Hint Dizisi Saraswatichandra Konusu ve Oyuncuları Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

İki Yabancı Kanal 7’de Yeniden Başlıyor!

İki-Yabancı-Hint-Dizisi-Saraswatichandra-Konusu

İki Yabancı Hint Dizisi Saraswatichandra Konusu ve Oyuncuları

Bollywood’un En iyi Hint Dizileri arasında yer alan ve 2017 yılında Kanal 7 ekranlarında İki Yabancı Türkçe dublajlı ismiyle yayınlanan Saraswatichandra, Sanjay Leela Bhansali ve Ved Raj ve Abhijit Sinha tarafından yazılan 4 ciltlik Saraswatichandra romanın televizyona uyarlanmış şeklidir. 2014 yılında çekilen Hint Pembe dizisi Saraswatichandra, Saras ve Kumud’un unutulmaz aşk hikayesini anlatır. İşte aşkın ve dramın kusursuz bir şekilde gözler önüne serildiği İki Yabancı Hint Dizisi Saraswatichandra Konusu ve Oyuncuları ile ilgili tüm detaylar.

Saraswatichandra Romanı İnsanların Yaşam Tarzını ve İdeolojisini Anlatır

saras-kumud-aşk - Saraswatichandra Romanı

Türk televizyon kanalı Kanal 7’de 9 Şubat 2017 tarihinden itibaren İki Yabancı adıyla yayınlanan Hint Dizisi Saraswatichandra, aynı adı taşıyan romandan uyarlanmıştır. Ünlü Hintli roman yazarı Govardhanram Madhavram Tripathi, tarafından yazılan ve aynı zamanda yazarın tanınmasına neden olan Saraswatichandra romanı, 20. Yüzyılın başlarında yaşayan insanların yaşam tarzlarını ve düşüncelerini anlatır. O dönemin sosyal dokusunu en iyi şekilde işleyen romanda; geniş aile hayatını, eski gelenek ve göreneklerin nasıl yok edildiğini ilgi çekici tanımlamalarla anlatır.

İki Yabancı Kanal 7’de Yeniden Başlıyor!

Kanal 7 ekranlarında 2017 yılında yayınlanan İki Yabancı dizisi yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İki Yabancı ne zaman başlayacak? 22 Temmuz 2019 Pazartesi saat 22:45’te yayınlanmaya başlayacak dizi. Daha önce Kanal 7’de ekranlara gelen Sev Yeter Dizisi Konusu ve Oyuncularınin final yapmasından sonra yerine yayınlanacak.

İki Yabancı Kanal 7 Tanıtım Fragmanı

İki Yabancı Hint Dizisi – Saraswatichandra Genel Konusu

İki Yabancı /  Saraswatichandra Genel Konusu

İki Yabancı Hint dizisi, Saras ve Kumud’un yüreklere dokunan dillere destan aşk hikayesini konu alır. Ülkenin başta gelen aristokrat ailerinden birine mensup olan Saras / Saraschandra Vyas (Gautam Rode) orta sınıfa mensup bir ailenin kültürlü ve eğitimli kızı Kumud’un / Kusum Vyas (nee Desai), (Jennifer Winget) görücü usulüyle tanıştırılmasıyla başlayan olaylar zaman içerisinde tutkulu bir aşka ve kalp kırıklıklarına dönüşür.

Saraswatichandra StarPlus Orijinal Tanıtımı

https://www.youtube.com/watch?v=1IuGDBYHW4w

Saras, çocukken yaşadığı olay nedeniyle Kumud’la evlenmek istemez. Bunun üzerine Kumud mantik evliliği yapar. Hayat onları farklı bir konumda yeniden bir araya getirir. Saras ve Kumud her defasında birbirlerinden uzaklaşmayı isteseler de hayat oları hep bir araya getirir.

İki Yabancı’nın Hikayesinde Nişanlanan İkili Çok Geçmeden Ayrılırlar

saras-kumud-ayrılık

İkili tanışmalarından kısa bir süre sonra nişanlanırlar. Ancak çok geçmeden aslında birbirlerinden çok farklı düşüncede olduklarını ve hayata farklı bir gözle baktıklarını anlarlar. Saras, Kumud’un ailesi ve çevresi içinde düşeceği durumu hiç umursamadan nişanı bozarak ondan ayrılmak istediğini söyler. Saras’ın bu davranışı üzerine tek başına kalan Kumud, ailesinin toplum içerisindeki konumunu düşünerek mantık evliliği yapmaya karar verir.

Saraswati’nin Annesi Çocukken İntihar Etmiştir

Saraswati’nin, çocukken annesi intihar etmiştir. Annesinin ölümünden sonra babası Laxminandan Vyas (Chetan Pandit), kötü ve bencil bir kadın olan Gumaan (Monica Bedi) ile evlenmiştir. Laxminandan, Saras’ı en iyi arkadaşı Vidyachatur Desai’nin iyi eğitimli kızı Kumud Desai ile evlendirmek istese de annesinin ölümünden beri evlenmeyi içten içe reddeden Saras, Kumud’a evlenmek istemediğini belirten bir mektup yazar. Kumud’un evlilik teklifini gönülden kabul etmesine karşın babasına evlenmek istemediğini söylemesini ister.

Saras, Kumud’un Köyüne Ratnanagri’ye Gider

iki_yabancı-saras-kumud

Saras, yaşanan tüm olaylardan sonra yaşadığı şehir olan Dubai’den ayrılır ve Kumud’un köyü Ratnanagri’ye gelir. İlk başlarda kötü başlayan olaylar zaman geçtikçe yerini aşka bırakır. Kumud’un ailesiyle iyi geçinmeye başlayan Saras, onlara uyum sağlamaya başlar. Ve sonunda Kumud’a aşık olur. Bundan sonra ikili arasında kısa sürecek, Romantizm dolu anlar başlar.

Saras Uzun Yıllar Sonra Annesinin Neden İntihar Ettiğini Öğrenir!

Saras, Dubai’ye döndüğünde korkunç bir gerçekle karşılaşır. Eşyalarının arasında annesi tarafından yazılmış bir mektup bulur. Mektupta annesinin intihar etmesinin sebebinin babası Laxminandan ile Gumaan’la bir ilişki yaşadıklarını olduğunu öğrenmesi olduğunu öğrenir. Bunun üzerine Saras, ailesini paramparça eden babasını ve evini terk eder.

Kumud’la Evlenmemeye Karar Verir

Saraswatichandra hint dizisi

Evi ve babasına ait her şeyi reddeden Saras, artık Kumud’la evlenemezdir. Çünkü artık zengin bir ailenin oğlu değildir. Bu nedenle onu destekleyemeyecektir. Bu nedenle de onun kocası olmaya uygun olmadığına inanır.

Kalbi Kırılan Kumud Ailesinin İtibarı İçin Pramadan ile Evlenmye Karar Verir

saras-kumuddan-ayrılıyor

Saras’ın hiç beklemediği bu kararı üzerine kalbi kırılan Kumud, ailesinin itibarını kurtarmak için politik bir ailenin oğlu olan Pramadan Dharmadhikari (Anshul Trivedi) ile evlilik yapmaya karar verir.

Kumud Düğünden Sonra Büyük Bir Şok Yaşar!

kumud-ve-pramad

Pramadan ile evlenen Kumud, büyük bir gerçekle karşı karşıya gelir. Pramad onu düğün gecesi ormana götürür ve onunla asla karı koca olmayacaklarını söyler. Zira, Pramad, Kumud’la evlenmeye zorlanan ve onu asla karısı olarak kabul etmeyen bir alkoliktir. Onunla evlenmeyi asla kabul etmeyen Pramad, ona kötü muamele etse de Kumud, onunla evli kalmaya ve onu iyi bir insana dönüştürmeye karar verir.

Saras Kumud’un Evliliğini Durdurmaya Çalışsa da Bunu Başaramaz

saras-ölesiye-dövülüyor

Saras, Kumud’un Pramad ile evlenmeye karar vermesinden sonra büyük hata yaptığının farkına varır. Kumud’un Pramad ile evliliğini durdurmak için harekete geçer. Ancak haydutlar tarafından dövülür ve ölüme terk edilir. Kumud ise, Saras’ın bu durumundan tamamen habersizdir.

Saras, Pramad ve Kumud’u Birleştireceğine Söz Verir

İki Yabancı genel konusu

Ölüme terk edilen Saras, kız kardeşi Alak (Vahbbiz Dorabjee) tarafından bulunur ve aile konağına getirilir. Kısa sürede sağlığına kavuşan Saras, Kumud’un durumunu öğrenir. Kumud’u kurtarmak için çok geç kaldığını düşünür. Aşkını bir tarafa bırakarak Kumud’un mutluluğu için Pramad’ı yolundan döndürüp, iyi bir eş olmasını sağlayacağına söz verir.

Kumud, Saras’ın Neden Evlenmek İstemediğini Öğrenir

Oğlu Pramad’ın kötü yaşam tarzını beğenmeyen Buddhidhan Dharmadhikari, Kendisini Saraswatichandra Vyas olarak tanıtan Saras’ı sekreteri olarak atar. Bu durum Pramad’ın onu kıskanmasına neden olur. Saras’ın kendisiyle evlenmek istememesinin nedenini öğrenir ve onu affeder. Onun ev haklı tarafından küçümsenmesini görmeye dayanamayan Kumud, Saras’dan evden ayrılmasını ister. Ancak Saras, onunla Pratab arasını düzeltmeden oradan gitmeyeceği cevabı alır.

Pramad Rol Yapmaya Başlar

Saras’ın çabalarına karşın hala Kumud’dan nefret eden Pramad, tavır değiştirerek iyi bir adam olarak değişmiş gibi yapmaya başlıyor. Aslında Pramad’ın Kumud’u kaçırması için tuttuğu, Saras’ı ölesiye döven adamların elinden kurtaran Kumud’un kız kardeşi Kusum Saras’a aşık oluyor.

Kumud’un Kızkardeşi Kusum Saras’a Aşık Olur

Kumud ve Saras hala birbirlerini çok sevseler de hayat onlara türlü oyunlar oynar. Bu sefer de Kumud’un kızkardeşi Kusum, Saras’a aşık olmuştur. Kumud’a Saras’ı sevdiğini ve onunla evlenmek istediğini söyler. Kumud, kız kardeşinin mutluluğu için aşkını kalbine gömer. Kumud’un ailesi daha önce yaşadıkları deneyimden sonra Saras ve Kusum’un evliklerlini onaylamasalar da Kusum onları ikna eder. Saras’da bu evliliği istememektedir. Çünkü Kusum’u her zaman kız kardeşi olarak görmektedir.

Kumud ve Saras Evleniyor

Saraswatichandra--Kumud--evleniyor

Aşırı alkol alması nedeniyle terinal siroz teşhisi konan Pramad, Kumud’un hayatından uzaklaşır ve yurt dışında tedavi olmaya gider. Prmad ve Kumud’un boşanmasından sonra Kumud, gerçek aşkı Saras ile evlenir.

Gumaan’ın Desai / Vyas’ın Oyunları Ortaya Çıkıyor

Saras’ın küçük yaşta öldüğü düşünülen küçük erkek kardeşi Kabir’in hayatta olduğu ve Gumaan’ın Desai / Vyas Ailesi’ni yok etmek için çalıştığı ortaya çıktı.
Bazı kıvrımlar ve dönüşlerden sonra tutuklandı ve Kabir mutlu bir şekilde ailesine uyum sağlamaya başladı ve Saras’ın yanı sıra babasıyla uzlaştı.

İki Yabancı Kaç Bölüm

Son dönemlerde yıllarca süren uzun bölümlü Hint Dizilerine alışkın olsak da İki Yabancı / Saraswatichandra dizisinin orijinal bölüm sayısı 444, bölüm süreleri ise, 20 dakika. Türkiye’de 1 saatlik bölümler gösterildiği için Türkiye’de izleyeceğimiz bölüm sayısı 111. Yani diğer bir ifade ile İkimizin Yerine 111 Bölüm sonra final yapacak.

En iyi Hint Dizileri

İki Yabancı Oyuncuları Ana Karakterler – Kim Kimdir?

Kumud Vyas
(nee Desai)
Jennifer Winget Pramadan ve Saras’ın
karısı Kumus’un ablası
Saraschandra Vyas,
Saraswatichandra,
Saras
Gautam Rode Kumud’un kocası
Danny ve Kabir’in erkek
kardeşi
Laxminandan
Vyas
Vijay Joseph Chetan Saras, Kabir ve Danny’nin
babası
Saraswati VyasMaleeka R Ghai Saras ve Kabir’in intihar ettiği sanılan anneleri
Gumaan Kaur VyasMonica BediSaras ve Kabir’in üvey annesi,
Danny’nin annesi
Vidyachatur DesaiYatin Karyekar
Ali Raza Naamdaar
Kumud ve Kusum’un babası
Guniyal Devi DesaiAlpana Buch Kumud ve Kusum’un annesi
Pramadan DharmadhikariAnshul Trivedi Kumud’un eski kocası
Buddhi Dhan Dharmadhikari Sai Ballal  Pramad ve Alak’ın babası
Kusum Vyas (nee Desai)Shiny Doshi Kumud’un kız kardeşi
Danny’nin karısı
Danny VyasVarun KapoorSaras ve Kabir’in üvey kardeşleri,
Kumus’un kocası
Kabir VyasAshish KapoorSaras’ın uzun zamandır kayıp olanerkek kardeşi,
Anushka’nın kocası
Anushka VyasSrishty RodeKabir’in karısı
Alak Kishori Dharmadhikari Vahbbiz DorabjeePramad’ın kız kardeşi

İki Yabancı Hint Dizisi / Diğer Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Saraswatichandra  oyuncuları iki-yabancı-oyuncu-kadrosu

Ragini Shah: Dugba, Vidyachtur’un küçük kız kardeşi.
Vinita Joshi Thakkar, Kumari, Dugba’nın kızı.
Mehul Kajaria, Gyanchatur Desai, Vidyachatur’un kardeşi
Mansi Jain: Chandrika Kaur Desai, Gyanchatur’ın karısı
Surya Kanth/Winy Tripathi: Yash Desai, Gyanchatur ve Chandrika’ın oğlu
Soni Singh: Kalika Desai, Yash’ın karısı
Sonia Shah: Menaka, Gumaan’ın ablası
Pratichee Mishra: Saubhagyavati Devi Dharmadhikari
Vijay Dadlani: Indresh
Rahul Ram: Prashant
Mithil Jain: Sub-Inspector Umesh Solanki
Shahrukh Sadri: Murakh Das
Smita Shetty: Sunder Baa
Varun Sharma: Mihir
Shivani Gosain: Sunanda (Ghuman’ın arkadaşı, sonradan Chandni Bazaar’daki rakibi.

İki Yabancı / Saraswatichandra Künyesi

saraswatichandra-konusu-ve-oyuncuları

Orijinal Adı : Saraswatichandra
Türü: Romantik – Dram
Başrol Oyuncuları: Gautam Rode, Jennifer Winget, Shiny Doshi, Anirudh Singh
Yönetmeni: Sanjay Leela Bhansali, Babbal arvind.
Orijinal Adı : Saraswatichandra
Başrol Oyuncuları: Gautam Rode, Jennifer Winget, Shiny Doshi, Anirudh Singh.
Yönetmeni: Sanjay Leela Bhansali, Mayank Gupta, Himanshu Singh, Arshad Khan, Sharad Pandey
Senaristleri: Abhijit Sinha, Ved Raj, Shilpa D’Mello, Shruti Vaidya
Yayınlanmaya Başladığı Yıl: 2013
Toplam Bölüm Sayısı: 444
Bölüm Süresi: 22 Dakika
Gösterildiği Televizyon Kanalı: STAR Plus, DD National
Türkiye’de Gösterildiği Kanalı ve Yılı: Kanal 7
Orijinal Dili: Hintçe

Aldığı Ödüller

2013 yılı Indian Television Academy Awards,En İyi Drama Oyuncusu Kumud – Jennifer Winget.

Saraswatichandra Hint Dizisi Yayınlandığı – Gösterildiği Ülkeler ve Televizyon Kanalları

Albania – Arnavutluk: TV Klan 17 -04-2016 / 03.04.2017 Arnavutlukça Adı: Saravatiçandra
Arjantin : El Trece (2016).
Bulgaristan : bTV , bTV Lady (2015)
Şili : TVN (2017).
Costa Rica: Teletica (2017).
Ethiopia – Etyopya: Kana TV (2016).[12]
Endonezya : Trans 7 & ANTV (2015).
Japonya : LaLa TV & BS Niteele (yakında).
Meksika : Imagen Televizyon (2018)
Panama : TVN (Panama) (2016).
Peru : Panamericana (2017).
MENA- Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi : MBC Bollywood (2015)
Slovakya : Televizyon Doma (2016). [14]
Güney Kore : DRAMACube & Asian (yakında).
Sri Lanka: TV One (2016), Sirasa TV (2017)
Türkiye: Kanal 7 (9 Şubat 2017) Türkçe Adı: İki Yabancı
Vietnam : TodayTV (2016).
Amerika Birleşik Devletleri : PasionesTV (2018)Imagen

İki Yabancı Türkçe Dublajlı 1. Bölüm ve Tüm Bölümler İzle

Bir Cevap Yazın