Site icon Film Dizi Haber

Kanal 7 Youtube Kanalında Türkçe Dublajlı Hint Dizileri Yayınlanıyor!

Hint-Dizileri-Türkçe-Dublajlı-olarak-youtube-ve-facebook-ta

Kanal 7 Hint Dizileri Türkçe Dublajlı Olarak Youtube ve Facebook’ta Yayınlıyor!

Hint Dizilerinin Türkiye’deki tek adresi olarak tanımlanan Kanal 7, seyircileri için bir ilki gerçekleştiriyor. Kanalın yeni projesiyle Hint Dizileri Türkçe Dublajlı olarak youtube ve Facebook’tan yayınlanacak. Uzun yıllardan bu yana dünyada çok izlenen en iyi Hint Dizilerini Türk seyircisiyle buluşturan kanal, kısa bir süre önce dizileri İnternet üzerinden izleyiciyle buluşturmaya başladı. Geçtiğimiz aylarda Hint Dizilerinden bazılarının Türkçe dublajlı olarak youtube kanalında yayınlamaya başlayacağını açıklayan Kanal 7, ilk Hint dizisi Silsila / Aşk Ağlatır’ı internet üzerinden yayınlamaya başladı. Ekranlardaki kadar internet üzerinden yayınında da yoğun ilgi gören Silsila / Aşk Ağlatır Hint dizisinden sonra Zindagi ki Mehek / Aşk Yakar ve Ishq Mein Marjawan – Aşk Çıkmazı Dizileri de kısa bir süre sonra Türkçe Dublajıyla Kanal 7 YouTube Kanalında olacak.

Türkçe’ye Çevrilmiş Hint Dizisi Silsila / Aşk Ağlatır İlk Defa Youtube ve Facebook’ta Yayınlandı!

İzleyicilerin heyecanla bekledikleri gün geldi ve Kanal 7 Türkçe’ ye çevrilmiş Hint Dizisini ilk kez online platformlar üzerinden yayınladı. Kanal 7 youtube ve Silsila Dizisi Facebook sayfasından yayınlanan 1. Bölüm ilgiyle izlendi. Söz konusu Hint Dizilerinin bölümleri orijinal dilleri ile youtube kanalında daha önceleri Türkçe altyazılı olarak izlenebiliyordu. Ancak Türkçe dublajlı olarak resmi bir kanal şu ana kadar mevcut değildi.

Silsila’dan Sonra Birçok Hint Dizisi de Türkçe Dublajlı Olarak Yayınlanacak!

Orijinal adı Silsila Badalte Rishton Ka olan 2018 yapımı Silsila / Aşk Ağlatır dizisinin ilk bölümünün yayınlanmasından sonra Youtube’da Türkçe dublajlı yayınlanan Hint Dizilerinin devamı gelecek mi? Sorusu merak edildi. Sorunun cevabını heyecanla bekleyenler için verelim. Silsila / Aşk Ağlatır dizisinden sonra Zindagi ki Mehek / Aşk Yakar ve Ishq Mein Marjawan – Aşk Çıkmazı adlı Türkçe dublajlı yeni hint dizileri daha gelecek.

Silsila Hint Dizisi Türkçe Dublajlı Olarak Nasıl İzlenecek?

Şu an sadece İnternet üzerinden yayınlanan Silsila / Aşk Ağlatır Hint dizisini izlemek için iki seçeneğiniz var. Birincisi youtube kanalı bir diğeri de Facebook uygulaması. 1. Bölümü 20 Eylül 2021’den itibaren yayınlanmaya başlayan Silsila – Aşk Ağlatır Dizisi için Youtube ve Facebook’a her gün yeni bir bölüm ekleniyor. Diziyi izleyebileceğimiz platformların linklerini aşağıda sizler için sıraladık.

Silsila – Aşk Ağlatır Dizisi 1. Bölüm İzlemek İçin Tıklayın ( Youtube)

Silsila – Aşk Ağlatır Hint Dizisi Tüm Bölümleri İzlemek İçin Tıklayın (Youtube)

Silsila – Aşk Ağlatır 1. Bölüm Seyretmek İçin Tıklayın ( Facebook)

Silsila – Aşk Ağlatır Tüm Bölümleri İzlemek İçin Tıklayın! (Facebook)

Silsila Badalte Rishton Ka / Aşk Ağlatır Hint Dizisinin Konusu

Yayınlandığı dönemde izlenme rekoru kıran Silsila Badalte Rishton Ka Hint dizisi 2012 yılında Colors TV’de yayınlandı. 2018 yılının En İyi Hint Dizilerinden birisi olan dünyaca ünlü dizinin başrollerinde Türkiye’de gösterilen Yalancı Bahar ve Geet Hui Sabse Parayi / Yaralı Kalbim dizilerinden tanıdığımız Drashti Dhami Sharma ile Shakti Araro ve Aditi Sharma yer alıyor. Dizide iki farklı çift ile iki farklı evliliğin hikayesi anlatılıyor.

Silsila / Aşk Ağlatır Aynı Erkeğe Aşık İki Arkadaşın Hikayesini Anlatır

Mauli (Aditi Sharma) ve Nandini (Drashti Dhami) birlikte büyüyen en iyi arkadaşlardır. Ve aynı erkeğe aşıktılar. Dizinin ana konusu iki evliliği hikayesi üzerine kuruludur. Bu iki evlilikten birisi Kunal (Shakti Arora) ve Mauli (Aditi Sharma) çiftinin evliliğidir. Bu evlilik iyi ve mutlu giden bir evliliktir. Kunal ve Mauli üç yıldır evlidirler. Diğer evlilik ise, Nandini’nin (Drashti Dhami) ve Rajdeep’in (Abhinav Shukla) evliliğidir. Ve bu evlilik maalesef mutsuz ve kötü başlar. Bu mutsuz evlilikte Nandini sürekli aile içi şiddete maruz kalıyordur. Mauli, Bir jinekolog, Kunal ise, iyi bir çocuk doktorudur. Nandini’nin kocası ise, bir patoloji laboratuvarına sahip bir iş adamıdır.

Kunal Nandini’in Şiddet Gördüğünü Fark Eder

Mutsuz çift Nandini ve Rajdeep bir gün yine şiddetli bir kavgaya tutuşur. Bu kavga sonunda Rajdeep, Nandini’yi duvara iter. Bu itme sonunda Nandini başını duvara çarpar ve alnı yaralanır. Nadininin şiddete maruz kaldığını fark eden Kunal onunla konuşur ve kocasının ona kötü davrandığını gizlememesi gerektiğini söyler. Ancak Nandini hamiledir ve kocası onun hemen kürtaj olmasını istemektedir.

Nandini ve Kunal’ın Arkadaşlıkları Aşka Dönüşür

Mutsuz çiftimiz Rajdeep ve Nandini bir gün yine şiddetli bir kavga ederler. Bu kavgada Rajdeep, Nandini’yi yanlışlıkla duvara fırlatır. Nandini’nin alnı zarar yaralanır. Bu durumu fark eden Kunal, Nandini ile konuşur. Kunal, Nandini’nin kocasının ona kötü davrandığını ve bu olayı artık gizlememesi gerektiğini söyler. Nandini ve Kunal’ın sırdaşlıkları zamanla aşka dönüşür. Ancak Kunal karısı Mauli’yi de kırmak istememektedir. Tam bir aşk üçgeni arasında kalan Kunal kimi seçecek?

Silsila / Aşk Ağlatır Kaç Bölüm? Son Bölümde Neler Olacak?

Silsila / Aşk Ağlatır Hint Dizisi Tanıtımı

Silsila’dan Sonra Birçok Hint Dizisi de Türkçe Dublajlı Olarak Yayınlanacak

Kanal 7 Youtube kanalında Türkçe dublajlı yayınlanmasından sonra birçok Hint Dizisi de seyirci karşısına çıkmak için gün sayıyor. Bu dizilerden belli olanlar şimdilik Zindagi ki Mehek / Aşk Yakar ve Ishq Mein Marjawan – Aşk Çıkmazı dizileri. Diğer diziler ile ilgili bilgiler geldikçe Film Dizi Haber sitemizde ve yazımızda olacak.

Zidagi ki Mehek Türkçe Dublajlı Olarak Yakında Kanal 7 Youtube Kanalında Olacak

Kanal 7 youtube kanalında Türkçe’ye çevrilmiş olarak yayınlanacak bir diğer Hint Dizisi de 2016 -2018 yılları arasında yayınlanan Hindistan yapımı Zindagi Ki Mehek Hint dizisi olacak. Aşk Yakar adıyla izleyiciyle buluşacak olan dizi, güzeller güzeli Mehek ike Shaurya’nın gelgitlerle dolu aşk hikayesini anlatacak. Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren Zindagi ki Mehek dizisi yakında Kanal 7 Youtube kanalında olacak.

Zindagi ki Mehek – Aşk Yakar Dizisinin Konusu

Dizi Mehek Sharma ve Shaurya Karan Vohra ‘nın farklı bir hayat yaşarken birbirlerine aşık olmalarıyla değişen hayatlarının aşk hikayesine dönüşmesini konu alır. Orta sınıftan gelen bir kız olan Mehek, zengin ve varlıklı lokantacı Shaurya’nın ortak noktası lezzetli yemekler pişirmektir. Mehek’e yemek pişirme tutkusu ölen annesinden miras kalmıştır. Yemeklerini çok beğenen ailesi onun Hindistan’ın Süper Aşçısının seçileceği bir yemek yarışmasına katılması için ısrar ederler. Bu yemek yarışması ünlü lokanta sahibi Shaurya Khanna tarafından düzenlenmektedir. Yarışma başladığında, Shaurya ilk andan itibaren Mehek’ten nefret eder. Ancak zamanla bu nefret karşı konulamaz bir aşka dönüşür.

Zidagi ki Mehek / Aşk Yakar Tanıtım

Ishq Mein Marjawan – Aşk Çıkmazı Youtube’da Türkçe Dublajlı Olarak Yayınlanacak

Kanal 7 youtube kanalında iddialı Hint dizilerinden birisi olan Ishq Mein Marjawan – Aşk Çıkmazı dizisi de Türkçe dublajlı olarak yayınlanacak. Ünlü Hintli oyuncular Arjun Bijlani ve Aalisha Panwar’ın başrollerini üstlendiği dizinin öyküsü Hint Dizisi tutkunlarına heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Deep ve Aarohi’nin sürprizlerle dolu aşkı yakında Kanal 7 youtube kanalında sevenleriyle buluşacak.

Ishq Mein Marjawan – Aşk Çıkmazı Hint Dizisinin Konusu

Zeki ve zengin bir adam olan Deep Raichand ile Aarohi Kashyap bir partide karşılaşırlar. Aarohi, Deep’in karısı Tara’ya tıpa tıp benzemektedir. Aarohi’yi görür görmez Deep’in aklından bir plan geçer. Bu plan da Aarohi’yi kendisine aşık etmektir. Böylece seri bir katil olan karısının suçlarını Aarohi’nin üzerine atabilecektir. Ancak Aarohi, erkek arkadaşı Vishal’a aşıktır. Bu durum Tara ve Deep’in tüm planlarını bozar. Tara bu durumdan nasıl kurutulacak? Hedefinde kimler var? Aarohi’yi kendisine aşık etmeye çalışan Deep, bu tuzağı kurarken nelerle karşılaşacak? Aşkın ihtirasla sınandığı Ishq Mein Marjawan – Aşk Çıkmazı heyecan dolu bölümleriyle çok yakında Youtube’da olacak.

Ishq Mein Marjawan – Aşk Çıkmazı 1. Bölüm İzle ( Youtube)

Ishq Mein Marjawan – Aşk Çıkmazı Tüm Bölümleri İzle ( Youtube)

Ishq Mein Marjawan – Aşk Çıkmazı 1. Bölüm İzle ( Facebook)

Ishq Mein Marjawan – Aşk Çıkmazı Tüm Bölümleri İzle ( Facebook)

Ishq Mein Marjawan – Aşk Çıkmazı Tanıtım

Sadece Youtube’dan Seyredebileceğiniz En İyi Hint Dizileri

2019’un En Beğenilen Hint Dizileri

Kanal 7’nin 2021 Hint Dizileri

İkimizin Yerine Final Bölümü İçinizi Yakacak

Çağatay Ulusoy’un Son Filmi Netflix’te

İnternetten Bedava Dizi ve Film İzleyebileceğiniz Yasal Platformlar

Türkçe Dublajlı Pakistan Dizileri Kanal 7’de Başladı!

Exit mobile version