Hindistan Film Endüstrisinin tanınmış yıldızı 'Vivian Dsena' Kimdir? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Hindistan Film Endüstrisinin tanınmış yıldızı ‘Vivian Dsena’

Vivian-dsena-kimdir

Türk halkı tarafından Kanal 7’de yayınlanan “Yalancı Bahar” (Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon) tanınan Hindistan Film Endüstrisinin tanınmış yıldızı ‘Vivian Dsena’ ününe ün katmaya devam ediyor. Başarılı oyuncu  şimdilerde Hindistan Colors TV ekranlarında yayınlanan yeni dizisi Shakti -Güç (Shakti Dizisi Konusu ve Oyuncuları İçin Tıklayın) ile iki yıl aradan sonra sevenleri ile buluşuyor. Asıl mesleği mühendislik olan Dsena, yakışıklığı ile dikkat çekmesi üzerine mankenlik yapmaya başlamış olup, 2008–2009 yılları arasında yayınlanan Kasamh Se dizisi ile ilk oyunculuk kariyerine adım atmıştır. 

Vivian Dsena Shakti Dizisi İle Ekranlara Dönüyor!

2013- 2014 yılında çevirdiği Madhubala dizisi ile dünya çapında üne kavuşan başarılı oyuncu, 2 sezon yayınlanan dizinin bitiminden sonra dizi sektörüne 2 yıl ara vermişti. Ünlü oyuncu, ara verdiği dizi setlerine Hindistan Colors TV’de yayımlanmaya başlayan arkası yarın dizisi Shakti ile geri döndü. Orjinal adı Shakti Astitva Ke Ehsaas Ki olan ve iki kız kardeşin hikayesinin anlatıldığı dizide Vivian Dsena; kız kardeşlerden Soumya’nın evlendiği Harman Singh karakterini canlandırıyor. Rol aldığı dizilerde başarılı bir çizgi sergileyen Dsena’nın Hindistan medyasında hemen her gün yeni bir haberi yayınlanıyor. Kısa bir süre önce İnternet medya sitesi Circle Of Bollywood’da yayınlanan haberde oyuncunun başarılarından övgü ile bahsediliyor.

“ONDAN BAŞKASI BU KADAR BAŞARILI OLAMAZ”

vivian dsena hindistanın gözde oyuncusu

Vivian Dsena ile ilgili circle of bollywood sitesinde yer alan yazıda uzun yıllardır Hindistan Televizyon Endüstrisinde yer alan starlar arasında yer aldığının altı çizilirken, başarılı oyuncunun tanınmasında etkili olan ve 200 yaşında bir vampirin hayatını canlandırdığı rolündeki başarısından söz edilirken ondan başkası bu rolün hakkını bu kadar başarılı veremezdi ifadeleri kullanılıyor.  Dsena’nın oynadığı her role hakkını verdiği Madubala dizisinde bir superstar’ın hayatını başarılı bir şekilde ekranlara yansıttığı da belirtiliyor. “Vivian D’sena, the famous star of Indian Television Industry” Başlığı ile yayınlanan haberin Türkçe çevirisi şöyle;

HİNDİSTAN TELEVİZYON DÜNYASININ ÜNLÜ YILDIZI “VİVİAN DSENA”

Vivian, uzun zamandan bu yana Televizyon Endüstrisinde yer alan çok ünlü starlardan birisi. Ona bu ünü kazandıran, Televizyon dizisi “Pyaar Kii Ye Ek Kahani”. Dsena, orada bir vampir rolünü oynuyordu ve bu rölü oynamamak oldukça zordu. Vivian’dan başka hiç kimse bu rolü bu kadar hakkını vererek oynayamazdı. Daha sonra onu Madhubala dizisinde ünlü superstar RK karakterini canlandırırken izledik. Dsena, diğer dizisinde olduğu gibi burada da rolünü hakkını vererek başarılı bir şekilde canlandırdı.

HABERİN ORİJİNALİNİ Circleofbollywood.in- Sitesinden alıntılanmıştır. 

PYAAR KYE EK KAHAANİ’ DİZİSİNDE “FARKLI KARAKTERLERİ CANLANDIRDI”

pyaar-kye-ek-kahani-vivian-dsena

Türkiye’de  Kanal 7’de  Yalancı Bahar dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Vivian Dsena, rol aldığı yapımlarda farklı karakterleri canlandırmaya özen gösteriyor. 2010 yılında rol aldığı Pyaar Kii Ye Ek Kahaani dizisinde canlandırdığı Abhay Raichand isminde 200 yaşındaki bir vampiri başarılı bir şekilde canlandıran oyuncu, 2013 yılında rol aldığı Madhubala dizisinde canlandırdığı Rishab Mohan Kundura karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Medya kuruluşlarından birisinde yapmış olduğu röportajlardan birisinde canlandırdığı karakterlerin farklı ve sıradanlıktan uzak olmasına özen gösterdiğini belirten ünlü oyuncu 2 yıl boyunca günlük dizilere ara vermesinin nedenini de bu şekilde açıklamış oldu.

VİVİAN DSENA’NIN  BİYOGRAFİSİ

vivian-dsena-özel-hayatı - biyografisi

Ünlü Hintli oyuncu, 28 Haziran 1988 tarihinde Hindistan’ın Ujjain bölgesinin Madhya Pradesh şehrinde dünyaya gelmiştir. Babası Katolik annesi ise hindudur. Parvara Garcia adında bir kız kardeşine sahip olan başarılı oyuncunun asıl mesleği mühendisliktir. Çocukken futbolcu olmak istemiş olan oyuncu futbol müsabakalarında oynamıştır. Yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çekmesi üzerine mankenlik yapmaya başlamış olup 2008–2009 yılları arasında ilk dizisi olan Kasamh Se dizisinde Vicky Jai Walia karakterini canlandırmıştır.

Pyaar Kii Ye Ek Kahani Dizisindeki Vampir Rolü İle Dikkatleri Üzerine Çekti

Pyaar-Kii-Ye-Ek-Kahaani-abhay-raichand

2010 yılında Agnipareeksha Jeevan Ki – Gangaa dizisinde Shivam rolünde yer alan oyuncu 2010–2011 yılları arasında yayınlanan Pyaar Kii Ye Ek Kahaani dizisinde Abhay Raichand / Abhayendra Singh rolünde bir vampiri canlandırmıştır. Bu dizi ile dikkatleri üzerine çeken Dsena, daha sonra dizinin setinde tanışıp aşık olduğu Vahbbiz Dorebjee ile evlenmiştir.

Asıl Şöhreti Madhubala Dizisinde Canlandırdığı RK karakteri İle Yakaladı

madhubala-rk

2012–2014 yılları arasında kendisine şöhret basamaklarını aralayan Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon (Yalancı Bahar) dizisinde Rishabh Kundra / Raja Khushwaha rolünde ünlü bir oyuncunun hayatını canlandırmıştır. Bu rol başarılı oyuncunun şöhret basamaklarını hızla tırmanmasına olanak sağlamıştır.

2016 Yılında Shakti Astitva Ke Ehsaas Ki Dizisinde Oynamaya Başladı

shakti-vivian-dsena

2013 yılı Ocak ayında Pyaar Kii Ye Ek Kahaani dizi setinde tanıştığı kendisi gibi oyuncu olan Vahbbiz Dorebjee ile evlenmiştir. Mathubala dizisinin 2014 yılında sona ermesinden sonra dizi setlerine 2 yıl ara vermiştir. Bu süre içerisinde 2015 yılında Jhalak Dikhhla Jaa 8 programı ile 2016 yılında Fear Factor: Khatron Ke Khiladi programlarına yarışmacı olarak katılmıştır. 2016 yılında kendisine gelen proje sonrasında Shakti Astitva Ke Ehsaas Ki dizisinde Harman Singh karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

Vivian Dsena Shakti Dizisinden Ayrıldı mı?

2017 Yılında Eşinden Boşandı

vivian-vahbiz-pyaar-kye-ek-kahaani

Vivian Dsena ve Vahbbiz Dorebjee’nin Pyar Kye Ek Kahaani dizi setinde başlayan aşkları 2013 yılında evlilikle sona erse de 4 yıl boyunca mutluluk pozları veren çiftin evliğini ani bir kararla 2017 yılının Temmuz ayında boşanmayla sona erdi.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Vivian Dsena Vahbiz Drobjee Boşandı İşte Nedeni

Vivian Dsena Shakti Dizisinde

Vivian Dsena Türkiye’ye mi Geliyor?

Vivian Dsena En İyi Erkek Oyuncu Seçildi

Vivian Dsena Hakkında Çok Özel

Vivian Dsena Shakti’den Ayrıldı! İşte Nedeni