Hangi Ünlü Askere Gitti? 2020'de Bedelli Askerlik Yapacakların Yerleri Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Kimileri Askerlik Yaptı! Kimileri Yapacak! İşte Ünlülerin Askerlik Görüntüleri

Hangi-Ünlü-Askere-Gitti

Hangi Ünlü Askere Gitti? Askerlik Yapan Ünlüler

Geçtiğimiz yıl devlet tarafından geniş çaplı Bedelli Askerlik yani kısa dönem askerlik yasasının çıkmasıyla henüz askerlik görevini yapmamış pek çok Türk genci ile birlikte birçok ünlü de bu haktan yararlanıp bedelli askerlik başvurusu yapmıştı. 2019 yılında askere giden ünlü sayısı bir hayli fazla olurken, bedelli askerlik yapacak ünlüler sıraları geldikçe askere gitmeye devam ediyor. Peki, Hangi ünlü askere gitti? Hangi ünlü askere gidecek? İşte 2019 – 2020 yılında askerlik yapan, bedelli askerlik yapan ünlülerin tam listesi ile 2020’de bedelli askerlik yapacak ünlülerin yerleri ve askerlik fotoğrafları.

Bedelli Askerlik Yapan Ünlüler ve Askerlik Yerleri

Bedelli Askerlik hakkından yararlanan ünlü oyuncuların listesi ile vatani görevini yerine getirdikleri yerler ve askerlik fotoğrafları.

EMİR TARIK TEKİN (TARO)

oyuncu-tarik-emir-tekin-askere-gidiyor-

Kanal D’de geçtiğimiz sezon başlayan Sadakatsiz dizisinde tanıdığımız oyuncu Emir Tarık Tekin askere gidiyor. Ünlü oyuncu Sevval Sam ile Beşiktaşlı Futbolcu Metin Tekin’in oğulları olan Emir Tarık Tekin (Taro) Geçtiğimiz günlerde Bedelli Askerlik yapacağını açıkladı. Askerlik yerinin ünlü oyuncunun evinin yakınlarındaki Maltepe’deki askeri birlikte olduğu öğrenilen Tarik Tekin, 2022 Mayıs ayının ikinci haftası birliğe teslim olacak.

ALP NAVRUZ

alp-navruz-askerlik-fotoğrafı

TRT 1’de yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Cenk karakterini canlandıran şimdilerde Zümrüdü Anka dizisinde oynayan ünlü oyuncu Alp Navruz, Haziran 2019 tarihinde başlayan askerlik görevini Temmuz 2019 tarihinde tamamlamıştır. Alp Navruz’un askerliğini İzmir’deki birlikte yapmıştır.

ALPEREN DURMAZ

alperen-duymaz-askerlik-fotoğrafı

Çukur Komiser Emrah ve Çarpışma dizisinde Kerem karakterlerini canlandıran Alperen Duymaz bedelli askerlik görevini İstanbul Maltepe’deki birlikte yapmıştır. Temmuz 2019’da başladığı 21 süren görevini tamamlayarak Ağustos 2019 da terhis olmuştur.

AKIN AKINÖZÜ

akın-akınözü-askerlik-fotoğrafı

ATV’de yayınlanan Hercai dizisindeki Miran Aslanbey rölüyle ile ünü sınırlara aşan ünlü oyuncu Akın Akınözü, 2019 yılında vatani görevini yerine getirdi. Akın Akınözü askerliğini ne zaman yaptı? 10 Haziran 2019 Pazartesi günü bedelli askerliğini yapmak üzere birliğine teslim olan ünlü oyuncunun Askerliğini yaptığı yer İzmir’deki askeri birlik oldu.

ANIL ALTAN

anıl-altan-askerlik-fotoğrafı

Kendisi gibi oyuncu Pelin Akil ile evli olan oyuncu Anıl Altan, askerlik görevini Eylül 2018’da Bolu’da yapmıştı. Altan ilk celbinde birliğine teslim olarak görevini yerine getirmişti. Bedelli askerliğe başvuru yapan yakışıklı oyuncu Anıl Altan, birliğine teslim olmadan önce evde saçlarını ve sakalını kesmişti.

ANIL TETİK

anıl-altan-askerlik-fotoğrafı

TRT 1 de Tek Yürek dizisinde Yusuf karakterini canlandıran Survivor yarışmasında tanınan Anıl Tetik Temmuz 2019 da askerlik görevini yerine getirmişti.

ARAS BULUT İYNEMLİ

Aras-bulut-İynemli-askerlik-fotoğrafı

Son dönemlerde oynadığı dizi ve filmlerde gösterdiği büyük başarı nedeniyle övgü toplayan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli de geçtiğimiz yıl vatani görevini yerine getirdi. 3 sezondan bu yana Çukur dizisinde Yamaç Koçovalı karakterini canlandıran İynemli, askerlik görevini Kütahya’daki askeri birlikte yerine getirdi. Askerliğe ne zaman başladı, ne zaman terhis oldu? Aras Bulut İynemli Haziran 2019’da başlayan 3 haftalık askerlik görevini Temmuz 2019’da tamamlayarak terhis oldu.

BARIŞ MURAT YAĞCI

burak-deniz-askerlik-fotoğrafı

İlk defa Kiralık Aşk dizisiyle tanınan daha sonra Şevkat Yerimdar dizisinde karşımıza çıkan oyuncu manken Barış Yağcı, bedelli askerlik hakkını kullanan ünlülerden birisi. Ocak 2019 tarihinde vatani görevini yerine getirmek için Manisa’da bulunan birliğine teslim olan Yağcı, ilk askerlik gününden asker parkasıyla çekilmiş ilk pozunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

BERK ATAN

berk-atan-askerlik-fotoğrafı

Oyuncu Berk Atan, Ekim 2018 tarihinde bedelli olarak askerlik görevini yerine getirmiştir. Askerlik görevini Samsun’un Havza ilçesinde yapan Atan, bölükteki son gününde birliğin yatakhanesinde çektiği selfiyi sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmemişti.

BİRAND TUNCA

birand-tunca-askerlik-fotoğrafı

Star TV’de yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde “Emre Divit” karakteriyle tanıdığımız Birand Tunca 2019 yılında askere gitti. Biran Tunca askerliğini ne zaman hangi tarihte yaptı? Ağustos 2019’da başladığı üç haftalık askerlik görevini Eylül 2019’da tamamlayarak terhis olmuştu. Brand Tunca nerede askerlik yaptı? Dizinin final yapmasından hemen sonra vatani görevini Mamak’taki MEBS Okul ve Eğitim Komutanlığında yapmıştır.

BURAK DENİZ

burak-deniz-askerlik-fotoğrafı

Son olarak Fox TV’de yayınlanan Bizim Hikaye dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan oyuncu Burak Deniz, dizinin final yapmasından sonra Haziran 2019’da askere gitti. Diğer meslektaşları gibi bedelli askerlik hakkından yararlanan ünlü oyuncu, vatani görevini Tekirdağ’da bulunan askeri birlikte yaptı.

CAN YAMAN

can-yaman-askerlik-fotoğrafı

Son dönemlerde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Erkenci Kuş dizisinin yakışıklı ajans sahibi Can Divit karakterine hayat veren oyuncu Can Yaman, Ocak 2020’de bedelli askerlik için İzmir’in Bornova ilçesinde bulunan birliğine teslim oldu. Askere gitmeden önce berberi tarafından asker tıraşlı halinin sosyal medyada paylaşılan fotoğrafı büyük ilgi çekti. Yeni haliyle büyük değişikliğe uğrayan sanatçı ilgi odağı oldu.

CANER ŞAHİN

caner-şahin-askerlik-fotoğrafı

Star TV’de yayınlanan Kuzgun dizisinde Kuzgun’un kardeşi Kartal’ı canlandıran oyuncu Caner Şahin, Aras Bulut İynemli ile aynı birlikte (Kütahya) ve dönemde askerlik görevini tamamlamıştır.

ÇAĞATAY ULUSOY

çağatay-ulusoy-askerlik-fotoğrafı

En Son Netflix’in Hakan Muhafız dizisinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy Ocak 2020’de askere giden ünlülerden birisi oldu. Çağatay Ulusoy nerede askerlik yapıyor? Ankara Mamak’ta bulunan birlikte vatani görevini yerine getirecek olan Ulusoy, kamuflaj kıyafetleriyle paylaştığı ilk fotoğrafı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Çağatay Ulusoy’un askerliği ne zaman bitecek? Tüm bedelli askerlik yapan kişiler gibi Çağatay Ulusoy’da 21 günlük eğitim sonrasında terhis olup, 2020 Şubat ayı içerisinde askerden dönecek.

DOĞUKAN POLAT

doğukan-polat-askerlik-fotoğrafı

Söz dizisinden tanıdığımız ünlü oyuncu Doğukan Polat, dizinin diğer oyuncuları Görkem Sevindik, Tolga Sarıtaş ile aynı dönemde ve Amasya’daki aynı birlikte askerlik görevini tamamlayıp teskeresini aldı.

EDİS

edis-askerlik-fotoğrafı

Pop Müziğin sevilen isimlerinden şarkıcı Edis’de 2019 Aralık ayında birliğine teslim olarak bedelli askerlik görevini yaptı. Edis nerede askerlik yaptı. Ocak 2020’da askerlik görevini bitirip birliğinden terhis olan Edis, vatani görevini İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı’nda tamamladı.

EZEL

rapçi-ezel-askerlik-fotoğrafı

Çıkardığı her şarkıda adından çokça söz ettiren ünlü şarkıcı Ezel’de son dönemlerde askere giden ünlülerden bir tanesi, 29 yaşında olan ünlü rapçi, Ezel Kasım 2019’da askere giderek Aralık 2019’da terhis oldu. Eksi 2 derecede nöbet tuttuğu fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan ünlü repçi, asker fotoğraflarında ünlü şarkısı aya aya sözlerini eklemeyi de unutmadı.

GÖRKEM SEVİNDİK

görkem-sevindik-askerlik-fotoğrafı

Şimdilerde Ramo dizisinde Boz karakterini canlandıran Söz dizisinin Keşanlı’sı olarak tanıdığımız oyuncu Görkem Sevindik, kendisi gibi oyuncu arkadaşları Tolga Sarıtaş ve Doğukan Polat ile Temmuz 2019’da aynı dönemde Amasya’daki birliğinde vatani görevini tamamlamıştır.

GÜVEN MURAT AKPINAR

güven-murat-akpınar-askerlik-fotoğrafı

İstanbullu Gelin dizisinin müzmin bekarı Osman karakteri ile akıllarda yer eden Güven Murat Akpınar bedelli askerlikten yararlanan ünlü isimlerden birisi oldu. Güven Murat Akpınar, vatani görevini Haziran 2019’da Kütahya’da yaptı.

HAKAN SABANCI

güven-murat-akpınar-askerlik-fotoğrafı

Bedelli askerlik hakkında yaralanan Sabancı Ailesinin genç varislerinden birisi olan Hakan Sabancı, Ekim 2018’de 21 günlük askerlik görevini Kütahya Hava Er Eğitim Tugayında yerine getirmişti.

HİLMİ CEM İNTEPE

hilmi-cem-intepe-askerlik-fotoğrafı

TRT 1 de yayınlanan Tek Yürek dizisinde Yiğit karakteri ile karşımıza çıkan ünlü oyuncu Hilmi Cem İntepe askerlik görevini Samsun’daki askeri birlikte gerçekleştirdi. Hilmi Cem 21 gün süren askerliği 28 Haziran 2019 tarihinde tamamlayarak tezkeresini alarak terhis oldu.

TOLGA SARITAŞ

hilmi-cem-intepe-askerlik-fotoğrafı

Söz dizisinin Yavuz komutanı olarak tanıdığımız Tolga Sarıtaş, dizide rol aldığı arkadaşı Görkem Sevindik ile birlikte askerlik görevini Temmuz 2019’da Amasya’daki birlikte tamamlamıştır.

MANUŞ BABA (MUSTAFA ÖZKAN)

manuş-baba-askerlik-fotoğrafı

Bedelli askerlik yapan ünlülerden birisi olan Şarkıcı Manuş Baba paylaştığı askerlik fotoğrafı sosyal medyada gündem oluştu. Hayranları tarafından büyük değişim yaşadığı söylenen sanatçı yapılan yorumlara; “Beni o halde görenler önce şaşırdı, sonra dalga geçtiler. Açıkçası ben de kendime çok güldüm. Uzun zamandır o halimi görmemiştim, hasret kalmışım” sözleriyle duygularını paylaştı. Tanındığı günden bu yana saç ve sakalıyla bütünleşen ünlü şarkıcıyı asker tıraşlı haliyle görmek herkesi çok şaşırtmıştı.

Manuş Baba, vatani görevini Haziran 2019’da Tekirdağ’daki birliğinde tamamladı.

Manuş Baba’nın askerlik fotoğrafıyla ilgili sosyal medyada, “Adamın saçları ve sakalları gidince tanınmaz hale gelmiş.”, “Saçlar ve sakallar gidince Manuş Baba olmuş Manuş Bebe.” Yorumları yapılmıştı.

UĞUR UZUNEL

askere giden ünlüler
uğur-uzunel-askerlik-fotoğrafı

Kanal D’de ekranlara gelen Afili Aşk dizisinde Erkut Özkayalı rolünü canlandıran Uğur Uzunel de 2019 yılına askere giden ünlülerden oldu. Uzunel’in askere gittiği tarih dizi çekimlerinin devam ettiği döneme rastlayınca senaryo ekibi dizinin senaryosunda değişiklik yaprak Erkut’u askere gönderdi. Temmuz 2019’da Kütahya’da vatani görevine başlayan Uzuner, 21 günlük askerlik görevi sonrasında setlere döndü.

ULAŞ TUNA ASLANTEPE

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tahir karakteriyle gönüllere taht kuran ünlü oyuncu Ulaş Tuna Aslantepe dizinin final yapmasından sonra bedelli askerlik yapmak için 24 Haziran 2019’da Kayseri’deki birliğinde askerlik görevi için gitti. Ünlü oyuncu Temmuz 2019’da askerliğini bitirerek terhis oldu.

2020’de Bedelli Askerlik Yapacak Ünlüler

İDO TATLISES

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in oyuncu Derya Tuna’dan olan oğlu İdo Tatlıses de bedelli askerlik yapacak. 1990 doğumlu olan İdo Tatlıse’in askerlik görevini Ekim ayında Tekirdağ’da yapacağı belirtildi.

Bedelli Askerlik Hakkından Yararlanabilecek Ünlüler

BARIŞ ARDUÇ

En son Kuzgun dizisinde rol alan ünlü oyuncu Barış Arduç’da Bedelli Askerlik hakkından yararlanabilecek olan ünlülerden.

CANER ERKİN

1988

EKİN KOÇ

1992

EKİM MERT DAYMAZ

1990

FURKAN ANDIÇ

1990 Doğumlu olan en son Her Yerde Sen dizisiyle ekranlarda olan ünlü oyuncu Furkan Andıç’da bedelli askerlik hakkından yararlanabilecek ünlülerden.

FURKAN KIZILAY

GÖKHAN ALKAN

En son Kalp Atışı dizisi ile ekranlarda olan 1987 doğumlu ünlü oyuncu Gökhan Alkan’da bedelli askerlik hakkında yararlanabilecek ünlülerden.

İLYAS ALTINTAŞ

1989

METİN AKDÜLGER

ŞHangi Ünlü Askere Gitti? Sorusu merak edilirken şu sıralar Netflix’in Atiye dizisinden tanıdığımız 1988 doğumlu ünlü oyuncu Metin Akdüger’in bedelli askerlik hakkında yararlanması bekleniyor.

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ

En son Şeref Meselesi dizisiyle ekranlarda olan 1988 doğumlu ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız’da bedelli askerlik hakkında yararlanabilecek.

YUSUF ÇİM

1991

Bu Yazılarımız İlginizi Çekebilir

Koreli Oyuncu Lee Min Ho Hakkında Bilmedikleriniz

Cüneyt Arkın Yeniden Ekranlarda

2019’da Anne Baba Olan Ünlüler

2021’de Doğum Yapan Ünlüler

2022’de Bitecek Diziler

Bir Cevap Yazın