Anne ve Baba Olan Ünlüler ile Hamile Kalan Doğum Yapacaklar 2021 Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2021’de Yeni Bebekler Geliyor!

Hamile-Kalan-Doğum-Yapacak-Anne-ve-Baba-Olan-Ünlüler

Bu Yıl da Hamile Kalan Doğum Yapacak Anne ve Baba Olan Ünlüler İle İlgili Haberler Geliyor!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyaya gelecek ünlü bebek haberleri yanında hamile kalan, doğum yapacak ya da yeni anne baba olan Türk ünlüler ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. 2021 yılının ilk aylarından itibaren 2020 yılında hamile olan ve bebek bekleyen ünlü isimler doğum yapmaya başladılar bile. Sürpriz hamilelik haberlerinin geldiği bugünlerde yazımızda; 2021’de hamile kalan doğum yapacak, anne ve baba olan ünlüler ile doğum yapan Türk ünlülerin güncel bilgilerini sizler için araştırdık.

2021’de / Bu Yıl Hamile Kualan Ünlüler (Yeni – Eski)

Anne ve Baba Olan Ünlüler ile Yeni hamile olan ünlüler geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2021 yılında da hız kesmeden devam ediyor. Bu yıl hamile kalan ünlüler yine merak konusu olurken ünlülerden gelen sürpriz bebek haberleri herkesi heyecanlandırıyor. Yazımızın bu başlığında birbirinden ünlü isimlerin hamilelik haberlerine yer verirken 2021 yılında bebek bekleyen ünlülerin güncel listesini sizler için derledik.

SİNEM KOBAL

sinem-kobal-hamile-mi

Kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile beş yıl önce Cunda adasında evlenen Sinem Kobal’ın ikinci bebeğine hamile olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz kızlarını kucaklarına alan çift, kızlarına Lalin adını vermişlerdi. Bebeklerinin doğumundan sonra yaşamlarının büyük bir kısmını Marmaris’te geçiren çiftten geçtiğimiz haftalarda müjdeli haber geldi. Uzun süreden beridir ekranlardan uzak olan Sinem Kobal’ın üç buçuk aylık hamile olduğu edinilen bilgiler arasında.

SERAY SEVER

Manda Yuvası filminde tanıştıktan sonra 2018 yılında Eray Sünbül (37) ile evlenen sunucu ve oyuncu Seray Sever’den (47) hamilelik haberi geldi. Mutlu birlikteliklerini sürdüren çiftin uzun süredir bebek istedikleri öğrenildi. 4 aylık hamile olduğu öğrenilen Seray Sever duygularını şu sözlerle ifade etti. “Çok uzun zamandır anne olmak için emek verdim. Anne olmam için 8-9 kez tedavi denendi. Çok saklamak istiyorduk aslında ama bir şekilde duyuldu. Hamileliğim planlı bir süreçti Allah’a dua ettim dualarım da kabul oldu. Çok heyecanlıyız.”

ünlü-oyuncu-seray-sever-hamile

Seray Sever’in Bebeklerinin Cinsiyeti Belli Oldu

İkiz bebekleri olacağı öğrenilen Seray Sever’in bebeklerinin cinsiyeti kız olacak. Ancak bunun kesin bir bilgi olmadığının da altını çizen Seray Sever, İkizlerinin ikisinin de kız olarak gözüktüğünü fakat kesin bir bilgi olmadığını söyleyen Sever, kızlarından birinin adına eşi Eray Sünbül ile ortak karar alarak ‘Sofia’ koyacaklarını söyledi.

BAŞAK DİZER

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile 5 yıl önce Paris’te dünya evine giren ünlü modacı ve stil danışmanı Başak Dizer’in hamile olduğu öğrenildi. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Başak Dizer’in hamileliği 3’üncü ayında ve çift henüz bebeklerinin cinsiyetini öğrenmemişler.

başak-dizer-hamile-olduğunu-açıkladı

Başak Dizer Hamile Olduğu Haberini Doğruladı!

Zaman zaman hakkında hamilelik haberleriyle gündeme gelen Başak Dizer Tatlıtuğ, bu kez iddiları doğruladı. Başak Dizer, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

“ÇOK HEYECANLI VE MUTLUYUZ”
Başak Dizer, TV8’de yayınlanan 2. Sayfa programına gönderdiği mesajla iddiaları doğruladı. Ünlü stilist, “Evet doğru, çok teşekkürler. Çok heyecanlı ve mutluyuz” dedi.

Başak Dizer’in 2022’nin Mayıs ayında doğum yağarak anne olması bekleniyor.

NAZLI ÇARMIKLI GEZER

nazlı-çarmıklı-hamile

İş insanı Mina Başaran’ın bekarlığa veda partisi sonrası dönüş yolunda geçirdiği uçak kazasından sonra hayatını kaybetmesinden sonra nişanlısı Murat Gezer’in kısa bir süre önce evlendiği Nazlı Çarmıklı’nın hamile olduğu haberi geldi. Sade bir nikah töreniyle hayatlarını birleştiren çiftin bebek haberinin iki aileyi çok mutlu ettiği edinilen bilgiler arasında yer alırken, Nazlı Çarmıklı’nın henüz 1,5 aylık hamile olduğu gelen haberler arasında.

ECE ÇEŞMİOĞLU

ece-cesmioglu-hamile-taner-ölmez-baba-olacak

Geçtiğimiz Haziran ayında oyuncu Taner Ölmez ile evlenen oyuncu Eve Çeşmioğlu’nun hamile olduğu belirtildi. Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandıran oyuncular şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Ece Çeşmioğlu’ nun 2022 yılında anne olması bekleniyor.

FULYA ZENGİNER

fulya-zenginer-hamile-2022-de-anne-olacak

2019 yılında grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile evlenen oyuncu Fulya Zenginer, hamile olduğu haberini sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu. Fulya Zenginer eşiyle birlikte çekilmiş fotoğrafa “Ailenin yeni üyesi bekleniyor. Uzun zamandır fotoğraflarımda tek başıma değildim ve bunu sizinle paylaşmak için kendisinin biraz daha büyümesini bekliyordum. Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, içimde kalbinin attığını öğrendiğimden beri hayat çok beklenmedik ve çok güzel.” notunu düştü.

GİZEM KARAYEL

gizem-karayel-hamile-emre-karayel-baba-oluyor

2020 yılında yılında oyuncu Emre Karayel ile dünya evine giren Gizem Karayel hamile. Temmuz ayında 3.5 aylık hamile olduğu iç mimar Gizem Karayel ve Emre Karayel çiftinin bebeklerinin cinsiyetinin erkek olduğu belirtiliyor. Gizem Karayel’in 2022’nin ilk günlerinde doğum yapması bekleniyor.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ

özge-özpirinçci-hamile

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan hamile iddialarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla doğruladı. Yaklaşık 7 yıldan bu yana kendisi gibi oyuncu Burak Yamantürk ile birliktelik yaşayan Pirinççi, basında hamileliği ile ilgili çıkan haberler sonucunda suskunluğunu bozdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu açıklayan 35 yaşındaki oyuncu Özge Özpirinçci, paylaşımında “9 değil 13 haftalık hamileyim. Mutluluğumuzu, heyecanımızı paylaşan herkese teşekkürler” açıklamasında bulundu. Özpirinçci’nin açıklaması sonrasında ünlü çifte tebrik mesajları yağdı. açıklamasını yaptı.

BENGÜ

bengü-ikinci-defa-anne-oluyor

Pop Müziğin sevilen ismi Bengü, geçtiğimiz günlerde ikinci defa anne olacağını duyurdu. 2019 yılında kızı Zeynep’i ucağına alan Bengü, müjdeli haberi sosyal medya hesabında şu sözlerde verdi. “Bayramın sürprizi bizden gelsin😍🎉Zeynep abla oluyor; bir de oğlumuz oluyor!!! Dualarınızı eksik etmeyin; kocaman sevgıler bizden hepinize❤️👨‍👩‍👧‍👦 #14haftalıkoldukbiz”

Güncelleme: Bengü anne oldu. Ünlü şarkıcı Bengü, 1 Kasım 2021’de doğum yaparak ikinci defa anne oldu. 1 erkek bebek annesi olan Bengü ve eşi Selim Selimoğlu bebeklerine Selim adını verdiler.

BERGÜZAR KOREL

bergüzar-kore-üçüncü-defa-hamile

Geçtiğimiz yıl Mart ayında ikinci defa erkek bebek annesi olan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, kısa bir süre önce üçüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurdu. Kendisi gibi oyuncu Halit Ergenç ile evli olan Korel, İnstagram Hesabından şu paylaşımı yaptı.

Instagram hesabından hamile olduğunu duyuran Korel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

  • Ekranlardan uzak kaldığım 3 yılın ardından, beni çok heyecanlandıran, kreatif tarafında olduğum ve aylardır çok kıymetli bir ekiple hazırlandığımız ‘Kanlı Yayın’ adlı dizimiz için sete çıkmaya hazırlanırken bizi çok şaşırtan bir sürpriz ile karşılaşarak hamile olduğumu öğrendim.
  • Hamile olmam projeye devam etmeme engel değilken, artan vakalar yüzünden çekimlerimizi ileri bir tarihe attığımızda maalesef fiziksel değişimim karaktere ve projemize uygun olmayacağı için aylardır üzerine çalıştığımız işimizi erteleme kararı almak zorunda kaldık.
  • Bir yandan minik bebeğimiz, bir yandan çok kıymetli insanlar ile büyük bir emek vererek üzerine çalıştığımız bu projeye veda etmek… Benim için hiç kolay değil…
  • Tüm bu süreçte harika insanlarla çalıştım. Yönetmenimiz Can Ulkay, senaristimiz Selim Erkul, yapımcımız Ahmet Kayımtu ve Julia Berköz, yapım şirketimiz Saran Studios…
  • Çok şey öğrendiğim ve harika bir yaratım süreci geçirdiğim tüm ekip arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim. Dileğim sağlıklı günlerde tekrar kesişsin yollarımız.

Güncelleme: Geçtiğimiz yıl bir erkek bebek dünyaya getirerek ikinci defa anne olan ünlü oyuncu Bergüzar Korel üçüncü bebeğine hamile olduğunu duyurmuştu. İki erkek çocuğa sahip olan Bergüzar Korel 8 Kasım 2021’de doğum yaprak bu defa kız bebek annesi oldu. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti bebeklerine Leyla ismini verdiler.

CEMRE KEMER

cemre-kemer-hamile

Bir dönemin popüler müzik grubu Hepsi’nin solistlerinden Cemre Kemer hamile olduğunu duyurdu. 2020 yılında Emre Medina ile evlenen Cemre Kemer’in 7 aylık hamile olduğu öğrenildi. Bebeğini kucağına almak için gün sayan Cemre Kemer’in bir kız bebek annesi olacağı edinilen bilgiler arasında.

GAYE TURGUT EVİN

gaye-turgut-hamile

Star TV’de yayınlanan Beni Affet dizisiyle tanınan daha sonra Savaşçı dizisinde Çiğdem Teğmen olarak karşımıza çıkan başarılı oyuncu Gaye Turgut’un hamile olduğu öğrenildi. 2013 yılında kendisi gibi oyuncu Deniz Evin ile evlenen Turgut’un, 6 aylık hamile olduğu ve bir kız bebek beklediği edinilen bilgiler arasında. Karnı iyice belirginleşen Gaye Turgut’un çocuğuna vereceği isimin ne olacağı belli oldu. Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan çift, kısa bir süre önce bebeklerinin ismini açıkladı. Çift açıklamada “Kız çocuğu bizim hep hayalimizdi. Babasının adı da Deniz olunca, Deniz’in kızı anlamına gelen ‘Eftalya’ adında karar kıldık” ifadelerini kullandı.

ALMEDA ABAZİ SAYIŞMAN

almeda-abazi-ikinci-kez-hamile

Oyuncu Tolgahan Sayışman ile 2017 yılında Los Angeles’ta nikah masasına oturan 2019 yılında ilk çocukları Efehan’ı kucağına alan Almeda Abazi, ikinci bebeğe hamile. Tolgahan Sayışman’ın doğum gününde yeni bebek haberiyle havalara uçtuğu öğrenilirken Abazi, sosyal medya hesabından bebeklerinin cinsiyetini öğrendikleri anı paylaştı. Daha önce bir erkek bebeğe sahip olan çiftin ikinci bebeklerinin cinsiyeti kız olacak. Ünlü çiftin kızlarına Alina ismini verecekleri öğrenildi.

NAZLI SUNAL

nazlı-sunal-ikinci-bebeğe-hamile

Yeşilçam’ın unutulmaz ismi Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal ile 2018 yılında dünya evine giren Nazlı Kurbanzade Sunal şu sıralar ikinci defa annelik heyecanı yaşıyor. 14 Şubat sevgililer gününde 2. Bebek müjdesi veren Nazlı Sunal, haberi İnstagram hesabından duyurdu. Karlı havada Ali Sunal ve kızı Narin’le el ele yürüdükleri bir fotoğrafı paylaşan Nazlı Sunal gönderisine, “Fotoğraftaki dördüncüyü bulunuz” notunu düştü.

NURDAN BEŞEN BÜYÜKAAK

Nurdan-Büyükak-hamile

Çok Güzel Hareketler programıyla tanınan oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak, 2018 yılında Psikolog Nurdan Beşen ile evlenmişti. Çiften Aralık ayında bebek haberi gelse de bebeğin cinsiyetini açıklamamışlardı. Nurdan Büyükak, geçtiğimiz gün İnstagram hesabından eşi İbrahim Büyükak’la kar altında verdikleri pozları paylaştı. Dört aylık hamile olduğu öğrenilen Nurdan Büyükak’ın büyüyen karnı dikkatlerden kaçmazken, gönderisine “Karın keyfini yine çocuklar çıkardı” notunu yazdı.

BERFU YENENLER

berfu-yenenler-2-kez-hamile

Çok Güzel Hareketler programıyla yıldızı parlayan ünlü komedyen Eser Yenenler ile Befu Yenenler ikinci defa anne baba oluyorlar. Geçtiğimiz yıl dünya evine giren çiftin Kuzey adında bir erkek çocukları var. Berfu Yenenler ikinci bebeğe hamile olduğu haberini İnstagram hesabından oğlu Kuzey ile birlikte çekilmiş paylaştığı fotoğrafla vermişti. Eser Yenenler de yeniden baba olacağı haberini İnstagramdan paylaştığı “Kuzey ile anlamlandırdığımız hayatımız artık daha anlamlı hale geliyor. Kuzey emmi abi oluyor” notu ile duyurmuştu.

Eser – Berfu Yenenlerin İkinci Bebeklerinin Cinsiyeti Belli Oldu

İlk çocukları erkek olan Eser Berfu Yenenler çiftinin ikinci çocuklarının cinsiyeti de erkek. Çift yeni doğacak çocuklarına Mete adını vereceklerini duyurdu.

TANEM SİVAR

tanem-sivar-2021-de--ikinci-kez-anne-olacak

Yelken sporcusu Ethem Dirvana ile 2015 yılında hayatını birleştiren ünlü sunucu Tanem Sivar ikinci defa anne olmaya hazırlanıyor. 2018 yılında Süleyman adında bir erkek bebeğe sahip olan Sivar, eşinin işleri nedeniyle Bozburun’da yaşıyor. Yaklaşık 7,5 aylık hamile olduğu belirtilen Sivar’ın ikinci bebeğinin cinsiyetinin de erkek olduğu ve bebeğe Kemal ismini verecekleri edinilen bilgiler arasında.

2021’de Doğum Yapacak Ünlüler

2020 yılında hamile olan ünlü isimler 2021 yılında doğum yapmak için gün sayıyorlar. Geçtiğimiz yıl bebek bekleyip bu yıl doğum yapıp anne olacak ünlü isimlerin güncel listesini sizler için derledik.

EZO SUNAL

ezo-sunal-doğum-yapacak-anne-olacak

2021 yılında anne olacak ünlerden birisi usta komedyen Kemal Sunal’ın kızı Eze Sunal. 2018 yılında müzisyen Ömer Öztüyen ile evlenen Sunal, geçtiğimiz günlerde İnstagram hesabından 36. Haftalık hamile olduğunu paylaştı. Doğum için geri sayıma başlayan 37 yaşındaki Ezo Sunal’ın paylaşımı takipçilerinden büyük ilgi gördü.

ÖYKÜ KARAYEL ANNE OLACAK

öykü-karayel-2021-de-anne-olacak

2020 yılında hamile olup 2021 yılında doğum yapacak ünlü isimlerden bir tanesi de ünlü oyuncu Öykü Karayel. Pop müzik sanatçısı Can Bonomo ile 2018 yılında evlenen Karayel, şimdilerde doğum heyecanı yaşıyor. Bir erkek bebek dünyaya getireceği öğrenilen çiftin bebeklerinin adı “Roman” olacak.

MERVE ÖZBEY

merve-özbey-2021-de-doğum-yapıp-anne-olacak-ünlülerden

2021’de doğum yapacak Türk ünlülerden birisi de ünlü pop müzik sanatçısı Merve Özbey olacak. 2020 Şubat ayında Kenan Koçak ile evlenen Özbey şu sıralar kızını kucağına almak için gün sayıyor. Kısa bir süre önce ev halini İnstagram hesabından paylaşan Özbey, fotoğrafına “Yapılması gerekenler yapıldı, bir fincan limonlu çayı hak ettim sanırım” notunu düştü.

GİZEM KURTULMUŞ

gizem-kurtulmuş-hamile-olan-ünlüler

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur yarışma programında ünlenen Semih Kurtulmuş ile 2019 yılında evlenen Gizem Kıvanç Kurtulmuş Şubat 2021’de 25 haftalık hamile olduğunu açıklamıştı. 2020 yılında hamile olan ünlülerden olan Gizem Kurtulmuş ve Semih Kurtulmuş’un youtube kanalından yapmış oldukları açıklamaya göre bir kız bebekleri olacak. Çift kızlarına Âla ismini verecekler.

2022 Yılında Doğum Yapacak Ünlüler

2021’de Doğum Yapan / Anne Olan Ünlüler

ÖZGE ÖZPRİNÇÇİ

özge-özprinçi-doğum-yaptı

2021 yılının başlarında hamile olduğunu açıklayan ünlü oyuncu Özge Özprinçci 3 Aralık 2021’de doğum yaparak anne oldu. Sağlıklı bir kız evlat dünya getiren Özpirinçci daha önce kızına Üzüm adını vermek istediğini söylese de çiftin Mercan ismini verdiği ortaya çıktı. Doğum sonrası sosyal medyadan ilk paylaşımını yapan oyuncu, kızının kordon kanını sakladıklarını açıkladı.

BENGÜ

bengü-doğum-yaptı-anne-oldu

Ünlü pop müzik sanatçısı Bengü 1 Kasım 2021 tarihinde doğum yaparak ikinci defa anne oldu. Daha önce Zeynep adında bir kız çocuğa sahip olan Bengü’nün bir de Selim adını verdikleri erkek bebeği oldu.

BERGÜZAR KOREL

bergüzar-korel-üçüncü-bebeği-leyla-yı-doğurdu

Anne ve baba olan ünlüler yazımızda Halit ergenç ve Bergüzar Korel se var. Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Bergüzar Korel geçtiğimiz yıl ikinci defa anne olmasından sonra üçüncü bebeğine hamile olduğunu açıklamıştı. Ünlü oyuncu 8 Kasım 2021 tarihinde üçüncü bebeğini doğurdu. Bu kez bir kız bebek sah8ibi olan Korel, kızına Leyla ismini verdi.

AYÇA ERTURAN

ayça-erturan-anne-oldu

Ünlü tiyatro sanatçıları merhum Levent Kırca ve Oya Başar’ın oğulları Oğulcan Kırca ile 2014 yılında dünya evine giren Çok Güzel Hareketler de tanınan Ayça Erturan anne oldu. Oğulca Kırca mutlu haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Oğulcan Kırca paylaşımında, “Gözünden sakınır, üzerine titrersin. Nefesini kontrol eder, uykusunda izlersin. Morali düşsün her şeyden beter, bir gülümsesin ömre bedel. @aycaerturan bir taneydi. Şimdi ‘iki’ oldular.” ifadeleriyle bebeğinin ve eşinin fotoğrafını paylaştı.

ASLIŞAH ALKOÇLAR

aslışah-alkoçlar-doğum-yaptı-anne-oldu

Türk sinemasının usta oyuncularından Hülya Koçyiğit’in kızı Gülşah Alkoçlar’ın kızı Aslışah Alkoçlar ilk bebeğini doğum yaparak anne oldu. İş insanı Kaan Demirağ ile 2021’in ilk aylarında dünya evine giren Aslışah Alkoçlar 26 Eylül 2021 tarihinde ilk bebeğini kucağına aldı. Bir erkek bebek sahibi olan Aslışah Kaan Demirağ çifti bebeklerine Cem ismini verdiler.

FERHAN ŞENSOY ÖĞET

ferhan-şensoy-doğum-yaptı-anne-oldu

2018 yılında Cem Öğet ile dünya evine giren Derya Baykal’ın kızı Müjgan Ferhan Şensoy ilk bebeğini doğum yaparak anne oldu. 6 Eylül 2021 tarihinde bir kız bebeğe sahip olan Cem Öget ve Müjgan Ferhan Şensoy çifti kızlarına “PERA” adını verdiler.

NURDAN BEŞEN BÜYÜKAK

nurdan-beşen-anne-oldu

Çok Güzel Hareketler programıyla tanınan İbrahim Büyükak ile 2018 yılında evlenen Nurdan Beşen Büyükak anne oldu. Bir erkek bebeğe sahip olan İbrahim Büyükak Nurdan Beşen çifti oğullarına “ASLAN” adını verdiler.

CANSU CANAN

Sunucu Cansu Canan Özgen ve Basketbolcu Erden Eryüz çiftinden bebek müjdesi geldi. 7 aylık hamile olduğunu açıklayan Cansu Canan oğlunun isminin ” Ali Veysel ” olacağını sevenleriyle paylaşmıştı. Ve Ali Veysel 29 Haziran 2021 tarihinde dünyaya gözlerini açtı.

ALMEDA SAYIŞMAN

Kız bebek bekleyen çiftin ”EFE” adında bir de oğulları var. 2. bebeklerine ise ” ALİNA ” ismini verdi. 40 günlük olan Alina’nın fotoğrafını Almeda Sayışman 18 Temmuz’da paylaştı.

CEMRE KEMER MEDİNA

Evliliklerin ilk ayında bebek müjdesi ile gelen çiftlerden biri olan Cemre Kemer ve Emir Medina ‘nın ise kızları doğdu. Kızlarına ” KARLA ” ismini verdiler

TANEM SİVAR

Erkek bebekleri olan çift ” KEMAL ” ismini verdi. İlk çocuklarının ismi ise ” SÜLEYMAN ”.

DİDEM BALÇIN

çiftinden bebek müjdesi geldi. Erkek bebeklerini kucaklarına alan çift bebeklerinin ismini ”ALİCAN” ismini verdi.

BERFU YENENLER

Yenenler çiftinin 2. bebekleri ” METE ” bebek 25 Mart 2021 tarihinde dünyaya geldi. Mete bebek 53 santim, 3.715 gram doğdu. İlk bebeklerinin ismi ise ” KUZEY ”.

SANEM YELES ANNE OLDU!

sanem-yeles-anne-oldu

Star TV’de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Nihan karakteriyle tanınan oyuncu Sanem Yeles, Mayıs 2021’de doğum yaparak anne oldu. 2019 yılında uzun süredir birliktelik yaşadığı Yakup Akpınar ile nikah masasına oturan Yeles, bebeğini kucağına aldığını ve mutluğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Bade ismini verdiği Bir kız bebek dünyaya getiren ünlü oyuncu paylaşımında, “Hoş geldin miniğim” ifadelerini kullandı.

ÖYKÜ KARAYEL DOĞUM YAPTI / BİR ERKEK BEBEK ANNESİ OLDU

öykü-karayel-doğum-yaptı

2020’in sonlarında hamile kalan ünlü oyuncu Öykü Karayel, Nisan ayında doğum yaparak anne oldu. Torun heyecanını sosyal medya hesabından paylaşan dede Karayel, Twitter hesabından “Evet doğdu. Kesin bilgidir” mesajını paylaştı.

EZO SUNAL DOĞUM YAPTI / BİR KIZ BEBEK ANNESİ OLDU

ezo_sunal_dogum_yapti_anne-oldu

Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal geçtiğimiz günlerde doğum yaparak anne oldu. 2018 yılında Ömer Öztüyen ile evlenen Ezo Sunal 2020’de bebek beklediğini açıklamıştı. Bir kız bebek dünyaya getiren Sunal, kızına Nova adını verdi. Mutlu haberi annesi Gül Sunal ile Ağabeyi Ali Sunal sosyal medya hesaplarında duyurdu. Ali Sunal paylaşımında; “Ailemize hoş geldin canım Nova, güzelim Nova” notunu düşerken. Anne Gül Sunal ise; “Kemal bir kız torunumuz daha oldu. Adı Nova… Manası ‘parlayan yıldız…’ İnşallah ışıl ışıl bir hayatı olsun” sözleriyle mutluğunu paylaştı.

MERVE ÖZBEY DOĞUM YAPTI / BİR KIZ BEBEK ANNESİ OLDU

merve-özbey-doğum-yaptı

Geçtiğimiz yıl İş adamı Kenan Koçak ile evlenen şarkıcı Merve Özbey 25 Şubat 2021’de doğum yaparak ilk defa anne oldu. Bir kız bebek dünyaya getiren Özbey, kızına Elif Özüm adını verdi. Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının “Elif Özüm’ü kucağınıza ilk aldığınızda neler hissettiniz?” sorusunu şöyle yanıtladı: “33 sene boşa yaşamışım. Artık hayatımız onun üzerine kurulu. İnşallah sağlık ve mutlulukla, güzel bir hayatı olur.” (Behlül AYDIN)

BUSE VAROL TEKTAŞ DOĞUM YAPTI / İKİNCİ DEFA ANNE OLDU

Buse-varol-doğum-yaptı-anne-oldu

Türkücü Alişan ile 2018 yılında evlenen oyuncu Buse Varol, 06 Şubat 2021’de ikinci kez anne oldu. 2019 yılında Burak adında bir erkek bebek annesi olan Buse Varol, şimdi de Eliz adında bir kız bebek annesi oldu. İlk bebeklerinin doğumunda Buse Varol’a 600 bin değerinde bir cip’i doğum hediyesi alan Alişan’ın, ikinci bebek hediyesi olarak 563 bin liralık bir tektaş aldığı belirtiliyor.

ÖZGE ÖZDER DOĞUM YAPTI / BİR KIZ BEBEK ANNESİ OLDU

özge-özder-2020-de-anne-olan-ünlüler

Kanal D’de Sadakatsiz dizisinde Derya karakteriyle tanıdığımız Özge Özder 2021’in ilk aylarında anne olan Türk ünlülerden birisi. Müzisyen Sinan Güleryüz ile 2018 yılında evlenen Özge Özder, 11 Şubat 2021 tarihinde ilk bebeğini kucağına aldı. Bir kız bebek dünyaya getiren Özge Özder Güleryüz kızına “Eva Luna” ismini verdi. Doğum yaptığı haberini İnstagram hesabından paylaşan Özder, kızı kucağında eşiyle birlikte çekilen fotoğrafa “Kucağımızdasın artık… Hoş geldin ay kızım” notunu düştü.

MERYEM UZERLİ DOĞUM YAPTI / İKİNCİ DEFA ANNE OLDU

2021-de-anne-olan-ünlülerden-meryem-uzerli-doğum-yaptı

Anne ve Baba Olan Ünlüler arasında Meryem Uzerli de yer alıyor. Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle ünlenen oyuncu Meryem Uzerli 2021 yılında ikinci çocuğunu dünyaya getirdi. Geçtiğimiz aylarda paylaştığı hamilelik pozuyla gündeme oturan 37 yaşındaki Meryem Uzerli’nin Can Ateş’ten 7 yaşında bir kızı bulunuyor. Meryem Uzerli, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada “Lara artık 7 yaşında. Zaten uzun zamandır kardeş istiyordu. 5 aylık hamileyim. Cinsiyeti kız. Kendi ailemizi kuruyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Meryem Uzerli’nin İkinci Kez Kızı Oldu

08 Ocak 2021’de doğum yapan Meryem Uzerli, haberi fotoğraf sanatçısı Urban Ruths’un çektiği fotoğrafla sosyal medya hesabından verdi. İkinci defa kız bebek annesi olan Meryem Uzerli, kızına “Lily Koı” adını verdi.

2020’de Doğum Yapan Ünlüler

2021’de Baba Olan Ünlüler

Her yıl olduğu gibi 2021 yılında baba olan ünlü isimler büyük merak konusu oluyor. 2020’de olduğu gibi bu yılda birbirinden ünlü isimler ya ilk çocuklarının ya da ikinci çocuklarının babası olmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Yazımının bu başlığında aralıklarla güncelleyeceğimiz baba olan ünlülerle ile ilgili haberlere yer verdik.

  • Burak Yamantürk
  • Oğulcan Kırca
  • Halit Ergenç
  • İbrahim Büyükak
  • Tolgahan Sayışman
  • Ali Sunal
  • Eser Yenenler
  • Deniz Turgut
  • Semih Kurulmuş
  • Eser Eyüboğlu
  • Can Bonomo
  • Alişan Tektaş
  • Sinan Güleryüz

2021 yılında anne ve baba olan ünlüler ile ilgili detaylı bilgi için linki tıklayabilirsiniz.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2019’da Hangi Ünlü Anne Baba Oldu?

2021’de Baba Olan Ünlüler Kimler?

Fahriye Evcen Anne Oluyor

2022 Yılında Doğum Yapacak Türk Ünlüler

Bir Cevap Yazın