Gülseren Budayıcıoğlu'nun Kral Kaybederse Romanı da Dizi Oluyor! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kral Kaybederse Romanı da Dizi Oluyor!

kral-kaybederse-romanı-dizi-oluyor

Ünlü Yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kral Kaybederse Romanı da Dizi Olacak

Geçtiğimiz sezon Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Camdaki Kız romanlarının televizyona uyarlanmasından sonra büyük başarı elde eden ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kral Kaybederse romanı da dizi olacak. 2019 -2020 sezonunda dizi projesinden olan Kral Kayberse’nin hazırlıklarına başlandığı edinilen bilgiler arasında. Peki, Kral Kaybederse hangi kanalda yayınlanacak? Kral Kaybederse başrol oyuncuları kimler olacak? İşte Kral Kaybederse romanın konusu ve diğer detaylar.

Kral Kaybederse Romanı / Dizisi Konusu

Yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun diğer romanlarında olduğu gibi gerçek kişilerin yaşadığı psikolojik sorunların ele alındığı Kral Kaybederse kitabı, ilişkide bağımlılık ve narsistik kişilik bozukluğunun çocukluk temellerini ortaya döken bir roman olarak karşımıza çıkıyor. Romanın ana karakteri olan Kenan; iyi görümlü narsist, vurdumduymaz, aşırı çapkın, kadınların karşı koyamayacağı yakışıklılıkta ve karizmada bir adamdır. Çocukluğundan beri yaşadığı şartlar onu buna itmiştir. Tüm kadınlar Kenan’ın etrafında adeta pervanedir. Kenan yıkılmaz zannettiği egosunu bir anda yerle bir olmuş halde bulur. Yaşadığı çaresizlik sonunda onu bir psikiyatrist danışmanın eşiğine getirir.

kral-kaybederse-romanı-ve-dizisi--konusu

Kral Kaybederse de Tüm Davranışlarıyla Nefret Uyandıran Kenan’ın Arkasında Acı Bir Geçmiş Vardır!

Etik dışı hayatıyla okuyucuda en başından itibaren nefret uyandıran Kenan karakterinin, gerçekte tüm bu davranışlarının altında yatan acı sebepler vardır. Kitabın ilerleyen bölümlerinde tüm bu nedenler açığa çıktıkça, okuyucuyu peşin hükme varmanın ne denli yanlış olduğunu düşünmeye başlar. Sayfalar arasında yolculuğunuz ilerken başkahramanın gördüğü terapi size ve davranışlarınıza yönelik yeni farkındalıklar kazandığınız bir seansa girmiş gibi hissettirir.

Narsist ne Demek ?

Narsist kişiler, kendilerini fiziksel ve ruhsal yönden aşırı beğenirler. Diğer insanlara göre kendilerini üstün görürler, sürekli beğenilme, ilgi ve onay beklentisi içindedirler. … Narsist birey, benlik saygısını bu şekilde besler. Ona göre en güzel, en yakışıklı, en parlak, en zeki odur ve o olacaktır.

medilife.com

Narsist kişilik neden gelişir?

Kişilik bozukluğunun gelişiminde, 0-6 yaş, çok önemli bir dönemdir. Bu dönemde çocuk aileyle ilişki kurar. Özellikle anneyle kurduğu ilişki, onun kişilik gelişiminde ve sonraki yaşamında etkili olacaktır. Çocuk aileden gelen beklentileri karşılamak durumundadır ve aile çocuğu bu beklentileri karşılaması için, belli bir seviyede tutar. Ancak, aile bunu bilinçli olarak yapmaz. O, aile için en zeki, en başarılı, en uslusu olmalıdır. Durum böyle olunca, çocuk kendi potansiyelini ortaya koyamaz ve kendi kararlarını alamaz hale gelir.

medilife.com

Kral Kaybederse Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Haberin yayınlandığı günden bu yana ilgi odağı olan Kral Kaybederse dizisinin yapımcılığını OGM Pictures, üstleniyor. 2021 -2022 yeni sezonunda seyirci karşısına çıkması planlanan Kral Kaybederse dizisinin yayınlanacağı televizyon kanalı Star TV olarak açıklansa da Show TV’de yayınlanabileceği ile ilgili söylentiler bulunuyor.

Kıvanç-Tatlıtuğ-kral-kaybederse-de-mi-oynayacak

Kral Kaybederse’nin Başrol Oyuncuları Kimler Olacak?

Kral Kaybederse dizisinin başlayacağı tarih ve gün ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmazken, cast çalışması altı aydır süren dizinin başrol oyuncuları ile ilgili çeşitli iddialar atılmaya başlandı bile. Yapılan iddialara göre, dizinin başrol oyuncusu ve Kenan karakteri için Kıvanç Tatlıtuğ ile masaya oturuldu. Dizinin oyuncu kadrosu için, Engin Akyürek, Beren Saat, Mert Altınışık, Belçim Bilgin gibi oyuncuların da adı geçiyor.

madalyonun-içi-camdaki-kız-kral-kaybederse-dizi-oldu

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Daha Önce de Bir Çok Romanı Dizi Oldu!

Ünlü Psikiyatrist yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun bugüne kadar ekranlarda izlenme rekoru kıran; Masumlar Apartmanı, İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, Camdaki Kız ve Kırmızı Oda (Madalyonun İçi) adlı romanları da dizi oldu.

Bir Cevap Yazın