Google 2021'de En Çok Aranan Diziler Hangileri? / 2021 Trendleri Listesi Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2021 Google’da En Çok Aranan Diziler Belli Oldu

2021-de-Google-da-En-Çok-Aranan-Diziler

Google 2021’de En Çok Aranan Diziler Hangileri?

Dünyaca ünlü arama motoru Google her yıl olduğu gibi bu yılda arama trendlerini açıkladı. Aramalar, İsimler, Diziler, Kaybettiklerimiz, Kim, Nasıl Geçer, Nasıl, Ne Zaman ve Yemek Tarifleri kategorisinde 2021 yılında en çok aranan sorguları açıklayan Google, yayınladığı bilgilerle yine herkesi şaşırttı. Peki,
Hangi diziler trend olmayı başardı? İşte, 2021 Google En Çok Aranan Diziler listesi.

Google’da Bu Yıl En Çok Aranan 10 Dizi

Google, geçmiş yıllarda olduğu gibi 2021 yılında da tüm dünyadaki arama trendlerini açıkladı. Pandeminin bu yıl da devam ettiği ancak bir önceki yıla oranla seyircilerinin daha az evde kaldığı dönemde de diziler yine en çok arananlar listesinde ilk sıralarda aldı. 2021 Google Türkiye Arama Trendinde 10 dizi en çok arananlar listesine girdi. Listede yer alan bazı diziler yayın hayatını sonlandırırken, bazıları yeni sezonlarıyla 2022’de de izleyici karşısına çıkacak. İşte 2021 Türkiye aramaları listesi ve en çok aran 10 Dizi.

1 – Squid Game

Squid-Game-google-en-fazla-aranan-dizi

Google arama Trendlerinde bu yıl en çok aranan yayınlandığı günden itibaren Türkiye’de ve dünyada büyük ses getiren Güney Kore dizisi Squid Game oldu. Netflix orijinal dizisi olan Kore yapımı dizi, dünyada ve Türkiye’de 2021 yılının dizi kategorisinin lideri oldu. Squid Game, lider olmanın yanı sıra listedeki tek yabancı dizi olmayı başardı. Diziyle ilgili en çok; Squid game izle, squid game türkçe, squid game dublaj, squid game türkçe dublaj, squid game türkçe izle aramaları yapıldı.

2 – Sadakatsiz

sadakatsiz-gogole-da-çok-aranan-2-dizisi-oldu

Geçtiğimiz sezon büyük ilgi gören Kanal D’nin uyarlama dizisi Sadakatsiz 2020 yılında olduğu gibi bu yıl da en çok aranan diziler arasında ikinci sırada yer aldı. Sadakatsiz dizisi mutlu bir evliliği olan, mesleğinde başarılı ve bir çocuk annesi Asya’nın bir gün kocasının atkısında bulduğu sarı saç telinden sonra değişen hayatını konu alıyor. Sadakatsiz 2020 yılının en çok aranan dizileri arasında 1. Sırada yer almıştı. 2021 yılında Sadakatsiz dizisiyle ilgili yapılan sorgular; sadakatsiz yeni sezon, sadakatsiz 38, sadakatsiz 38 bölüm, sadakatsiz 37 bölüm oldu.

3 – Aşk Mantık İntikam

aşk-mantık-intikam-google-da-en-çok-aranan-3-dizi

Kore Yapımı Uyarlama Dizilerin çok beğenildiği ülkemizde en çok aranan diziler listesine yine Kore uyarlaması bir dizi girdi. Cunning Single Lady uyarlaması Aşk Mantık İntikam dizisi 2021 Google aramalarında 3. Sırada yer aldı. Kamu görevinde çalışan bir erkekle evlenip evinin kadını olma hayalleri kuran Esra’nın 100. Düğün günü kutlamasında Ozan’ın sürpriziyle tüm hayallerinin yıkılmasını konu alıyor. Aşk Mantık İntikam en çok aramaları; Aşk intikam, aşk mantık intikam, aşk mantık intikam izle, aşk mantık intikam son, fox aşk mantık intikam anahtar kelimeleriyle yapıldı.

4 – Masumiyet

masumiyet-2021-google-da-çok-arandı

Geçtiğimiz yıl FOX TV ekranlarında yayınlanan Masumiyet dizisi ilk başlarda yoğun ilgi görmüş ve izlenme rekoru kırmıştı. İlk günlerde yakaladığı başarıyı sürdüremeyen dizi için 13 bölüm sonra final kararı alınmıştı. Google da en çok aranan diziler arasında 4. Sırada yer alan Masumiyet dizisi; fox masumiyet, fox, masumiyet son bölüm, masumiyet fragman, masumiyet son bölüm izle kelimelerinde arama trendlerine girdi.

5 – Yargı

yargı-google-da-çok-aranan-dizi

Kanal D’nin 2022 sezonunda seyirciyle buluşturduğu hukuk dizisi Yargı, ilk bölümünden itibaren büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. 2021 yılının sonlarına doğru başlayan Yargı dizisi kısa bir süre içerisinde Google’da çok arananlar listesinde ilk 5 dizi arasında yer aldı. 2021 Aramalarında 5. Sırada yer alan Yargı dizisi Google’ da en fazla; yargı fragman, yargı son bölüm izle, kanal d, yargı kanal d, yargı puhu kelimeleriyle arandı.

6 – Üç Kuruş

üç-kuruş-2021-türkiyede-en-fazla-aranan-dizi-oldu

Show TV’nin kemikleşmiş dizisi Çukur ‘un yerine Kasım 2021’de buluşturduğu Üç Kuruş dizisi o kadar çok beğenildi ki Google’da en çok aranan 10 dizi arasına girmeyi başardı. Aksiyon, dram ve polisiye türündeki dizi, bir mafya lideri ile bir polis komiserinin bir cinayeti aydınlatmak için yola çıkmasını konu alıyor. Üç Kuruş dizisi Google’ da en çok; üç kuruş izle, üç kuruş full izle, üç kuruş 2 bölüm, üç kuruş oyuncuları, üç kuruş 2 bölüm izle kelimeleriyle arandı.

7 – Masumlar Apartmanı

masumlar-apartmanı-2021-çok-fazla-aranan-dizi

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında izleyiciyle buluşan TRT 1’in dizisi Masumlar Apartmanı, 2020 yılında da Google’da aranan diziler arasında 3. Sırada yer almıştı. Bu yıl aramalarda 7. Sıraya gerileyen dizi, farklı hikayesiyle izleyicinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Masumlar Apartmanı Google da en çok; masumlar apartmanı ceylan, masumlar apartmanı yeni sezon, masumlar apartmanı sezon finali, melisa şenolsun ve masumlar apartmanı son bölüm izle full hd kelimeleriyle arandı.

8 – Sen Çal Kapımı

sen-çal-kapımı-2021-google-trend-10-dizi

FOX TV’nin Yaz Dizisi olarak başlattığı, çok sevilmesiyle final yaptıktan sonra çekimlerine yeniden başlayan Sen Çal Kapımı dizisi bu yılın en fazla aranan dizileri arasında 8. Sırada yer aldı. Romantik Komedi türündeki dizi, Serkan (Kerem Bursin) ve Eda (Hande Erçel) ‘nın bir küs bir barışık aşk hikayesini konu alıyordu. Sen Çal Kapımı Google’ da; sen çal kapımı 27 bölüm fragmanı, sen çal kapımı 36 bölüm fragmanı ve sen çal kapımı sezon finali kelimelerinde büyük çıkış yaptı.

9 – Son Yaz

google-da-en-çok-aranan-diziler-2021-son-yaz

Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru başlayıp bu sezonda devam kararı alan FOX TV’nin dizisi Son Yaz en çok aranan diziler arasında 9. Sırada yer aldı. Yeni sezonda rakipleri karşısında beklenen başarıyı gösteremeyen dizi için kısa bir süre sonra final kararı alındı. Son Yaz Google’ da; son yaz fragman, fox son yaz son bölüm, fax tv son yaz izle, fox tv son yaz son bölüm anahtar kelimelerinde büyük çıkış yaptı.

10 – Maraşlı

maraşlı-2021-de-google-aranan-diziler

ATV’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Maraşlı, yılın en fazla aranan dizileri arasında 10. Sırada yer aldı. Bu yıl Temmuz ayında final yapan Maraşlı dizisi Google’ da; maraşlı son bölüm izle, maraşlı canlı, atv maraşlı izle, atv canlı maraşlı anahtar kelimelerinde büyük çıkış yaşadı.

İşte, 2021 Yılında Trend Olan Diziler Listesi

2021 Yılında Trend Olan 10 dizinin sıralı listesi şöyle;

  1. Squid Game
  2. Sadakatsiz
  3. Aşk Mantık İntikam
  4. Masumiyet
  5. Yargı
  6. Üç Kuruş
  7. Masumlar Apartmanı
  8. Sen Çal Kapımı
  9. Son Yaz
  10. Maraşlı

2020 Yılında Google’da En Çok Aranan Yerli Diziler!

2020-Yılında-Google'da-En-Çok-Aranan-Yerli-Diziler

Google her yıl arama Trendlerini açıklıyor. Dizi aramalarının da yer aldığı listede geçtiğimiz yılın en çok aranan dizileri şöyle oldu.

  1. Sadakatsiz
  2. Mucize Doktor
  3. Masumlar Apartmanı
  4. Sen Çal Kapımı
  5. Alev Alev
  6. Kırmızı Oda
  7. Bay Yanlış
  8. Menajerimi Ara
  9. Bir Başkadır
  10. Aşk 101

Bu Yıl Dünyada Neler Arandı?

Google aramaları sadece dizi aramalarında gerçekleşmiyor. Dünya genelinde milyonlarca arama yapılırken 2021 Google Aramalarında öne çıkan başlıklar şöyle oldu.

  • Kötü Haber Bağımlılığı; 2021’de kötü haber bağımlılığı tüm dünyada her zamankinden daha fazla arandı.
  • Olumlama; Bu yıl tüm dünyada tüm zamanların en yüksek oranını olumlama ulaştı.
  • Denizci Şarkıları; Dünya 2021’de Google trendleri tarihinde her zamanınkinden daha fazla denizci şarkıları aradı.
  • Eldiven; Bernie Sanders sayesinde eldiven aramaları Ocak ayında dünya genelinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.
  • Aşı Gönüllüsü; Bu yıl tüm dünyada en çok aranan gönüllülük fırsatı oldu.
  • İş Nasıl Bulunur? Dünya, 2021 yılında iş nasıl bulunur sorusundan iş nasıl kurulur? sorusuna cevap aradı.
  • Elektrik Kesintisi; Dünya genelinde elektrik kesintileri, elektrik kesintisi aramalarında Şubat ayında tüm dünyada %5.000 artmasına neden oldu.
  • Ruh Eşi; 2021’de tüm dünyada her zamankinden daha fazla arandı.

* Kaynak; Yazımızda bulunan veriler Google Trends sitesinden alınmıştır.

Bir Cevap Yazın