Geet Hui Sabse Parayi Konusu ve Oyuncuları (Yaralı Kalbim Hint Dizisi) Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Geet Hui Sabse Parayi / Yaralı Kalbim Hikayesiyle Derinden Etkileceyek!

Geet-Hui-Sabse-Parayi-Konusu---yaralı-kalbim-hint-dizisi

Geet Hui Sabse Parayi Konusu

Kanal 7 2021 Yeni sezonunda Yaralı Kalbim Türkçeye çevrilmiş adıyla yayınlanacak, yapımcı Gul Khan’ın en çok izlenen dizilerinden birisi olarak karşımıza çıkacak olan Geet Hui Sabse Parayi Konusu ile seyirciyi derinden etkiliyor. Yaşanan tüm engellere karşın aşkın gücünü anlatan dizi, hem güzelliği hem de saflığıyla herkesin takdirini toplayan güzeller güzeli Geet’in kalplere dokunan hikayesini konu alıyor. Yaralı Kalbim / Geet Hui Sabse Parayi Hint Dizisi hakkında tüm bilinmeyenler ile Maan ve Geet aşkı kaç bölüm sürecek, ne zaman başlayacak, oyuncuları kimler, nerede çekildi? Gibi soruların cevaplarını yazımızda bulabilirsiniz.

GEET Hui Sabse Parayi Genel Konusu

Tüm engellere rağmen seyirciye aşkın gücünü anlatan, herkese yok böyle bir aşk dedirten, masalsı bir hikâyeyi anlatan Geet dizisinin konusu Hoshiyarpur’da geçer. Geet (Drashti Dhami), Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i bir NRI (Danışmanlık Şirketi) olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Dev aslında evlidir. Abisiyle arasının açık olması nedeniyle de ailesinden uzakta yaşamaktadır. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar. Aynı zamanda borç batağında olan Dev, para için Geet ile evlenir. Ve evliliklerinin ertesi günü onu havaalanında ter eder.

geet-hui-sabse-parayi-konusu-ne

Köyüne Dönen Geet Acı Gerçeği Öğrenir

Dev’in onu terk etmesiyle köyüne dönen Geet, bir süre sonra hamile olduğunu DEv’in acı gerçeğini öğrenir. Hamile olduğunu öğrenen ailesi çocuğu aldırmasını ister ancak Geet bunu kabul etmez. Geet’in durumunu bir namus meselesi haline getiren ailesi onu öldürmek ister. Ancak onu Mann kurtar. Ailesinin onu öldürmek istemesinden sonra onlarla tüm bağlarını kesen Geet, Delhi’de bir iş bulur ve oraya taşınır.

Tesadüfler Geet ve Mann’ı Yeniden Biraraya Getirir

Bebeği ve kendisine yeni bir hayat kurmak için Delhi’ye gelen Geet’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Zira Delhi’ye gelmesine neden olan iş de sekreteri olarak çalışacağı kişi Mann’dır. Kendisinin hayatını kurtaran adamın yanında sekreteri olarak çalışmaya başlayan Geet’in, aslında onun Dev’in erkek kardeşi olduğundan haberi yoktur. Mann’ın da aynı şekilde yanında sekreter olarak çalışan Geet’in Dev’le olan evliğinden haberi yoktur. Zamanla birbirine aşık olan çift, bir süre sonra gerçeklerle yüzleşir.

Dev ve Karısı Geri Döner

Birbirine aşık olan Geet ve Mann kısa bir süre sonra büyük gerçekle yüzleşir. Dev ve karısı Nayantara’nın geri dönüp Mann ile yaşamaya başlaması olayları iyice içinden çıkılmaz bir hale sokar.

mann-singh-khurana-kimdir

Mann Singh Khurana Nasıl Bir Karakterdir?

Maan Singh Khurana, önyargılı ve asabi bir yapıya sahip şirket patronudur. Hayattaki tek güvendiği kişi büyükannesidir. Geçmişte almış olduğu derin yaralar ve ihanetlerden ötürü sert bir kişilik göstermektedir. Mann, hayatı tamamı yanlışlarla dolu olan Dev’in erkek kardeşidir. Mann, Dev’e göre, hayatına hırslı ve başarılı bir iş adamı olarak devam etmektedir. Geçmişte büyük bir aşk acısı yaşayan Mann, yaşadıklarından sonra kapısını aşka tamamen kapatmıştır. Sadece parası için kendisiyle olan sevgilisinin gerçek niyetini anlayan Mann, hiç bir kadına güvenmemek konusunda kendisine yemin etmiştir.

Maan’ın Hayatı Geet’le Karşılaşınca Tamamen Değişir!

Kendi hayat düzenini kurmuş olan Maan’ın, özel hayatında tamamen işine odaklanmıştır. Ancak güzelliğiyle herkesin beğenisini toplayan Geet’i gördükten sonra tüm hayatı değişecektir. İkilin yaşayacağı zorlu mücadelenin yanı sıra dille destan aşkları tam da bu sırada başlayacaktır.

geet-singh-khurana-kimdir

Geet Sing Khurana Nasıl Bir Karakter?

Güzeller güzeli köylü kızımız Geet’in saf ve masum bir kalbe sahiptir. Her genç kızın hayali olduğu gibi onun da hayali dillere destan bir düğünle evlenmektir. Bunun ancak sadece masallara ait bir şey olduğunu acı bir gerçekle yüzleştiğinde anlar.

Dev-Sing-Khurana-kimdir-nasıl-bir-karakter-gerçek-adı-ne

Dev Sing Khurana Nasıl Bir Karakter?

iGeet’in koca adayı olan Dev, herkesten çok büyük bir gerçeği saklamaktadır. Geet ve ailesini kandırarak evlenen ve düğün gününden sonra onu terk eden Dev, gerçekte zengin bir aileye sahiptir. Ancak ailesiyle arasındaki anlaşmazlıklar nedeniyle onlardan para isteyememektedir. Dev aynı zamanda düzensiz yaşamı ve sorumsuz tavırları nedeniyle borç batağındadır. Tüm bu sıkıntıları içerisinde kendisini Naintara’nın hain planlarının içerisinde bulur. Zengin bir aileyle sahte bir evlilik planı yapan Naintara, para için bu acımasız evliliğe kocasını razı etmiş ve genç bir kızın kurban edilmemesini önemsememiştir.

geet-hui-sabse-parayi-genel-bilgiler

GEET Hui Sabse Parayi Künye

Geet Hui Sabse Parayi ile ilgili kısa bir bilgi verecek olursak, dizi ilk olarak 5 Nisan2010 tarihinde Hindistan’ın Star ONE televizyonunda yayınlanmaya başlamış, 14 Aralık 2011 tarihinde final yapmıştır. Yapımcılığını (İPKKND) Bir Garip Aşk dizisinin de yapımcısı olan Gul Khan yapmıştır. Hindistan’da En Çok İlgi Gören Hint Dizileri arasında yer almaktadır. Hindistan geleneklerini gözler önüne seren dizide; kız çocuklarının verdiği sorumluluktan kurtulmak isteyen Geet’in ailesi, namus meselesi nedeniyle onu zorla da olsa evlendirmeyi planlarlar. Geet bu evliliğe karşı çıksa da onun için uygun bir koca adayı bulunmuştur ve onun kabul etmekten başka yapacak hiçbir şeyi yoktur.

  • Orijinal Adı: Geet – Hui Sabse Parayi
  • Türkçe’ye Çevrilmiş Adı: Yaralı Kalbim
  • Türü: Dram – Romantik – Hint Pembe Dizisi
  • Yayınlandığı ve Final Tarihi: 05 Nisan 2010 – 14 Aralık 2011
  • Yayınlandığı Kanal: STAR One, Life OK
  • Yapımcı: Gül Khan
  • IMDb Puanı: 6.5
  • Sezon Sayısı: 1
  • Toplam Bölüm Sayısı: 470
  • Toplam Süre: 25 Dakika
  • Başrol Oyuncuları: Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla

Drashti Dhami (Yaralı Kalbim Geet Maan Singh Khurana) Kimdir?

drashti-dhami--kimdir-yaralı kalbim-geet--kocası-ve-dizileri

Drasti Dhami; 10 Ocak 1985 yılında Hindistan’ın Mumbai şehrinde doğmuştur. Mithibai Üniversitesinin Sosyoloji Bölümünde yüksek lisans yapan Dhami, pek çok reklam filminde oynayan ve mankenlik yapmıştır. Oyunculuk kariyerinde Geet Hui Sanse Parayi dizisiyle büyük çıkış yapmıştır. 2011 – 2014 yılları arasında oynadığı Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon (Yalancı Bahar) adlı Hint dizisinde yaşadığı patlamayla dünya çapında bir üne kavuşmuştur. Drasti Dhami 2015 yılında Neeraj Khemka ile evlenmiştir.

Dhami Drasti Oynadığı Hint Dizi ve Filmleri

Pardes Mein Hai Mera Dil, Dill Mill Gayye, Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon, Ek Tha Raja Ek Thi Rani,
Geet Hui Sabse Parayi dizileri ile The Change kısa filminde rol almıştır.

Gurmeet Chaudhary, (Yaralı Kalbim Maan Singh Khuran) Kimdir?

Gurmeet--choudhary-kimdir- yaralı kalbim--mann-karısı---dizileri

Punar Vivah ve Geet – Hui Sabse Parayi gibi ünü Hint Dizilerinin yakışıklı oyuncusu olan Gurmeet Choundhary, 22 Şubat 1984 yılında Hindistan’ın Chandigar şehrinde doğmuştur. Oyunculuk kariyerine 2005 yılında yayınlanan Koi Aap Sa filminde oynadığı küçük bir rolle adım atmıştır. İlk oynadığı Hint dizisi ise; 2008 – 2009 tarihleri arasında yayınlanan Ramayan Hint dizisidir. 2010 – 2011 yılları arasında oynadığı Geet Hui Sabse Parayi Hint dizisinde oynadığı Mann Singh Khurana karakteriyle dünya genelinde tanınan bir oyuncu haline gelen Gurmeet Chaudrary, 2012 -2013 yılları ararında oynadığı Punar Vivah dizisiyle geniş bir hayran kitlesine kavuşmuştur. 11 Şubat 2011 tarihinde Ramayan dizisinde birlikte rol aldığı Debina Bonerjee ile evlenmiştir.

Gurmeet Chaudrary Oynadığı Dizi ve Filmler

Ye Meri Life Hai, Mayavi , Ramayan, Geet – Hui Sabse Parayi, Punar Vivah adlı Hint Dizileri ile Koi Aap Sa, Yaar Mera Rab Warga, Cycle Kick, Hate story 3, Khamoshiyan, Mr. ,Laali Ki Shaadi Mein Laddoo Deewana, Wajah Tum Ho, Paltan, Hate story 4 adlı Hint Filmleri.

Abhinav Shukla (Yaralı Kalbim Dev Singh Khurana) Kimdir?

Abhinav-Shukla-kimdir--yaralı kalbim-dev-karısı-ve-dizileri

Abhinav Shukla, 1982 yılında Hindistan Pencap’ın Ludhiana kentinde doğmuştur. Aynı zamanda modellikte yapan Shukla; ilk oyunculuk deneyimini Jersey No. 10 adlı Hint dizisiyle yapmıştır. Aynı zamanda yönetmende olan Shukla, 21 Haziran 2018 yılında kendisi gibi oyuncu olan ve Shakti dizisiyle tanınan Rubina Dilaik ile evlenmiştir. Pek çok TV Sovunda rol alan Abhinav Shukla, Kanal 7’de 2021 yılında yayınlanacak Yaralı Kalbim (Geet Hui Sabse Parayi) Hint dizisinde Dev Singh Khurana karakterine hayat verecek.

geet-oyuncuları-kimler

Geet Hui Sabse Parayi / Yaralı Kalbim Oyuncu Kadrosu

  • Suhasini Mulay / Anju Mahendru , Savitri Khuranna rolünde,
  • Nikunj Malik; Anwesha Singh Khurana rolünde,
  • Melanie Pais Nandini Handa rolünde,
  • Tanushree Kaushal / Usma Bachani, Parminder Singh Khurana rolünde,
  • Karishma Randhawa / Sonali Nikam, Naintara Singh Rathore rolünde,
  • Behzaad Khan Brij Handa olarak
  • Talat Rekhi Daarji Handa olarak
  • Bhat Praneet , Aditya “Adi” olarak
  • Pinky Aditi Chopra rolünde
  • Kanika Maheshwari Sasha olarak
  • Aakanksha Nimonkar Tasha olarak
  • Perneet Chauhan Meera olarak
  • Jaanvi Sangwan Beeji olarak
  • Prashant Chawla Teji olarak
  • Ahwaan Kumar Lucky olarak
  • Khushbu Thakkar olarak Preeto Lucky
  • Shalini Kapoor Sagar Rano Handa olarak
  • Rupinder Handa olarak Neelu Kohli
  • Vicky Ahuja Mohinderlaal Handa olarak
  • Manish Naggdev Gurvinder olarak
  • Jay Bhanushali Yash Malhotra olarak
  • Neha Jhulka Pari olarak
  • Piyush Sahdev , Arjun Singh Rathore olarak
  • Vishal Thakkar Manav olarak
  • Iira Soni Nitya olarak
  • Arjun Pundir, Sangram Gujjar olarak
  • Vikas Sethi Vikram olarak

Geet Hui Sabse Parayi Toplam Kaç Bölüm?

Star One televizyon kanalında 5 Nisan2010 yılında yayınlanmaya başlayan Geet Hui Sabse Parayi Hint Dizisinin Toplam Bölüm sayısı; 1 Sezon ve 25 dakikalık 470 bölümden oluşmaktadır.

geet-hui-sabse-parayi-kaç-bölüm

Geet Hui Sabse Parayi / Yaralı Kalbim Türkiye’de Kaç Bölüm Gösterilecek?

Geet Hui Sabse Parayi, Türkçe adıyla Yaralı Kalbim dizisinin de Hint dizileri gibi orijinal bölümlerinin kısa bölümlerden oluşması nedeniyle Kanal 7’de 3 bölüm olarak yayınlanacağı düşünülüyor. Bu da Geet’in Türkiye’de yayınlanacak toplam bölüm sayısının yaklaşık olarak 157 bölüme denk geleceği düşünülüyor.

Geet Hui Sabse Parayi / Yaralı Kalbim Ne Zaman Başlayacak?

geet-hui-sabse-parayi-ne-zaman-başlayacak

Geçtiğimiz Kasım ayında Kanal 7 2021 Yeni Sezon tanıtım yazından yayınlanacağı haberi verilen Geet Hui Sabse Parayi Yaralı Kalbim dizisinin yayın tarihi belli oldu. Kanal 7’de kısa bir süre önce yayınlanan habere göre, YARALI KALBİM HİNT DİZİSİ 3 ŞUBAT ÇARŞAMBA AKŞAMI SAAR 21.30’DA BAŞLAYACAK. ilgili olarak henüz açıklanan bir tarih bulunmuyor. Gelişmeler oldukça yazımızda yer alacaktır.

Geet Hangi Kanalda Gösterilecek?

Ünlü dizi Geet Türkiye’de Hint Dizilerinin kanalı olarak adlandırılan Kanal 7 televizyonunda yayınlanacak.

Bir Cevap Yazın