FoxPlay'de Türk Fantastik Dizisi Gorbi Başlıyor! İşte Konusu ve Oyuncuları Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

FoxPlay’den Türk Fantastik Dizisi Gorbi Geliyor!

FoxPlay'de-Türk-Fantastik-Dizisi-Gorbi-Başlıyor

FoxPlay’de Türk Fantastik Dizisi Gorbi Başlıyor

Son dönemlerde dijital platformların kemdi bünyelerinde yaptıkları ve sadece İnternet üzeriden izlenebilen dizilerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Dizilerin bölümlerinin kısa süreli ve sezonluk olması bu ilgiyi biraz daha öne çekiyor. FOX TV’nin online içerik platformu FoxPlay geçtiğimiz Ocak ayında hizmet vermeye başladı. En sevilen dizileri, filmleri ve yarışma programlarını içeriğinde barındıran FoxPlay’de Türk Fantastik Dizisi Gorbi Başlıyor.

Gorbi Dizisinin Çekimleri Başladı

gorbi-dizisi-oyuncuları

Yapımcılığını Karga Filmin üstlendiği Gorbi dizisi çok yakında Fox TV’nin online dizi izleme platformu FoxPlay’de başlayacak. Türü, Türk yapımı bir fantastik dizi olacak olan Gorbi’nin çekimleri İstanbul’da başladı. Caku Tau gezegeninde yaşayan Gorbi adındaki bir uzaylının dünyaya gelmesiyle başlayan serüvenini konu alıyor. Gorbi’nin dünyada yaşadıkları zorlukları ve eğlenceli anları konu alan dizi Fantastik sitcom türünde olacak.

Kostümleri Özel Olarak Tasarlandı

turk-fantastik-dizisi-gorbi

Hazırlıkları bir yıl süren Gorbi’nin uzaylı maskeleri yurtdışına sipariş edildi. Yerli ve profesyonel tasarımcılarla dizinin karakter kostümleri özel olarak tasarladı. Saç ve fx makyajı uygulamaları titizlikle gerçekleştirildi.

Gorbi Genel Konusu

gorbi-dizisini-nereden-seyredeceğiz

Gorbi, galakside dünyadan milyonlarca ışık yılı uzakta Caku Gezegeninde yaşamaktadır. Gorbi’nin babası olan Aron Caku Gezegeninin lideridir. Gorbi babasından sonra Caku Gezegeninin yeni lideri olacaktır. Ama onun lider olmasını istemeyen Zokar, bir isyan başlatır ve Gorgi’nin babası Aron’u esir alır. Gorbi ise, uzayın boşluğunda başka bir uzaylı ile yaşadığı sorun nedeniyle dünyaya inmek zorunda kalır. İstanbul’da bir evin bahçesinde bulunan bir ağaçta yaşamını sürdürmeye çalışır. Zokar ise, Gorbi’nin peşine düşmüş ve tüm galakside onu aramaya başlamıştır.

Gorbi Dizisi Oyuncuları

Gorbi dizisi oyuncu kadrosunda zeki, sevimli ve bir o kadarda dominant bir karaktere sahip olan Gorbi’yi başarılı tiyatro sanatçısı Noyan Uzer oynayacak. Dizinin diğer oyuncu kadrosunda ise, Ayhan Taş, Azra Aydın, Jess Molho, Bengi Öztürk, Orçun Kaptan, Doruk Sarısakal, İlke Korkmaz ve Duru Aydın gibi deneyimli oyuncular yer alacak.

Gorbi Ne Zaman Başlayacak? Kaç Bölüm Sürecek?

Türk yapımı Fantastik türde İnternet dizisi olan Gorbi ilk bölümü ile 18 Ekim 2019 Cuma günü FoxPlay’de başladı. 20 Ekim’de 3. Bölüm yayınlanmaktadır. Şu an 1. Sezonu yayınlanan dizinin kaç bölüm süreceği ile ilgili bilgi bulunmaktadır. Gelişmeler oldukça yazımızda güncellenecektir.

Gorbi Dizisi Tanıtım Fragmanı

Gorbi Çok Yakında FoxPlay’de Olacak!

İnternet dizisi olarak izleyicinin karşısına çıkacak olan Gorbi’nin ne zaman başlayacağı ile ilgili tarih geçtiğimiz günlerde belli oldu. Gorbi 18 Ekim Cuma FoxPlay dizi izleme platformunda başladı.

Gorbi’yi Nasıl Seyredeceğiz?

Gorbi dizisi günümüzde sıkça rastladığımız web dizilerinden birisi olarak karşımıza çıkacak. Bu nedenle sadece internetten izlenebilecek. Peki, Gorbi’yi nasıl izleyeceğiz? Diziyi izlemek çok kolay. Öncelikle diziyi nereden izlemek istediğinize karar verin. PC / Bilgisayarınızdan izleyecekseniz arama motoruna FoxPlay yazın ve ilk çıkan linke tıklayın. Gorbi’yi telefondan ya da tabletten izleyecekseniz aşağıdaki düğmelere telefonunuzun işletim sistemine göre, Android / iOS tıklayarak uygulamayı indirin.

FoxPlay Ücretli / Paralı mı?

FoxPlay medya kanalı Fox TV’nin online dizi izleme platformudur. Tamamen ücretsiz olarak hizmet veren platformu reklamsız izlemek isterseniz aylık 4.99 TL ödeyerek izleyebiliyorsunuz.

İnternetten Parasız Dizi İzleme Siteleri

Kanal 7 2016 Sezonu

Kördüğüm Final Yapınca Yerine Başlayacak Diziler

2021’in En Yeni Tarihi Kore Dizileri

Bir Cevap Yazın