Fahriye Evcen Hamile Burak Özçivit Baba Oluyor! Doğum Ne Zaman? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Fahriye Evcen Hamile! Burak Özçivit Baba Oluyor!

FAHRİYE EVCEN HAMİLE

Türk dizilerinin başarılı oyuncusu Fahriye Evcen hamile. 2017 yılında evlenen başarılı oyuncular Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in bebeklerinin olacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Bir süredir basında sıkça çıkan Fahriye Evcen Hamile mi? Dedikoduları da bu haberle son buldu. Mutku haberi alan Burak Özçivit’in baba olacağı için gözyaşlarına boğulduğu belirtiliyor.

FAHRİYE EVCEN BEBEK HABERİNE GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Başarılı oyuncu Burak Özçivit’le dört yıllık birliktelikten sonra 29 Haziran 2017 tarihinde dünya evine giren Fahriye Evcen’in bebek bekliyor. Güzel oyuncunun haberini aldığında gözyaşlarına hakim olamadığı belirtiliyor.

BURAK ÖZÇİVİT DE BABA OLACAĞINI ÖĞRENİNCE GÖZYAŞI DÖKTÜ

Bir süredir bebek istediklerini dile getiren çift mutlu haberi geçtiğimiz günlerde aldı. Edinilen bilgiye göre, baba olacağını öğrenen Burak Özçivit’te tıpkı eşi gibi mutluluğunu gözyaşları ile ifade etti.

TORUNUNUZ GELİYOR!

Doktorundan bebek beklediği haberini alan Fahriye Evcen’in güzel haberi ailesine vermek için, onlara telefon açıp “Torununuz Geliyor!” dediği öğrenildi.

fahriye evcen hamile

FAHRİYE EVCEN İKİ AYLIK HAMİLE

Son 1 yıldır bebek sahibi olmak isteyen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti sonunda muratlarına erdiler. 2017 de Yenilköy Sait Halim Paşa Yalısında düzenlenen görkemli bir düğünle dünya evine giren Fahriye Evcen’in iki aylık hamile olduğu açıklandı.

DADI TUTMAYACAKLAR

İlk bebeklerini kucaklarına almanın büyük heyecanını yaşayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin bebeklerini büyütmek için dadı tutmama kararı aldıkları öğrenildi. Ünlü çiftin bebeklerini kendileri büyütmek istedikleri için yardımcı almayacakları belirtildi.

YENİ SEZONDA YOK

2019 yılında anne olacak olan Evcen’in, bir zamana kadar daha Televizyon projelerinde yer almayacağı ve zamanını sadece çocuğuna ayıracağı edinilen bilgiler arasında.

fahriye evcen burak özçivit çalıkuşu

ÇALIKUŞU DİZİSİNDE TANIŞMIŞLARDI

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Kanal D ekranlarında yayınlanan Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından televizyona uyarlanan Çalıkuşu dizisi setinde tanışmışlardı. Kamuran ve Feride olarak izleyicinin de gönlüne taht kurduğu çift, dizinin final yapmasından sonra birlikteliklerini açıklamışlardı. Bu zamandan sonra dört yıl birliktelik yaşayan ikili, bu süre içerisinde bir de sinema film çevirmişlerdi.

Bu Yıl Anne Baba Olacak Ünlüler

2021’nin Ünlü Bebekleri

Fahriye Evcen Ölene Kadar Kadrosunda

2020’in Ünlü Bebekleri

Bir Cevap Yazın