Site icon Film Dizi Haber

Exxen İddialı Dizilerle Geliyor!

Exxen'de-Başlayacak-Türk-Dizileri

2021’de Exxen’de Başlayacak Yeni Diziler

TV 8 kanalının sahibi ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’ının yeni kanalı Exxen hakkında pek çok konu merak ediliyor. Acun Ilıcalı tarafından hayata geçirilecek olan Exxen, Netflix ve BLUTV gibi bir dijital / online dizi izleme platformu olacak. Kendine özel yapım; dizi, film, yarışma, Talk Show, Sitcom ve programların yer alacağı Türkiye’nin en popüler dijital kanalı olmaya aday olan Exxen, uzun bir süreden beri gündemde. Exxen Ne zaman yayına başlayacak? Ücretli mi olacak? Nerede, hangi kanalda yayınlanacak? Exxen Başvurusu nasıl yapılacak gibi birçok merak edilen sorunun cevabı ile Exxen Dizileri ve 2021’de Exxen’de Başlayacak Yeni Diziler (Türk Yabancı)ile ilgili yayınlanacak dizilerin güncel listesini yazımızda sizler için hazırladık.

Exxen Dizileri (Türk Yapımı)

Acun Ilıcalı tarafından hayata geçirilecek olan Türkiye’nin yeni dizi izleme ve show platformu Exxen’e özel birbirinden iddialı Türk Dizi Haberleri ardı sıra gelmeye devam ediyor. Yeni dizilerin yanı sıra daha önce televizyonda yayınlanmış ve fenomen olmuş eski dizi Sihirli Annem’in yeni oyuncu kadrosuyla çekilmiş bölümleri de Exxen’de olacak. Peki, Exxen’de hangi diziler olacak? Oyuncuları Kimler? Konuları ne? Ne zaman başlayacaklar? Kaç Bölümden oluşacaklar? İşte detaylar.

HÜKÜMSÜZ

Exxen’de başlayacak diziler arasında heyecanla beklenen dizilerden birisi Hükümsüz dizisi. Ayla, Müslüm ve Naim Filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu tarafından hayata geçirilecek olan Hükümsüz dizisinin detayları netleşiyor. Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın, senaristliğini Oğulcan Kırcan, Fulya Özcan ve Mert Dikmen’in kaleme alacağı Hükümsüz dizisi, günümüzde sıkça gündeme gelen kadına şiddet konusunu ele alacak.

Hükümsüz Dizisinde Hangi Oyuncular Olacak?

Çekimlerine İzmir’de başlanacağı belirtilen Hükümsüz Dizisinin oyuncu kadrosunda: Burçin Terzioğlu, Alican Yücesoy, Hande Doğandemir ve İsmail Hacıoğlu yer alacak.

Hükümsüz Dizisi Konusu

‘Engellenebilir her ölüm cinayettir’ Sloganından da anlaşılacağı üzere, Hükümsüz dizisinin konusu, kadına şiddeti önlemeyi amaçlayacak.

Hükümsüz Ne Zaman Başlayacak?

Çekimleri daha önce başlamayan katledilen hayallerin gerçek hayat hikayelerini anlatacak olan Hükümsüz dizisinin başlama zamanı Exxen’in yayına girdiği 1 Ocak 2021 olarak açıklandı.

Hükümsüz Kaç Bölüm Devam Edecek?

Exxen’in mini dizileri arasında yer alan Hükümsüz dizisinin 1. Sezonu 10 bölüm olarak yayınlanacak.

Hükümsüz Dizisi Tanıtım Fragmanı

Gelişmeler oldukça yazımızda olacak.

ŞEREF BEY

Exxen’de Başlayacak Türk Dizileri arasında ve Exxen’in ilk dizisi olacak olan Şeref Bey dizisinin çekimlerine geçtiğimiz haftalarda başlanmıştı. 10 bölümden oluşan bir kara komedi dizisi olan Şeref Bey dizisinin başrolünde; Şahsiyet dizisinde canlandırdığı Ağah Beyoğlu karakteriyle Emmy Ödülüne layık görülen Haluk Bilginer yer alıyor. Yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı Şeref Bey dizisinin senaryosunu ise, Yusuf Reha Alp yazıyor.

Şeref Bey Dizisinde Hangi Oyuncular Var?

Ali Atay’ın senaryo danışmanlığını yaptığı Şeref Bey dizisi oyuncu kadrosunda; Haluk Bilginer, Songül Öden, Ertan Saban, Devrim Yakut, Serhat Kılıç, Ahmet Rıfat Şungar, Beyti Engin, Şükran Ovalı ve Ecem Uzun yer alıyor.

Şeref Bey Dizisinin Konusu Ne?

Şeref Bey dizisinin konusu ile ilgili detaylı bir bilgi mevcut olmasa da dizi hayatı bir kaosa dönen bir adamın hikayesini konu alıyor.

Şeref Bey Dizisi Kaç Bölüm?

Bir Kara Komedi (hicvin alt türlerinden birisi olan kara komedi, genellikle ciddiyetle anılan din, cinayet, ölüm, hastalık, savaş, doğal afet, akıl hastalığı gibi konuları mizahi bir anlayışla ele alır.) türünde izleyici karşısına çıkacak olan Şeref Bey dizisi, 1 Sezon 10 bölümden oluşacak.

Şeref Bey Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Geçtiğimiz günlerde tanıtım afişi yayınlanan, bir İnternet dizisi olarak karşımıza çıkacak olan Şeref Bey dizisinin başlama tarihi 01 Ocak 2021 olarak açıklandı.

Şeref Bey Dizisi Tanıtım Fragmanı

OLAĞAN ŞÜPHELİLER

Gazeteci yazar Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaştığı habere göre, Acun Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen’de yeni bir Türk dizisi daha başlayacak. Yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun yapacağı dizi, cinayet işleyen üç ev hanımının hikayesini anlatacak.

Olağan Şüpheliler Dizisinde Kimler Oynayacak?

Basın da çıkan haberler doğrultusunda Olağan Şüpheliler dizisinin üç kadın oyuncusunun isimleri belli oldu. Erkek oyuncuları merak konusu olan dizinin başrollerinde; Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray ve Yasemin Allen rol alacak.

Olağan Şüpheliler Dizisi Konusu

Dijital dizi-film platformunun son projelerinden birisi olan ‘Olağan Şüpheliler’ dizisinin konusu netleşince yazımızda olacak.

Olağan Şüpheliler Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Dizinin oyuncu seçimi hazırlıkları devam ediyor. Olağan Şüpheliler dizisinin yayınlanma tarihi açıklanınca yazımızda olacak.

Exxen’de Başlayacak Gençlik Dizileri

Show’dan yarışmaya, sitcomdan belgesele geniş içeriklerin yer aldığı Exxen’de özel yapım iddialı gençlik dizileri de yer alacak. Exxen’in genç hedef kitleyi yakalamak için atılan önemli bir adım olduğunu dile getiren Acun Ilıcalı, özellikle bu yıl Survivor’a gençler tarafından verilen tepkilere çok memnun olduğunu belirtti.

BU BENİM MASALIM

Exxen dizileri arasında en çok ilgi çekenlerden bir tanesi de başrolünde ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ilke 2020 Survivor şampiyonu Cemal Can Canser’in paylaşacağı müzikal türdeki ‘Bu Benim Masalım’ adındaki gençlik dizisi oldu. Geçtiğimiz günlerde birlikte dans derslerine başlayan ikili izleyicilere hem müzik hem de dans şöleni yaşatacak. Adının Bu Benim Masalım olacağı konuşulan müzikal dizi türündeki gençlik dizisinin oyuncu kadrosunda Asena Kesici de yer alacak.

Bu Benim Masalım ‘da Kimler Oynayacak?

Aleyna Tilki’nin dizisi Bu Benim Masalım dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye devam ediyor. Yönetmenliğini KIvanç Baruönü’nün üstleneceği senaryosunu Deniz Gürlek ve Melek Seven’in yazacağı dizinin kadrosuna seyircinin yeni tanımaya başladığı genç yetenek Göksun Büyükkahraman’ın da katıldığı belirtiliyor.

Bu Benim Masalım oyuncu kadrosunda Kimler Var?

Bu Benim Masalım Oyuncuları; Cemal Can Canseven, Aleyna Tilki, Merve Sevin, Hasan Denizyaran, Göksun Büyükkahraman, Faruk Aran, Sude Oduncu, Kamil Güler, Zeynep Kankonde Mbuyı, Bengü Gürses ve usta oyuncu Nevra Serezli yer alıyor.

Bu Benim Masalım Dizisi Konusu

Hayallerini gerçekleştirmek için karşısına çıkan tüm zorluklarla mücadele eden bir lise öğrencisinin öyküsünü anlatacak olan müzikal dizide Aleyna Tilki Sertap Erener’in de bir şarkısını seslendirecek.

Aleyna Tilki’nin Dizisi Bu Benim Masalım Ne Zaman Başlayacak?

Yaptığı müziklerle listelerin ilk sıralarında yer alan ünlü pop şarkıcısı Aleyna Tilki, şimdi de ekranlarda seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu Benim Masalım Adındaki müzikal dizinin yayın tarihi 1 Ocak 2021 olarak açıklandı.

Bu Benim Masalım Kaç Bölüm Sürecek?

Gençlik dizisi olarak karşımıza çıkacak olan Bu Benim Masalım dizisi 1 Sezon 10 bölüm oluşacak.

Bu Benim Masalım Dizisi İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Yeni dijital platform Exxen’in yayınlanacak ilk dizilerinden birisi olan Bu Benim Hayatım dizisinin yayınlanan ilk tanıtım fragmanı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

DADI

Acun Ilıcalı’nın dijital platformu Exxen’de yayınlanacak gençlik dizilerinden birisi de Dadı dizisi olacak.

Dadı Dizisinde Hangi Oyuncular Oynuyor?

Dadı Dizisinin Konusu Ne?

Exxen’in yeni dizilerinden birisi olan Dadı dizisi; para kazanmak için dadılık yapmak zorunda kalan bir üniversite öğrencisinin hikayesini konu alacak.

* Dadı dizisi ile ilgili gelişmeler netleştikçe yazımızda olacak.

EZİKLERİN SAVAŞI

Gününüzün yaşam şartlarında hüküm süren sosyal medya bir diziye konu oluyor. Adı Eziklerin Savaşı olarak adlandırılan dizi için gelişmeler devam ediyor.

Eziklerin Savaşında Hangi Oyuncular Oynayacak?

Henüz oyuncu kadrosu netleşmedi.

Eziklerin Savaşı Dizisinin Konusu Ne?

Sosyal medya zorbalığını konu alan Eziklerin Savaşı, gerçek yaşamla sanal yaşam arasında uçurum olan tipleri anlatacak.

Eziklerin Savaşı Ne Zaman Başlayacak? Kaç Bölüm?

* Henüz detaylar mevcut değil. Gelişmeler oldukça yazımızda olacak.

ÖĞRENCİ EVİ

İddialı dizi projeleriyle yetişkinlerin yanı sıra gençler için de içerikler sunmayı planlayan Exxen’in gençlik yapımları arasında Öğrenci Evi dizisi de bulunuyor. Yönetmenliğin Doğa Can Anafarta’nın yapacağı Öğrenci Evi dizisi, lüks bir villada yolları kesişen 3 öğrencinin hikayesini anlatacak. Basında çıkan haberlere göre, Youtube fenomenlerinin yer alacağı Öğrenci Evi Dizisinin çekimlerinin henüz başlamadığı edinilen bilgiler arasında.

Yeni yılın ilk günü yayın hayatına başlaması beklenen Exxen kanalının uzun vadede 4 milyon aboneye ulaşması hedefleniyor. Bununla birlikte her geçen gün yeni projeler tek tek gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Ünlü yapım şirketi Tims&B tarafından hayata geçirilecek Öğrenci Evi de bu projelerden birisi.

Öğrenci Evi Dizisinde Kimler Oynayacak?

Exxen TV’de Başlayacak Türk Dizileri arasında farklı hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken dizinin oyuncu kadrosu da belli olmaya başladı. Gazeteci Birsen Altıntaş’ın haberine göre, Öğrenci Evi dizisinin oyuncuları arasında; genç kuşağın başarılı yıldızları Bertan Asllani, Zülal Sude Güler, Baran Bölükbaşı ve Samet Kaan Kuyucu yer alacak.

Öğrenci Evi Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Aynı çatı altında dört öğrencinin farklı hikayesini konu alan Öğrenci Evi dizisi 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren Exxen’de yayınlanmaya başladı.

Öğrenci Evi Dizisi Kaç Bölüm Yayınlanacak?

Öğrenci Evi dizisinin toplam bölüm sayısı diğer Exxen dizileri gibi 1 Sezon 10 bölümden oluşuyor.

YAŞ 17

Gençlerin özellikle de Z kuşağının ilgisini çekmeyi hedefleyen Acun Ilıca’nın bir diğer dizi projesi iki gencin aşkını anlatan Yaş 17 dizisi olacak. Ilıcalı, Yaş 17 dizisiyle özellikle 8 ila 12’inci sınıf aralığındaki gençlerin ilgisini çekmeyi bekliyor.

Yaş 17 Dizisi Oyuncuları

Yaş 17 Dizisinin Konusu

Yaş 17 Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Detaylar geldikçe yazımızda olacak.

Exxen’de Yayınlanacak Tarihi Diziler

YAVUZ

Acun Ilıcalı Exxen için birçok sürpriz projenin olacağını belirtmişti. Bu sürprizlerden birisi özellikle tarih türünde dizi sevenler için olacak. Yönetmenliğini Bilal Kalyoncu’nun yapacağı, senaryosu Koray Yeltekin ve Bilal Kalyoncu tarafından kaleme alınacak olan Yavuz dizisi, Osmanlı İmparatorluğunun 9. Padişahı ve İlk İslam Halifesi olan Yavuz Sultan Selim’in hayatını konu alacak.

Yavuz Dizisinde Hangi Oyuncular Var?

Exxen’de yayınlanacak ilk tarihi dizilerden birisi olacak olan Yavuz dizisinin oyuncu kadrosunda; Cengiz Coşkun (Yavuz Sultan Selim) ve Hazal Filiz Küçükköse (Yavuz Sultan Selim’in eşi Ayşe Hafsa Hatun) yer alacak.

Yavuz Dizisi Konusu Ne?

Yavuz dizisi, Osmanlı İmparatorluğunun 9. Sultanı, Kanuni Sultan Süleyman’ın babası Yavuz Sultan Selim’in hayat hikayesini konu alacak.

Yavuz Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Çekimleri henüz başlamayan ancak oyuncu kadrosu şekillenmeye başlayan Yavuz dizisinin 2021 Ocak ayından itibaren Exxen’de olması bekleniyor.

Exxen Sitcom Dizileri / Durum Komedisi Dizileri

GİBİ

Exxen’de yayınlanacak Komedi dizilerinden birisi olarak izleyici karşısına çıkacak olan Gibi dizisi 1 Ocak 2021 Cuma saat 20.00’de e yayınlanmaya başlayacak. Yönetmenliğini Ömer Sinir’in yaptığı dizinin başrollerini Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç paylaşıyor. ‘Komik ama acıklı gibi, Sinir bozucu ama iyimser gibi, Biraz değişik, şey gibi’ mottosuyla ekranlara gelecek olan Gibi, komik skeçlerden oluşan bir mini dizi formatında karşımıza çıkıyor.

YETİŞ ZEYNEP

Ünlü oyuncu Keremcem’in yeni dizisi Yetiş Zeynep Exxen’in yeni dizileri arasında yer alıyor. Üniversite öğrencisi Zeynep’in bir anda 6 çocuğun arasına düşmesiyle gelişen olayları konu alan Yetiş Zeynep dizisi, 10 Ocak 2021’de başlayacak. Yetiş Zeynep dizisinin oyuncu kadrosunda; Keremcem, Ece Dizdar ve Aslı Bekiroğlu yer alıyor. Yetiş Zeynep, Exxen’in komedi türündeki ilgi çeken dizilerinden bir tanesi.

VAHŞİ ŞEYLER

Exxen TV dizileri arasında sitcom kategorisinde yayınlanacak yeni dizilerden birisi olan Vahşi Şeyler dizisi ilk etapta 8 bölüm olarak seyirci karşısına çıkacak. Aynı zamanda Exxen’in ilk sitcom ve kısa süreli projesi olacak olan Vahşi Şeyler dizisinin çekimleri çoktan tamamlanmış bile. Yönetmen koltuğunda Erkan Tunç’un oturacağı Vahşi şeyler dizisinin senaryosunu Alper Alpözgen yazıyor.

Vahşi Şeyler Dizisi Oyuncuları

Komedi türündeki Vahşi Şeyler dizisinin oyuncu kadrosunda; Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Hazal Türesan ve Aytaç Uşun yer alıyor.

Vahşi Şeyler Dizisi Konusu

Vahşi şeyler dizisi; evliliklerini bitirme noktasına gelmiş bir çiftle onların psikologlarının ve bir pizzacının aynı evde mahsur kalmasıyla gelişen olaylar konu alıyor. Karantina döneminde hazırlanan bir evde çekilecek olan Vahşi Şeyler komedi dizisi 20’şer dakikalık 8 bölümden oluşacak.

Vahşi Şeyler Ne Zaman Başlayacak?

Mini dizi konseptinde yer alan Vahşi Şeyler dizisinin çekimleri oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın belirtiğine göre tamamlandı.

Exxen’de Yayınlanacak Çocuklara Özel İçerikler

SÜPER BİR TAKIM

Exxen’in Çocuklara özel içeriklerinde Kral Şakir’den iki yeni çizgi film yer alırken yine Kral Şakir’in yapımcısı olan Varol Süper Bir Takım adında yeni bir çizgi filmde çocukların beğenisine sunulacak.

SİHİRLİ ANNEM

Exxen’de başlayacak diziler arasında şüphesiz en çok merek edilen dizilerden birisi de Sihirli Annem dizisi. 2000’li yıllarda büyükten küçüğe hemen herkesin kendisini bulduğu Sihirli Annem Exxen platformunda yeniden izleyiciyle buluşacak. 17 yıl ardından dijital bir platformda yeniden seyirci karşısına çıkacak olan dizinin kadrosunda yeni oyuncular yer alacak.

Sihirli Annem’in Yeni Oyuncuları Kimler?

Heyecanla beklenen Sihirli Annem dizisinin yeni oyuncu kadrosunda; Betüş: Açelta Topaloğlu, Sadık: Emre Altuğ, Periliçe: Lale Başar, Dudu: Nergis Kumbasar, Suzan: Hande Katipoğlu, Avni: Bülent Seyran, Eda: Tara Mcmillen, Yavuz: Ogeday Girişken, Firuze: Eylem Yıldız, Çilek: Sıla Sade, Ceren: Cemre Demircan, Tuğçe: Nisa Sofiya Aksongur, Cem: Egemen Uysal yer alacak.

Sihirli Annem Ne Zaman Başlayacak?

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği yönetmenliğini Başak Soysal’ın yaptığı Sihirli Annem dizisinin 1 Ocak 2021‘de Exxen platformunda yayına başlaması planlanıyor.

Sihirli Annem Tanıtım Fragmanı

Exxen Nedir? / Ne Demek? Adı Nereden Geliyor?

Exxen Tv, Acun Ilıcalı tarafından kurulan, yayın hayatına 1 Ocak 2021 itibarı ile başlaması beklenen bir dijital içerik platformu olarak tanımlanmaktadır. Exxen adının Ali Taran tarafından bulunduğunu ifade eden Acun Ilıcalı konuyla ilgili;

“Çok iddialı bir platformla geliyoruz. Televizyonculukta hayallerimizi gerçekleştirecek noktada değiliz. Dijital dediğin zaman bambaşka bir dünya. İsmi belli. Ali Taran buldu. Bayıldım. Güzel bir platform olacak. İçerik olarak da ciddi zengin olacağını düşünüyorum. Benim hayalini kurduğum bir projem var bir sürpriz programı. Onu yapacağım. Kendime bir ekip kuruyorum bu program için. Çok iddialı bir model programı yapacağız. Türkiye’nin en iyi modellerini seçeceğiz. Onun dışında belgesellerimiz var. Çok önemli birimlerden çok önemli destek alacağımızı düşünüyorum.

Milliyet

ifadelerini kullandı.

Exxen Kelimesinin Anlamı Nedir?

Exxen kelimesinin Türkçe bir karşılığı bulunmuyor. Ilıcalı’nın Exxen’le ilgili yağptığı açıklamalardan bu adın, ilgi çekmesi, global bir platform yaratmak ve akılda kalması hedeflendiği anlamı çıkarılıyor.

Exxen Ne Demektir?

İngilizce de EX kelimesi eski Xen kelimesi ise, alternatif manasına gelmektedir. Türkçe’ye tam olarak çevrilemeyen Exxen kelimesinin, eski alternatif olarak tanımlanabilmektedir.

Exxen TV Ne Zaman Açılacak?

Acun Ilıcalı tarafından kurulan Exxen’in 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren yayın hayatına başlaması planlanıyor.

Exxen TV Kanal mı?

Yeni platform Exxen’in medyada gündeme gelmesinden sonra ses getiren bu platformun Ilıcalı’nın TV 8 televizyon kanalı gibi yine bir televizyon kanalı mı olacağı herkes tarafından çok merak edildi. Bu konuya da açıklık getiren Ilıcalı, “Exxen bir internet kanalıdır. Ve İnternet üzerinden yayın yapacaktır.” Açıklamasında bulundu.

Exxen Ücreli / Paralı mı?

İnernet üzerinden seyirciyle buluşacak olan Exxen’in ücretli mi ya da parasız mı olacağı da diğer merak edilen konular arasında yer alıyordu. Netflix ve BluTV gibi dijital platformlara rakip olacak olan Exxen’in kaç lira olacağı ile ilgili Acun Ilıcalı tarafından henüz bir bilgilendirme yapılmadı.

Exxen’in Ücretli Olup Olmayacağıyla ilgili Cevap Acun Ilıcalıdan Geldi!

Acun Ilıcalı Exxen’in paralı olup olmayacağıyla ilgili yaptığı açıklamada “Ücretler herkesin ödeyebileceği şekilde olacak” demişti. Exxen’in 1 Ocak’ta yayın hayatına başlamasından sonra iki paketten oluşan Exxen Fiyat Bilgisi açıklandı. Buna göre: 1. Paket Exxen Aylık abonelik fiyatının 9.99 TL (reklamlı abonelik) 2. Paket Reklamsız abonelik ücreti 19.90 TL oldu.

Exxen TV Nasıl İzlenir?

Exit mobile version