Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Giren Yeni Oyuncular (5- 6. Sezon) Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Sezonda Kimler Olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Giren Yeni Oyuncular

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a Giren Yeni Oyuncular 5. Sezon (Güncel Liste)

ATV’nin 4 sezondan bu yana büyük ilgi gören Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 2019 -2020 yeni sezonunda da seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Yeni yayın döneminde 5. Sezonuyla devam edecek olan EDHO’nun hemen her bölümde yeni oyuncular girip, eski oyuncular çıkıyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a 2019 yeni sezonda hangi oyuncular ve karakterler girecek? Her sezon farklı senaryosu ile seyirciyi cezbeden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a Giren Yeni Oyuncular kimler? İşte Güncel liste.

EDHO Yeni Giren Oyuncular 6. Sezon

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. Sezon çekimleri başlıyor. 2020 – 2021 Yeni sezonuna başladığımız bu günlerde ATV’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezonu heyecanla beklenirken EDHO yeni sezon oyuncuları da netleşmeye başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda hangi oyuncular yer alacak? Merak edilirken EDHO 6. Sezonda kadroya dahil olan isimlerden ilki ünlü oyuncu Pelin Akil oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. Sezon Oyuncuları İçin tıklayın!

SİNAN SİCİMOĞLU / EDHO MUSA

sinan-sicimoglu-EDHO-dizisi-Musa-gerçek-adı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 191. Bölümde dahil olan Sinan Sicimoğlu Musa karakterine hayat vermektedir. Musa dizide Rıdvan’ın oğludur.

EDHO Musa Kimdir? Gerçek Adı Ne? (Sinan Sicimoğlu Kimdir?)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Rıdvan’ın oğlu Musa karakterine hayat veren Sinan Sicimoğlu, Türk anne ve İranlı bir babaya sahiptir. Geçtiğimiz yıllarda oyunculukla tanışan Sicimoğlu, 2019 yılında New York New York filmiyle kamera karşısına geçmiştir. Savaşçı dizisine konuk oyuncu olarak katılan Sinan Sicimoğlu, son olarak Yeni Hayat dizisinde rol almıştır.

RIZA LEKİ / EDHO TAYFUN

edho-tayfun-rıza-leki-kimdir

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 191. Bölümde dahil olan Rıza Leki, Edho’da Rıdvan’ın oğullarından birisi olan Tayfun karakterine hayat verecek.

Edho Tayfun Kimdir? Gerçek Adı ne? (Rıza Leki Kimdir?

2004 yılında İstanbul Haliç Üniversitesi Konservatuar Bölümünden mezun olan Rıza Leki, 2006 yılından bu yana Bakırköy Belediye Tiyatrosunda görev almaktadır.

HASAN DEMİRTAŞ / EDHO ALPAY

edho-alpay-kimdir-gerçek-adı-hasan-demirtaş

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 191. Bölümünde ekranlara gelen Alpay karakterine Hasan Demirtaş hayat vermektedir. Alpay dizide Rıdvan’ın oğullarından birisi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Edho Alpay Kimdir? Gerçek Adı ne? (Hasan Demirtaş Kimdir?)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Rıdvan’ın oğullarından bir diğeri olan Alpay karakterine hayat veren Hasan Demirtaş, Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. 2010 yılından bu yana tiyatro sahnelerinde rol alan Demirtaş, Sen Anlat Karadeniz dizisinde Turgut, Çukur dizisinde Avni karakterine hayat vermiştir. Demirtaş, en son TRT 1 de yayınlanan Türkan Hanımın Konağı dizinde rol almıştır.

MUSTAFA ZEREN / EDHO ŞEFİK

edho-şefik-kimdir-gerek-adı-mustafa-zeren

EDHO oyuncu kadrosuna 191. Bölümde katılan Mustafa Zeren, dizide Rıdvan’ın yeğeni Şefik karakterine hayat verecek.

EDHO Şefik Kimdir? Gerçek Adı Ne? (Mustafa Zeren Kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Şefik karakterine hayat verecek olan Mustafa Zeren, 1991 İstanbul doğumludur. İlk oyunculuk deneyimine reklam filmleri ile başlamıştır. 2010 yılında dizilerde rol almaya başlayan Zeren, Yasak Elma, 50 M2 dizilerinde rol almıştır.

ERDİNÇ GÜLERNER / EDHO VOLKAN

edho-volkan-gerçek-adı-erdinç-gülener-kimdir

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 192. Bölümde dahil olan Erdinç Gülener, Volkan karakterine hayat vermektedir. Çakırbeylilerin yeni düşmanı olan Volkan, Macit’in ölümünden sonra gelen Rıdvan’ın intikamında yardım eder.

EDHO Volkan Kimdir? Gerçek Adı ne? (Erdinç Gülener Kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 6. Sezon oyuncu kadrosuna dahil olan Erdinç Gülener, 26 Ocak 1971 İzmit doğumludur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk ana sanat dalından mezun olan Gülener, Trabzon Devlet Tiyatrosunda ilk oyunculuk deneyimine başlamıştır. 2013 – 2014 yılları arasında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde oynadığı Müfettiş Kane rolüyle tanınmıştır. Kertenkele dizisinde Ünsal Komiseri canlandıran Gülener, en son Kırmızı Oda dizisinde Erhan Gölge karakterine hayat vermiştir.

ALİ İPİN / EDHO RIDVAN KARADAĞ

edho-rıdvan-gerçek-adı-ali-ipin-kimdir

Rıdvan Karadağ karakterine hayat verecek. Çakırbeyli’lerin yeni bir düşmanı olarak diziye dahil olacak olan Rıdvan Kradağ, gerçekte Sırptır. Gerçek adı Radovam Karoviç olan Rıdvan Kardağ Fethi’nin yapılanmasında yer almaktadır.

Edho Rıdvan Karadağ Kimdir? Gerçek Adı Ne? (Ali İpin Kimdir?)

EDHO’da Rıdvan Karadağ karakterine hayat veren Ali İpin, 1955 Ankara doğumludur. Ankara Cebeci Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan İpin, pek çok dizi ve filmde rol almıştır. Çocuklar duymasın, Asmalı Konak dizilerindeki başarılı rolüyle tanımıştır. Ali İpin son olarak; Hanım Köylü ve Seni Çok Bekledim dizilerinde rol almıştır.

ZEYNEP ELÇİN / EDHO FİZYOTERAPİST PINAR

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisin 184. Bölümünde dahil olan yeni oyuncu Zeynep Elçin Oldu. Edho’da Alparslan’ın iyileşmesine yardımcı olacak Fizyoterapist Pınar olarak katılan Zeynep Elçin’in kim olduğu, özel hayatı, yaşı ve dizileri büyük merak konusu oldu.

edho-pınar-kimdir-gerçek-adı-ne

Edho Pınar Kimdir Gerçek Adı Ne? (Zeynep Elçin Kimdir?)

-eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-edho-pınar--zeynep-elcin-kimdir-

EDHO yeni bölümde Pınar karakterine hayat veren Zeynep Elçin, 16 Şubat 1990 Gaziantep doğumludur. Oyunculuk ve tiyatro eğitimi olan Elçin, kamera karşısına ilk defa 2016 yılında Göz Zamanı adlı diziyle çıkmıştır. Daha sonra; Rüzgarın Kalbi Savaşçı (Yıldız Bozok), Aşk ve Günah, Kırlangıç Fırtınası ve Kimse Bilmez dizilerinde rol almıştır.

MASHAR ALİCAN UĞUR / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ABBAS

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosuna 183. Bölümde dahil olan Abbas karakterine Mashar Alican Uğur canlandıracak. Abbas dizide İshak’ın sağ kolu en güvendiği adamıdır.

mazhar-alican-ugur-kimdir-edho-DA-hangi-rolde-abbas-gerçek-adı-ne

Edho Abbas – Mazhar Alican Uğur Kimdir?

1990 doğumlu olan Alican Uğur, Pek çok yerli ve yabancı yapımlarda rol almıştır. En bilinen dizileri; Galip Derviş,, Yalan Dünya, Aşk Yeniden, Kutsal Bir Gün, The Ruse, Sen Sağ Ben Selamet, Muhteşem ikili gibi dizilerde oynamıştır.

BAHTİYAR ENGİN / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ TUNCAY

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 183. Bölümde dahil olan Tuncay karakterine ünlü oyuncu Bahtiyar Engin canlandırıyor. Fethi’nin adamı olan Tuncay, Kontrgerillayı yöneten, Amerika’nın emrindeki adamlardan birisidir.

edho-tucay-adı-ne---bahtiyar-engin-kimdir

Edho Tuncay / Bahtiyar Engin Kimdir?

Bahtiyar Engin, 13 Ağustos 1965 Ordu doğumludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Eğitim Fakültesi mezun olan başarılı oyuncunun ilk dizi kariyeri 1988 yılında Hanım dizisiyle olmuştur. İz Peşinde, Çiçek Taksi, Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Keşanlı Ali, Kurtlar Vadisi pusu gibi pek dizi ve filmde rol alan Bahtiyar Engin son olarak Kuruluş Osman dizisinde Çömlekçi İdris karakterine hayat vermiştir.

CANER KURTARAN / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ İSHAK

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 182 bölümde dahil olan İshak karakterine ünlü oyuncu Caner Kurtaran hayat vermektedir. Fethi ve Tuncay’ın adamı olan İshak karakteri Çakırbeyli ailesine düşmandır. İshak karakteri dizide yeni eylemi yönetecek kişidir. Hızır ve aile ile sık sık karşı karşıya İshak, kolay lokma olmadığını Korkmazlar başta olmak üzere herkese gösterecektir.

edho-ishak-kimdir-gerçek-adı-ne

Edho İshak /Caner Kurtaran Kimdir?

Caner Kurtaran, 26 Ekim 1978 İstanbul doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünden mezun olan Kurtaran, İlk dizi oyunculuğu deneyimini Güz yangını dizisiyle yapmıştır. Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Şevket karakteriyle tanınan başarılı oyuncu, Aşk ve Ceza, Huzur Sokağı, Kimse Bilmez gibi pek çok dizide rol almıştır. Caner Kurtaran en son Ramo dizisinde rol almıştır.

ÇETİN SARIKARTAL / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DEMİR

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 181. Bölümde dahil olan Demir karakterine Çetin Sarıkartal hayat verecek. İdris’in kardeşi olan Demir, Karadeniz’den intikam için gelmiştir. Hızır’ın yeni düşmanlarından birisi olan Demir, Façalılarla olan husumetini bitirmek için Hızır’la masaya oturmak için pazarlık yapmıştır.

edho-demir-gerçek-adı-ne--cetin-sarikartal-kimdir

SERHAT PARIL / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ UĞUR

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 181. Bölümde dahil olan Uğur karakterini Serhat Parıl canlandıracak. İdris’in oğlu Kaya’nın ölümünden sonra onun intikamını Façalılardan almak için ortaya çıkan Uğur aynı zamanda İdris’in kardeşi Demir’in oğludur. Baba oğul Hızırbeyli ve Façalılara karşı güç birliği yapacaktır.

edho-ugur-gerçek-adı-ne-serhat-parıl-kimdir

Edho Uğur – Serhat Parıl Kimdir?

Serhat Parıl, 27 Temmuz 1983 İzmir doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Parıl bir süre öğretmenlik yapmıştır. 2011 yılında oynadığı Babam için dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Serhat Parıl, Medcezir, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Cesur ve Güzel, Bay Yanlış ve son olarak Maraşlı dizisinde rol almıştır.

ONUR ŞAN / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ EMİN

edho--emin-kimdir-gerçek-adı-onur-şan

Eşkıya Dünyaya Hüükümdar Olmaz 6. Sezon yeni gelen, kadroya katılanlar arasında yer alan diğer bir karakter de Emin oldu. Diziye 172. Bölümde Alparslan’ın koğuşunda kalan adam olarak dahil olan Emin, Alparslanâ kurulan tuzağa engel olarak onun güvenini kazanır. Emin karakterine ünlü türkücü Onur Şan hayat veriyor.

BURAK PAMUK / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ÖZCAN

Masa üyesi Cihan’ın yeğeni olan Özcan EDHO kadrosuna 167. Bölümde dahil olmuştur. Aynı zamanda Cihan’ın şoförlüğünü yapan Özcan, Yamanlar’ın isteklerini de yerine getirmektedir.

edho-özcan-cihanin-soforu-kim-

EDHO Cihan’ın Şoförü Özcan / Burak Pamuk Kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Cihan’ın şoförü Özcan karakterine hayat veren Burak Pamuk, Daha önce FOX TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinde Türkmen Lideri Tarık karakterine hayat veren Barış Pamuk, EDHO’daki başarılı performansıyla adından söz ettiriyor.

KÜRŞAT DEMİR / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ KUBİLAY

Kursat-Demir-eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-Kubilay-kimdir

Kubilay, yeni sezonda Alparslan Çakırbeyli’nin adamıdır. Diziye 169. Bölümde katılmıştır. Tekin’in güvendiği birisi olan Kubilay, Tekin tarafından getirilmiştir. Alparslan, hapse girerken onunla birlikte içeri girer. Tahliye olduktan sonraki saldırıda onun önüne atlayarak vurulur.

EDHO’da Kubilay Karakterini Oynayan Kürşat Demir Kimdir?

Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Kürşat Demir, Erasmus ile Falmouth Üniversitesinde eğitim almıştır. EDHO dizisinde fedai rolünü canlandıran 25 yaşındaki genç oyuncu Kürşat Demir, Cesurluğu ve becerisiyle dikkatleri üzerine çekmektedir.

ALP ÖZGÜR YAŞİN / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SEKO

edho-seko-alp-özgür-yaşin-kimdir

Beşir Hamdi Korkmaz’ın en yakın adamıdır. EDHO’ya 172. Bölümde dahil olmuştur. Alparslan, mahallelerini ele geçirdiği zaman Hamdi Babayla birlikte kara çarşaf giyerek kaçmışlardır.

UĞUR KELEŞ / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DERMAN KORKMAZ

edho-derman-korkmaz-uğur-keleş-gerçek-adı

Beşir Hamdi Korkmaz’ın hapisteki oğlu, Yaman Korkmaz’ın da abisidir. Diziye 172. Bölümde dahil olmuştur. Hapishanede sözü geçen Derman Korkmaz, Alparslan ile hapiste savaşmıştır. 173. Bölümde Alparslan Çakırbeyli tarafından boynu kesilerek öldürülür.

SONER TÜRKER / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SELMAN KORKMAZ

selman-kormaz-kimdir--gerçek-adı-ne

Beşir Hamdi Korkmaz’ın oğlu olan Selman Korkmaz, aynı zamanda Yaman ve Derman Korkmaz’ın kardeşidir. Alparslan’ın masa üyelerine yaptığı saldırıda vurulur ama ölmez.

EDHO’da Selam Korkmaz’ı Oynayan Soner Türker Kimdir?

Soner Türker, 2016 yılından bu yana dizi ve filmlerde karşımıza çıkmaktadır. Üçüncü zil topluluğu ve İstanbul Devlet Tiyatrosunda oyunculuk yapan Türker, ilk defa Görevimiz Komedi dizisinde karşımıza çıkmıştır. Geçenim Kraliçesi, Diriliş Ertuğrul, Avlu gibi dizilerde rol almıştır. Soner Türker son olarak Savaşçı dizisinde Simon karakteri olarak karşımıza çıkmıştır.

MUHAMMET CANÖREN / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BEŞİR HAMDİ KORKMAZ

Show TV’de yayınlanan Çukur dizisine konuk oyuncu olarak katıldıktan sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. sezon oyuncuları arasına katılacak olan Muhammed Cangören EDHO’da hangi karakteri oynayacağı merak konusu olmuştu. Yaman Korkmaz’ın babası aynı zamanda da onun sahip olduğu gücüm kaynağı olan Hamdi Korkmaz’ın hapishanede Derman adında bir oğlu vardır. İstanbul’a dilenciliği getiren ilk adam olarak bilinir. Uzun zamandır herkes tarafından firarı olarak zannedilen Hamdi Korkamaz, yıllardır kimseyle görüşmeden tüm işlerini oğulları aracılığıyla yapmaktadır. Hamdi Korkmaz EDHO’nun 168. Bölümde dahil olmuştur.

Resit-Feyzullah-Cukurda-konuk-olan-muhammed-cangören-kimdir

EDHO Oyuncu Kadrosuna Katılan Muhammed Cangören Kimdir?

Muhammed Cangören; 1951 Afganistan doğumludur. Oyunculukla Ortaokul yıllarında tanışan Cangören, 1969 yılında Afganistan televizyonlarında çalışmaya başlamıştır. 1982 yılında Türkiye’ye gelen oyuncu; Üvey Baba, İkinci Bahar, Berivan gibi dizilerde önemli roller oynamıştır. Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Abuzer Kömürcü karakteri ve replikleri ile büyük beğeni kazanmıştır. Muhammed Cangören, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a Beşir Hamdi Kormaz karakteriyle dahil olmuştur.

ÖNER ATEŞ / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ CEVAT

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. Sezon kadroya dahil olacak yeni karakterlerden birisi de Cevat karakteri olacak. Bu sezon adını sıkça duyacağımız Cevat karakterini oyuncu Öner Ateş canlandıracak.

EDHO-CEVAT---ÖNER-ATEŞ

EDHO’da Cevat Karakterini Oynayacak Öner Ateş Kimdir?

Öner Ateş, 9 Ağustos 1982 İstanbul doğumludur. 1996 yılında Bakırköy Belediye Tiyatrosunda oyunculuğa adamı atan Öner Ateş, son olarak Dudullu Postası dizisinde rol almıştır.

GİZEM ARIKAN / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİDEM FAÇALI

EDHO yeni sezonda kadroya dahil olan Gizem Arıkan, Haşmet Façalı’nın herkesten sakladığı kızı Didem olarak karşımıza çıkacak. Haşmet’in şüpheli hareketlerinden şüphelenen Emine onu takip ettiği sırada kocasının genç bir kızla buluştuğunu görür. Bu durum karşısında Haşmet’in kendisini aldattığını düşünen Emine ona bir tokat atar. İlerleyen bölümde Haşmet Façalı, kızı Didem’i de yanına alarak Çakırbeyliler’in evine giderek herkese gerçeği açıklar.

eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-yeni-katılan-oyuncu--gizem-arikan-kimdir

Edho’ya Yeni Giren Oyuncu Gizem Arıkan Kimdir?

Gizem Arıkan, 10-02-1994 İstanbul doğumludur. Küçük yaşlarda tiyatro ile tanışan Arıkan, ilk oyunculuk deneyimini Gizem Karaca ve Mert Koç’un oynadığı Organik Aşk filmiyle yapmıştır. Daha sonra, Çocuktan Al Haberi adlı programa katılmıştır. TRT’de yayınlanan Aşkın 5 Hali adlı belgesel filminde yer alan Gizem Arıkan, ATV’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. Sezon kadrosuna katılmıştır.

PELİN AKİL / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BAHAR SİNCANLI

Bahar Sincanlı, Celal Sincalı’nın kızıdır. Façalıların akrabaları olan Sincanlı ailesinin reisi Celal Sincanlı, Haşmet’in kefareti ile masaya oturur. Ancak yaptığı ihanet sonrasında Alparslan tarafından öldürülür. Babasını öldüren masanın lideri Hızır Çakırbeyli’den intikam almak isteyen Bahar Sincanlı Hızır Reisin peşine düşer. Ve Hızır Çakırbeyli’yi vurur. Diğer yandan Ömür’ün çocukluk arkadaşı olan Bahar Sincanlı’nın infazını abisine yapmak için süre verilir.

pelin-akil-edho-kadrosuna-dahil-oldu

Baş rollerinde; Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer ve Hüseyin Avni Danyal’ın yer aldığı yönetmenliğini Onur Tan’ın üstlendiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosuna Seksenler, Aile İşi ve Kızılelma gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Pelin Akil dahil oldu. EDHO yeni sezonun ilk bölümüyle Eylül sonlarında ATV ekranlarında olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİNDE PELİN AKİL HANGİ KARAKTER?

Her sezon güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncu kadrosuna yeni katılan Pelin Akil, Celal Sincanlı’nın kızı Bahar Sincanlı karakterine hayat verecek. Bahar Sincanlı EDHO’ya 166. Bölünde dahil olmuştur. 

EDHO’YA YENİ GİREN PELİN AKİL KİMDİR?

Pelin Akil 17 Nisan 1986 İstanbul doğumludur. Tiyatro kökenli olan Pelin Akil’in ilk tanınması FOX TV’de yayınlanan Arka Sıradakiler dizisiyle olmuştur. Kendisi gibi oyuncu Anıl Altan ile evli olan Akil’, geçtiğimiz yıl ikiz kız bebek annesi olmuştur. Pelin Akil, en son Çember dizisi ile ekranlara gelmişti.

ENGİN BENLİ / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YAMAN KORKMAZ

Yeni sezonda Sincanlı ailesi yanı sıra Korkmazlar’la da uğraşacak olan Çakırbeyliler’i çetin bir savaş beklemektedir. Edho dizisine 6. Sezonda giren Yaman Korkmaz, Çakırbeylilerin yeni düşmanı olarak ortaya çıkıyor. Asıl amacı Çakırbeyli ailesini ortadan kaldırmak olan Yaman’ın yaptığı ilk şey, Alparslan’a düzenlenen suikasttır. Yaman Korkmaz daha sonra Şahin Ağa’nın yanına giderek alenen masayı tehdit eder. Ve kendisi dışında hiç kimsenin gayri meşru iş yapmasına müsaade etmeyeceğini söyler. Yaman’ın bu tavrı yeni bir hesaplaşmanın fitilini ateşler.

Çakırbeyli’lerin ve masanın düşmanı olan Yaman Korkmaz, Ahmet Dahlan’ın emri doğrultusunda gerçekleşen Alparslan’a düzenlenen Suikasta aracılık yapmıştır. EDHO’ya 166. Bölümde dahil olmuştur.

engin-benli-edho

EDHO Kadrosuna katılan Engin Benli Kimdir?

Engin Benli, 23 Şubat 1970 İzmir doğumludur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Engin Benli, Ankara Devlet Tiyatrosu, Bursa DEvlet Tiyatrosu ve İzmir Şehir Tiyatrosunda oyunculuk yapmıştır. Polis adlı sinema filmni ile beyazperdeye atılan Engin Benli; Göç Zamanı, Poyraz Karayel, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Koca Koca Yalanlar ve Savaşçi dizilerinde oynanmıştır. Benli’nin ilk tanıması Kanıt dizisinde canlandırdığı Başkomiser Orhan karakteri ile olmuştur. Engin Benli son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Alıncak karakteri ile karşımıza çıkmıştır.

GÖKHAN AKTEKE / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ RIFKI

Rıfkı, 6. Sezonda Yaman Korkmaz’ın adamı olarak karşımıza çıkmaktadır.

rıfkı--gokhan-akteke-kimdir-yeni-dizisi-edho

EHDO 6. Sezon Oyuncu Kadrosuna Katılan Gökhan Aktepe Kimdir?

EDHO yeni sezonda Rıfkı karakterine hayat verecek olan Gökhan Aktepe, 1988 Kütahya doğumludur. Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümünden Mezun olan Gökhan Aktepe, Bağımsız Sinema Kolektifi Kamera Önü Oyunculuk ile İstanbul Drama Sanat Akademisi Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi almıştır. Yakın dövüş ile modern silahları kullanma konusunda profesyonel olan Aktepe, daha önce de Çukur dizisinde Hakan karakterine hayat vermiştir. Gökhan Aktepe; Diriliş Ertuğrul, Karadayı, Kara Para Aşk, Baba Candır ve Paramparça dizilerinde de rol almıştır.

ÜNAL SİLVER / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ İDRİS

Yeni sezonda masa üyelerinden birisi olarak karşımıza çıkan İdris, Karadenizlidir ve Tufan’ın tavsiyesiyle masaya oturmuştur. Kaya adında bir oğlu vardır. Korkmazlar, oğlu Kaya’nın uygunsuz görümtülerini ele geçirirler. İdris yanlarında olmazda görüntüleri yayınlayacaklarını söyleyerek şantaj yaparlar. İdris oğlu Kaya’nın taşkınlıklarına çözüm olarak onu evlendirmeye kara verir. Gelin olarak Façalı’nın kızı Didem’i düşünür. Ancak Didem Hızır Ali ile nişanlıdır.

ünal-silver-edho

EDHO Kadrosuna katılan Ünal Silver Kimdir?

Asıl adı Ünal Gümüş olan Ünal Silver, 16 Temmuz 1948 İstanbul doğumludur. Almanya’da tiyatro yapan Silver, Türkiye’ye dönüş yaptıktan sonra 2008 yılında Gölge dizisinde oynamış, Gönülçelen dizisinde oynadığı Burhan karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Ünal Silver, Kurşun, Diriliş Ertuğrul (Umur Bey), No:309, Benim İçin Üzülme, Kuzey Güney, Deli Saraylı, Bir Bulut Olsam, Poyraz Karayel, Muhteşem Yüzyıl, Sessiz Fırtına ve Yalancı Yârim dizilerinde oynamıştır. Son olarak TRT 1 de yayınlanan Tövbeler Olsun dizisinde Fuat Peştemalci karakterine hayat vermiştir.

HAKAN ATALAY / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ KAYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz karakter kadrosuna yeni katılan Kaya masa üyesi İdris’in oludur. Ve meraklı bir yapıya sahiptir. Diziye 166. Bölümde dahil olmuştur. 

hakan-atalay-edho

EDHO Kadrosuna katılan Hakan Atalay Kimdir?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olan Hakan Atalay aynı zamanda Tiyatro Yönetmenliği yapmaktadır. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Hakan Atalay, 11 Ocak 1982 Artvin doğumludur. Köprü dizisiyle ekran macerasına başlayan başarılı oyuncu, Fi dizisinde rol almıştır.

ADNAN BİRİCİK / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ CİHAN

Masa üyelerinden birisi olan Cihan, Alparslan’a düzenlenen suikast ile ilgili Hızır Reis’e Celal Sincalı’nın adını vererek herkesi yanıltmıştır. Cihan bu hamlesiyle Yavuz’un kurtulmasını sağlamıştır. 

adnan-biricik-edho

EDHO Kadrosuna katılan Adnan Biricik Kimdir?

EDHO’da Cihan karakterine hayat veren Adnan Biricik, sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu ve 9 Haziran 1956 İstanbul doğumludur. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü Yüksek kısmından mezun olan Biricik, mezuniyetinin hemen ardından İstanbul Devlet Tiyatroları kadrosuna katılmıştır. Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Nizamettin Güvenç karakteri ile akıllarda yer eden Adnan Biricik, 2016 -2017 yılları arasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tarık karakterine hayat vermişti. Adnan Biricik, son olarak Kimse Bilmez dizisinde Kurtbey karakterine hayat vermişti.

EROL BABAOĞLU/ EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YAVUZ SİNCANLI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. Sezonda diziye giren Yavuz Sincanlı, babasının ölümünden sonra masaya oturan patronlardan birisidir. Bahar Sincanlı’nın abisi olan Yavuz, Bahar’ın aksine daha sakin bir yapıya sahiptir. Bahar’ın Hızır Reis’i öldürme girişiminden sonra sonra, Hızır Reis’in yerine masanın yeni lideri olan İlyas tarafından, kız kardeşinin infazı Yavuz’a verilmiştir. Celal Sincanlı’nın oğlu olan Yavuz, Alparslan’a yapılan suikastta yer almıştır. Babası bu durumu öğrenmiş ancak oğlunun ihanetini açıklayamamıştır. Yavuz, babasının yerine masaya alınmıştır. Ancak intikam almayı amaçlamaktadır. 

erol-babaoğlu-edho

EDHO Kadrosuna katılan Erol Babaoğlu Kimdir?

Erol Babaoğlu; 22 Haziran 1977 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümünden mezun olan Babaoğlu, Şahika Tekand’dan oyunculuk eğitimi almıştır. İlk dizi deneyimini Ruhsar dizisiyle yapan başarılı oyuncu Hayat Bilgisi, Alayına İsyan gibi dizilerde rol almıştır.

EDHO Yeni Oyuncular 5. Sezon

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. Sezonun sezon finaline girmesinden sonra dizi ekibi ve oyuncular yoğun geçen senenin yorgunluğunu atmaya başladılar. Geçtiğimiz sezon dizinden ayrılan oyuncular yeni projelerde yer almaya başlarken eski oyuncular da yeni sezona hazırlanmaya başladılar. Ağustos ayının başlamasıyla dizi setlerinde de yeni sezon için hazırlıklar hummalı bir şekilde başladı. EDHO 5. Sezonda girecek oyuncular ile ilgili bilgi kısa bir süre önce geldi. @Eşkıyatv instagram hesabından yapılan açıklamada Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 5. Sezon oyuncu kadrosuna; Selda Alkor, Burak Sergen ve Naz Elmas dahil oldu.

ALİ SÜRMELİ – EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ KİMSESİZ DOĞAN BABA

ali-sürmeli-edhoya-giren-yeni-oyuncu-oldu

Usta oyuncu Ali Sürmeli EDHO’nun 161. Bölümünde diziye dahil oluyor. Ali Sürmeli Kimsesiz Yaşar’dan sonra Kimsesiz Doğan Baba olarak karşımıza çıkıyor. Kimsesiz Yaşar’ın yurtdışına girmesinden sonra kimsesizlere sahip çıkan Doğan Baba, Çakırbeyli’lerin yeni dostu yardımcısı olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’A YENİ GİREN ALİ SÜRMELİ KİMDİR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizine geçtiğimiz günlerde Boran (Mustafa Üstündağ’ın veda etmesinden sonra diziye yeni karakterler girmeye başladı. Bu karakterlerden birisini canlandıracak olan Ali Sürmeli’nin kim olduğu büyük merak konusu oldu.

edhoya--yeni-giren-oyuncu-ali-sürmeli-kimdir

Ali Sürmeli Kimdir?

1959 yılı doğumlu olan Ali Sürmeli aslen Muş Varto Omeriyan köyündedir. 1985 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümünden Mezun olan oyuncu, 1988 yılında Dönüş adlı sinema filminde oyunculuğa ilk adımını atmıştır. Sürmeli’nin tanınması Deli Yürek dizisinde canlandırdığı Turgay Atacan karakteriyle olmuştur.

Zaza Karakteri İle Hafızalarda Yer Edindi

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Zaza (Şeref Zazaoğlu) karakteriyle hafızalara kazınan Ali Sürmeli pek çok dizi, film ve tiyatro oyununda karşımıza çıkmıştır. Sürmeli en son 2019 yılında Show TV’de yayınlanan Çarpışma dizisinde Zarif / Cansız karakterine hayat vermiştir.

Ali Sürmeli Biyografisi İle ilgili Tüm Bilgileri Linki Tıklayarak Öğrenebilirsiniz.

MEHMET GÜLER – EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ VAKKAS KEPELİ

edho-vakkas-kefeli-kimdir---mehmet-güler

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160. Bölümde diziye dahil olan Kepeli ailesinin en büyüğü olan Vakkas Kepeli, aynı zamanda ailenin reisidir. Kepeliler, Façalıların eski düşmanlarındandır. Boran’nın ölümünden sonra Hızır Reis Köksal’ı Kepelilerin mekanında öldürür. O sırada da Behzat’ın eski düşmanı Kepelilerin en küçük kardeşleri Rıdvan’ı öldürmesiyle Kepeliler; Çakırbeyli ve Façalı ailesinin düşmanı olarak sahneye çıkarlar. Kepeliler, bu düşmanlık sonrasında ailelerin diğer düşmanı Altan ve Sınırsızlarla işbirliği içine girerler.

LEVENT TÜLEK – EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BEŞİR KEPELİ

edho-beşir-kepeli-levent-tülek-kimdir

Kepelilerin ortanca kardeşi olan Beşir Kepeli, ülkedeki tüm hapishanelerde sözü geçen biridir. O da diğer kardeşleri gibi diziye 160. Bölümde dahil olur.

HAYDAR KÖYEL – EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ CEVAT KEPELİ

haydar-köyel-edho-cevat-kepeli-kimdir

Kepeli ailesinin 3. Kardeşleri olan Cevat Kepeli, ailenin sokaktaki kirli işlerini sokakta bulunan kimsesiz kişilere para vererek yaptırır.

EKRAM İSPİR – EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ NASUH

ekrem-ispir-edho-nasuh

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 155. Bölümde Dahil olan Nasuh, Ortadoğu’yu CIA ve MOSSAD adına yöneten, Ebu Fadi’nin (Ahmet Dahlan) (Ebu Fadi) adamıdır. Ahmet Dahlan tarafından Türkiye’yi dizayn etmesi ve Altan’la ekibinin Türkiye’de güvenli bir şekilde silah üretmesini sağlamak için gönderilmiştir.

MURAT ÖZBEN – EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ – SINIRSIZ ŞAFAK

murat-ozben-edho-sınırsız-şafak-kimdir

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a 146 – 154. Bölümlerde dahil olan Sınırsız Şafak, Sınırsızlar çetesinin liderlerinden biridir. Altan’ın ortağı olan Şafak, Tufan’a şantaj yapmak için Tufan’ın yeğenini öldürdüğü için öldürülerek diziden ayrılır.

OLCAY YUSUFOĞLU – EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ TUFANIN KIZI DEMET – YASEMİN

İzmir’de 1988 yılında doğan Olcay Yusufoğlu, Anadolu Üniversitesi Devlet Tiyatroları Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Fatih Harbiye dizisinde canlandırdığı Duygu karakteriyle dikkatleri çekmiştir. En Son Bizim Hikaye dizisinde Nihal karakterini canlandırmıştır.

EDHO Tufan’ın Kızı Yasemin Kimdir? Gerçek Adı ne?

eskiya_dunyaya_hukumdar_olmaz_tufanın-kızı-yasemin

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor. EDHO 154. Bölümde diziye Tufan’ın kızı Yasemin karakteri dahil oldu. Gerçek adı Olcay Yusufoğlu olan Yasemin, Tufan’ın oğlunun ölümünden sonra abisinin intikamını almak isteyecek ve ilk hedefi Boran’ı öldürmek için Rus Mafyasından olan dayıları ile iş birliği içerisinde olacak.

BÜLENT ÇETİNARSLAN – EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YAVUZ BİCO

-bulent-cetinaslan-eskiya-dunyaya-hukumdar--olmaz-yavuz

Ankara’da 25 Mayıs 1974’de dünyaya gelen Bülent Çelikaslan, medya sektörüne mankenlik ve fotomodellik yaparak adım atmıştır. Usta oyuncu Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri alan Çelilkaslan, ilk olarak Arka Sıradakiler dizisinde oynadığı Oktay karakterle tanınmıştır.

EDHO Yavuz Bico Kimdir? Gerçek Adı Ne?

edho-yavuz-kimdir-gerçek-adı-ne

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 154 – 156. Bölümlerinde oynayan Yavuz Bico, Tufan’ın karısı Bahar’ın en küçük kardeşidir. Dizide kalması kısa ömürlü olan Yavuz Bico, Çakırbeylilere yönelik bir baskın sırasında Boran Kayalı tarafından öldürür.

GÖKHAN MUMCU – EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ VOLKAN BİCO

-bulent-cetinaslan-eskiya-dunyaya-hukumdar--olmaz-volkan

Aslen Malatyalı olan Gökhan Mumcu, Almanya 14 Eylül 1975 doğumludur. olan Ege Üniversitesi Restorasyon Bölümünden mezun olduktan sonra İzmir’de modellik yapmaya başlamıştır. Pek çok reklam filminde rol alan Mumcu, daha sonra dizi oyunculuğuna geçmiş ve ilk oyunculuk deneyimini Arka Sokaklar dizisinde Tarık karakteriyle yapmıştır. Mumcu, kısa bir süre önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 5. Sezon oyuncu kadrosuna Volkan karakteriyle dahil olmuştur.

EDHO Volkan Bico Kimdir? Gerçek Adı Ne?

-bulent-cetinaslan-eskiya-dunyaya-hukumdar--olmaz-volkan

Gerçek adı Gökhan Mumcu olan Volkan Bico, Tufan’ın karısı Bahar’ın kardeşlerinden ortanca olanıdır. Tufan’ın kızı Demet ve karısı Bahar’la birlikte düşmanları olan Hızır ve Ekibinden bilgi almak için plan yapar.

CAN BARTU ARSLAN- EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ HIZIR’IN OĞLU ÖMER

can-bartu-arslan-edho-ömer

İstanbul 1999 doğumlu olan Can Bartu Arslan, halen lise eğitimine devam etmektedir. 2009 yılında annesinin bir ajansa kayıt ettirmesiyle oyunculuk hayatına adım atan Arslan, ilk defa Es Es dizisi ile ekran karşısına çıkmıştır. Pek çok reklam filmi ile Cennetin Çocukları, Annem Uyurken, Çılgın Dostlar, Galip Derviş, Ulan İstanbul gibi dizilerde rol alan Can Bartu Arslan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Ömer Çakırbeyli karakteriyle dikkatleri üzerine çekmiştir.

Edho Hızır’ın Oğlu Ömer Kimdir?

Can-Bartu-Aslan-Eşkıya-Dünyaya-Hükümdar-Olmaz-Ömer-kimdir

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. sezon 153. Bölümün son sahnesinde bir süredir annesi Meryem ile birlikte yurt dışında olan Hızır’ın oğlu Meryem’in geri dönüşüne sahne olduk. Annesi Meryem’le büyük bir üzüntüyle yurda dönen Ömer, “Annem Dün Sabah Vefat Etti Baba!” repliği ile Çakırbeylileri olduğu kadar ekran başındaki seyirciyi de gözyaşlarına boğdu. Ömer, geçtiğimiz sezon diziden ayrılmış olsa da bu sezon yaşanan bu sahneyle diziye geri dönüş oldu.

NİHAN BÜYÜKAĞAÇ – EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ TUFAN’IN EŞİ BAHAR

nihan-buyukagac-eşkıya-dünyaya-bahar-kimdir

İstanbul 1981 doğumlu olan Nihan Büyükağaç, Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk defa Fırtına dizisiyle ekranlarda olan Nihan Büyükağaç, en son Canevim dizisinde Feryal Tanbay karakterine hayat vermiştir. Pek çok dizide çeşitli karakterlere hayat veren Büyükağaç, Muhteşem Yüzyıl diziden canlandırdığı Gülşah karakteri ile akıllarda yer tutmuştur.

EDHO Tufan’ın Karısı Bahar Kimdir?

edho-tufanın-eşi-bahar-kimdir

Sınırsızlar tarafından ölümüne neden olan Tufan’ın oğlu Orhan’ın cenazesinde ekranlarda görmeye başlayan Bahar, oğlunun ölümünün suçlusu olarak Hızır Çakırbeyli’yi görmektedir. Son bölümde Tufan’ın Hızır’a kurduğu tuzağın başarılı olmamasından sonra Tufan’ın ilk ev hayatı seyircinin karşısına çıktı. Çakırbeyliler’in Tufan’ı öldürmek istediklerini bilen Bahar, Tufan’a destek olarak yanında duracak. Ve eşine Çakırbeyliler’e karşı yapılacak planda akıl hocası ve destek olacaktır.

DİLŞAT ŞİMŞEK – EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ EBRU

edho-avukat-ebru--dilşat-şimşek-kimdir

EDHO 144. Bölümde diziye dahil olan Avukat Ebru, Damla ile birlikte Ünal Beyin avukatı olarak görev yapmaktadır. CIA tarafından Ünal Beyin öldürülmesi sonrasında Çakırbeyli ailesinin avukatı olarak görev alırlar. Damla’nın Altan tarafından sonra öldürülmesinden sonra aileyle yakınlaşan Ebru’nun Behzat Façalı ile evlenmesi söz konusudur.

SEMA ÖZTÜRK – EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ AVUKAT DAMLA

avukat-damla-eşkıya-dünyaya-hükümdar-olmaz-sema-öztürk-kimdir

EDHO 5. Sezonda diziye giren oyuncular arasında yer alan Sema Öztürk, 1977 İstanbul doğumludur. İlk oyunculuk deneyimini Mahallenin Muhtarları dizisi ile yaşayan Öztürk, 2017 yılında yayınlanan Meryem dizisinde canlandırdığı Tülin karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Öztürk son olarak Avlu dizisinde rol almıştı.

EDHO Avukat Damla Kimdir?

Eşkıya-edho-Avukat-Damla-Kimdir

CIA tarafından öldürülen Ünal Beyin avukatı olarak EDH0 5. Sezon oyuncu kadrosuna dahil olan Damla, işini iyi yapan korkusuz ve çok başarılı bir avukattır. Yeni sezonda Hızır Reis’in ekibine verdiği destekle onların pek çok işine yarar bilgileri sağlayacaktır.

NAZ ELMAS – EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SEVDA MEFTUN

eşkıya-dünyaya-hükümdar-olmaz-yeni-oyuncuları-naz-elmas

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. Sezon oyuncu kadrosuna yeni giren oyunculardan birisi olan Naz Elmas, 1983 İstanbul doğumludur. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümü mezunu olan başarılı oyuncu, Doktorlar dizisinde Eylül, Bir Osmanlı Polisiyesi dizisinde Azize karakterine hayat vermiştir Naz Elmaz’ın asıl tanınması Özcan Deniz ile başrolü oynadığı Bir Haziran Gecesi dizisi ile olmuştur. Naz Elmas’ın EDHO’da hangi karakteri canlandırıyor?

EDHO Sevda Meftun Kimdir?

eskiya-dunyaya-hukumdar-olmazin-edho-sevda-meftunu-naz-elmas-

Meftun ailesinin güzelleri güzeli kızı olan Sevda, aynı zamanda Hızır’a ilk görüşte aşık olup, evlenme planları yapmaktadır. Annesi küçük yaşta ölmüş sevdayı halası Melike büyütmüştür. Tam bir hanım ağa olan Melike Meftun, amaçları doğrultusunda her şeyi yapabilecek acımasız bir karaktere sahiptir. İlk günler Hızır’a deli gibi aşık olan Sevda halasının planları sayesinde ondan ve Çakırbeyli ailesinden nefret etmeye başlamış ve Altan’la bir olup Çakırbeylileri yok etmek için planlar yapmaya başlamıştır.

BURAK SERGEN – EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ FEYYAZ MEFTUN

eşkıya-dünyaya-hükümdar-olmaz-yeni-oyuncuları-Burak-sergen

Sanatçı Semih Sergen’in oğlu Burak Reis Sergen, 9 Şubat 1961 Ankara doğumludur. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuvarından mezun olan Burak Sergen halen Devlet Tiyatrolarındaki görevine devam etmektedir. Bir çok dizide çeşitli karakterlere hayat veren Burak Sergen Zerda dizisinde canlandırdığı Mahmut Ağa dizisiyle hafızalarımıza yer etmişti. Sergen son dönemlerde Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’da Beyefendi Baykal ve Halka dizisinde İlhan Tepeli karakteri ile karşımıza çıkmıştır. Burak Sergen’in EDHO’da hangi karaktere hayat verecek belli oldu. Sergen yeni sezonda eski kabadayı Feyyaz Meftun karakterine hayat verecek.

EDHO Feyyaz Meftun Kimdir?

edho-feyyaz-meftun-kimdir

Dört oğula sahip bir büyük bir kabadayı olan Feyyaz Meftun, Melike ve İbrahim Meftun’un kardeşi, Sevda Meftun’un amcasıdır. Çakırbeyli ailesine düşman olan Feyyaz Meftun, daha sonra onlara dost olma yoluna gidecektir. .

SELDA ALKOR – EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ MELİKE MEFTUN

ATV’de yayınlanan Asmalı Konağın Sümbül’ü ve Kanal D’de yayınlanan Çemberimde Gül Oya dizisinin Yurdanur’u olarak karşımıza çıkan usta oyuncu Sevda Alkor 2019 -2020 yayın döneminde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle karşımıza çıkacak. 1943 Konya doğumlu olan Sevda Alkor, 1965 yılında Ses Dergisinin açtığı yarışmada birinci olmuş ve daha sonra da sinemaya adım atmıştır. Televizyonla tanışması Kartallar Yüksek Uçar dizisinde canlandırdığı Hanım Ağa karakteri ile olmuştur. Uzun dönemden beri herhangi bir dizi projesinde yer almayan usta oyuncunun EDHO’da hangi karakteri canlandıracağı belli oldu. Alkor, Edho’da Melike Meftun karakterine hayat verecek.

EDHO Melike Meftun Kimdir?

edho-melike-meftun-kimdir-

Hızır Reis’in kız arkadaşı Sevda’nın halası olan Melike Meftun, adeta bir yılan gibi tehlikelidir. Kardeşlerinin işlerine hakim onları yöneten otoriter bir yapıya sahiptir. Abisi İbrahim Meftun’unun tavırlarının ters düşmesi nedeniyle onu zehirleyerek öldürür.

EDHO 5. Sezonda Girmesi Muhtemel Oyuncular

  • Ozan Güven
  • Timur Acar

Yeni senaryo yeni oyuncular gelmeye devam ederken gelin geçtiğimiz EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 4. SEZON Yeni Oyunculari hatırlayalım.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. Sezonda Giren Oyuncular

edho-eşkıya-dünyaya-hükümdar-olmaza 4. sezonda yeni giren oyuncular

Hemen her bölümde diziden bir karakterin ayrılıp birkaç karakterin dahil olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 4. Sezonda da bir çok oyuncu girdi. Bu oyuncuların bazıları girdikleri gibi ışık hızıyla da birkaç bölüm sonra diziden ayrıldılar. Bazı karakterler ise, kalıcı olarak 5. Sezonda da da dizide kaldılar. Peki bu oyuncular kimler? Birazcık hafızamızı zorlarken EDHO’ya en son giren oyuncudan başlayarak küçük bir liste yapalım.

Mehmet Çebiç Mesut’un Hızır tarafından öldürülmesinden
sonra İstihbarat başkanı olarak diziye dahil oldu.
Gözde Okur / Mine Lütfiye’nin ayrılmasından sonra Hayriye Anneye
yeni yardımcı olarak diziye dahil oldu.
Demet İyigün /Serpil Alparslan’ın kız arkadaşı Özlem’in annesi.
Koray Şahinbaş /
Zeki
Kardeşlerinin intikamını almak isteyen intikam duygularıyla dolu birisidir.
Sevcan Yaşar /
Esra
İlyas’ın Eski Karısı
Ceren Benderlioğlu /
Ömür Façalı
Haşmetin kız kardeşi, İlyas’ın yeni nişanlısı
Melis Karakuş / Meltem Alparslan’ın yakın koruması / sevgilisi rolünü oynuyor.
Emir Benderlioğlu/ Behzat Façalı Ömür ve Haşmet’in erkek kardeşleri
Turgut Tuçalp /Haşmet Façalı Ömür ve Behzat’ın abileri
Hüseyin Avni Danyal / Tufan Ağa Hızır Reis’in dostu.
Mustafa Üstündağ /Boran İstanbul’da bavul ticareti yapan Boran İlyas’ın yakın arkadaşıdır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 4. SEZON Yeni Oyuncular

Aman Reis Duymasın Konusuin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı!

EDHO’ya Yeni Giren ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Ayrılan Tüm Oyuncular Güncel Listesi İçin Tıklayabilirsiniz

Bir Cevap Yazın