Engin Akyürek Yeni Dizisi Sefirin Kızı Oldu! İşte Konusu ve Oyuncuları Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Engin Akyürek’in Yeni Dizisi Sefirin Kızı Oldu!

Engin-Akyürek-Yeni-Dizisi-Sefirin-Kızı

Engin Akyürek Yeni Dizisi Sefirin Kızı İle Ekranlara Dönüyor!

Fatmagül’ün Suçu Ne?, Kara Para Aşk ve Yabancı Damat dizilerinden tanıdığımız ünlü oyuncu Engin Akyürek yeni dizisi Sefirin Kızı ile uzun bir aradan sonra ekranlara dönüyor. En son 2016 yılında ATV’de yayınlanan Ölene Kadar Dizisi ile izleyici karşısında olan Engin Akyürek 2019 yılının yeni sezonunda çok konuşulacak bir dizi ile karşımıza çıkacak.

Engin Akyürek Yeni Dizisi İle Hayranlarını Çok Sevindirdi!

sefirin-kızı-dizisi-nare-ve-sancar

Uzun bir zamandır yeni bir projede göremediğimiz Engin Akyürek’in Sefirin Kızı dizisinde başrol oynayacak olması herkes kadar onun hayranlarını da çok sevindirdi. Geçtiğimiz aylarda düzenlenen Sadri Alışık Ödül Töreninde kendisine gelen teklifleri değerlendirdiğini söyleyen ünlü oyuncundan kısa bir süre sonra gelen yeni dizi haberi mutlulukla karşılandı.

Sefirin Kızı Dizisinde Engin Akyürek’in Partneri Neslihan Atagül Olacak

Star TV’nin yeni dizilerinden birisi olacak olan Sefirin Kızı dizisi 2019 – 20 Sezonunda Yeni Başlayacak Dizilernda yayınlanacak. Yapımcılığını Q3 Medya ve NGM Medyanın ortaklaşa üstleneceği Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek’in partneri, Kara Sevda ve Fatih Harbiye dizisinden aklımızda yer eden güzel oyuncu Neslihan Atagül olacak. Engin Akyürek Sefirin Kızı’nda Sancar karakterini canlandıracak.

Sefirin Kızı Dizisi Genel Konusu ve Bilgiler

engin-akyürekin-yeni-dizisi--sefirin-kızı

Ege’de yaşanan destansı bir aşk hikayesini konu alacağı Sefirin Kızı dizisinin çekimlerine Eylül ayının ikinci haftasında başlanacağı belirtiliyor. Star TV’nin 2019 – 20 kış sezonunda iddialı dizileri arasında yer alan dizinin yapımcılığını Q3 Medya ve NGM Medya ortaklaşa yapacak. Çok büyük bir prodüksiyon olacağı iddia edilin Sefirin Kızı dizisinin senaryosunu ATV’nin çok izlenen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in de senaristliğini üstlenen Ayşe Ferda Yılmaz ve Nehir Erdem ikilisi yapacak.

Sefirin Kızı İçimizi Çok Acıtacak!

Sefirin Kızı Dizisinin senaristlerinden birisi olan Ayşe Ferda Eryılmaz İnstagram hesabından yapmış olduğu paylaşımdaki “Ölürsem Destan Olur, Yaşarsan Yalan” Sloganıyla dizinin içimizi çok acıtacak bir aşk hikayesine gebe olduğunu açıklar gibi.

Sefirin Kızı Nerede Çekiliyor?

Sefirin-Kızı-Nerede-Çekiliyor-

Bir Ege dizisi olacak olan Sefirin Kızı dizisinin çekimleri Muğla ve yöresinde yapılacak.

Sefirin Kızı Ne Zaman Başlayacak?

Yeni yayın dönemi dizilerinden olacak olan Sefirin Kızı dizisinin prodüksiyon ve cast çalışmaları sona erdi. Çekimlerine 25 Ekim’de Muğla’da başlanan dizinin ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı. Sezonun iddialı dizilerinden birisi olarak gösterilen Sefirin Kızı dizisinin başlama tarihi ile ilgili bir bilgi paylaşılmazken. Dizinin 2019 Aralık ya da 2020’nın ilk aylarında başlaması bekleniyor.

Sefirin Kızı 1. Tanıtım Fragmanı

Sefirin Kızı Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri (Tüm Liste)

İsmi, hikayesi ve başrol oyuncuları ile şimdiden büyük merak uyandıran Sefirin Kızı dizisinin oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı. Şu an için Engin Akyürek ve Neslihan Atagül ile anlaşma sağlandığı belirtilen dizinin diğer oyuncu kadrosunun önümüzdeki günlerde belli olacağı tahmin ediliyor.

Engin Akyürek ( Sancar)

12 Ekim 1981 Ankara doğumlu olan Engin Akyürek oyunculuk kariyerine katıldığı “Türkiye’nin Yıldızları” adlı yarışma programıyla attı. Birinci olduğu programdan sonra Yabancı Damat dizinde canlandırdığı Kerim karakteri ile gönüllere taht kuran Akyürek, asıl çıkışını kendisi gibi aynı yarışmadan dereceyle çıkan Beren Saat’le birlikte oynadığı Kanal D’de yayınlanan Fatmagül’ün Suçu ne dizisi ile yaptı. Engin Akyürek son olarak Fahriye Evcen ile başrolü paylaştığı Ölene Kadar dizisinde rol almıştı. Başarılı oyuncu Sefirin Kızı dizisinde Sancar karakterine hayat verecek.

Sefirin Kızı Sancar Kimdir?

sefirin-kızı-oyuncuları-sancar-kim-

Sancar, Ege’de yaşayan gururlu olduğu kadar mert bir adam. At binmeyi çok sever. Oynadığı zeybekten başka kimsenin önünde diz çökmeyen korkusuz ve dik başlı yapıya sahip bir genç adamdır.

Neslihan Atagül (Doğulu) (Nare)

20 Ağustos 1992 İstanbul doğumlu olan Neslihan Atagül’ün annesi Beyaz Rus, babası Çerkez kökenlidir. 2005 yılında Erberk Ajansa kayıt olup reklam filmlerinde oynamaya başlayan Neslihan Atagül’ün ilk oyunculuk deneyimi Kanal D’de yayınlanan Yaprak Dökümü dizisi ile olmuştur. Daha çok Fox TV’de yayınlanan Fatih Harbiye dizisi ile akıllarda yer eden Atagül, bu dizide başrolü paylaştığı Kadir Doğulu ile evlenmiştir.

Sefirin Kızı Nare Kimdir?

sefirin-kızı-oyuncuları-nare-kimdir

Güzeller güzeli bir kız olan Nare, tıpkı Sancar gibi at binmeyi çok sevmektedir. Tek ortak noktaları bu değildir. Sancar’la karşılaştıktan sonra birbirlerine büyük bir aşkla bağlanırlar. Ancak bu aşk çok uzun sürmez. Birbirine tutkulu bir aşkla bağlanan bu iki aşık çok geçmeden ayrılmak zorunda kalırlar.

Sefirin Kızı Dizisi Diğer Oyuncu Kadrosu

  • Tülin Yazgan
  • Gonca Cilasun
  • Hivda Zizan Alp
  • Doğunkan Polat
  • Erdal Küçükömürcü
  • Erhan Alpay
  • Ömrüm Nur Çamçakıllı
  • İlayda ldır
  • Sami Aksu
  • Edip Tepeli
  • Esra Kızıldoğan
  • Cansu Gültekin
  • Nilüfer Kılıçarslan

Sefirin Kızı Dizisi Kamera Arkası / Set Fotoğrafları

Bir Cevap Yazın