En İyi Hint Dizileri Yayınlandığı Kanallar - Eski Yeni Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

İzlemeye Doyamayacağınız Birbirinden İddialı Hint Dizileri

en-iyi-hint-dizileri-önerileri

EN İYİ HİNT DİZİLERİ

Hindistan televizyon kanallarında yayımlanan arkası yarın dizilerin Türk televizyonlarında gösterilmeye başlamasıyla eski yeni Hint Dizileri tüm dünyada olduğu gibi Türk Halkı tarafından da büyük bir ilgiyle izlenmeye başladı. Geçtiğimiz yıl ilk defa Kanal 7 ekranlarında gösterilmeye başlamış dizilerin tekrar bölümleri büyük bir ilgiyle izleniyor. Bu nedenle Tellywood dizisi sevenlere bir öneri olarak listemizi hazırladık. Bollywood’un birbirinden ünlü oyuncularının oynadığı izlemeye doyamayacağınız dizilerinden oluşan 2007 – 2017 yılları arasında Hindistan Televizyon Kanallarında yayınlanan En popüler Hint Dizileri ile En İyi Hint Dizileri listesi yazımızda.

Bollywood’un Mutlaka İzlenmesi Gereken En Popüler Hint Dizileri

Bollwood’un birbirinden iddialı Hint Dizilerinin Türk televizyon kanallarında Türkçe dublajlı olarak yayınlanmasından sonra, Türk halkı da eski yeni tüm Hint Dizilerinin tutkunu oldular. Bu tutku gün geçtikçe seyirciyi yeni bir arayış içerisine soktu. Bu arayış sonucunda izleyiciler Hint dizilerinin ülkesi Hindistan’da yayınlanan en yeni ve popüler dizileri izleme ihtiyacı duydular. Bizlerde bu ihtiyacı gidermek için sürekli güncellenen içeriği ile İMDb puanlarına göre; Bollywood’un gelmiş geçmiş eski ve yeni mutlaka izlemeniz gereken Hint Dizilerini sizler için listeledik.

Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah
IMDb 7.9
Türü:
Shaktimaan
IMDb Puanı: 8.1
Türü: (Aksiyon – Bilim kurgu – Macera

TVF Pitchers
IMDb: 9.4

Malgudi Days
IMDb: 9.5

P.O.W Bandi Yuddh Ke
IMDb: 9.6

Mahabharat
IMDb Puanı: 8.8
Türü : Tarih – Savaş – Dram

Ramazan
IMDb Puanı: 9.1
Türü: Macera, Drama, Fantezi

MERİ AASHİQUİ TUMSE Hİ – 2014 – 2016

IMDb Puanı: 6.3

Viacom 18 ve Colors TV adlı Hint Televizyon kanalında 2 yıl yayınlanan Meri Aashiqui Tumse Hi (Benim Aşkım Sensin) adlı Hint Dizisi, toplam 446 bölümden oluşuyor.

meri-aashiqui-tumse-hi-remake-into-my-heart-izlemes,-tavsiye-edilen-hint-dizileri

Meri Aashiqui Tumse Hi Konusu

Tam bir Zengin Kız Fakir Oğlan Konulu Hint dizisi olan dizide, konağın yakışıklı hizmetkarı Ranveer ile güzeller güzeli İshaani’nin tutkulu aşkını konu alır. Hatta öyle bir aşktır ki onların ki, Ranveer’in şartlar gereği sevdiği kıza münasip bir talip ararken ki aşkının dozu sizi sarhoş edebilir. Meri Aashiqui Tumse Hi’de bir erkeğin masum ve çocukça sevgisine tanık olacaksınız. Tekrar tekrar izleme hissine neden olacak diziyi uygun bir zamanda mutlaka izlemenizi tavsiye ederiz.

Meri Aashiqui Tumse Hi Oyuncuları ve Canlandırdığı Karakterler

Shakti Arora (Ranveer Kailash Wagh), Radhika Madan (Ishaani Parekh),Smriti Khanna (Hritika Zaveri), Arjun Bijlani (Shikhar Mehra), Aparna Dixit (Gauri).

Romantik Konulu En İyi Hint Dizisi

Romantik konulu en iyi Hint televizyon dizileri arasında yer alan Meri Aashiqui Tum Se Hi Hint dizisi, aşkını bir türlü dile getiremeyenler için biçilmiş kaftan. Toplam 446 bölümden oluşan dizi aynı zamanda, En İyi Yeni Yüz Dalında Hindistan TV Ödülü’nün de sahibi oluyor. Türkçe’ye çevrilmiş Hint dizilerinden bir tanesi olan Meri Aashiqui Tum Se Hi, güçlü oyuncu kadrosuyla da takdir topluyor.

Meri Aashiqui Tumse Hi Tanıtımı

ISS PYAR KO KYA NAAM DOON? (BU AŞKA NE İSİM VEREYİM) – BİR GARİP AŞK 2011 – 2012

İMDb Puanı: 7.8

2011 – 2012 yapımı “Bir Garip Aşk” ın 2011’de yapmış olduğu “Iss Pyar Ko Kya Naam Doon” Dizisi, Tellywood’un en popüler dizisi arasında yer alırken, gösterildiği dönemde Türkiye’de de büyük beğeni topladı. Birbirine iki zıt karakter olan Arnav ve Khushi’nin inişli çıkışlı aşk hikayelerini anlatan dizinin birinci sezon sonunda oyuncularının ayrılmasından sonra farklı oyuncu kadrosu ile Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir – ( Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir (Tatlı Bela) ) ve 2017 yılında İSPKKND 3. Sezon adıyla yeni bölümleri çekildi. Iss Pyar Ko Kye Naam Doon 1. Sezonda baş rolleri Sanaya İrani ve Barun Sobti paylaşıyor. Sevilen dizi Hindistan Hotstar Televizyonu tarafından yayınlandı. Iss Pyar Ko Kya Naam Doon 1. Sezon 398 bölüm, 2.Bir Garip Aşk 3. Sezon . Sezon ise, 70 Bölümden oluşuyor. 

Bir Garip AŞK 4. Sezon Yakında Çekilmeye Başlayacak

Dizinin farklı oyuncu ve hikaye ile çekilen 2 ve 3. Sezonu izleyici tarafından sevilmedi ve İPKKND 3. Sezon yayınlanan 70 bölüm sonrasında erken final yapmak durumunda kaldı. İzleyiciden gelen yoğun istek üzerine StarPlus televizyonu Arnav (Barun Sobti) ve Khushi’yi (Sanaya İrani) yeniden bir araya getirmeyi başardı. Böylelikle de Ipkknd 4 – Bir Garip Aşk 4. Sezonun çekileceği haberi basında yer alırken, İpkknd 4 tanıtım fragmanları da birbiri ardına gösterilmeye başlandı.

iss-pyaar-kye-ko-naam-doon

Yayınlandığı Yıl Seyirciyi Etkilemeyi Başardı

Bir Garip Aşk ismiyle Türkçe dublajlı yayınlanan Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon 7.3 IMDb puanı ile En İyi Hint dizileri arasında ilk sırada yer alıyor. 1 Sezon toplam 406 bölünden oluşan dizi, dünya çapındaki tüm seyircileri büyülemeyi başardı. Aynı zamanda Romantik Komedi Konulu En Güzel Hint dizilerinden birisi olan İpkknd (Bir Garip Aşk), Barun Sobti, Sanaya Irani, Daljeet Kaur Bhanot ve Abhaas Mehta gibi başarılı oyuncuları da bünyesinde barındırıyor. 2. Sezon olarak Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir (Tatlı Bela) olarak farklı oyuncu kadrosuyla 2015 yılına kadar sürmüştür.

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon – Bir Garip Aşk Kanal 7 1. Bölüm Fragmanı

PYAAR Kİİ YE EK KAHAANİ (BU AŞKIN HİKAYESİ) 2010 – 2011

İMDb Puanı: 6.7

Hint dizisi sevenlerin izlemeleri tavsiye edilen Pyaar Kii Ye Ek Kahaani dizisi farklı konusuyla imkansız bir aşkın hikayesini anlatıyor. Kanal 7’de Türkçe Dublajlı adı Yalancı Bahar olarak yayınlanan Madhubala dizisinin başrol oyuncusu Vivian Dsena‘nın tanımasına yardımcı olan Pyaar Kii Ye Ek Kahaani Hint dizisi, 1. Sezon bölümlerinin büyük beğeni kazanması üzerine 2. Sezonda da devam etmiştir. Toplam 331 bölümden oluşan Pyaar Kii Ye Ek Kahani dizisi Hotstar televizyonunda yayınlanmıştır. Pyaar Kii Ye Ek Kahani dizisinin konusu; 200 yaşında bir vampir olan Abhay ile yetim bir kızın olan Piya’nın tutku dolu bir o kadar da imkansız olan aşk hikayesini anlatır.

pyaar-kii-ye-ek-kahani

Pyaar Kii Ye Ek Kahaani oyuncuları;

  • Vivian Dsena (Abhay Raichand),
  • Sukirti Kandpal (Piyali Jaiswal / Piyali Dobriyal),
  • Kishwar Tüccarı (Haseena Raichand)

Fantastik ve Romantik Hint Fizisi Dizi Sevenlere Önerilir

Farklı tarzda romantik konu içeren Hint Vampir dizisi olarak karşımıza çıkan Pyaar Kii Ye Ek Kahaani, IMDb 6,7’lik puana sahip. 2010 yılı yapımı  seri sadece 2 sezon ekranlarda olmasına karşın, izleyici tarafından en çok izlenen yapımlardan birisi olmuştur. Sukitrti Kanpal, Vivian Dsena, Priya Wal ve Vahbiz Dorabjee/ Dsena (Vivian Dsena’ın eski karısı) gibi pek çok ünlü isimi bünyesinde barındıran Pyaar Kii Ye Ek Kahaani, fantastik ve romantik bir dizi izlemek isteyenler için oldukça ideal bir öneridir.

Pyaar Kii Ye Ek Kahaani Dizisi Tanıtım Fragmanı

RANG RASİYA – SENSİZ OLMAZ – 2013

İMDb Puanı: 7.3

IPKKND isimli adlı Hint arkası yarın dizisinde gösterdiği başarılı performansla büyük hayran kitlesine ulaşan Sanaya İrani’nin baş rolde oynadığı Rang Rasiya dizisi, Türkiye’de Sensiz Olmaz adıyla Tükçe Dublajlı olarak yayınlanmıştır. Orijinalinde toplam 188 bölümden oluşan Rang Rasiya Hint Dizisinin konusu; Genç ve güzel köylü kızı Parvati’nin, yakışıklı sınır güvenliği subayı Rudra olan dillerde destan aşk hikayesini anlatır. İzlemeye doyamayacağınız dizide sizleri birçok sürpriz bekliyor. Sanaya Irani Parvati / Paro karakterine hayat verirken, Rudra rolünü ise, yakışıklı Hintli oyuncu Ashish Sharma’yı canlandırıyor.

Rang Rasiya Oyuncu Kadrosunda;

rangrasiya-hint-dizisi-tavsiyesi
  • Sanaya Irani / Parvati Rudra Pratap Ranawat – Paro,
  • Ashish Sharma / Rudra Pratap Ranawat – Rudra,
  • Ankita Sharma (Laila),
  • Sanjiv Jotangia (Danveer),  
  • Ananya Khare (Mohini),
  • Prashant Chawla (Samrat), 
  • Gitanjali Mishra (Maithili),
  • Khushbu Thakkar (Sunehri)
  • Syed Zafar Ali (General Singh), 
  • Lavneet Rajput (Koyal), 
  • Gurpreet Singh (Rohit),
  • Udit Shukla (Sumer),
  • Rishi Sonecha (Dhruv),
  • Kapish Chawla (Dhruv 2),
  • Vishal Karwal (Shanthanu),
  • Sadiya Siddiqui (Thakurain),
  • Tarun Khanna (Raja), 
  • Kali Prasad Mukherjee (Dilsher),
  • Neha Narang (Bindi),
  • Vishal Gandhi (Varun).

Romantizm – Entrika ve Aşk Bir Arada

Sanaya Irani, Ashish Sharma ve Ankita Sharma gibi birçok Bollywood starını bir araya getiren Sensiz Olmaz dizisi; romantizm, entrika, aşk ve dramı bir arada işliyor. Türkçe’ye çevrilmiş bölümlerini Kanal 7’nin dizi izleme sitesi izle 7’den izleyebileceğiniz Rang Rasiya’nın, orijinal bölümlerini Türkçe altyazılı olarak da seyretme imkanına sahipsiniz.

Sensiz Olmaz Başlıyor Rangrasiya Kanal 7’de Başlıyor ile ilgili detaylar için tıklayın.

Sensiz Olmaz Tüm Bölümleri İzlemek

Rang Rasiya – Sensiz Olmaz Tanıtım Fragmanı

DİLL MİLL GAYYE – (2007 – 2010)

İMDb Puanı: 7.2

İlk kez 20 Ağustos 2007 yılında seyirciyle buluşan Dill Mill Gayye isimli Hint dizisi, cerrahi stajyerler ile doktorların hayatını konu alıyor. Genellikle Sanjeevani Hastanesi’nde geçen olaylar; dramatik, romantik ve komik hikayeleri içeriyor. Toplam 721 bölümden oluşan dizi, 25 dakikalık bölümlerden oluşuyor. Yayınlandıktan kısa bir süre sonra büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Dill Mill Gayye, Cinevistaas Limited tarafından yapılmıştır.

hint dizisi önerileri dill-mill-gayye

İkinci Sezonunda Barun Sobti’de Rol Alıyor

Türkiye’nin uzun soluklu dizilerinden Doktorlar dizini andıran dizinin ikinci sezonunda Bir Garip Aşk dizisinin yakışıklı oyuncusu Barun Sobti de rol alıyor. Barun Sobti, Drashti Dhami ve Karan Singh Grover gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Dill Mill Gayye de Bir Aşk dizisinin Arnav’ı Barun Sobti, Dr. Yuvraj Singh karakterine hayat veriyor. 

SDTV de yayınlan dizinin Dill Mill Gayye Oyuncuları ise;

  • Mohnish Bahl,
  • Shilpa Anand, 
  • Karan Singh Grover, 
  • Sukirti Kandpal,
  • Mit Tandon,
  • Jennifer Winget,
  • Pankit Thakker,
  • Sunaina Gulia,
  • Karan Wahi,
  • Drashti Dhami,
  • AShweta Gulati,
  • Muskaan Mihani,
  • Barun Sobti,
  • Sonia Singh,
  • Ayaz Khan,
  • Mayank Anand,
  • Moulshree Sachdeva,
  • Neha Jhulka.

Dill Mill Gayye 3. Tanıtım Fragmanı

BEİNTİHAA (BENİMSİN) 2013  

İMDb Puanı: 9

Hindistan’ın ünlü oyuncuları Harshad Arora ile Preetika Rao’nun başrolünü paylaştıkları Beintihaa Hint Dizisi, Türkçe’ye çevrilerek Benimsin ismiyle Türk seyircisiyle buluştu. Tüm dünyada olduğu gibi Türk Halkı tarafından da yoğun ilgi gören dizi, Aaliya (Preetika Rao) ile Zein (Harshad Arora) ismindeki iki kuzenin fırtınalarla dolu aşk hikayesini anlatıyor. Orijinal bölüm sayısı 235 olan Beintihaa’nın yayınlandığı diğer adları; Benimsin, Ekstremite, Sınırsız, Sınırları Yoktur’dur.

Bir Şakayla Başlayan Olaylar Aaliya ve Zein’i Evlenmek Zorunda Bırakır

Bir şakayla başlayan olaylar Zein’i kuzeni Aaliya ile evlenmek zorunda bırakır. İstemeden ve babasının zoruyla bu evliliği yapmak zorunda kalan Zain, bu durumun tek suçlusu gördüğü Aliya’ya hayatı zindan etmek için için yemin eder. Fakat işler istediği gibi gitmez ve iki sevginin yolu büyük bir aşkla kesişir. Çiftin nefretle başlayan evlilikleri tutkulu dolu bir aşka dönüşür.

beintehaa-benimsin

Hikayesiyle kendimizden çok şey bulacağınız Benimsin oyuncu kadrosunda;

  • Preetika Rao / Aaliya Ghulam Haider,
  • Harshad Arora / Zain Osman Abdullah,
  • Shivangi Joshi / Aayat Rızvan Khan,
  • Nandish Singh / Rehan Habeeb Han,
  • Suchitra Pillai / Malik Surraiya Osman Abdullah rol alıyor.

BENİMSİN TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2014’ün En Çok İzlenen Hint Dizisi

2014’ün en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Beintehaa, Türkiye’de Kanal 7 televizyonunda “Benimsin” ismiyle yayınlandı.  Toplamda 235 bölümden oluşan dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla pek çok ödüle layık görülmüştür. Aynı zamanda Romantik komedi türündeki en iyi Hint dizilerinden birisi de olan Beintehaa (Benimsin), İMDb’de 9 puana sahip.

Beintehaa – Benimsin Tanıtım Fragmanı

LAAGİ TUJHSE LAGAN (2009 – 2012)

İMDb Puanı: 5,0

Colors TV tarafından 2009 – 2012 yılları arasında yayınlanan Laagi Tujhse Lagan Hint Dizisi, 500’ü aşkın bölümden oluşması nedeniyle döneminin en uzun günlük dizilerden birisi olarak tanımlanıyor. Laagi Tujhse Lagan, Dutta adlı bir gangster ile şartlar gereği güzelliğini saklamak için kalan Nakusha (istenmeyen) adlı bir kızın aşk hikayesini konu alıyor. Dizinin akışına kendisini kaptırmak ihtimaliniz yüksek olan Laagi Tujhse Lagan oyuncu kadrosunda;

  • Mishal Raheja (Dutta Sriram Patil),
  • Mahhi Vij (Nakusha),
  • Ah Kalbim dizisinin Abhi’si Shabbir Ahluwalia (Dutta Sriram Patil),
  • Aashka Goradia (Kalavati),
  • Aadesh Chaudhary (Digambar) rol alıyor.
LAAGİ-TUJHSE-LAGA

Derin Bir Aşk Hikayesiyle En İyi Hint Dizileri Arasında Yer Alıyor

Diğer dizilere oranla daha uzun ömürlü bir yapım olan Laagi Tujhse Lagan, derin bir aşk hikayesini konu alırken, aynı zamanda en iyi Hint dizileri arasında da yer alıyor. Toplam 512 bölümden oluşan dizi, 2009 ve 2012 yılları arasında yayınlanmıştır. Laagi Tujhse Lagan, IMDb’de aldığı 5.0 puanla izlenmesi tavsiye edilen Hint dizileri listesinde ön sıralarda yer alıyor.

EK HAZAARON MEİN MERİ BEHNA HAİ (2011 – 2013)

İMDb Puanı: 6.3

Hint televizyonu Star Plus, Hotstar televizyon kanalında günlük dizi olarak yayınlan Ek Hazararon Mein Meri Behna Hain konusu; Büyükanneleri ile birlikte yaşayan öksüz kızların hikayelerini içerir. Jeevika ve Manvi Chaudhary hayatlarını birbirlerine adamış iki kız kardeştir.

Ek-Hazaaron-Mein-Meri-Behna-Hai

Manvi; cesur, rahat, zeki ve konuşkan birisiyken, Jeevika ise, temkinli ve olgun bir kişiliğe sahiptir. 2011 – 2013 yılları arasında yayınlanan Ek Hazararon Mein Meri Behna Hain toplam 515 Bölümden oluşuyor.

Ek Hazararon Mein Meri Behna Hain oyuncuları:

  • Krystle D’Souza (Jeevika Viren Singh Vadhera)
  • Karan Tacker (Viren Singh Vadhera),
  • Nia Sharma gibi ünlü Hintli oyuncular yer alıyor.

MADHUBALA EK ISGQ EK JUNOON (YALANCI BAHAR) 2012 – 2014

İMDb Puanı: 6.5

Madhubala Ek İshq Ek Junoon da izlemeniz tavsiye edilmiş dünyaca ünlü Hint Dizileri arasında yer alır. Türkiye’de de Yalancı Bahar adıyla yayınlanan dizi aynı zamanda Kanal 7’nin Türkiye’ye getirdiği Hint dizileri arasında ilk sıralarda yer alır. İki sezon devam eden Madhubala, Hindistan televizyon kanalı Colors TV’de 28 Mayıs 2012’de yayımlanmaya başlamış, 9 Ağustos 2014 yılında da final yapmıştır. Dizinin bir diğer özelliği de Bollywood’un 100. yılını kutlamaları için yapılmış olmasıdır. Dizin başrol oyuncusu Vivian Dsena birinci sezon sonunda diziden ayrılma kararı almıştır. Bu nedenle dizi ikinci sezonda farklı bir hikaye ile devam etmiştir. Dsena’nın diziden ayrılması izleyiciyi üzmüş ve yapım şirketine yaptıkları yoğun talep sonrasında RK karakterini canlandıran Vivian Dsena RK’nin 1. Sezon finalinde ölmesi üzerine Raja ve Raju karakterleri ile diziye geri dönmüştür. 

madhubala izlenmesi gereken hint dizileri

Dünyada Büyük Beğeni Topladı

Gösterildiği yıllarda ülkesinde ve dünyada büyük beğeni toplayan dizinin sevenlerinin yoğun talebi üzerine Vivian Dsena, ikinci sezonda da diziye Raji / Raju karakteriyle yeniden oluşturulmuştur. Birinci sezonu 490 bölüm olan Madhubala Ek İshq Ek Junoon’un ikinci sezonu 158 bölümdür. Orjinalinde toplamda 648 bölümden oluşmaktadır.

Madhubala Ek İshq Ek Junoon oyuncu kadrosunda;

  • Vivian Dsena / Rishabh Mohan Kundra (RK),
  • Drashti Dhami / Madhubala Malik- Rishabh Kundra,
  • Avinesh Rekhi / Sultan,
  • Pallavi Purohit / Padmini Shamsher Malik / Balraj Chaudhary,
  • Bhupinder Singh / Shamsher Malik,
  • Rakhee Vijan Tandon / Roma Malik,
  • Shama Deshpande / Radha Mohan Kundra / Kulbhushan Bhatia rol almışlardır.

Yalancı Bahar

Madhubala Türkçe’ye Çevrilmiş En İyi Hint Dizileri Arasında Yer Alıyor

Madhubala Ek Ishq Ek Junoon (Yalancı Bahar) İMDb’de aldığı 6.5 puanla Türkçe’ye çevrilmiş en iyi Hint dizileri ve izlenmesi tavsiye edilen diziler arasında da yer alıyor. Madhubala’nın çekimleri 2012 yılında başlamış ve toplam 648 bölümden oluşan en uzun soluklu Hint televizyon dizisidir. Madhubala’nın yani Yalancı Bahar’ın tüm bölümlerini izle 7 İnternet adresinden izlenebilirsiniz.

YALANCI BAHAR TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DAHLEEZ (2016)

İMDb Puanı: 5.0

2016’nın en güzel Hint dizilerinden birisi olan Dahleez, konusuyla seyirciden tam not almayı başarmıştır. Dizinin adı, önceleri Swadheenta adıyla duyurulsa da daha sonra dahleez olarak yayınlanmasına karar verilmiştir. Dahleez oyuncu kadrosunda, Türkiye’de Benimsin ismiyle yayınlanan Beintehaa dizisinde Zein Abdullah karakterine hayat veren Harshad Arora ile güzeller güzeli Hintli oyuncu Tridha Choudhury yer almaktadır. 14 Mart 2016 yılında Starlight Plus’da kanalında yayınlanan Dahleez’in konusu, askeri tema üzerine kurulu olup, Hint bürokrasini konu alır. Dizi, bir düğün töreninde karşılaşan Adarsh ​​(Harshad Arora) ile Swadheenta (Tridha Choudhury) arasında başlayan aşkın çıkışlı halleri anlatılır.

Dahleez-hint-dizisi-tavsiyesi

Dahleez 2016 Yılının En İyi Hint Dizisi Oldu

Yaklaşık 35 bölümden fazlası Tükçe altyazılı olarak gösterilen Hint dizisi Dahleez IMDb’de 5.0 puanına sahiptir. 2016 yılında gösterilen en iyi Hint Televizyon dizileri arasında sıralamaya giren Dahleez, STAR Parivaar Award For Favourite ödülleri ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Dalında ITA Ödülü’nün sahibidir.

Dahleez Hint Dizisi Tanıtım Fragmanı


KİTANİ MOHABBAT HAİ (SENİ NE KADAR ÇOK SEVİYORUM) – (2009)

İMDb Puanı: 7.1

Kitani Mohabbat Hai Hint Dizisi, hapisteki bir adamla onun hikayesini bütün dünyaya duyurmak isteyen bir avukatın merkezinde geçer. Kitani Mohabbat Hai dizisinin konusu ise; geçmişte bir şarkıcı ile yaşadığı büyük bir aşk sonrasında işlerin yolunda gitmemesiyle hapse düşen bir gencin hikayesini anlatır. Arjun, kibirli aynı zamanda da çok başarılı bir iş adamıdır. Küçükken annesi tarafından terk edilen Arjun, kadınlardan nefret etmektedir. Bu nefreti şarkıcı olmak isteyen Arohi ile tanışmasıyla büyük bir aşka dönüşür.

Kitani-Mohabbat-Hai

NDTV Imagine kanalında 19 Ocak 2009 – 25 Eylül 2009 tarihleri ​​arasında yayınlanan Kitani Mohabbat Hai dizisinin 2. Sezonu 1 Kasım 2010 tarihinde yayınlanmaya başlamış olup, 2. Sezon ilkinin devamı değildir. Dizi aynı adla farklı hikayeyle sezon boyunca devam etmiştir. Toplamda 170 bölümden oluşmaktadır.

Kitani Mohabbat Hai oyuncu kadrosunda;

  • Kritika Kamra / Arohi Sharma,
  • Karan Kundra / Arjun Punji,
  • Pooja Gor / Purvi Sharma Mittal,
  • Mihika Verma / Natasha Mittal,
  • Shresth Kumar / Salil Mittal yer alır.

İMDb Puanı 8.0

Yapımcılığı Kapoor ailesi tarafında üstlenilen Kitani Mohabbat Hai, dizisi IMDb’den 7.1 puan alarak En İyi Hint Dizileri listesinde üst sıralarda yer alıyor. 2010 yılı yapımı dizi toplam 153 bölüm ve iki farklı sezondan oluşuyor.

Kitani Mohabbat Hai Tanıtım Fragmanı

GUSTAKH DİL (CESUR YÜREK) 2013 – 2014

İMBd Puanı: 7.6

İki kadın ve bir erkek arasındaki gelgitleri konu alan Gustakh Dil Hint Dizisi, Laajo, Nikhil ve Ishana ile aşk üçgenini konu alır. Star India televizyon kanalında 5 Ağustos 2013 tarihinde ilk bölümü yayınlanan dizi 334 bölümden oluşmaktadır. Gustakh Dil Final bölümü 14 Kasım 2014’de yayınlanmıştır.

Gustakh Dil Hint Dizisi Oyuncu Kadrosunda;

  • Sana Amin Şeyh (Laajo Nikhil Bhardwaj),
  • Vibhav Roy (Nikhil Bhardwaj),
  • Meghna Malik (Barkha Bhardwaj),
  • Siddhant Karnick (Sagar Khurana),
  • Anita Kanwal (Nanima) yer alır.
gustakh-dil-hint-dizisi-konusu-neyi-anlatıyor

En İyi Romantik Dram Konulu Hint Dizisi

Gustakh Dil adıyla 2013 yılında vizyona giren dizisi, toplamda 334 bölümden oluşuyor. En iyi romantik dram konulu Hint dizileri arasındaki sıralama listesinde yer alan Gustakh Dil, IMDb de 5,4’lük  puana sahip. Senaryosu Mitali Bhattacharya tarafından yazılan ve Rakesh Kumar tarafından yönetilen dizi, Sana Amin Sheikh, Parvati Sehgal, Vibhav Roy ve Meghna Malik gibi başarılı Bollywood’lu oyuncu kadrosundan oluşuyor.

KUMKUM BHAGYA (AH KALBİM) – 2014 – Halen devam ediyor!

2014 Romantik Konulu En Çok İzlenen Hint Dizisi

İMDb Puanı: 4.6

Hint televizyon kanalı ZEE TV de 2014 yılından bu yana gösterilmeye devam eden Kumkum Bhagya Hint dizisi 2018 Ocak ayında 1000. Bölümü geride bıraktı. 2017 yılının en çok izlenen Hint Dizileri arasında yer alan dizi, Türkiye’de de Kanal 7 ekranlarında Ah Kalbim Konusu ve Oyuncuları Türkçe dublajlı ismiyle yayınladı.

Kumkum Bhagya Hint Dizisi konusu;

Ünlü Rock Star Abhi ile orta sınıftan gelen Pragya’nın zorluklarla dolu hikayesini konu alıyor. Bir yanlış anlaşılma sonucu kaderleri birleşen Abhi ve Pragya’nın başından türlü olaylar geçiyor. Dizinin 3. Sezonun yayınlanmasına karşın çift henüz birbirlerine kavuşamamışlardır. Entrikalar gölgesinde yaşanan tutku dolu bir aşkın hikayesini izlemek isteyenlere bu diziyi kaçırmamaları önerilir. 2014 yılında bu yana 3. Sezondur yayınlanan Kumkum Bahgaya 2018 yılında da final yapmadan devam edemiyor.

ah-kalbim-izlenmesi-tavsiye-edilen-hint-dizileri

Kumkum Bahgya (Ah Kalbim) Oyuncu kadrosunda; 

  • Sriti Jha / Pragya Arora
  • Shabbir Ahluwalia / Abhishek Prem Mehra (Abhi), 
  • Leena Jumani / Tanushree (Tanu), 
  • Arjit Taneja / Purab, 
  • Mrunal Thakur /Bulbul Arora gibi pek çok oyuncu yer alıyor.

2014 yılından bu yana 5 sezondur devam eden Kumkum Bhagya (Ah Kalbim) güncel bölümlerle kesintisiz devam ediyor. IMDb’de 5.4’lük bir puana sahip olan Kumkum Bhagya (Şanslı Evlilik), Romantik drama konulu en iyi ve en çok izlenen Türkçe Dublajlı Hint dizilerinden birisi. Ah Kalbim Konusu ve Oyuncuları detaylı bilgi için tıklayın.

Ah Kalbim Tekrar Bölümlerini Seyretmek İçin Tıklayın

Kumkum Bhagya – Ah Kalbim Tanıtım Fragmanı

SAPNA BABUL KA BİDAAİ (DELİ DİVAN) 2007 – 2010

İMDb Puanı: 5.3

Türk Televizyonlarında Deli Divane adında yayınlanmış Sapna Babul Ka Bidaai Hint Dizisi 2007 ile 2010 yılları arası 3 dönem boyunca yayımlanmıştır. 1. Bölümü 9 Ekim 2007 tarihinde gösterilen dizi, 13 Kasım 2010’da final yapmıştır. Türkiye’de Kanal 7 ekranlarında 27 Temmuz 2016’da yayınlanmaya başlamıştır.

Sapna Babul Ka Bidaai Hint Dizisinin konusu;

Babaları bir anneleri ayrı iki kız kardeş olan Sadhana ve Ragini’nin hikayesini konu alır. Sadhana’nın annesi ölmüştür ve kız kardeşi Ragini ile birlikte aynı evde yaşamaktadırlar.

Sapna-Babul-Ka-Bidaai-deli-divane

Sapna Babul Ka Bidaai oyuncu kadrosunda;

  • Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh),
  • Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh),
  • Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh (Sadhana’nın kocası),
  • Kinshuk Mahajan (Ranvir İnderjit Rajvansh) yer alıyor.

Sapna Babul Ka Bidaai – Deli Divane Tanıtım Fragmanı

Türkçe’ye Çevrilmiş Hint Dizisi İzlemek İsteyenler İçin İdeal

Dizi, Bollywood’un en başarılı yapımları arasında yer alıyor. Sapna Babul Ka Bidaai, aynı zamanda Türkçe’ye çevrilmiş Hint dizisi izlemek isteyenler için ideal bir yapımdır. 2007’den 2010’a kadar en çok izlenen Hint yapımları arasında yer alan Deli Divane (Sapna Babul Ka Bidaai) birçok prestijli ödülün de sahibidir.

YE HAİ MOHABBATEİN (AŞK BU) – SEV YETER

İMDb Puanı: 5.0

Bollywood’da 2013 yılında yayınlanan en iyi Hint dizilerinden birisi olarak gösterilen Yeh Hai Mohabbatein (Aşk Bu) – Sev Yeter dizisinin gösterim tarihi 3 Aralık 2013 StarPlus televizyonudur. Yayınlandığı yıl pek çok ödüle layık görülen dizinin baş rollerini Divyanka Tripathi ve Karan Patel paylaşmıştır. 2013 yılında Hint dizi sektörünün duayen isimlerinin bir araya geldiği Ye Hai Mohabbatein (Aşk Bu) Hint dizisi 22 tane de ödül almıştır.

sev-yeter-en-iyi-hint-dizileri

Sev Yeter Konusu, Manju Kapur’un romanı Custody’e dayandığı söylenmektedir. Diş Hekimi Ishita Iyer ile Raman Kumar Omprakash Bhalla ‘nın Raman’ın kızı Ruhi’nin velayetini almak için evlenmeleriyle başlayan hikayelerini konu alır. Sev Yeter Dizisi Konusu ve Oyuncuları Konusu ve Oyuncuları ile ilgili detaylı bilgiye linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kanal7’de Sev Yeter Adıyla Yayınlanıyor

Kısa bir süre önce Kanal 7 yeni hint dizileri arasında Sev Yeter adıyla yayınlanan Yeh Hai Mohabbatein dizisi ülkesi Hindistan da halen yayınlanmaya devam ediyor.

QUBOOL HAİ – ZOR SEVDA

İMDb Puanı: 5.8

Bollywood’un en iyi dizileri arasında yer alan Qubool Hai (Zor Sevda) adlı hint dizisi, toplam 856 bölümden oluşuyor. 5 başarılı senaristle 3 yönetmen tarafından hayata geçirilen dizi, 2012 ile 2016 yılları arasında yayınlanmıştır. Yapımcılığı Gül Khan tarafından üstlenilen Qubool Hai, Türkçe’ye çevrilmiştir. Romantik ve dram konulu en iyi Hint yapımları arasında ön sıralarda gösterilen Zor Sevda dizisi,Hindistan’da prestijli pek çok ödüle de layık görülmüştür. Türkiye’de Kanal 7’de 2016-2017 sezonunda gösterilen Zor Sevda, birbirinden uzak iki ailenin yanı sıra iki kardeşin (Ayaan ve Asad) hikayesini konu alıyor. Qubool Hai IMDb de 5,9 puana sahiptir.

qubool-hai-zor-sevda

Qubool Hai – Zor Sevda Dizisi Oyuncuları

  • Zoya(Surbhi Jyoti),
  • Asad Ahmed Khan(Karan Singh Grover),
  • Asad Ahmed Khan (Raqesh Vashisth),
  • Haider Sheikh (Mohit Sehgal),
  • Humeira Haider Sheikh (Ketki Kadam),
  • Ayaan Ahmed Khan(Vikrant Massey),
  • Raşit (Vaquar Shaikh),
  • Şirin (Surabhi Vanzara).

PARDES MEİN HAİ MERA DİL – 2016

İMDb Puanı: 8.6

En yeni Hint dizileri arasında gösterilen Pardes Mein Hai Mera Dil Hint dizisinin 1. Bölümü 7 Kasım 2016’da yayınlanmıştır. 2017 yılında da final yapmadan devam eden dizi, 1997 yılında çekilen Shahrukh Khan adlı Pardes filminden esinlenilerek Tellywood’a günlük dizi olarak uyarlanmıştır. IMDb puanı 8,6 gibi yüksek bir puana sahip olan bu yapım, romantik dizi sevenler için adeta biçilmiş kaftandır.

en-iyi-hint-diziler-pardes-mein-hai-mera-dil

Baş Rolünde Yalancı Bahar’ın Madhu’su Var

Pardes Mein Hai Mera Dil dizisinin başrolünde Türkiye’de yayınlanan Yalancı Bahar dizisinin başrol oyuncusu Madu’su (Drashti Dhami) ile yakışıklı oyuncu Arjun Bijlani rol alıyor. Çekimleri Avusturya’nın Innsbruck şehrinde başlayan dizi, Aşkı Arayan Bir Aşk Hikayesi’ni konu alıyor. 

Gururlu, güçlü ve sakin, öğretmen bir kadının hikayesinin anlatıldığı Pardes Mein Hai Dil, aşkın kutsallığını ve ne kadar özel oluşuna tanık olmanızı sağlıyor. Bu dizide narin bir kalbe sahip olan bir genç kadının, kaderini yaşamaya ülkesinden kuş gibi uçmasına şahit olacaksınız.

PUNAR VİVAAH – Zindagi Milegi Dobara 2012 – 2013 Yapımı

İMDb Puanı: 7.8

En çok izlenen Hint dizilerinden birisi olarak listenin üstlerinde yer alan Punar Vivaah Hint Dizisi, dram türünün en iyi şekilde işlendiği yapımlardan birisidir. Bu nedenle izlerken gözyaşlarınıza hakim olamayabilirsiniz. Toplam 325 bölümden oluşan dizi, dram türünü en iyi şekilde işlemesinden dolayı bu alanda 6 ödüle birden layık görülmüştür. Punar Vivaah konusu itibariyle özgün ve başarılı bir yapım olarak tanımlanırken, bu başarı onu IMDb’de 7,8 puanla taçlandırmıştır.

en-iyi-hint-dizileri-listesi-punar-vivaah-

Punar Vivaah Hint Dizisi Farklı Bir Aşk Hikayesini Konu Alır

Farklı bir aşk hikayesini konu alan Punar Vivaah, zor şartlar altında birlikte yaşamaya zorlanan bir çiftin hikayesini anlatır. İzleyici dizide ikilinin yaşadığı duygu ve hislerin onları nasıl bir araya getirdiğine şahit olur. Dizi, çocukken evlenmiş çocukların yeniden evlenmesini konu alırken, bir arada yaşamaya zorlanan bir çiftin duygularının onları nasıl bir araya getirdiğini anlatır.

MİLEY JAB HUM TUM – SENLE BEN TANIŞTIĞI ZAMAN

İMDb Puanı: 7.7

Türkçe adıyla Senle Ben Tanıştığı Zaman Miley Jab Hum Tum dizisi, liseden beri devam eden aşkları ve arkadaşlığı konu alıyor. İMDb’de 7,7 lik puana sahip olan dizi aynı zamanda da En iyi Hint dizileri arasında alıyor. Miley Jab Hum Tum Hint dizisi, Toplam 526 bölümden oluşuyor.

hint-dizileri-miley-jab-hum-tum-senle-ben-tanistigi-zaman-

Miley Jab Hum Tum oyuncu kadrosunda;

  • Bir Garip Aşk 1. Sezonunda oynayan Sanaya İrani (Khushi) – Gunjan Bhushan Shergill (Nupur’un kardeşi ve Samrat’ın eşi),
  • Mohit Segal (Sanaya’nın kocası)
  • Samrat Shergill (Gunjan’ın kocası), 
  • Arjun Bijlani Mayank Sharma (Nupur’un kocası), 
  • Rati Pandey – Nupur Bhushan Sharma (Gunjan’ın kardeşi ve Mayank’ın eşi), 
  • Navina Bole -Diya Bhushan rol alıyor.

ISHQ KA RANG SAFED – AŞKIN RENGİ BEYAZ 

IMDb Puanı: 7.6

en-iyi-hint-dizileri-listesi-ishq-ka-rang-safed-askin-rengi-beyaz-

Suç, dram ve romantizm konularını işleyen Ishq Ka Rang Safed, Aşkın Rengi Beyaz adıyla Türkçeye çevrilmiş en güzel Hint dizilerinden bir tanesidir.

Aşkın Rengi Beyaz Hint Dizisi Konusu

Hindistan’ın ünlü tarihi Benares’te geçen Ishq Ka Rang Safed Hint dizisi imkansız bir aşkı anlatır. 2015’den 2016’nın Ağustos ayına kadar devam eden Aşkın Rengi Beyaz dizisi toplam 342 bölümden oluşuyor.

SHAKTİ – ASTİVA KE EHSAAS Kİ

IMDb Puanı: 7.6

shakti-hint-dizisi-konusu

2016 yılının en iyi Hint dizileri arasında gösterilen olan Shakti Astitva Ke Ehsaas Ki Hint dizisi, Kadın ve erkek bedeni aynı bedende taşıyan güzeller güzeli bir Kinnar’la (Soumya) onu her koşulda koruyan ve yakışıklı mı yakışıklı Harman’ın imkansızlıklara dolu aşk hikayesini konu alır. Farklı hikayesiyle Hindistan ITA Ödülleri’de pek çok dalda ödül alan Shakti, 30 Mayıs 2016 tarihinde başladı ve ülkesi Hindistan’da hala devam ediyor. Shakti Dizisi Konusu ve Oyuncuları İçin Tıklayın ile ilgili detaylar için linki tıklayabilirsiniz.

Shakti Oyuncu Kadrosunda;

  • Vivian Dsena (Harman Singh)
  • Rubina Dilak (Saumya Harman Singh)
  • Sandeep Bhojak (Jitendra sir)
  • Pooja Singh (Raavi Balwinder Singh)
  • Sudesh Berry (Harak Singh)
  • Lakshya Handa (Varun Singh
  • Rishikesh Ingle (Balwinder)
  • Garima Jain (Raavi Singh)
  • Reena Kapoor (Nimmi Kaur)
  • Ayub Khan (Maninder Singh)
  • Kamya Punjabi (Preeto Harak Singh)
  • Roshni Sahota (Surbhi Varun Singh)
  • Kishori Shahane (Kareena)

KAİSİ YEH YAARİAAN 

IMDb Puanı: 7.5

en-iyi-hint-dizileri-listesi-kaisi-yeh-yaariaan-

Kaisi Yeh Yaariaan, etkileyici bir Kore dizisi olan ve Türkçe’ye Yaban Çiçeği olarak uyarlanan Boys Over Flowers dizisinin Hindistan versiyonu olarak karşımıza çıkıyor.

2014 ve 2015 yılları arasında MTV India kanalında yayınlanmaya başlayan dizi IMDb’de 7.5 puana sahip.. Başarılı bir gençlik dizisi olan Kaisi Yeh Yaariyan, toplam olarak 337 bölümden oluşuyor.

YEH DİL SUN RAHA HAİ 

İMDb Puanı: 7.4

en-iyi-hint-dizileri-listesi-yeh-dil-sun-raha-hai-

Poorvi ve Arjun’un tüm engellere karşın adeta bir peri masalını andıran aşklarına şahit olacağınız Yeh Dil Sun Raha Hai Hint dizisi, aynı zamanda 2014 yılının en fazla izlenen dizileri arasında yer alıyor. Ekta ve Shobha Kapoor’un yapımcılığını üstlenmiş olduğu Yeh Dil Sun Raha Hai, İMDb’de 7.4 puana sahip.

GEET HUİ SABSE PARAYİ 

IMDb Puanı: 7,4

İMDb’de aldığı 7.4 puanla romantik komedi türünde en iyi Hint Dizileri arasında yer alan Geet Hui Sabse Parayi / Yaralı Kalbim (Yaralı Kalbi 25 dakikalık toplam 470 bölümden oluşuyor. Yönetmen Nissar Parvez’in de En İyi Yönetmen Dalında Hindistan TV Ödülü’nü aldığı dizi aynı zamanda En çok izlenen Hint dizilerinden birisi olarak gösteriliyor. Heyecan dolu bir aşk hikayesini konu alan Geet, zorluklar ve engellerle dolu bir aşk macerasında yolları kesişen iki aşığın yaşadıklarını gözler önüne seriyor. 5 Nisan 2010 yılında gösterime giren dizi 14 Aralık 2011 tarihinde final yaptı. Dizi büyük bir seyirci kitlesini kendisine bağlamayı başarmıştır.

en-iyi-hint-dizileri-listesi-geet-hui-sabse-parayi-

Geet Hui Sabse Parayi Oyuncu Kadrosunda

  • Drashti Dhami
  • Gurmeet Choudhary rol alır.

Geet Hui Sabse Parayi Tanım Fragmanı

Geet Hui Sabse Parayi aynı zamanda en iyi Türkçe altyazılı Hint dizileri önerilerinden bir tanesidir.

THAPKİ PYAR Kİ – 2015

IMDb Puanı: 7.0

En İyi Romantik Hint dizileri arasında ilk sıralardan yer alan Thapki Pyar Ki Hint dizisi, 2015 yılı yapımı. Olumlu bakış açısı ile yaşadığı sorunları bertaraf eden Vani Chaturvedi adında Trapki lakaplı kekeme bir kızın hikayesini konu alan dizi, toplam 392 bölümden oluşmaktadır.

en-iyi-hint-dizileri-listesi-thapki-pyar-ki-

Thapki Pyar Ki Hint dizisi Oyuncu Kadrosu

  • Manish Goplani – Bihaan Balvinder Pandey
  • Jigyasa Singh – Thapki / Vaani Bihaan Pandey
  • Jaya Bhattacharya – Agra Pandey
  • Monica Khanna – Shraddha Dhruv Pandey
  • Ankit Bathla – Dhruv Balvinder Pandey rol alır.

Thapki Pyar Ki Tanıtım Fragmanı

Trapki Pyar Ki Kanal 7 Ekranlarında Aşk Bir Rüya adıyla yayınlanıyor.

SARASWATİCHANDRA (İKİ YABANCI) – 2013 – 2014

IMDb Puanı: 6,8

4 ciltlik bir romanın uyarlaması olan Saraswatichandra (İki Yabancı), 2014 yılında vizyona giren en güzel Hint dizilerinden bir tanesidir.

en-iyi-hint-dizileri-listesi-saraswatichandra-iki-yabancı-

Kanal 7 ekranlarından Türkçe dublajlı bir şekilde izleyebileceğiniz Hint yapımları arasında yer alan İki Yabancı, 444 bölümden oluşuyor. İki Yabancı Konusu ve Oyuncuları ile ilgili detaylı bilgi için linki tıklayınız.

PHİR BHİ NA MAANE – BADTAMEEZ DİL

IMDb Puanı: 6,6

Aşk, nefret ve ayrılık konularının anlatılığı en iyi Hint yapımlarından biri olan Phir Bhi Na Maane – Badtameez Dil, ilk olarak 2015 yılında seyirci karşısına çıktı.

en-iyi-hint-dizileri-listesi-phir-bhi-na-maane-badtameez-dil-

Toplamda 2 sezon boyunca devam eden Phir Bhi Na Maane – Badtameez Dil, 6,6’lık IMDb puanıyla da en çok izlenen Hint dizileri arasında yer almayı başardı.

Badtameez Dil Tanıtım Fragmanı

EK HASEENA THİ – İNTİKAM ATEŞİ

IMDb Puanı: 6,4

Türkiye’de TV2 ekranlarında İntikam Ateşi, Türkçe dublajlı izleyebileceğiniz Hint Dizileri arasındadır. Ek Haseena Thi (İntikam Ateşi), aynı zamanda aşkı ve dramı en iyi şekilde işleyen en güzel Hint birisi olarak gösterilir. Dizi başarısından dolayı 7 adet ödüle sahip olmuştur.

en-iyi-hint-dizileri-listesi-ek-haseena-thi-intikam-atesi-

CHHANCHHAN – MODERN BAHU- 2013

IMDb Puanı: 6,2

Romantik Komedi türünde Hindistan yapımı bir aile dizisidir. Hint dizisi sevenlerin izlemelerini tavsiye ettiğimiz Chhanchhan dizisi 2013 yılında yayınlanmıştır. Gösterime girmeden önce Modern Bahu adıyla anılmıştır. Başrollerini; Sanaya Irani, Supriya Pathak ve Anuj Sachdeva adlı Hintli oyuncuların paylaştığı dizi, 20 dakikalık toplam 103 bölümden oluşur.

en-iyi-hint-dizileri-listesi-chhanchhan-

Chhanchhan’ın – Modern Bahu Konusu

6,2’lik İMDb puanına sahip olan Chhanchhan’ın konusu, ailesiyle birlikte Ahemdabad’da yaşayan Chhanchhan Saranhai, modern görünüşe sahip bir genç kızdır.

Chhanchhan Tanıtım Fragmanı

Chhanchhan arkadaşı Poorvi’nin düğününü Umaben’in paraya ihtiyacı olması nedeniyle durdurur. Bu olaydan sonra Umaben artık Chhanchhan’dan nefret etmeye başlar.

HUMSAFARS 2014 -2015

IMDb Puanı: 6,1

2015 yılında yayınlanan En İdialı Hint dizilerinden birisi olarak gösterilen Humsafars Hint dizisi, iki zıt karakterin duygusal aşkını konu alır. Yapımcılığı Iss Pyar Ko Kya Naam Doon (Bir Garip Aşk) dizisinin de yapımcılığını yapan Gül Khan tarafından üstlenilen dizi 20 dakikalık toplam 106 bölümden oluşmaktadır.

en-iyi-hint-dizileri-listesi-humsafars-

Humsafars Hint Dizisi Konusu

Humsafars, çekici ama bir o kadar da acımasız olan moda dünyasının arka planını gözler önüne serer. Küçük bir kasaba kızı olan Arzoo ile kalpsiz bir adam olan modanın patronu (modada sözü geçen önemli bir adam) Sahir arasında geçen tutkulu bir aşk hikayesini anlatır.

EK BOOND ISHQ – 2014

IMDb Puanı: 5,5

En iyi dram konulu Hint yapımları arasında yer alan Ek Boond Ishq adlı Hint dizisi hayatın gerçeklerini anlatan dramatik bir hikayeyi konu alır. 2014 yapımı dizi 25 dakikalık toplam 274 bölümden oluşur. Ek Boond Ishq dizisinin başrollerinde; Viraf Patel, Chhavi Pandey, Vishwajeet Pradhan adlı Hintli oyuncular rol alır.

Ek Boond Ishq Konusu

en-iyi-hint-dizileri-listesi-ek-boond-ishq-

Fakir bir ailede doğan Tara, babasının ölümünden sonra ailesini geçindirmek zorunda kalır. Fakir ailesini ayakta tutabilmek için tüm gücüyle savaşan Tara, borçlarını ödemeyemez ve haciz memurları kapıya dayanır. Bu durumdan çaresiz kalan Tara, tek çarenin zengin biriyle evlenmek olduğuna karar verir. Mrityunjay Singh Shekhawat, zengin bir ailenin evlatlık olan oğludur ve oldukça kötü bir üne sahiptir. Çaresiz kalan Tara onunla evlenmeyi kabul eder.

Her şeyden habersiz olan Tara, Mrityunjay hakkındaki tüm gerçekleri düğün günü öğrenir ancak geri dönmek için çok geç kalmıştır.

ISHQBAAZ

IMDb Puanı: 6,7

27 Haziran 2016 / 15 Mart 2019 tarihleri ​​arasında Hindistan Star Plus televizyonunda yayınlanan Romantik Drama türünde bir televizyon dizisidir. Ishqbaaz dizisi oyuncu kadrosunda; Nakuul Mehta, Surbhi Chandna, Shrenu Parikh, Kunal Jaisingh, Mansi Srivastava ve Leenesh Mattoo adlı Hintli oyuncular rol alır. Yapımcılığını Gül Khan’ın üstlendiği dizi 3 farklı hikayeyi konu alır.

en-iyi-hint-dizileri-listesi-ishqbaaz-

İsqbaaz Hint Dizisi Konusu

Zengin bir aile olan Oberoi ailesi anne, iki oğlu ve torunlardan oluşmaktadır. Oberoi imparatorluğunu en büyük torun olan Shivaay yönetir. Sevgiye inanmayan Shivaay, Tia Kapoor’u annesinin ısrarı üzerine evlendirmeyi planlar ancak Tia bir mektup bırakarak düğünden kaçar. Dizi üst düzey sınıf ve aileden gelen 3 kardeşin farklı hikayesini anlatır. Ishqbaaz en iyi romantik Hint Dizileri arasında yer alıyor.

Ishqbaaz Tanıtım Fragmanı

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2017 YILINDA EN ÇOK HANGİ HİNT DİZİLERİ İZLENDİ?

2019’un Hint Dizilerine Göz Atmayı Unutmayın!

Kanal 7’nin 2021 Sezonunda Başlayacak Hint Dizileri

Kanal 7 Yeni Sezonda Hangi Diziler Var?

Kore Dizisi Sevenler İçin Doktor Dizisi Önerileri

Bu Yıl ki Yeni Diziler İlginizi Çekecek

    • Zeyno diyor ki:

      Merhabalar Maftuna, google arama çubuğuna meri aashiqui izle yazın ilk başta çıkan “Meri Aashiqui Tum Se Hi TÜRKÇE Altyazılı İzle | indiAsia” yazan yere tıklayın izlemek istediğiniz bölümü seçin açılan sayfadaki linke tıklayın.

Bir Cevap Yazın