Ellas son La Alegria Del Hogar Hizmetçiler Konusu Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Ellas son La Alegria Del Hogar / Devious Maid’s Uyarlaması Hizmetçiler Başlıyor!

Ellas-son-La-Alegria-Del-Hogar---Devious-Maid’s---Hizmetçiler-konusu

Ellas son La Alegria Del Hogar – Devious Maid’s – Hizmetçiler Konusu

Geçtiğimiz sezonda başlayan yabancı dizilerden uyarlama furyası 2020 yeni sezonunda da tüm hızla devam ediyor. Mucize Doktor, Hekimoğlu gibi dizilerin Amerikan ve Kore dizilerinden yapılan uyarlamanın başarılı olmasından sonra yeni uyarlama dizilerde her geçen gün hayatımıza girmeye başladı. Kısa bir süre sonra Kanal D ekranlarında başlayacak olan Hizmetçiler dizisi de bu yabancı dizilerden birisi. Meksika’da “Ellas son La Alegria Del Hogar” Amerika’da “Devious Maid’s” adlarıyla yayınlanan ve izlenme rekoru kırarak büyük ses getiren dizi çok yakında Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. İşte merakla beklenen orijinali Ellas son La Alegria Del Hogar Hizmetçiler Konusu ve detaylar.

Ellas son La Alegria Del Hogar Genel Bilgiler

Ellas son La Alegria Del Hogar Hizmetçiler Konusu ne merak ediliyor. Suç, komedi ve gerilim türünde televizyon dizisi olan Ellas son La Alegria Del Hogar dizisi 26 Nisan 2009 yılında Cablevision’s One televizyon kanalında 13 bölüm olarak yayınlanmış ve 19 Temmuz 2009 yılında final yapmıştır. Ev işçilerinin deneyimleri etrafında gelişen olayları konu alır.

Ellas_son_la_alegra_del_hogar-oyuncuları

Ellas son La Alegria Del Hogar Konusu

Hikaye, Özel Su kat mülkiyeti sakinlerinin bir havuz inşa etmeyi planlamalarıyla başlar. Huzurla başlayan bu plan inşaat mühendislerinden birinin bir evrak çantası bulmasına kadar devam eder. Beş hizmetçinin öyküsünün ortaya çıktığı dizi bir cinayet vakasının da çözümüne tanıklık ediyor.

Ellas son La Alegria Del Hogar Oyuncuları ve Canlandırdıkları Karakterler

Ellas-son-La-Alegria-Del-Hogar--oyuncuları

Eugenio Derbez : Edmundo “Mundo” Martínez rolünde : dilsiz kaleci ve olan her şeye tek tanık.
Jesús Ochoa: Dünyanın sesi olarak .
Arcelia Ramírez: Bay Gunther’in hizmetçisi Silvia olarak
Vanessa Bauche: Ramirez’in hizmetçisi Carmela rolünde .
Maya Zapata: Elena’nın hizmetçisi Adela olarak .
Gustavo Sánchez Parra; Silvia’nın erkek arkadaşı Román olarak.
Zaide Silvia Gutiérrez; Saldaña’nın hizmetçisi Guillermina “Guille” Martínez.
Danny Perea; Ramirez’in hizmetçisi Maribel rolünde.
Mario Iván Martínez , Bay Gunther Schneider rolünde.
Bay Humberto Elizondo .
Arlette Pacheco; Irene Ramírez rolünde.
Sylvia Eugenia Derbez; Aurora’nın hemşiresi Bayan Count olarak .
Pablo Perroni; Komutan Jorge Negrete rolünde.
Eduardo Victoria; Joaquín Saldaña rolünde.
Adriana Cuevas; Cristina Saldaña rolünde.
Lorena San Martín; Valentina’nın annesi Elena olarak.
Ilean Almaguer; Elena’nın kızı Valentina olarak.
Alfonso Dosal; Ramírez oğlu Rodrigo olarak.
Aislinn Derbez; Rodrigo’nun kız arkadaşı Vanessa.
Zaneta Seilerova; Petra’nın özel komşusu.
Roberto Escudero; Guille kocası Pancho rolünde .
Ximena Orozco; Saldaña’nın kızı.
Diego Rendón; Saldaña’nın oğlu olarak.
Lenny Zundel , Damián, Adela / Elena’nın erkek arkadaşı.
Geraldine Galván; Guille ve Pancho’nun kızı Dayana olarak .
Luis Fernando Peña; Carmela’nın erkek kardeşi Hilario rolünde.

Ellas son La Alegria Del Hogar Tanıtım Fragmanı

Devious Maids Dizisi Genel Bilgiler

Meksika yapımı Ellas Son La Alegria Del Hogar dizisinin Amerikan versiyonu olarak karşımıza çıkan Devious Maids dizisi aynı zamanda bir Amerikan televizyon komedi, dram ve gizem dizisidir. 23 Haziran 2013’te yayın hayatına başlayan Devious Maids, dört sezon boyunca Lifetime kanalında devam etmiş ve 8 Ağustos 2016 tarihinde final yapmıştır. Toplam 43 dakikalık 49 bölümden oluşur.

Devious-Maids-hizmetçiler-amerikan-uyarlaması

Devious Maids Dizisi Konusu

Devious Maids dizisi, Kaliforniya, Beverly Hills’de yer alan Devious Maids bölgesinin en zengin ve güçlü ailelerinin yanında çalışan dört Latino hizmetçinin hikayesini konu alır. Bu hizmetçiler Beverly Hills’in en çekici ve güçlü kişileri için çalışmalarının yanı sıra işverenlerinin zengin ve gösterişli hayatlarının yanında kapalı kapılar arkasına gizlenmiş sırlara, gizemlere ve suçlara da maruz kalıyorlar.

Devious Maids’un İlk Sezonu Olumlu Eleştiri Aldı!

İlk önce ABC televizyon kanalında yayınlanmak üzere çekilen dizi, daha sonra Lifetime kanalına geçti. Yayınlanan ilk sezonu televizyon eleştirmenleri tarafından olumlu eleştiriler alırken, dördüncü sezon sonunda halen çözülmeyen konuların ve sırların olması izleyiciyi olumsuz etkiledi.

Devious-Maids--oyuncuları

Başka Bir Kanalda Yayınlanması İçin Kampanya Yapıldı

Devious Maids’in 2016 yılında yayınlanan dördüncü sezonuyla final yapmasından sonra seyirciler dizinin başka bir kanalda ya da bir aktarım hizmetinde (online site) devam etmesi için kampanya başlattılar. İnternet üzerinden yürütülen kampanyada izleyicilerin dilekçelerine karşın Devious Maids’in oyuncu kadrosundaki kişilerin sözleşme süresinin dolmasından dolayı dizinin devam etmeyeceği açıklandı.

Devious Maids’in Hikayesi Dört Ana Karakter Etrafında Döner!

Dizinin hikayesi Marisol Duarte (Ana Ortiz), Rosie Falta (Dania Ramirez), Carmen Luna (Roselyn Sanchez) ve Zoila Diaz (Judy Reyes) adlı dört karakterle zengin işverenleri etrafında döner. Sezonun ana gizemi, diğer hizmetçi Flora Hernandez’in (Paula Garces) ani bir cinayete kurban gitmesi ve işverenleri Evelyn (Rebecca Wisocky) ve Adrian Powell’ın (Tom Irwin) buna yol açan etkinliklere dahil olmasıyla başlar.

Bir zamanlar hukuk profesörü olan Marisol, Flora’nın eski arkadaşlarına yaklaşmak ve oğlunun (Eddie Hassell) suçun masumiyetini kanıtlamak için Taylor (Brianna Brown) ve Michael Stappord’un (Brett Cullen) hizmetçisi olarak bir işe başlar.

Devious-Maids-konusu

Hizmetçilerden olan Rosie, Peri ve Spence Westmore adındaki aktörler için çalışır. Ancak sonunda patronuyla bir ilişkiye girer.

Carmen ise, meslektaşının ona olan duygularından kaçarken, onu yıldız yapmasını umduğu şarkıcı Alejandro Rubio (Matt Cedeño) için çalışmaya başlar.

Sam ve Zoila ise, kızı Valentina’nın patronu Genevieve Delatour’un oğlu Remi ile birlikte olmasını engellemeye çalışırlar.

Devious Maids Oyuncuları

Devious Maids dizinin oyuncu kadrosunda; Ana Ortiz, Dania Ramirez, Roselyn Sánchez, Judy Reyes, Edy Ganem, Rebecca Wisocky, Tom Irwin, Brianna Brown, Brett Cullen, Matt Cedeno, Mariana Klaveno gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Kaynak: Wikipedia

Devious Maids Orijinal Tanıtımı

HİZMETÇİLER DİZİSİ GENEL BİLGİLER

Daha önce Meksika ve Amerika’da yayınlanmış ve çok ilgi görmüş Ellas son La Alegria Del Hogar – Devious Maid yabancı dizi uyarlaması Hizmetçiler dizisi Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını Fabrika Yapım Ömer Arslaner tarafından üstlenilen dizinin proje tasarımını Ali Leskay yapıyor. Senaryosunu Makbule Kosif, Özer Çetinel, Gülsev Karagöz, Ruhan Arca ve Alper Alp Özgen’in yazdığı Hizmetçiler dizisinin yönetmenliğini ise, Metin Balekoğlu yapacak.

hizmetciler-oyunculari-dizisi-oyuncu-kadrosu

Hizmetçilerin İlk Tanıtım Fragmanı Büyük İlgi Uyandırdı

Başrollerinde Deniz Baysal Yurtçu, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in rol aldığı entrika ve dram türündeki Hizmetçiler dizisinin geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk tanıtım fragmanı büyük ilgi uyandırdı.

Hizmetçiler İlk / 1 . Fragmanı

Meksika ve ABD Uyarlaması Hizmetçiler Dizisinin Konusu

Hizmetçilerin konusu, lüks bir hayat yaşayanların sitesinde çalışan birbirinden farklı dört hizmetçinin hayat hikayesini konu alır. Dizide hizmetçilerin ev sahipleriyle aralarında yaşadıkları ilişkiler yanında bu ilişki ağıyla çevrelenmiş gizemli olaylar işlenmektedir. Hizmetçiler dizisinde dört farklı evde hizmetçi olarak çalışan 5 hizmetçinin hikayesini anlatıyor.

hizmetçiler-konusu

Amerikan Yaşamı Türk Yaşamına Uyarlanacak!

Yabancı dizi Devious Maids’in Türk uyarlaması olacak dizide Amerikan yaşamı Türk yaşamına uyarlanacak. Zengin konakların içerisindeki fakir insanların hayatlarını izleyeceğimiz dizi aynı zamanda diğer dizilere oranla dizi sektöründe farklı bir tarzda bir Türk dizisi olacak.

Hikaye Beş Hizmetli’den Birisinin Öldürülmesiyle Başlar

Hizmetçiler dizisindeki ana karakterler aslında beş kişidir. Ancak hizmetlilerden birisi beklenmedik bir anda gizemli bir şekilde öldürülür. Çözülemeyen cinayet olayından sonra eve yeni gelecek olan hizmetli aslında öldürülen hizmetlinin akıbetini araştırmak için bu yolu kullanmaktadır.

hizmetçiler-dizisi-konusu-ne

Hizmetlilerden Birinin Kızı Evin Oğluna Aşık Olur

Evlerden birinde anne ve kız birlikte hizmetli olarak çalışmaktadır. Hizmetli kızın evin oğluna aşık olmasıyla bu evde de hikaye başlar.

Hizmetçiler 2. Tanıtım Fragmanı

Her Hizmetlinin Birbirinden Bağımsız Hayatı Vardır

Gerçekte her hizmetlinin birbirinden bağımsız bir hayatı vardır. Bir tanesi şarkıcı olmak için hayaller kurarken, diğeri ise çalışmak için gelirken geride bıraktığı kızını İstanbul’a getirme çabası içerisindedir.

Atahanların Yanına Çocuk Bakıcı Olarak Gelen Ela Ummadığı Sırlara Şahit Olur

Atahanların torunun kaçırılmasından sonra onun bakıcısı olarak Atahanlar’ın evine giren Ela (Deniz Baysal) zamanla orada yaşayanların gerçek kişiliklerine şahit olur. Zenginlik ve lüksün yanında büyük sırların hakim olduğu villada sırların ucu Atahanların kayıp hizmetçisine dayanır. Bu olay olay üzerine Ela burda yaşayanların masum olmadıklarını görür.

Ela’nın Fark Ettiği Sırların Bir Parçası da Evdeki Hizmetlilerdir

Evde hizmetli olarak çalışan Atiye(Algı Eke), Çiçek ve Hacer’de yaşananların bir parçasıdır. Zira bu sitede hizmetçiler sadece evleri değil patronlarının da sakladıkları “Kirli” çamaşırları da temizlemek zorundadırlar. Cennet Konaklarında hiçbir şey göründüğü gibi masum değildir.

Hizmetçiler 1. Bölüm Fragmanı

Hizmetçiler Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Çekimleri 25 Ocak 2020’de başlayan ilk tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan Kanal D’nin yeni dizisi Hizmetçiler’in ilk / 1. Bölümünün başlama tarihi 7 Mart 2020 Cumartesi saat 20:00 olacak.

Hizmetçiler Dizisi Hangi Gün Yayınlanacak?

Tanıtım fragmanıyla daha şimdiden büyük bir ilgi uyandıran Hizmetçiler dizisinin yayınlanacağı gün ile ilgili ilk zamanlar net bir bilgi paylaşılmasa da dizinin Perşembe akşamı yayınlanacağına dair kulislerde söylentiler dolaşıyordu. Ancak duruma kanal son noktayı koydu ve heyecanla beklenen Hizmetçiler dizisinin Cumartesi akşamları yayınlanacağını duyurdu.

Hizmetçiler Dizisinin Müziğini Kim Yapıyor?

Kanal D’nin büyük merakla beklenen yeni dizisi Hizmetçilerin müziğini Atakan Ilgazdağ yapıyor.

Hizmetçiler Dizisi Nerede Çekiliyor?

Hizmetçiler dizisi İstanbul’da çekiliyor. Dizi için birkaç lüks villanın kiralandığı ve yalı kiralamalarının da devam ettiği belirtiliyor.

İlk Tanıtım Yayınlanınca Umutsuz Ev Kadınları ve Ufak Tefek Cinayetlere Benzetildi!

Hizmetçilerin ilk tanıtımın yayılmasından sonra sosyal medyadan çok fazla yorum geldi. Bu yorumlar arasında en çok dikkat çekenleri Hizmetçiler dizisi yine bir Amerikan Uyarlaması olan Umutsuz Ev Kadınları dizisine benzetilirken, zenginler dünyasındaki çıkarcı ve samimiyetsiz ilişkiler nedeniyle Ufak Tefek Cinayetler dizisine benzetildi.

Ellas-son-La-Alegria-Del-Hogar---Devious-Maid’s---Hizmetçiler-konusu

Hizmetçiler Oyuncu Kadrosu ve Tüm Karakterleri – Kim Kimdir?

Deniz Baysal – Hizmetçiler Ela Sönmez

hizmetçiler-dizisi-ela

Hizmetçiler dizisinin dört hizmetlisinden birisi olan Ela, aslında küçük bir kasabada yaşayan kendi halinde bir kızdır. Atahanların torunun kaçırılmasından sonra Atahanların torunununu son anda boğulmaktan kurtarır. Ela bu iyiliği sonrasında Atahanların evine bakıcı olarak girer. Ela burada zenginlerin yalan hayatlarına ve onların hizmetlerinin sakladıkları sırlarına tanık olur. Saklanan sırların ucu Atahanlıların kayıp hizmetçisi Derin’e dayanınca, Ela burada yaşayan hiç kimsenin masum olmadığını anlar.

Seçkin Özdemir – Hizmetçiler Yiğit Atahanlı

seçkin-özdemir-hizmetçiler-yiğit

Atahanlı ailesinin en sevdiği oğullarından birisi olan Yiğit, aynı zamanda şımarık ve bencil bir tiptir. Doğduğundan bu yana Zenginlik içerisinde büyüyen Yiğit, yokluk nedir bilmemiş ve istediği her şey yapılmıştır. Programsız gelişi güzel yaşayan Yiğit başına ne gelirse gelsin asla pişmanlık ve üzüntü duymamıştır. Yiğit bu haliyle vurdum duymaz, asla güvenilmeyen ve sorunsuz bir kişiliktir.

Aleyna Solaker – Hizmetçiler Çiçek Tuna

aleyna-solaker-hizmetçiler-çiçek

Çiçek, Hizmetçiler dizisinin güzel ve alımlı bir kızlarından birisidir. Annesiyle birlikte Sipahioğlu villasında hizmetli olarak çalışmaktadır. Belkıs Sipahioğlu’nun oğlu Armağan’a aşık olan Çiçek, annesinin sözünü dinlemeyerek aşkının peşinden koşacaktır.

Algı Eke – Hizmetçiler Atiye Kulaksız

algı-eke-hizmetçiler-atiye

Atiye, Hacer ve Çiçek Atahanlıların hizmetçisidir ve pek çok olaya şahit olurlar, patronlarının sırlarına şahit olurlar ve bu sırları temizlerler. Yakışıklı bir kocası ve mutlu bir yuvası olan Atiye!in tek dileği bir evlat sahibi olmaktır.

Servet Pandur – Hizmetçiler Belkıs Sipahioğlu

servet-pandur-hzmetç,ler-belkıs-sipahioğlu

Çiçek’in aşık olduğu Armağan’ın üvey annesi olan Belkıs, Armağan’ın üvey annesi olmasına karşın onu çok sever ve her şeyin onun için en iyisi olmasını ister. Bu nedenle de oğlunun bir hizmetçiyle birlikte olmasına asla gönlü yoktur.

Emrah Akkuş – Hizmetçiler Armağan Sipahioğlu

Belkıs’ın üvey oğlu olan Armağan, eve hizmetçi olarak çalışan Çiçek’e aşıktır.

Ayşenil Şamlıoğlu – Hizmetçiler Nimet Atahanlı

ayşenil-şamlıoğlu-hizmetçiler-nimet-atahanlı

Atahanlı ailesinin en büyüğü ve yol göstericisi olan Nimet Atahanlı, hayatının hiç bir döneminde elini ailenin üzerinden çekmemiş, şartlar ne olursa olsun her zaman ailenin mutluluğu için savaşmıştır. Güçlü, dediğim dedik bir karakter olan Nimet Atahanlı ailenin içinde olduğu pek çok pisliğinin üzerini örtmüştür.

Nilay Erdönmez – Hizmetçiler Gülseren Atahanlı

nilay-erdönmez-hizmetçiler-gülseren

Atahanlı ailesinin gelini olan Gülseren, Yiğit’in (Seçkin Özdemir) karısıdır. İlk başlarda Yiğit’i hiç tanımayan Gülseren, sadece onun yakışıklılığı ve zenginliği için evlenmiştir. Yiğit’in kedini aldattığını öğrenen Gülseren, kocasının karakterinin bu olduğunu öğrendiğinde yıkılmıştır. Fakir bir aileden gelen Gülseren, yine de Yiğit’e aşıktır.

Yiğit Kirazcı – Hizmetçiler Aras Atahanlı

yiğit-kirazci-hizmetçiler-aras

Hiçbir şeyden mutlu olmayan bir karaktere sahip olan Aras, Yiğit’in üvey kardeşidir. Zamanında babası çok zenginken annesini terk etmiş ve yeniden evlenmiştir. Ancak bu evlilik onun şirketini batıran bir faktör olmuştur. Aras, abisi Yiğit kadar sorumsuz birisi değildir.

Gamze Karaduman – Hizmetçiler Demet Atahanlı

gamze-karaduman-hizmetçiler-demet

Atahan ailesinin tek kızı olan Demet, diğerlerine oranla renkli bir karaktere sahiptir. Atahanlı ailesinin kurallarına uymayan ve kabul etmeyen asi bir kişiliğe sahip olan Demet, yine de ailenin en normal kişisi olarak karşımıza çıkar. Ailenin onu kontrol etmesinden hiç hoşlanmamaktadır.

Selen Domaç – Hizmetçiler Hacer Tuna

selen-domaç-hizmetçiler-çiçek

Belkıs Sipahioğlu’nun hizmetçisi olan Hacer, bu eve daha çok küçükken gelmiştir. Annesi de Sipahioğlu ailesine yıllarca hizmet etmiştir. Çocukken evin beslemesi olan Hacer, daha sonra evin hizmetçisi olarak hayatına devam etmiştir. Dört hizmetliden en yaşlı ve en meraklı olanı Hacer, Yaşar adında kötü kalpli bir adamla evlidir.

Cansu Fırıncı – Hizmetçiler Yaşar Tuna

cansu-fırıncı-hizmetçiler-yaşar

Yaşar, hayatı boyunca hiç sevilmemiş kötü kalpli bir adamdır. Hemen herkes Yaşar’ın kötülüğünden korkar ve bu durum da Yaşar’ın işine gelir. Hacer’in kocası olan Yaşar, kimseye acımaz, kimsenin de gözünün yaşına da bakmaz.

Hazal Benli – Hizmetçiler Aslı Coşkun

hazal-benli-hizmetçiler-aslı

Ünlü bir Youtuber olan Aslı, kocasının kazandığı parayla yetinemeyen zenginlik hayali kuran bir kadındır. Çocuğuyla videolar çeken ve bir milyon takipçiye sahip olan Aslı, youtube üzerinden çok para kazanmaktadır.

Neslihan Arslan – Hizmetçiler Neslihan Gülkaya

neslihan-arslan-hizmetçiler-neslihan

Kendini ve yerini bilen Neslihan, planlı yaşayan, yalnız ve güzel bir kadındır.

Gökhan Soylu – Hizmetçiler Selim

Özer Arslan – Hizmetçiler Osman

Ali İl –

BU YAZIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

La Casa da Papel Türkiye Uyarlaması Geliyor!

Şahsiyet Almaya’da Yayınlandı!

Bir Garip Aşk Konusu Dikkat Çekiyor

Feda Dizisi Oyuncuları

Feda Dizisinin Min Hyuk’u Gerçek Hayatta Kim?

Bir Cevap Yazın