Elçin Sangu'nun Yeni Dizisi İyi Günde Kötü Günde'nin Konusu Belli Oldu! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Elçin Sangu İyi Günde Kötü Günde İle Ekranlarda Olacak!

Elçin-Sangunun-yeni-dizisi-iyi-günde-kötü-günde-oldu

Elçin Sangu’nun Yeni Dizisi İyi Günde Kötü Günde Oldu!

Star TV’de yayınlanan Kiralık Aşk dizisi ile yıldızı parlayan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Elçin Sangu’nun hangi dizide oynayacağı merak konusu olurken, kıs bir süre önce Elçin Sangu’nun 2020 projesi içerisinde yer alan oynayacağı dizi de belli oldu. Geçtiğimiz sezon ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’la Çarpışma dizisinde ekran karşısına geçen Sangu, 2020 – 2021 Yeni Sezonunda Star TV’de yayınlanacak İyi Günde Kötü Günde dizisi ile ekranlarda olacak. Elçin Sangu’nun yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde dizisinin konusu ne olacak? Kiminle oynayacak, Partneri kim olacak? İşte detaylar.

İyi Günde Kötü Günde Dizisinin Konusu Ne Olacak?

Yapımcılığını Q3 Medya’nın üstlendiği İyi Günde Kötü Günde dizisi 2021 Kış Sezonunda Star TV kanalında izleyici karşısına çıkacak. 2020 yeni sezonunda Star TV Yeni Dizilerinden birisi olacak olan İyi Günde Kötü Günde dizisinin konusu da bir hayli ilgi çekecek.

İyi-Günde-Kötü-Günde-Dizisi-ne-zaman-başlayacak

İyi Günde Kötü Günde Dizisinin Hikayesinde; Baş Döndürücü Bir Aşk Bir Anda Nasıl Alt Üst Olur?

Yeni başlangıçlar ve baş döndürücü bir aşk ve evliliğe giden hayallerin kaderin beklenmedik bir hamlesiyle bir anda nasıl alt üst olduğuna şahitlik edeceğimiz İyi Günde Kötü Günde dizisinde Sarp (Ozan Dolunay), Leyla (Elçin Sangu) ve Melisa’nın (Yasemin Allen) birbirine düğümlenen ilişkilerin tanıklık edeceğiz. Romantik Komedi türündeki diziyi izlerken zaman zaman zaman kahkahalarınızı tutamayacak, eğlenceli, sürprizlerle dolu bu dizinin adeta bağımlısı olacaksınız.

Elçin Sangu İyi Günde Kötü Günde Dizisinde Hangi Karakteri Canlandıracak?

Kiralık Aşk’ın Defnesi bu sefer de karşımıza Leyla olarak çıkıyor. Oynadığı her dizide farklı bir karaktere bürünen başarılı oyuncu Elçin Sangu, İyi Günde Kötü Günde dizisinde de hayranlarının hoşuna gidecek bir karakterle karşımıza çıkacak. Peki, İyi Günde Kötü Günde Leyla kimdir? Nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla’yı canlandıracak olan Sangu, yeni karakteri şimdiden büyük merak konusu oldu.

star-tv-yeni-dizileri-elçin-sangu-iyi-günde-kötü-günde-dizisi- leyla

İyi Günde Kötü Günde Dizisinde Elçin Sangu’nun Partneri Kim?

Sürükleyici hikayesiyle bu sezon ekranlarda olacak İyi Günde Kötü Günde dizisinde başrol oynayacak Elçin Sangu’ya partnerlik yapacak oyuncu kısa bir süre önce belli oldu. Sangu’nun yeni partneri, 2020 Sezonunda final yapan dizilerden Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Cenk Karaçay karakterine hayat veren Ozan Dolunay olacak.

iyi-günde-kötü-günde-dizisi-oyuncuları

İyi Günde Kötü Günde Dizisi Oyuncu Kadrosu

İyi Günde Kötü Günde dizisi ile ilgili gelişmeler devan ederken dizinin oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı. Peki, İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncular kimler? Dizide Leyla karakterine hayat verecek oyuncunun Elçin Sangu olmasından sonra, ünlü oyuncu diziyle ilgili ilk paylaşımları sosyal medya hesabından hayranlarıyla paylaştı. Sangu’dan sonra dizinin oyuncu kadrosuna katılan isimlerden birisi de Ozan Dolunay ve Yasemin Allen oldu.

İyi Günde Kötü Günde Diğer Oyuncu Kadrosu;

İyi Günde Kötü Günde dizisinin diğer oyuncu kadrosunda; Şenay Gürler, Nergis Kumbasar, Derya Alabora, Hakan Salınmış, Sinan Albayrak gibi usta isimlerin yanında Ali Yağcı, Deniz Işın ve Tugay Erdoğan gibi ünlü isimler de oyunculara eşlik ediyor.

iyi-günde-kötü-günde-dizisi-konusu-ve-oyuncu-kadrosu

İyi Günde Kötü Günde Çekimleri Nerede Yapılacak? Ne Zaman Başlayacak?

Güçlü isimleri ve sürükleyici hikayesiyle yeni sezonda çok konuşulacak eğlenceli anlatımıyla karşımıza çıkacak İyi Günde Kötü Günde dizisinin çekimlerine Temmuz ayının son haftalarında İstanbul’da başlaması bekleniyor.

İyi Günde Kötü Günde Ne Zaman Başlayacak?

Sete önümüzdeki haftalarda çıkacak olan Star TV’nin yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde’nin başlama tarihi ile ne zaman başlayacağı hakkında henüz netleşmiş bir bilgi yok. Gelişmeler oldukça sitemizde ve yazımızda yer alacak.

iyi-günde-kötü-günde-dizisinin-leylası-elçin-sangu-kimdir

İyi Günde Kötü Günde Dizisinin Leyla’sı Elçin Sangu Kimdir?

Daha önce Kiralık Aşk ve Çarpışma gibi birçok dizide farklı karakterlerle karşımıza çıkan Elçin Sangu, bu kez de İyi Günde Kötü Günde dizisinin Leyla’sı olarak karşımıza çıkacak. Peki, Leyla’nın gerçek adı Elçin Sangu Kimdir?

Elçin Sangu, 1985 İzmir doğumludur. 2020 yılı itibarıyla 35 yaşında olan güzel oyuncu, Mersin Üniversitesi Opera Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini tiyatro sahnelerinde yaşayan Sangu’nun televizyon ekranıyla tanışması, 2011 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde hayat verdiği Jale karakteriyle olmuştur.

Elçin Sangu Asıl Çıkışını Kiralık Aşk Dizisiyle Yaptı!

2015 yılına kadar pek çok dizide oynayan Elçin Sangu’nun asıl tanınması 2015 yılında Star TV’de 2 sezon yayınlanan Kiralık Aşk dizisiyle olmuştur. Dizideki partneri Barış Arduç’la (Ömer) mükemmel bir uyum içerisinde olan Sangu’nun canlandırdığı Defne karakterindeki başarısı ünün sadece ülkemizde değil sınırları da aşmasına neden olmuştur.

Elçin Sangu’nun Oynadığı Diziler ve Yılları

  • Öyle Bir Geçer Zaman ki – Jale – 2011
  • Aşk Bir Kaç Beden – Nehir – 2012 (D- Smart Dizisi)
  • Sen de Gitme – Burcu – 2013
  • Bir Aşk Hikayesi – Eda – 2013
  • Kurt Seyit ve Şura – Güzide – 2014
  • Sevdam Alabora – Zeynep – 2015
  • Kiralık Aşk – Defne – 2015
  • Yaşamayanlar – Mia – 2018 (BluTv Dizisi)
  • Çarpışma – Zeynep – 2018
  • İyi Günde Kötü Günde (2020)
  • Yalancılar ve Mumları (2021)
  • Çöp Adam (2022)

Elçin Sangu’nun Oynadığı Sinema Filmleri ve Yılları

  • Dokuz Kere Leyla – 2020 (Netflix)
  • Kız Meselesi
  • Mutluluk Zamanı (2017)

Merak edenler için Elçin Sangu İnstagram Hesabı

https://www.instagram.com/elcinsangu/?hl=tr

BU YAZILARINIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dizilerde Entrikalara Doymayan Kötü Karakterler

Elçin Sangu Kız Meselesi Filminde Oynayacak

Cansel Elçin ve Birce Akalay Aynı Dizide Buluştu

Bir Cevap Yazın