EDHO 7 Sezon Oyuncuları - Diziye Yeni Giren Oyuncular Kimler? (Güncel) Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

EDHO 7. Sezonda Diziye Kimler Girdi Kimler

EDHO-7-Sezon-Oyuncuları

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz / EDHO 7. Sezon Oyuncuları Netleşti!

ATV’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. Sezonuyla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 2021 – 2022 yeni sezonuna 200. Bölümüyle merhaba diyecek olan diziye pek çok oyuncu girerken pek çok oyuncu da diziden ayrıldı. EDHO 6. Sezon finalinde dizinin hikayesi farklı bir yöne çevrildi. Bu nedenle de ana karakterler dahil olmak üzere birçok oyuncu kadrodan ayrıldı. Peki, EDHO 7 Sezon Oyuncuları Kimler Oldu? Edho 6. Sezonda hangi karakterler diziden ayrıldı? İşte detaylar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2021 – 2022 Sezonda Diziye Giren Yeni Oyuncular

eşkıya-dünyaya-hükümdar-olmaz-7-sezon-oyuncu-kadrosu

Ekranların fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni sezonda da seyirciyi ekrana bağlamak için bomba transferle geliyor. Geçtiğimiz sezonda Hızır Reis, Enişte, İdris ve Tufan’ın hapse girmesiyle sezona ara veren dizinin bu sezonunda farklı bir hikaye ve masa üyeleriyle dönmesi bekleniyor. Kısa bir süre önce ilk tanıtımı yayınlanan EDHO giren yeni oyuncuların diziye dahil olmasıyla yedinci sezonda da (2021 -2022) nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi yine ekrana kilitleyecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. Sezonda oyuncu kadrosuna 12 ünlü isim dahil oluyor. İşte EDHO Oyuncu Kadrosuna yeni katılan oyuncular ve karakterler güncel listesi.

edho-yeni-giren-öyuncular-7 sezon

EDHO’ya Yeni Giren Oyuncular Kimler Oldu? (2021 – 2022)

Her yıl yeni sezona diğer dizilerden sonra başlayan Eşkıya Dünayaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölümleri için geri sayım başladı. 200. Bölümüyle geçtiğimiz hafta başlaması bekleyen EDHO, gecikmeli olarak seyirci ile buluşacak. Yeni kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken 2021 Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisine yeni sezonda; Uğur Yücel, Ragıp Savaş, Levent Ülgen, Tardu Flordun, Burcu Binici, Hazım Körmükçü, Nurseli İdiz, Yosi Mizrahi, Serdar Deniz, Servet Pandur, Eren Vurdem ve Alara Turan gibi başarılı oyuncular katıldı. Peki bu oyuncular dizide hangi karakterleri canlandıracaklar? İşte EDHO karakterleri ve kim kimdir?

Güncelleme; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Final Mi Yaptı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonun başlaması beklenirken, geçtiğimiz hafta dizinin yayını ertelenmişti. Daha sonra medyada çıkan haberlere göre, yapımcı şirket ve ATV kanalı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu dizinin yeni bölümünün yayınlanmadığı öğrenilmişti. Yaşadığımız hafta içerisinde dizinin yeni kanalda yayınlanacağı duyurulurken, dizide Hızır Reis karakterine hayat veren Oktay Kaynarca’nın İnstagram hesabından yaptığı veda sevenleri üzdü. Kaynarca’nın vedası üzerine EDHO’nun final yaptığı sonucuna varıldı. Ancak EDHO’nun kesin final yapıp yağmadığı henüz bilinmiyor.

UĞUR YÜCEL / AĞA DAYI / ŞANLIURFALI AĞA

Geçtiğimiz sezon Kırmızı Oda dizisinde karşımıza çıkan usta oyuncu Uğur Yücel bu sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın oyuncu kadrosuna dahil oldu. EDHO 200. Bölümde dahil olacak olan Yücel, Urfa’nın ünlü ailelerinden Ağa Dayı ya da Şanlıurfalı Ağa karakterini canlandıracak.

edho-ağa-dayı-kimdir-gerçek-adı-uğur-yücel

EDHO Ağa Dayı Gerçek Adı Ne? Uğur Yücel Biyografisi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 7. Sezonda diziye dahil olacak olan Ağa Dayı karakterini ünlü oyuncu Uğur Yücel hayat verecek. Peki, Ağa Dayı’yı oynayan Uğur Yücel Kimdir? Uğur Yücel, 1957 İstanbul doğumludur. Aslen Van’lı olan ünlü oyuncu, İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde eğitim görmüştür. Kenter, Tef Kabare ve Dormen Tiyatrosu gibi özel Tiyarrolarda Müzikhol şeklinde oyunlar oynayan Uğur Yücel, 1984 yılında oynadığı Fahriye Abla diziyle ilk defa sinema oyunculuğuna adım atmıştır. Sinemadaki ilk çıkışı usta oyuncu Şener Şen ile oynadığı Muhsin Bey filmiyle olmuştur. Birçok filmde başarılı rol oynayan Uğur Yücel, ilk TV deneyimi 1994 yılında Aziz Ahmet dizisiyle olmuştur. Usta oyuncunun en çok bilinen dizileri; İkinci Bahar, Alacakaranlık, Hırsız Polis, Canım Ailem dizileridir. Uğur Yücel son olarak Kırmızı Oda dizisinde Vahit karakterini canlandırmıştı.

RAPIP SAVAŞ / EDHO AZİZ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. Bölümde diziye dahil olan Aziz karakteri, masanın yeni üyesi olarak karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda Emine ve Tipi’nin yeğeni olarak karşımıza çıkacak olan Aziz karakterine son olarak Kuruluş Osman dizisinde Dündar Bey karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ragıp Savaş hayat verecek.

edho-aziz-gerçek-adı-ragıp-savaş-kimdir

EDHO Aziz Gerçek Adı Ne? Ragıp Savaş Kimdir?

Ragıp Savaş, 24 Ekim 1966 İzmit doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Savaş, pek çok önemli tiyatro oyunu ve müzikhollerde rol almıştır. 1998 yılında Yangın Ayşe dizisi ile ekranlarla tanışan ünlü oyuncu İlk sinema deneyimini, 2004 yılında Neredesin Firuze filmiyle yapmıştır. Savaş’ın asıl tanınmasına Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Fuat Tamer Tataroğlu karakteri ile olmuştur. Ragıp Savaş’ın en bilinen dizileri; Canan, İsimsizler, Kurtlar Vadisi ve Kuruluş Osman’dır.

BURCU BİNİCİ / EDHO DENİZ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 200. Bölümünde kadroya dahil olacak bir diğer isim de Deniz karakterine hayat verecek olan Burcu Binici olacak. Aziz gibi Deniz’de Emine ve Tipi’nin yeğenidir. Ve uzun yıllar yurt dışında yaşamıştır.

eşkıya-dünyaya-hükümdar-olmaz-deniz-kimdr--burcu-binici-gerçek-adı

EDHO Deniz Gerçek Adı Ne? Burcu Binici Kimdir?

NİHAT HAKAN GÜNEY / EDHO TOSİ DAYI

EDHO 7 Sezon Oyuncuları 200. Bölümde dahil olan yeni oyunculardan birisi de Nihat Hakan Güney olacak. Başarılı oyuncu dizide Tosi Dayı karakterine hayat verecek.

Nihat-hakan-güney-tosi-dayı-kimdir-gerçek-adı-ne

EDHO Tosi Dayı Gerçek Adı Ne? Nihat Hakan Güney Kimdir?

LEVENT ÜLGEN / EFRAİM

Efraim, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 200. Bölümünde diziye dahil olacak karakterlerden Efraim’i ünlü oyuncu Levent Ülgen canlandıracak. Efraim, Hızır’ın kuzeninin eşi ve uzaktan akrabasıdır. Hızır’ın eniştesidir. Uzun yıllar Almanya’da yaşayan Efraim aynı zamanda aile içinde önemli bir güce ve yere sahiptir. Efrahim, Melek’in eşi, Yıldız ve Yakup’un babası Melek’in kocasıdır.

levent-ülgen-edho-efrahim-gerçek-adı-ne

EDHO Efraim Gerçek Adı Ne? Levent Ülgen Kimdir?

TARDU FLORDUN / KAAN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde dahil olacak yeni karakter Kaan’ı ünlü oyuncu Tardu Flordun canlandıracak. Kaan dizide hapishanede ölen Tufan’ın yeğeni olarak karşımıza çıkacak.

edho-kaan-kimdir-tardu-flordun-gerçek-adı

EDHO Kaan Gerçek Adı Ne? Tardu Flordun Kimdir?

HAZIM KÖRMÜKÇÜ / BARIŞ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. Bölümde diziye dahil olacak Barış karakterine ünlü oyuncu Hazım Körmükçü hayat verecek. Masa’nın yeni üyeleriden birisi olarak karşımıza çıkacak olan Barış, aynı zamanda İdris Reis’in yeğenidir.

EDHO Barış Gerçek Adı Ne? Hazım Körmükçü Kimdir?

NURSELİ İDİZ / MADAM ANNA

Madam Anna karakteri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni simalarından birisi. Masa’nın ilk kadın üyesi olan Madam Anna, adeta “Dişi İplikçi” (Kurtlar Vadisinde Bir Karakter). Tüm para akılşını sağlayan Madam Anne aynı zamanda zengin ve güçlü bir kadındır. Dizide Madam Anna karakterini ünlü oyuncu Nurseli İdiz canlandıracak.

eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-madam-anna-gerçek-adı-nurseli-idiz

EDHO Madam Anna Gerçek Adı Ne? Nurseli İdiz Kimdir?

YOSİ MİZRAHİ / TAMER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Yosi Mizrahi tarafından canlandırılacak Tamer’i para trafiğini elinde tutan Madam Anna’nın avukatıdır.

eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-yosi-mizrahi--edho-tamer-gerçek-adı

EDHO Volkan Gerçek Adı Ne? Yosi Mizrahi Kimdir?

SERDAR DENİZ / CİVAN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Serdar Deniz, Civan karakterine hayat verecek. Civan Masa’nın yeni üyesi Ağa Dayının adamı, diğer bir değişle Civan Şanlıurfalı ağanın sağ koludur.

edho-civan-kimdir-kac-yasinda-eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-serdar-deniz-kimdir

EDHO Civan Gerçek Adı Ne? Serdar Deniz Kimdir?

SERVET PANDUR / MELEK

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Servet Pandur, Melek karakterine hayat verecek. Melek Hızır’ın Kuzeni Efraim’in eşi, Yıldız ve Yakup’un annesidir.

servet-pandur edho melek kimdir

EDHO Melek Gerçek Adı Ne? Servet Pandur Kimdir?

EREN VURDEM / YAKUP

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Eren Vurdem Yakup karakterini canlandıracak. Yakup, Hızır’ın kuzeninin oğlu Efraim ve Melek’in oğludur. Çakırbeyli ailesine yürekten bağlıdır. Bu nedenle de aile için herkesi öldürebilir.

edho-yakup-kimdir-eren-vurdem-kimdir-kac-yasinda-nereli-eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-yakupu-kim-canlandiriyor-

EDHO Yakup Gerçek Adı Ne? Eren Vurdem Kimdir?

ALARA TURAN / YILDIZ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Alara Turan tarafından Efraim ve Melek’in kızları Yıldız karakterine hayat verecek. Yıldız, Yakup’un kız kardeşidir.

edho-yıldız-kimdir-alara-turan-gerçek-adı-ne

EDHO Yıldız Gerçek Adı Ne? Alara Turan Kimdir?

CEMAL HÜNAL / TBA


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Cemal Hünal tarafından canlandırılan karakter. TBA olarak tanımlanmaktadır.

edho-tba-cemal-hünal-kimdir-gerçek-adı-ne

EDHO TBA Gerçek Adı Ne? Cemal Hünal Kimdir?

EMRE KARAYEL / TBA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Emre Karayel tarafından canlandırılan karakter TBA olarak tanımlanmıştır.

edho-tba-emre-karayel-kimdir

EDHO TBA Gerçek Adı Ne? Emre Karayel Kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. Sezonda Diziden Ayrılan Oyuncular ve Karakterleri

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin 6. Sezon sonlarına doğru diziden birçok oyuncu ve canlandırdıkları karakterler ayrıldı.

İşte EDHO’ya 6. Sezonda veda eden oyuncu ve karakterler. ( 166 – 199 bölümler arası)

  • Hüseyin Avni Danyal / Tufan Tezyürek / 106 – 200. Bölümler arası
  • Can Büyükaltay / Korey / 192 – 198 Bölümler arası
  • Erdinç Gülener / Volkan / 192 – 199. Bölümler arası
  • Hakkı Ergök / Savaş / 197. 199. Bölümler arası
  • Pelin Akil / Bahar Sincanlı/ 166 – 198. Bölümler arası.
  • Ali Sürmeli / Kimsesiz Doğan / 161 – 198. Bölümler arası
  • Onur Asım Şenoccak / Kanuni Asım / 180 – 198. Bölümler arası
  • Onur Şan / Emin / 172 – 198. Bölümler arası
  • Ali İpin / Rıdvan Karadağ / 191. 198. Bölümler arası
  • Görkem Doğan / Ünsal Karadağ / 191. 198. Bölümler arası
  • Hasan Demirteş / Alpay Karadağ/ 191 – 198. Bölümler arası
  • Musa Berk Kurt / Ertan / 197 – 198. Bölümler arası
  • Mesut Oğuzhan / Mesut/ 144 -198. Bölümler arası
  • Zeynep Elçin / Pınar/ 184 – 197. Bölümler arası
  • Hüseyin Erkanlı / Semih Karadağ/ 191 -197 bölümler arası
  • Ali Yerlikaya / Hakan/ 140 – 196. Bölümler arası
  • Rıza Leki / Tayfun Karadağ / 191 – 196. bölümler arası
  • Turgay Tunçalp / Haşmet Façalı / 122 -196. Bölümler arası
  • Gizem Arıkan / Didem Façalı Çakırbeyli / 167 – 195. Bölümler arası
  • Sinan Sicimoğlu / Musa Karadağ / 191 -194. Bölümler arası
  • Özgür Dağ / Sezai / 187 – 194. Bölümler arası
  • Mustafa Zeren / Şefik Karadağ / 191 – 193 bölümler arası
  • Savaş Özdemir / Tipi – Murat İspirli/ 1 -192. Bölümler arası
  • Yücel Kelebekli / Macit Karadağ / 191
  • Mert Tarık / İlhan/ 187 – 190. Bölümler arası
  • Enis Aybar / Ercan / 187 – 190. Bölümler arası
  • Nezir Bağcı / Cengiz / 183 – 189 Bölümler arası
  • Bahtiyar Engin / Tuncay/ 183 – 188 bölümler arası
  • Çetin Sarıkartal / Demir/ 181 – 188 bölümler arası
  • Uğur Delioğlu / Refik/ 187 – 188 bölümler arası
  • Sanem Çelik / Ceylan Özsoy Çakırbeyli / 172 – 187 bölümler arası
  • Serhat Pırıl / Uğur/ 181 186 bölümler arası
  • Serdar Soybelli / Fırat / 161 – 185 bölümler arası
  • Oktay Samurtaş / Murat / 161 – 185 bölümler arası
  • Hakan Aydın / Orhan/ 166 – 185 bölümler arası
  • Ergun Taş / Gece Kuşu / 172 – 185 bölümler arası
  • Selim Aygün / Suphi / 172 – 186 bölümler arası
  • Gökhan Uğurlu / Tamer / 183
  • Ekrem Yücelten /Enver/ 182
  • Levent Sülün / Fuat / 179 – 182 bölümler arası
  • Adnan Biricik / Cihan / 186 bölünler arası
  • Hakan Atalay / Kaya/ 166 – 180 bölümler arası
  • Tuğrul Temuroğa / Sinan / 178 – 180 bölümler arası
  • Dilşad Şimşek / Ebru / 144 – 179 bölümler arası
  • Sabina Toziya / Hayriye Çakırbeyli / 1 – 179 bölümler arası
  • Murat Aşar / Avni/ 175 -177 bölümler arası
  • Şener Savaş / Rafet Avcı / 124 – 177 bölümler arası
  • Ahmet Erkut / dayı Korkmaz / 172 – 177 bölümler arası
  • Gökhan Akteke / Rıfkı / 166 -175 bölümler arası
  • Soner Ada / Tetikçi / 174 bölümler arası
  • Ahmet Günay / Emniyet Amiri / 171 – 174 bölümler arası
  • Uğur Keleş / Derman Korkmaz / 172 – 173 bölümler arası
  • Savaş Akın / Hüsnü/ 169
  • Aziz Sarvan / Celal Sincanlı / 166
  • Selin Işık / Özlem Çakırbeyli /111 – 166 bölümler arası
  • Mert Öğüt / Faruk / 94 – 166 Bölümler arası

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5 – 6. Sezon Oyuncuları

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. Sezon 200. Bölüm Tanıtımı

Bir Cevap Yazın