Dr Romantic Uyarlaması Kasaba Doktoru'nun Konusu ve Oyuncuları Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

TRT 1’de Kore Uyarlaması Kasaba Doktoru Başlıyor!

Dr-Romantic-Uyarlaması-Kasaba-Doktoru'nun-Konusu

Kore Dizisi Dr Romantic Uyarlaması Kasaba Doktoru’nun Konusu

Güney Kore yapımı diziler uyarlanmaya devam ederken bir Kore Uyarlaması dizi haberi de TRT 1’den geldi. Kasaba Doktoru adıyla seyirci karşımıza çıkacak olan dizi şimdiden heyecan uyandırdı. Peki, Kasaba Doktoru uyarlama mı? Hangi diziden uyarlama? TRT 1 2022 sezon yeni dizisi olarak karşımıza çıkan Kasaba Doktoru, 2016 yapımı Güney Kore televizyon dizisi Dr Romantic’ten uyarlama olacak. Tanıtım fragmanı kısa bir süre önce yayınlanan Kasaba Doktoru’nun uyarlandığı Dr Romantic’in Konusu ve nasıl bir dizi olduğu da merak edilen konular arasında yer alıyor. Akıllara takılan tüm sorulara cevap olacak yazımızda Teacher Kim / Dr Romantic Uyarlaması Kasaba Doktoru’nun konusu ve oyuncu kadrosu ile ilgili detaylı bilgileri araştırdık.

Dr Romantic Konusu ve Oyuncularıyla Büyük İlgi Çekti!

Dünyada izlenme rekoru kıran aynı zamanda Netflix Kore Doktor dizileri içerisinde en çok izlenen dizilerden birisi olan Doctor Romantic, diğer bir adıyla Teacher Kim dizisi bir zamanlar alanının zirvesinde olan bir doktorun yaşadığı travmatik bir olaydan sonra ortaydan kaybolması ve küçük bir hastanede farklı bir adla ortaya çıkma hikayesini konu alıyor.

kore-uyarlaması-kasaba-doktoru-dizi-dr-romantik-konusu

Dr Romantik / Teacher Kim 1. Sezon Konusu

ilk sezonu 20 bölümden oluşan Romantik Doktor dizisinin 1. Sezon konusu, başarılı bir cerrahın yaşadığı bir olay sonrasında hayatının tamamen değişmesini anlatır. Dizinin genel hikayesi şöyle, bir zamanlar alanında en iyi cerrah ve üç kurul sertifikalı olan Boo Yong-joo ( Han Suk-kyu) Seul’ün en iyi tıp merkezi Geosan Üniversite Hastanesi’nde çalışmaktadır. Boo Yong-joo bir gün travmatik bir olay yaşar. Ve bu olaydan sonra ortadan kaybolur. Bir süre sonra Gangwon Eyaletinde bulunan Doldam adlı bir kasabada küçük bir hastanede ortaya çıkan Boo Yong-joo adını değiştirmiş ve Kim Sa olmuştur. Burada Kang Dong-joo ( Yoo Yeon-seok ) ve Yoon Seo-jeong’a ( Seo Hyun-jin ) adlı doktorlara hocalık yapan Kim Sa (Teacher Kim), onları para ve güce karşı savaşan harika doktorlar olarak yetiştirmeye çalışır.

Dr Romantic / Teacher Kim 2. Sezon Konusu

İlk sezonun çok beğenilmesinden sonra 2. Sezonu çekilen Teacher Kim 2 / Doctor Romantik’in konusu, ilk sezon olaylarında 3 yıllık bir zaman atmasıyla başlar. Kim Sa, geçen süreç sonrasında bir genel cerrah bulmak için eski çalıştığı Geosan Üniversite Hastanesini ziyaret eder. Burada sorunlu bir geçmişi nedeniyle doktor arkadaşları tarafından dışlanan ancak bir cerrahın hassas ellerine sahip olan Seo Woo-jin’i ( Ahn Hyo-seop )’a kendisiyle çalışması için iş teklifinde bulunur. Bu arada doktor Cha Eun-jae (Lee Sung-kyung ) ameliyathanede mide bulantısı nedeniyle bayılır. Onun bu hatası sonrasında askıya alınır. Doldam Hastanesine gönderilerek cezalandırılır. Bu iki doktorun Doldam Hastanesinde çalışmaktan başka çaresi yoktur.

dr-romantic-genel-konusu-ne

Dr Romantik Genel Bilgiler / Künye

  • Orijinal Adı: Romantic Doctor Kim, Romantic Doctor, Doctor Romantic
  • Türü: Medikal, Doktor, Romantik Melodram
  • Yapım Yılı: 1. Sezon 2016 / 2. Sezon 2020
  • İlk Gösterim Tarihi: 7 Kasım 2016 – 25 Şubat 2020
  • Gösterildiği TV Kanalı: SBS
  • Yönetmeni: Yoo In-shik (Sezon 1–2), Lee Gil-bok (Sezon 2)
  • Senaristi: Kang Eun-kyung
  • Sezon Sayısı:
  • Bölüm Sayısı: 1. Sezon 20, İkinci Sezon 16
  • Oyuncuları: Kim Sa-bu (Teacher Kim) / Boo Yong-joo (Han Suk-kyu), Kang Dong-joo (Yoo Yeon-seok), Yoon Seo-jung (Seo Hyun-jin), Seo Woo-jin (Ahn Hyo-seop), Cha Eun-jae (Lee Sung-kyung), Park Min-gook (Kim Joo-hun)
  • Türkçe Dublaj / Altyazı: Var
  • Nereden İzlenebilir?: Netflix Dr. Romantic İzle,
dr-romantic-3-sezon-ne-zaman

Dr Romantic 3. Sezon Olacak mı?

SBS’den bir temsilci Dr. Romantic 3. Sezon çekimlerimin olacağını doğrularken yeni sezonun oyuncu kadrosunda kimler olacağına henüz karar verilmediği bilgisi verdi. “Tanrı’nın Eli” lakaplı cerrah Kim Hoca’ya odaklanan dizinin hikayesi, Doktor Kim’in kırsal bölgede bulunan küçük bir hastanede hastalara yardım etmesiyle devam ediyor.

Dr Romantic Teacher Kim 3. Sezon Ne Zaman

Dr Romantic 3. Sezonun ne zaman yayınalanacağı henüz netlik kazamasa da 2022’nin ikinci yarısında başlayacağı iddia ediliyor.

dr-romantic-oyuncuları-ve-karakterleri

Dr. Romantic Oyuncuları / Ana Karakter / Başrol

Doktor Romantik dizisinde başrolde kimler oynuyor? Ana karakterler ve oynayan oyuncular ile ilgili merak edilen detaylar.

Han Suk-kyu / Teacher Kim, Kim Sa-bu (Öğretmen Kim) / Boo Yong-joo

Han-Suk-kyu-Teacher-Kim,-Kim-Sa-bu-öğretmen-Kim-Boo-Yong-joo--kimdir-nasıl-bir-karakter

Gerçek adı Boo Yong-joo olan başarılı cerrah Kim Sa-bu adını kullanmaktadır. Boo Yong-joo, Güney Kore’de genel cerrahi , kalp cerrahisi ve beyin cerrahisi alanlarında üçlü kurul sertifikası alan tek cerrahtır . Küçük kardeşinin Geosan Üniversite Hastanesi’nde ölümünün ardından kendini izole eder. Baş Cerrah olmak için Doldam Hastanesi’ne taşınır. İkinci sezonda, Doldam Hastanesi’nin bir genel cerraha ihtiyacı var, birini işe almak için Seul’deki Geosan Üniversite Hastanesi’ni ziyaret eder. Burada Seo Woo-jin ve Cha Eun-jae adlı doktorlarla tanışır. Bu iki doktorla ilgili diğer doktorlardan becerilerini ve mücadelelerini öğrendikten sonra onları işe almaya karar verir.

Teacher Kim’i Oynayan Han Suk-kyu kimdir?

Güney Koreli aktör Han Suk-kyu, 3 Kasım 1964 doğumludur. Kore sinemasının önde gelen isimlerinden birisi olan ünlü aktör, Green Fish (1997), No. 3 (1997), Christmas in August (1998), Shiri (1999), The Scarlet Letter (2004) ve The President’s Last Bang filmlerinde oynamıştır. Tanınması 2011 yılında oynadığı Deep Rooted Tree dizisindeki Kral Sejong karakteriyle olmuştur.

Yoo Yeon-seok / Dr Romantic Kang Dong-joo

Yoo-Yeon-seok--Dr-Romantic-Kang-Dong-joo-kimdir-nasıl-bir-karakter

Kang Dong-joo, Zeki ve mükemmel becerilerle donanmış, başarılı olmak için güçlü bir arzusu olan bir doktordur. Ancak, fakir aile geçmişi nedeniyle diğer doktorlardan biraz geride durmaktadır. VİP birine yaptığı başarısız bir ameliyattan sonra Doldam Hastanesine transfer edilir. Bu transfer aslında onun yeteneklerini kanıtlaması için büyük bir fırsattır.

Dr. Romantik Dizisinde Kang Dong joo karakterini oynayan Yoo Yeon-seok Kimdir?

Asıl adı Ahn Yeon-seok olan Güney Koreli aktör Yoo Yeon-seok 11 Nisan 1984 doğumludur. 2003’te Oldboy’da küçük bir rolle oyunculuk kariyerine başladıktan sonra 2008 yılında oyunculuk kariyerine devam etti ve ajansının tavsiye sahne adı Yoo Yeon-seok’u kullanmaya başlamıştır. Ünlü oyuncu, Hospital Playlist, Mr. Sunshine, Mrs. Cop, Dream, Warm and Cozy gibi pek çok Kore dizisi ve filminde rol almıştır.


Seo Hyun-jin /Romantik Doktor Yoon Seo-jung

Seo-Hyun-jin--Romantik-Doktor-Yoon-Seo-jung-kimdir-nasıl-bir-karakter

Yoon Seo-jung ve Shin Yi-joon, genç Yoon Seo-jung, herkesten daha çok tanınmak için güçlü bir arzusu vardır. Dong-joo’nun romantik itirafına kapılır. Erkek arkadaşının ölümünden kendinisi sorumlu hisseden Yoon Seo Kung, kazadan sonra Geosan Üniversite Hastanesinden kaybolur ve kendini yaraladıktan sonra Kim Sa-bu tarafından kurtarılır. Daha sonra Doldam Hastanesi’nde doktor olur.

Doktor Romantik’te Yoon Seo-jung, Karakterini Canlandıran Seo Hyun-Jin Kimdir?

Güney Koreli bir aktris ve şarkıcı olan Seo Hyun-jin, 27 Şubat 1985 doğumludur. 2001 yılında Güney Koreli kız grubu M.ILK’in ana vokalisti olarak çıkış yapan oyuncu, müzik hayatına grup 2003’te dağılana kadar devam etmiştir. 2006 yılında oyunculığa geçmeden önce solo olarak şarkıcılığa devam etmiştir. İlk oyunculuk deneyimini The Sound of Müsic müzikaliyle yaşamıştır. Asıl tanınması; romantik komedi dizisi Another Miss Oh (2016)’daki Oh Hae-young (toprak) rolüyle olmuştur. Pek çok dizi ve filmde rol alan başarılı oyuncunun Dr. Romantik ve Temperature of Love (2017) and The Beauty Inside (2018), The King’s Daughter (Kralın Kızı -Soo Baek-hyang)dizileri en bilinen dizileridir.

Ahn Hyo-seop / Dr Romantic Seo Woo-jin

Ahn-Hyo-seop-Dr-Romantic-Seo-Woo-jin--kimdir-nasıl-bir-karakter

İkinci sınıf cerrahi uzmanı olan Seo Wo0-jin, küçükken ailesi intihar ettiğinde neredeyse ölüyordu. O zamandan beri hayatta kalma mücadelesi veren Woo-jin, tıp eğitiminin ve ailesinin borcunu ödemek için yarı zamanlı işlerde çalışmaktadır. Akıl hocası aleyhine tanıklık etmesinden dolayı adı muhbir olarak etiketlenmesi ve yaptığı yarı zamanlı işlerinden dolayı çıkan söylentilerden dolayı iki hastaneden de kovulmuştur. Paraya ihtiyacı olan Woo-jin, Öğretmen Kim’in teklifini kabul eder. Tıp fakültesinden bu yana Eun-ja’ye aşıktır. Ancak bunu bir sır olarak saklamaktadır.

Lee Sung-kyung / Romantik Doktor Cha Eun-jae

Lee-Sung-kyung-Romantik-Doktor-Cha-Eun-jae-kimdir-nasıl-bir-karakter

İkinci sınıf kardiyotorasik cerrahi uzmanı olan Cha Eun-jae, genellikle karmaşık bir ilişki içerisinde olduğu Woo-Jin ile rekabet içerisindedir. İlaç alırken kusmadan ya da uyumadan ameliyat yapmaya dayanamamaktadır. Bu nedenle çalıştığı hastaneden uzaklaştırılır. Hastaneye geri dönmek için Doktor Kim İle çalışması gerekmektedir. Serinin sonunda aslında kendinin de Woo-Jin’e aşık olduğunu fark eder.

Kim Joo-hun / Dr Romantic Park Min-gook

Kim-Joo-hun-Dr-Romantic-Park-Min-gook-kimdir-nasıl-bir-karakter

Genel cerrahi profesörü ve Doldam Hastanesi’nin yeni müdürü olan Park Min-gook, gizliden gizliye Doktor Kim ile rekabet etmektedir. Bir seferinde Kim Öğretmen bilincini kaybetmiş bir kişiyi kurtarmak için hayatını riske atarken bir otobüs kazasından kaçar. O zamandan beri doktorun becerilerini aşmaya karar verir.

Dr Romantic Tanıtım Fragmanı

Kore Uyarlaması Kasaba Doktoru’nun Konusu

Yakın bir zamanda TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Dr Romantic Uyarlaması Kasaba Doktoru’nun Konusu ne olduğu büyük merak konusu oldu. Kore dizisi Dr. Romantic dizisinde uyarlanacak olan dizinin konusu da orijinaline çok benzeyecek. Peki, Kasaba Doktoru nasıl bir hikayeye sahip? Kasaba Doktoru, ARC Yapım imzalı, yakında TRT 1’de yayınlanmaya başlayacak olan Türk yapımı medikal, dram ve aşk türündeki televizyon dizisi olarak tanımlanıyor. Başrollerini Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş’ın paylaştığı dizi. Dizi, bir Güney Kore yapımı olan Dr. Romantic dizisinden uyarlanmıştır.

kasaba-doktoru-konusu-ne

Kasaba Doktoru Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

TRT 1’de 2022 Mart ayı içerisinde yayınlanması beklenen Kasaba Doktoru dizisinin yakın bir zamanda TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlaması bekleniyor.

Kasaba Doktoru İlk Tanıtım Filmi

Kasaba Doktoru Oyuncuları

Başrollerinde Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş’ın yer aldığı Kasaba Doktoru dizisinin diğer oyuncu kadrosunda; Vildan Atasever, Sinan Albayrak, Özgün Karaman, Barış Yıldız, Sinan Demirer ve Özgür Cem Tuğluk yer alıyor. Kasaba Doktoru dizisi oyuncuları kim kimdir? Hangi oyuncu Dr. Romantic’in hangi karakterini canlandırıyor sorularının cevabını yukarıdaki linkten ve Film Dizi Haber sitemizden takip edebilirsiniz.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sitemizdeki Tüm Yazıları Buradan Takip Edebilirsiniz

Doktor Dizisine Doyacağınız En İyi Kore Doktor Dizileri

Bir Uyarlama Doktor Dizisi Daha Başlıyor

Romantik Komedi Kore Dizileri Önerisi Burada

Bir Cevap Yazın