Yabancı Dizi Doctor Foster Uyarlaması Sadakatsiz Konusu ve Oyuncuları Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Doktor Foster Uyarlaması Sadakatsiz Başlıyor!

Doctor-Foster-Uyarlaması-Sadakatsiz-Konusu

Yabancı Dizi Doctor Foster Uyarlaması Sadakatsiz Konusu

Yabancı dizilerden uyarlama dizilerin revaçta olduğu bugünlerde yeni bir uyarlama Türk dizisi daha ekranlara gelmek için gün sayıyor. 2020 – 2021 Yeni sezon dizileri arasında yer alan Sadakatsiz dizisi, Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Orijinali toplam 5 bölümden oluşan 2015 yapımı bir İngiliz dizisi Doctor Foster dizisinden uyarlanacak olan Sadakatsiz dizisinin konusu ve detayları yazımızda olacak. Peki, Doctor Foster dizisinin konusu ne? Sadakatsiz Hangi Diziden Uyarlama sorusuyla, Doctor Foster Uyarlaması Sadakatsiz Konusu ve Oyuncuları hakkındaki tüm bilgileri sizler için derledik.

Doctor Foster Dizisi Konusu

doctor-foster-konusu

İngiliz BBC One kanalının 2015 yılında seyirciyle buluşturduğu Doktor Foster draması, 1 Sezon ve toplam 5 bölüm çekilmesine rağmen yayınlandığı ülkelerde büyük beğeni topladı. Dizinin hikayesi Doktor Gemma Foster’ın etrafında döner. Evli ve bir çocuk annesi olan Gemma, mesleğinde başarılı aile hayatında da çok mutludur. Kocasını çok seven ve ona güvenen Gemma’nın hayatı kocasının atkısında başka bir kadına ait olan saç telini bulduğunda değişir.

Doctor Foster – Gemma Foster Karakterini Merkezine Alarak İlerler

İşinde başarılı ve zeki bir kadın olan Gemma Foster, İngiltere’de bir kasabada yaşamaktadır. Parminster Tıp Merkezi’nin bir doktorudur. Söz konusu bu merkez ülkemizde Aile Sağlığı Merkezinin yapısıyla büyük benzerlik gösterir. Tom isminde 12 yaşlarında bir erkek çocuğa sahip olan Gemma’nın eşi Simon’la birlikte yaşadıkları mutlu bir evlilikleri vardır.

doctor-foster-gemma-foster-kimdir

Gemma’nın Alalede Yaptığı Şey Onun Tüm Hayatının Değişmesine Neden Olur

Gemma bir gün işe yetişmek için aceleyle evden çıkar. Çıkarken de eşinin atkısını takar. Hikayenin başladığı bu an aynı zamanda Gemma’nın hayatının değişeceği bir andır. Gemma iş yerine vardığında boynundaki atkıyı askıya asarken atkının üzerindeki orta uzunluktaki sarı saç teli gözüne ilişir.

Gemma O An Eşinin Onu Aldatıyor Olabileceğinden Kuşkulanır

Sarı saç telini gören Gemma eşinin kendisini aldatıyor olabileceğinden kuşkulanır. Bu saç telini kafasından uzaklaştırmaya çalışsa da bunu başaramaz ve gördüğü her sarı saçlı kadından şüphe duymaya başlar. Peki, kocası Gemma’yı gerçekten aldatıyor mudur? Ya da bu durum tamamen bir şüpheden mi ibarettir?

doctor-foster-uyarlanası

Gemma Gerçeği Öğrenmek İçin Ne Kadar İleri Gidecektir?

Hayatının kontrolünü bir anda kaybeden gerçekte güçlü ve akıllı bir kadın olan Gemma, gerçeği öğrenmek için ne kadar ileri gidecektir. Sürükleyici bir psikolojik drama olan Doctor Foster, hem kendisinin hem ailesinin hem de hastalarının hayatını kaosa sürükleyecek. Kendisini asla hayal bile edemeyeceği şeyleri yaparken bulacak olan Gemma’nın bu halini neredeyse ağzınız açık izleyeceksiniz.

Duygularınızın Benzer Olduğuna Şahit Olacaksınız

Dünyanın neresinde olursanız olun, hangi mesleği yapıyor olsanız da aldatma söz konusu olduğunda duygular herkes için benzer oluyor. Konu insan olunca maalesef duygularında önüne geçilemiyor.

Doctor Foster Geçtiğimiz Yılın En Çok İzlenen Dizisi Oldu

Toplam 5 bölümden oluşan ilk sezonu ile 8.2 milyon izleyici ortalaması tutturan mini dizi Doctor Foster, ikili ilişkiler üzerine sıkı bir psikolojik gerilim dizisidir. Sezon finali ile 10.1 milyon kişiyi ekran başına çeken sürükleyici bir hikayeye sahip olan Doctor Foster; sahneleri, kurgusu, müzikleri ve oyunculuklarıyla 2015 yılın en çok izlenen İngiliz drama dizisi olmuştur.

doktor-foster-oyuncu-kadrosu

Bir Solukta İzleyeceğiniz

Neredeyse bir solukta izleyeceğiniz Doctor Foster Dizisi, şüphecilik ve kuşku üzerine kurulsa da gerçekte oldukça etkileyici bir aşk hikayesini konu alıyor. Oyuncu kadrosunda; Clare Hope Ashitey, Jodie Comer, Cheryl Campbell, Victoria Hamilton, Martha Howe Douglas,Navin Chowdhry, Adam James, Sara Stewart, Tom Taylor, Robert Pugh ve Thusitha Jayasundera gibi oyuncular rol alıyor.

Doctor Foster 2. Sezonu Olacak mı?

BBC One ekranlarında yayınlanan Doctor Foster dizisinin ilk sezonuyla büyük beğeni toplamasından sonra yapımcılardan ve kanal yetkililerinden yeni sezon için atak bekleniyordu. Çıkan haberler, bu sürecin uzun sürmediği ve Doctor Foster 2. Sezonun onayı alındığı yönünde.

Doctor Foster Oyuncuları ve Oynadıkları Karakterler

doktor-foster-oyuncuları

Doctor Foster dizisinde hangi karakteri kim canlandırıyor. İşte merak ettikleriniz.

Gemma Foster (Suranne Jones)

gemma-foster-kimdir

Dizinin baş kahramanı Gemma Foster, hastaları tarafından çok sevilen ve mesleğini seven bir doktordur. Simon adında çok sevdiği bir eşi ve bir oğlu vardır. Gözlem yeteneği yüksek zeki bir kadın olan Gemma, diğer insanlarının sorunlarına karşı ilgili duygusal biridir.

Simon Foster (Bertie Carvel)

doctor-foster-simon-foster-kimdir

Emlak danışmanlığı yapan Simon, Gemma ile 14 yıldan bu yana evlidir. Oğlu Tom ile yakın bir baba oğul ilişkisi vardır.

Anna ve Neil (Victoria Hamilton & Adam James)

Foster ailesinin karşı komşuları olan Anna ve Neil aynı zamanda samimi arkadaşlarıdır. Neil muhasebecilik yapmaktadır.

Ros (Thusitha Jayasundera)

Gemma’nın hastaneden doktor arkadaşı olan Ros, Simon’la da çok eski arkadaştırlar.

Tom Foster (Tom Taylor)

Foster ailesinin tek çocuğu olan Tom, annesine oranla babasıyla daha iyi anlaşmaktadır.

Doctor Foster Dizisi Künye

doctor-foster-gemma-foster
  • Orijinal Adı: Doctor Foster
  • Yayınlandığı TV Kanalı: BBC One
  • Yayınlandığı Tarih: 1. Seri 9 Eylül 2015 / 2. Seri 5 Eylül 2017
  • Başrol Oyuncuları: Suranne Jones, Bertie Carvel, Jodie Comer, Tom Taylor, Adam James, Victoria Hamilton, Robert Pugh.
  • Türü: Dram, Psikolojik
  • Sezon Sayısı: 1
  • Toplam Bölüm Sayısı: 10 (1. Seri 5 bölüm. 2. Seri 5 bölüm)
  • Bölüm Süresi: 60 Dakika
  • Doctor Foster Nereden İzleyebiliriz? : Doctor Foster 1. Sezon ve 1. Bölüm Türkçe dublajlı ve altyazılı olarak online dizi izleme sitelerinden izleyebilirsiniz.

Doctor Foster Uyarlandığı Ülkeler ve İsimleri:

Hint Uyarlaması: Doctor Foster 22 Kasım 2019’da Hindistan Hotstar televizyonunda dört bölümden oluşan Out Of Love adıyla yayınlanmıştır.

Kore Uyarlaması; Güney Kore televizyonu JTBC’de 27 Mart ve16 Mayıs 2016 tarihleri arasında The World of the Married adıyla uyarlaması yayınlanmıştır.

Türkiye Uyarlaması: Yayınlandığı ülkelerde çok beğenilen İngiliz dizisi Doctor Foster Türk televizyonu Kanal D’de 2020 yeni sezonunda seyirci karşısına Sadakatsiz adıyla çıkacak. Büyük bir heyecanla beklenen Sadakatsiz dizisinin baş rollerini ünlü oyuncular Cansu Dere ve Caner Cindoruk paylaşacaklar.

Doctor Foster Tanıtım Fragmanı

Doctor Foster Türkiye Uyarlaması Sadakatsiz Dizisi Konusu

sadaktsiz-konusu

Kanal D’de yeni başlayacak dizilerden birisi olan Sadakatsiz dizisi, kadın erkek ilişkisi yanında evlilik kurumunu da sorgulayacak. Sadakatsiz dizisinin konusu; mutlu bir evlilik hayatı yaşayan bir doktorun, kocasının atkısında bulduğu saç telinin peşine düşmesiyle başlar.

Sadakatsiz Dizisi Oyuncuları

sadakatsiz-oyuncuları-asya-volkan

Sadakatsiz dizisi oyuncu kadrosunda; Cansu Dere (Asya Arslan), Caner Cindoruk (Volkan Arslan), Melis Sezen (Derin Güçlü), Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem (Mert Gelik), Yeliz Kuvancı (Bahar Gelik), Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu (Serap Şenlik), Nazlı Bulum (Nil Tetik), Gözde Seda Altuner (Gönül Güçlü), Emir Taro Tekin (Selçuk Dağcı), Alp Akar (Ali Arslan), Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık ve Selin Aydınlıoğlu gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Sadakatsiz Oyuncuları Kim Kimdir?

Sadakatsiz dizisi oyuncu kadrosunda hangi oyuncuların rol aldığı ve oynayacakları karakterlerle ilgili detaylar.

Cansu Dere / Sadakatsiz Asya Arslan Kimdir?

sadakatsiz-asya-cansu-dere-kimdir

Otuzlu yaşların ortasında İç Hastalıkları alanında ihtisasa yapmış olan Asya (Cansu Dere) aynı zamanda başarılı bir doçent doktordur. İzmir’de doğup büyüyen Asya, erken yaşlarda anne ve babasını şaibeli bir trafik kazasında kaybetmiştir. Doktorluğunun ilk yıllarında Volkan’a (Caner Cindoruk) aşık olmuş ve kariyer yolunun yurt dışına ulaşabilecekken Volkan’ın memleketi Tekirdağ’a yerleşerek mutlu ailesini kurmuştur.

sadakatsiz-oyuncuları

Volkan’a Ait Olan Her Şeyi Kendisinin Gibi Benimsemiştir.

Etrafındaki herkesin Volkan’la bir bağlantısı vardır. Hayattaki yalnızlığından dolayı Volkan’a ait olan her şeyi kendisinin gibi benimsemiştir. Dışarıdan egosu yüksek soğuk biri gibi görünse de aslında sıcacık bir enerjisi vardır.

Asya Oğlu İçin Her Şeyi Yapar

Çoğu zaman kuralcı ve baskıcı olan Asya’nın yalana asla tahammülü yoktur. Hayattaki en değerli varlığı oğlu Ali’dir. Ve onun için yapamayacağı hiçbir şey yoktur.

Caner Cindoruk / Volkan Arslan Kimdir?

sadakatsiz-volkan-caner-cindoruk-kimdir

Kırklı yaşında olan Volkan, Malatya’da doğmuş ve ailesiyle Tekirdağ’a göç etmiştir. Seneler evvel babasını kaybeden Volkan annesiyle bir başına kalmıştır. Yetim büyümek, geçim sıkıntısı çekmek onu iyiden iyiye hırslandırmıştır. İstanbul’un en iyi üniversitelerinden birisinde mimarlık bölümünde okumuştur.

sadakatsiz-çekimleri-başladı

Vokan Asya’sız Bir Hayatı Düşünemez

Bir gün yolu Asya ile kesişmiş ve bu kesişme büyük bir aşkı doğurmuştur. Asya’nın hamile kaldığını öğrendiğinde onsuz bir hayat geçiremeyeceğini düşündüğünden ona evlenme teklif etmiş ve Asya’yı memleketi Tekirdağ’a getirmiştir.

Dışarıdan Mükemmel Birisi Olarak Görünür

Dışarıdan parmakla gösterilen harika bir eş ve baba olan Volkan, adeta tatlı diliyle yılanı bile deliğinden çıkarabilen, etrafındaki insanların hayran olduğu saygı duyulan bir adamdır.

En Sevdiği Kişi Oğludur

Çalışkan ancak çok disiplinli birisi olmayan Volkan’ın merhamet duygusu gelişmiştir. Oğlu Ali onun için çok değerlidir.

Melis Sezen / Sadakatsiz Derin Güçlü Kimdir?

Sadakatsiz-oyuncuları-derin-güçlü

Henüz yirmi dört yaşında olan Derin, Tekirdağ’da doğmuş büyümüş ve yurt dışında Moda Tasarımı eğitimi almıştır. Eski belediye başkanı şimdilerde güçlü bir iş adamının kızı olan Derin, zaman zaman göklerde zaman zaman da yerlerde gezen birisidir. Adeta prensesler gibi büyüse de ailesiyle yakın bir ilişkisi yoktur.

Sadakatsiz Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Yabancı diziden uyarlama olarak Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkacak olan Sadakatsiz dizisi 7 Ekim Çarşamba akşamı başlıyor!

Sadakatsiz 1. Bölüm Fragmanı

Kış Sezonunda Başlayacak Yeni Uyarlama Diziler

Yeni Başlayacak Uyarlama Diziler 2021

Bir Cevap Yazın