Dizilerin Sezon Finali Ne Zaman? İşte 2020'de Erken Bitecek Diziler Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Bazı Diziler Erken Sezon Finali Yapıyor? Bazıları ise Bitiyor!

Dizilerin-Sezon-Finali-Ne-Zaman

Dizilerin Sezon Finali Ne Zaman?

Diziler bu yıl erken sezon finaline giriyor. Tüm dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerine ara verilen diziler tedbir süresinin uzamasının ardından yeni bölümleri çekilmeden yayınlanan son bölümleriyle bir biri ardına sezon finali kararı alıyor. Peki, Dizilerin sezon finali ne zaman? Hangi diziler sezon finali yapacak? Hangi diziler bitecek. İşte 2020 kış sezonu bitmeden erken final ve sezon finali kararı alan diziler.

2020’de Erken Sezon Finali Yapan Diziler

Çekimleri ertelenen diziler sürecin uzamasından sonra çalışanlarının sağlık durumlarını korumak amacıyla yapım şirketleri tarafından erken sezon finali yapma kararı aldılar.

Sezon Finali Yapan ATV Dizileri

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Sezon Finali Yaptı

eşkıya-dünyaya-hükümdar-olmaz-sezon-finali

ATV’nin 5 sezondan bu yana ekranlarda olan fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçtiğimiz haftalarda (28 Nisan 2020) yayınlanan 165. Bölümüyle sezon finali yapma kararı almıştı. Dizinin tutkunları daha şimdiden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlayacak? Sorusunun cevabını merak ederken konuyla ilgili açıklama henüz yapılmadı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. Sezon Finali İzle

Hercai 38. Son Bölümüyle Sezon Finali Kararı Aldı

ATV’nin sevilen dizisi dizisi Hercai, yayınlanan son bölümüyle (38. Bölüm) sezon finali yapma kararı aldı.

hercai-sezon-finali-izle

Hercai’nin Yeni Bölümleri Çekilmeyecek

Dizinin hayranlarını şoke eden ani kararla sezon finali yapma kararı alınan Hercai dizisinin, yapım şirketinin yeni bölümlerin çekiminin mümkün bulmadığı belirtildi.

Bir Zamanlar Çukurova Sezon Finali Yaptı

ATV’nin iki sezondan bu yana büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dünyaya genelini etkisi altına alan salgın nedeniyle yayınlanan son bölümüyle (63. Bölüm) sezon finali yapma kararı aldı.

bir-zamanlar-çukurova-sezon-finali

Bir Zamanlar Çukurova Yeni Bölüm Çekilemeyecek!

Dizinin yönetmeninden edinilen bilgiye göre, yaz aylarına girdiğimiz bu günlerden sonra yeni bölüm çekiminin gerçekleştirilemeyeceği öğrenilmişti. Dizinin başrol oyuncularından Hilal Altınbilek de çekimlerin ne zaman başlayacağı sorusuna “Galiba seneye bulaşacağız” diyerek sezon finalinin sinyalini vermişti.

Bir Zamanlar Çukurova Sezon Finali İzle

Sezon Final Finali Yapacak Star TV Dizileri

Sefirin Kızı final mi Sezon finali mi Yapacak?

Sevilen dizinin Koronavirüs Salgını kapsamında ertelenen çekimler geçtiğimiz günlerde yeniden başladı. Pek çok dizi bu süreçte yeni bölüm çekimleri yapmadan direk sezon finaline giderken Sefirin Kızı dizisinin yeni bölüm çekimlerinin başlaması, dizinin sezon finali yapmada 2020 yaz sezonunda da devam edeceği düşüncesini akıllara getirdi.

Sezon Finali Yapacak Olan Show TV Dizileri

Çukur Final mi Yaptı? Ne Zaman Yayınlanacak?

Show TV ekranlarında üç sezondan bu yana izlenme rekoru kıran Çukur dizisinin çekimlerine 11 Mart 2020’de Türkiye’de görülen Covid 19 salgını nedeniyle ara verilmişti. Baş rollerinde; Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Perihan Savaş gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Çukur dizinin yeni bölüm çekimlerinin devam edip etmeyeceği merak konusu olurken ilgili açıklama yapımcı şirketten geldi.

çukur-sezon-finali

Çukur Sezon Finali Yaptı!

Dizinin yapım şirketi Ay Yapımın yapmış olduğu son bilgilendirmeyle Çukur Dizisinin sezon finali yaptığı belirtildi. Dizinin 4. Sezon çekimlerine Temmuz ya da Ağustos ayında başlanacağı belirtildi.

Sezon Finali Yapacak Olan Kanal D Dizileri

Hizmetçiler Final Yaptı

Kanal D ekranlarında yalnızca 3 bölüm yayınlanan Hizmetçiler dizisi için final kararı alındı. Koronavirüs salgını sebebiyle çekimlerine ara verilen dizinin yapımcı şirketi Fabrika yapım aldığı bir son dakika kararıyla dizinin final yapmasına karar verdi.

hizmetçiler-neden-final-yaptı

Hizmetçiler İçin Final Kararı Aldık!

Fabrika Yapımın Hizmetçiler dizisi için final kararı alındığının duyurulduğu açıklamada, “Koronavirüs nedeniyle ekibimizin ve ailelerinin sağlığını gözeterek çekimlerine ara verdiğimiz “Hizmetçiler” dizimiz için mücbir sebepler yüzünden final kararı aldığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Projemiz için emeğini ortaya koyan tüm paydaşlarımıza, oyuncularımıza, teknik ekibimize ve bu zamana kadar gösterdiğiniz ilgi ve destekler için siz sevgili seyircilerimize gönülden teşekkür ederiz. Yeni projelerde görüşmek dileğiyle…” ifadelerine yer verildi.

Hizmetçiler Final Bölümü İzle

Zalim İstanbul Final mi Yapacak?

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle 36. Bölümünün yayınlanmasından sonra çekimlerine ara verilen Zaim İstanbul dizisinin yeni bölümü ne zaman başlayacak? Sorusu merak edilirken dizinin final yapmasıyla ilgili flash bir iddia yapıldı.

Zalim İstanbul 6 Bölüm Sonra Final Yapacak!

zalim-istanbul-yeni-bölüm-ne-zaman

Çekimlerine ara verilen Zalim İstanbul’un 6 bölüm sonra final yapacağı iddia edildi. İddialara göre final kararında, sette çıkan kriz ve son dönemde düşen reyting rakamlarının etkili olduğu belirtiliyor.

Zalim İstanbul Yeni Bölüm Çekimleri Başlıyor

Birçok dizinin sezon finaline gittiği bu dönemlerde Zalim İstanbul setinden haber geldi. Pandemi döneminde ara verilen yeni bölüm çekimlerinin başlayacağı dizi daha önce yayınlanan 36. Bölümüyle Pazartesi akşamı saat 22.00’de Kanal D ekranlarında olacak.

Zalim İstanbul Sezon Sezon Finali (36. bölüm)

Sezon Finali Yapan Fox TV Dizileri

Fox TV’de yayınlanan Med Yapım imzalı Baraj, Öğretmen ve Yasak Elma dizilerinin yeni bölüm çekimleri için bayram sonrası set başı yapılması beklenirken, koronavirüs salgını riskinin devam etmesi nedeniyle kanal ve yapımcı şirket tarafından alınan sürpriz bir kararla dizilerin sezon finaline gitmesi kararı alındı.

Baraj Dizisi Sezon Finali Yaptı

Eski Türk Filmi Baraj filminin dizi uyarlaması olan Baraj dizisi yayınlanan 3. Bölümüyle çekimlerine ara verilmek zorunda kalınmıştı. Tam Baraj dizisi yeni bölüm ne zaman başlayacak sorusu sorulurken, ilgili açıklama dizinin yapımcısı Fatih Aksoy’dan geldi. Yapılan açıklamada Ramazan Bayramı sonunda çekimlerine başlanması beklenen Baraj dizisinin salgın riskinin devam etmesi nedeniyle yeni bölümlerinin çekilmeyip sezon finali yapmasına karar verildiği belirtildi.

Baraj Dizisi Sezon Finali İzle

Öğretmen Dizisinin Yeni Bölümleri Çekilmeyecek

öğretmen-dizisi-yeni-bölüm-ne-zaman

Fox TV’nin yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi çeken Mr. Hiiragi’s Homeroom adlı Japon Dizisinden uyarlanan Öğretmen dizisinin de çekimlerine ara verilmişti. Yeni bölümünün çekimi için gün sayılan Öğretmen dizisinin yeni bölümünün 2020 – 2021 sezonuna bırakılarak sezon finaline gitme kararı alındı. Öğretmen dizisinin yayınlanan 4. bölümüyle (son) sezon finaline girdi.

Öğretmen Dizisi Sezon Finali İzle

Mucize Doktor Sezon Finali Yaptı

FOX TV’nin büyük bir ilgiyle izlenen diğer bir dizisi Muzice Doktor da yayınlandığı son bölümle sezon finaline giren dizilerden birisi. Geçtiğimiz günlerde Mucize Doktor sezon finali ne zaman? 2. Sezon ne zaman başlayacak? Soruları sorulmaya başlamışken konuyla ilgili açıklama yapımcı şirketten gelmişti. Koronavirüs salgın riskinin devam etmesi nedeniyle yeni bölümlerin çekilmeyeceğini duyuran MF Yapım Muzice Doktor dizisinin yayınlanan son bölümüyle sezon finali yaptığını açıklamıştı.

Mucize Doktor 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Basında çıkan haberlere göre, Mucize Doktor’un 2. Sezonu için Temmuz ayının son haftasına doğru çekimlerin başlamasının beklendiği ve Ağustos ayında da yeni sezonun ilk bölümüyle izleyicinin karşısında olması beklendiği belirtiliyor.

Mucize Doktor Sezon Finali İzle

Yasak Elma Son Bölümüyle Sezon Finaline Girdi

yasak-elma-sezon-finali-izle

FOX TV2nin 3 sezondan beri devam eden dizisi Yasak Elma koronavirüs nedeniyle yayınlanan 75. Bölümüyle sezon finali yapmak durumunda kalan dizilerden birisi oldu. Yasak Elma 4. Sezonda da devam edecek mi? Geçtiğimiz günlerde edinilen bilgilere göre, Yasak Elma dizisinin 4. Sezon hikayesinin kanalın yetkililerine gittiği ve çok beğenilerek 4. Yeni sezona onay verildiği belirtildi. Yasak Elma yeni sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Yasak Elma 3. Sezon Finali İzle

TRT 1’in Sezon Finali Yapan Dizileri

Benim Adım Melek, Seksenler, Payitaht Abdülhamit, Kalk Gidelim ve Tutunamayanlar gibi sevilen televizyon dizilere imza atan ünlü televizyon kanalı TRT’nin dizilerine de koronavirüs nedeniyle çekimlerine ara verilmişti. Dizilerin yeni bölüm çekimlerinin başlama tarihiyle ilgili yapılmış resmi bir açıklama yapılmasa da yeni bölümlerin Haziran ayında ekranlara gelebileceği düşünülüyor.

Benim Adım Melek Yeni Bölüm Haziran’da Olabilir

benim_adim_melek_dizisi_sezon-finali-izle

Öekimlerine Gaziantep’te devam edilen TRT 1’in sevilen dizisi Benim Adım Melek yayınlanan 28. Bölümü sonrasında çekimlerine ara verilmişti. Benim Adım Melek yeni bölüm ne zaman başlayacak? Sorusu daha cevapsız kalırken ülkemizde kornavirüsle ilgili normalleşme sürecinin başladığı bu günlerde dizilerin setlerinin de başlaması bekleniyor. Yapım şirketinden Benim Adım Melek sezon finaliyle ilgili herhangi bir açıklama gelmediği için dizinin yeni bölümün Haziran ayında ekranlarda olması bekleniyor.

Benim Adım Melek Son Bölüm İzle (Sezon Finali)

Sezon Finali Yapan Kanal 7 Dizileri

Yemin Sezon Finali Yaptı

Yemin 8 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan son bölümüyle sezon finali yaptı.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Gelecek Sezonda Olmayacak Diziler

Erken Biten Diziler

Yıl Bitmeden Pek Çok Dizi Bitiyor

2021-22’de Biten Diziler

Daha 2023 Gelmeden Final Kararı Alan Diziler

Bir Cevap Yazın