Site icon Film Dizi Haber

Dizi Aşklarını Gerçek Hayata Taşıyan Ünlüler!

Dizi-Setinde-Tanışıp-Gerçek-Hayatta-Aşk-Yaşayan-ve-Evlenen-Ünlüler

Dizi Setinde Tanışıp Gerçek Hayatta Aşk Yaşayan ve Evlenen Ünlüler

Dünyada her ülkede olduğu gibi Türkiye’de de film ve dizi setlerinde tanışıp aşk yaşayan Türk ve yabancı oyuncular, bu aşklarını çoğu zaman evliliğe kadar götürebiliyor. Bu aşklar kimi zaman saman alevi kadar kısa sürede bir sürede biterken kimi zaman da uzun yıllar devam ediyor. Film Dizi Haber olarak Dizi Setinde Tanışıp Gerçek Hayatta Aşk Yaşayan ve Evlenen ünlülerin en geniş ve güncel listesini sizler için araştırdık.

Setlerde Tanışıp Aşk Yaşayan Türk Ünlüler

Bir arada çalışıp zaman içerisinde ilişkilerin aşka dönüşmesi hemen her sektörde karşılaştığımız durumlardan birisidir. Bu durum dizi ve film sektöründe çalışanlar için de böyle. Film ve dizi çeken oyuncuların rol gereği yaşadıkları aşklar zaman içerisinde gerçeğe dönüşebiliyor. Dizi aşkları gerçek olan ünlülerin, sette tanışıp oynadıkları filmde birbirine aşık bir çifti canlandıran oyuncuların yaşadıkları aşkın gerçeğe dönüşmesi ülkemizde ve dünyada sıkça şahit olduğumuz bir durum. Bu aşkların bazıları evliliğe dönüşürken, bazıları ise çok kısa sürede yok olup bitiyor. Hafızalarımızı tazeleyeceğimiz, geçmişe seyehat edeceğimiz sette tanışıp aşk yaşayan oyuncuları sizler için derledik.

BEKİR AKSOY & MELİKE GÜNER / DOKTORLAR

Show TV’nin ünlü dizisi Doktorlar setinde tanıştıktan sonra gerçek hayatta aşk yaşayan Bekir Aksoy Melike Güner çifti dizinin bitmesinden sonra yollarını ayırdı.

BÜLENT İNAL & TUBA BÜYÜKÜSTÜN / IHLAMURLAR ALTINDA

Tuba Büyüküstün, ilk başrol oynadığı Ihlamurlar Altında dizisi setinde senaryo gereği inişli çıkışlı bir aşk yaşadığı rol arkadaşı Bülent İnal ile gerçek hayatta birliktelik yaşadı. Gerçek hayatta da büyük bir aşk yaşayan çift, evlilik yolunda ilerlerken dizinin bitmesiyle aşklarına da son noktayı koydu. Ayrılığın hemen ardından Bülent İnal o dönem Hatırla Sevgili dizisinde ilk baş rolü oynayan Beren Saat ile çıkmaya başladı.

CAN YAMAN & DEMET ÖZDEMİR / ERKENCİ KUŞ

Star TV’de yayınlanan yaz dizisi Erkenci Kuş setinde tanışıp kısa bir süre sonra aşk yaşamaya başlayan Can Yaman ve Demet Özdemir çiftinin aşkları dizinin bitmesiyle son buldu. İkili yeni projelerde hayatlarına devam etti.

CANSEL ELÇİN & EZGİ ASAROĞLU / HATIRLA SEVGİLİ

Ünlü oyuncu Cansel Elçin, ATV’de yayınlanan Hatırla Sevgili dizisinde kızını oynayan, yönettiği Kampüste Çıplak Ayaklar filminde de baş rolü paylaştığı Ezgi Asaroğlu ile 2009 yılında birliktelik yaşamaya başladı. Uzun bir beraberlik yaşayan çift 2012 yılında evlilik kararı aldılar. Herkes düğünün yapılacağı tarihin açıklanmasını beklerken ünlü çiftten sürpriz bir ayrılık haberi geldi.

CANSEL ELÇİN & TUBA BÜYÜKÜSTÜN / GÖNÜLÇELEN

ATV’de yayınlanan Gönülçelen dizinde Murat Hoca ve Hasret karakterlerini canlandıran Tuba Büyüküüstün ve Cansel Elçin hakkında bir süre sonra aşk dedikodusu gündeme gelmeye başladı. Gece gündüz birlikte görüntülenen çift iddiaların aksine aralarında romantik bir ilişkinin olmadığını ileri sürdüler.

ÇAĞATAY ULUSOY & SERENAY SARIKAYA / MEDCEZİR

Farklı dünyalardan gelen iki gencin aşk hikayesini konu alan Medcezir dizisinde Mira ve Yaman karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya, dizinin başlamasından bir süre sonra aşk yaşanmaya başladı. İlişkilerini ilk zamanlar sadece set arkadaşlarıyla paylaşan çift daha sonra yaptıkları açıklamada; “Birbirimize iyi geliyoruz ve mutluyuz.” dediler. Ancak çift bir süre sonra hayatlarına ayrı devam etme kararı aldı.

DAVUT GÜLOĞLU & YELİZ ŞAR / SEV KARDEŞİM

Sev Kardeşim dizisinde ağabey ve kardeşi oynayan Davut Güloğlu ve Yeliz Şar dizinin çekimlerinin yapıldığı sette birbirlerine aşık olsalar da çiftin aşkları uzun sürmedi ve kısa bir süre sonra ayrıldılar.

ENGİN AKYÜREK & BEREN SAAT / FATMAGÜLÜN SUÇU NE

Oynadıkları Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde aşk yaşadığı iddia edilen bir dizi çifti de Engin Akyürek ve Beren Saat. Daha önce Türkiye’nin Yıldızları Yarışma programında başarı sağlayan ve daha sonra Fatmagül’ün Suçu ne dizisinde başrol oynayan ikilinin Çeşme’de birlikte tatil yaparken görüldüğü iddia edildi.

ENGİN AKYÜREK & TÜLİN YAZKAN / SEFİRİN KIZI

Sefirin Kızı dizisinde Sancar karakterine hayat veren ünlü oyuncu Engin Akyürek, dizi setinde tanıştığı ve Sancar’ın karısı Menekşe karakterine hayat veren Tülin Yazkan ile aşk yaşamaya başladı. Aşklarını gözlerden uzak yaşayan çiftin birlikteliği hayranlarının onları el ele gezerken fark etmesiyle ortaya çıktı.

EMRE KINAY & EVRİM ALASYA / GÜNEŞİN KIZLARI

Kanal D’de 2015 yılında yayınlanan Güneşin Kızları dizisinin setinde tanışan Emre Kınay ve Evrim Alasya dizideki aşklarını gerçek hayata taşıyan ünlülerden.

GÖKBERK DEMİRCİ & ÖZGE YAĞIZ / YEMİN

Kanal 7’de yayınlanan arkası yarın dizilerinden Yemin dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Özge Yağız ve Gökberk Demirci, ilişkilerine devam ediyorlar. Güzel oyuncu Özge Yağız, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Demirci’ye olan aşkını bir fotoğraf karesi eşliğinde yaptığı yorumla takipçileriyle paylaştı.

GÖKHAN KESER &RÜVEYDA ÖKSÜZ / SEN BENİMSİN

Sen Benimsin dizisinin setinde tanışıp aşık olan oyunculardan birisi de Gökhan Keser ve Rüveyda Öksüz ikilisi oldu. Çiftin dizi setinde başlayan yakınlaşması kısa süre sonra aşka dönüşmüştü.

HALİT ERGENÇ & EMEL ÇÖLGEÇEN / ALİYE

ATV’de yayınlanan Aliye dizisinin yayınlandığı dönemde ağabey ve kardeşi canlandıran Halit Ergenç ile Emel Çölgeçen çiftinin dizi setinde başlayan arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü ve daha sonra çiftin kısa birliktelik yaşadığı iddia edildi.

İBRAHİM ÇELİKKOL & DENİZ ÇAKIR / İFFET

Star TV’de yayınlandığı dönem büyük ses getiren eski Türk Filminden uyarlama olan İffet dizisinde oynayan Deniz Çakır ile İbrahim Çelikkol aşklarını gerçek hayata taşıdılar. Dizi setinde çok ses getiren birliktelik ne yazık ki uzun ömürlü olmadı.

İBRAHİM KENDİRCİ & PELİN KARAHAN / KAVAK YELLERİ

Kanal D’de 2007 yılında yayınlanan gençlik dizisi Kavak Yelleri’nde baş rolleri paylaşıp birbirlerine aşık iki genci oynayan Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci dizi aşklarını gerçeğe taşıdılar. Her fırsatta ilişkilerini evliliğe taşımak istediklerini ifade eden çift, 2,5 yıllık birlikteliklerini 2010 yılının Ağustos ayında sona erdirdiler.

İBRAHİM TATLISES & PERİHAN SAVAŞ / KARA YAZMA FİLMİ

1979 yılında Kara Yazma Filmi setinde tanışıp aşık olan İbrahim Tatlıses ile Perihan Savaş bir süre birlikte yaşadı. Bu birliktelikten Melek Zübeyde adında bir kız çocukları oldu. Perihan Savaş’ın İbrahim Tatlıses’in kendisini dövdüğünü iddia ederek karakolluk olmalarından sonra ilişkileri sona erdi.

İBRAHİM TATLISES & DERYA TUNA / ÇİLE FİLMİ

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıse 1981 yılında sevgilisi Perihan Savaş ile Çile filmini çekerken, Derya Tuna’nın sete gelmesiyle İbrahim Tatlıses, Tuna’ya aşık oldu. 17 yıl süren Tatlıses – Tuna aşkı, İbrahim Tatlıses’in ünlü dansöz Asena ile yaşadığı aşk sonrasında bitti. Çiftin İbrahim Tatlı (Tatlıses) adında (İDO) bir çocukları var.

İLKER KALELİ &BURÇİN TERZİOĞLU / POYRAZ KARAYEL

2015 yılında yayınlanan Poyraz Karayel dizisinde polis Poyraz ile mafya babasının kızı doktor Ayşegül’ü canlandıran İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu, dizi setinde aşk yaşayan ünlülerden. Çift 3.5 yıl süren birlikteliklerini 2018 yılında sonlandırdı.

KENAN İMİRZALIOĞLU / ZEYNEP BEŞERLER / ALACAKARANLIK

Dizi setindeki partnerleriyle aşk yaşayan erkek oyuncuların başında gelen Kenan İmirzalıoğlu, Alacakaranlık dizisinde tanıştığı kardeşini oynayan Zeynep Beşerler ile birliktelik yaşamaya başladı. Birbirlerine çok yakıştırılan çiftin evlenmesi beklenirken ayrılık haberi gündeme oturdu. İkilinin ayrılık nedeni olarak Beşerlerin, Aşk ve Ceza dizisinde öpüşme sahnesinde yer alması iddia edildi. Bununla birlikte, Beşerler, ayrılık nedeni olarak; İmirzalıoğlu’nun işlerine ağırlık vermesi ve kendisini ikinci plana atmasını ifade etti.

KENAN İMİRZALIOĞLU & ZEYNEP TOKUŞ / DELİ YÜREK

Aşkını sette bulan ünlülerden birisi Deli Yürek Kenan İmirzalıoğlu. Oyunculuğa adım attığı Deli Yürek dizisinde rol arkadaşı Ağabey’in kızı Zeynep’e (Zeynep Tokuş) gerçek hayatta da aşık olan İmirzalıoğlu, birlikteliklerini 6 yıl sürdürdü. Çift ani bir kararla “Biraz ara vermek ikimize de iyi gelecek, birbirimizi yormaya başladık”. Açıklaması yaptıktan sonra ayrıldı ve bir daha barışmadılar.

KENAN İMİRZALIOĞLU & CANSU DERE / EZEL

Kenan İmirzalıoğlu’nun Zeynep Beşerler’den ayrılmasının nedeni olarak Ezel dizisinde rol aldığı Cansu Dere’yle yaşadığı ilişki gösterilmişti. Ancak çift iddiaları yalanladı. Cansu Dere ile Yandım Ali filmi ve Ezel dizisinde rol alan Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere’nin kısa süreli aşk ilişkisi yaşadığı iddia edildi.

KUDRET SABANCI & SANEM ÇELİK / ALİYE

Dizi setlerindeki aşk hikayelerine zaman zaman yapımcı ve yönetmenlerde katılıyor. Aliye dizisinin setinde dizinin başrol oyuncusu Sanem Çelik ile aşk yaşayan Kudret Sabancı o dönem oyuncu Esra Akkaya ile evli bulunuyordu. Kameralara yakalanan çiftin ilişkisini öğrenen Esra Akkaya, Sabancı’dan boşanırken, çiftin birlikteliği ise çok uzun sürmedi.

MEMDUH ÜN & FATMA GİRİK / ÖLÜM PEŞİMİZDE

Türk sinemasının efsane yönetmenlerinden Memduh Ün ile beyazperdenin mavi gözlü güzeli Fatma Girik’in aşkları Ün’ün vefatına kadar sürdü. 1960 yılında çekilen Ölüm Peşimizde filminin setinde tanışarak aşık olan çift adeta dillere destan bir aşk yaşadı.

NİHAT ALTINKAYA & DENİZ ÇAKIR / YAPRAK DÖKÜMÜ

Deniz Çakır ile Nihat Altınkaya’nın Kanal D’de yayınlanan Yaprak Dökümü dizisindeki aşkları gerçek hayata taşındı. Çiftin ilişkisi hem dizideki ateşli aşk sahneleri hem de gerçek hayattaki birliktelikleri konusunda medyada çok konuşuldu.

OKTAY KAYNARCA & DENİZ ÇAKIR / EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ

ATV’de 5 sezondan bu yana yayınlanan fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde karı koca rolünü oynayan Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır gerçek hayatta da birliktelik yaşamaya başladıklar. Çiftin dizi setinde başlayan aşkları dizi setinde de sona erdi. Deniz Çakır, Kaynarca ile yollarını ayırmasından sonra dizinin kadrosundan da ayrılmak istedi. Yapımcı tarafından ikna edilen Çakır’ın canlandırdığı Meryem Çakırbeyli karakteri daha sonra Edho 5. Sezonda yurt dışında hayatını kaybederek diziden tamamen ayrıldı.

ONUR KOÇAL & FULYA ZENGİNER / BENİM İÇİN ÜZÜLME

Başrolünü oynadığı Benim İçin Üzülme dizisinin setinde dizinin senaristi Onur Koçal ile aşk yaşayan Fulya Zenginer’in 2012 yılında başlayan birlikteliği evlilik yoluna giderden 2018 yılında ayrılıkla sonuçlandı.

MEHMET ALİ ALAKURT & SELİN DEMİRATAR / ADANALI

ATV’de yayınlanan Adanalı dizisinin setinde aşık olan Mehmet Ali Alakurt ve Selin Demiratar çiftinin ilişkileri kısa ömürlü oldu.

OZAN DOLUNAY & BAHAR ŞAHİN / ZALİM İSTANBUL

Zalim İstanbul dizisi setinde tanışarak arkadaşlıklarını sevgililiğe dönüştüren bir çift de Ozan Dolunay ile Bahar Şahin oldu. Altı aydan bu yana Cenan Adıgüzel ile birlikteyken Zalim İstanbul dizisindeki rol arkadaşı Ozan Dolunay ile Şahin’in dizinin final yapmasından sonra birlikte bir mekanda yakınlaşması dikkat çekti.

SAYGIN SOYSAL & TUBA BÜYÜKÜSTÜN / ASİ

Dizi Setinde Tanışıp Gerçek Hayatta Aşk Yaşayan ünlüler listesinde Tuba Büyüküstün ve Saygın Soysal yer alıyor. Ihlamurlar Altında dizisinden sonra Asi dizisinde oynayan Tuba Büyük üstün ve dizi setinde tanıştığı üvey kardeşi rolünü oynayan Saygın Soysal ile kısa süreli aşk yaşamaya başladı.

SAMİ SAYDAN (DİZİ YÖNETMENİ) & TUBA BÜYÜKÜSTÜN / ASİ

Asi dizisindeki rol arkadaşı Saygın Soysal ile kısa bir aşk yaşayan Tuba Büyüküstün dizinin ikinci sezonunda Asi dizisinin sanat yönetmeni Sami Saydan ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Uyumlu bir çift olarak görülen çiftin nişanlanması beklenirken ikiliden ayrılık haberi geldi.

TOLGAHAN SAYIŞMAN & SERENAY SARIKAYA / LALE DEVRİ

Lale Devri dizindeki rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile birlikte olmaya başlayan Tolgahan Sayışman ilk önceleri ilişkilerini yalanlasa da daha sonra yaptığı açıklamada; “Hayatımın kızını buldum” sözleriyle birbirlerine aşık olduklarını kamuoyuna duyurmuştu. Ancak Sayışman’ın ikinci sezonunda diziye dahil olan Toprak karakterini canlandıran Selen Soyder’e ilgi duymaya başlamasıyla çiftin birliktelikleri uzun sürmedi.

TOLGAHAN SAYIŞMAN & SELEN SOYDER / LALE DEVRİ

Lale Devri dizisinin ikinci sezonunda karı – kocayı oynayan Tolgahan Sayışman Selen Soyder ikilisi de sette aşk yaşamaya başlayanlardan. Daha önce aynı dizide rol alan Serenay Sarıkaya ile birliktelik yaşayan Tolgahan Sayışman ilişkilerinin bitmesinden hemen sonra Selen Soyder’le birlikte olmaya başlamıştı. Evlilik arifesinde olan çift Sayışmanın gittiği Amerika gezisinde kardeşinin kız arkadaşının da yanında olduğunu öğrenmesiyle yollarını ayırdılar.

TOLGAHAN SAYIŞMAN & BERRAK TÜZÜNATAÇ / ELVEDA RUMELİ

Elveda Rumeli dizisinde sevgili rolünü oynadığı Berrak Tüzünataç ile aşk dedikoduları yapılan ikili bu durumu inkar etti. Ve birlikte görüntü vermekten kaçındılar. Berrak Tüzünataç daha sonra oyuncu Nejat İşler ile birlikte çıkmaya başladı ve diziden ayrıldı.

VELİ ÇELİK & ŞEVVAL SAM / AŞKIN DAĞLARDA GEZER

Aşkın Dağlarda Gezen setinde dizinin yönetmeni Veli Çelik ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Şevval Sam’ın birlikteliği bir süre sonra sona erdi.

Dizi Setinde Tanıştan Sonra Evlenen Türk Ünlüler

Dizi ya da film setinde tanıştıktan sonra gerçek hayatta aşk yaşayan ünlülerden birçoğu bu ilişkilerini resmiyete dökerek aile kuruyor. Hatta çocuk sahibi oluyorlar. İşte aşkı dizi ve film setlerinde bulunan ünlüler.

ALİŞAN TEKTAŞ & BUSE VAROL / DOSTLAR MAHALLESİ

Kanal D’de yayınlanan Dostlar Mahallesi adlı dizi setinde tanıştıktan sonra gerçek hayatta aşık olan Alişan ve Buse Varol çifti 2018 yılında nikah masasına oturmuşlardı. 2019 yılında Burak adını verdikleri ilk çocuklarını kucaklarına alan çift şimdilerde ikinci bebeklerini bekliyorlar.

Direk DM’den Yürüyüp Numarasını İstedim!

Alişan Buse Tektaş çiftinin tanışma ve evliliğe giden hikayesini Alişan şu sözlerle ifade ediyor; “Dizi başlamadan on gün önce bir tanışma yemeği düzenlendi. Buse benim tam sağıma oturdu ve ilk görüşte çok beğendim. Hemen Çağla’ya söyledim. Ne güzel kız falan dedim. Sonra Buse tesadüfen bir arkadaşıyla bizim kafeye gitmiş ve babam Buse’yi görüp beğenmiş. Babam da bana söyledi, oğlum ne güzel kız tanışsanıza siz dedi. Bende Buse’ye DM’den yürüyüp numarasını istedim.” dedi.

ANIL ALTAN & PELİN AKİL

Daha önce arkadaş gruplarında hep karşılaşan Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin asıl tanışması Pelin Akil’in daha önce çalıştığı dizi setini ziyarete gittiğinde gerçekleşiyor. Anıl’ın oyunculuğundan etkilenen Pelin’in sette Anıl’la sohbete başlamasından sonra geçen zamandaki güçlü ilişkileri onları nikah masasına kadar taşıyor. Şimdilerde mutlu bir evlilik sürdüren çiftin 1 yaşlarında Alin ve Lila isminde ikiz kız bebekleri var. Çifti bebek reklamlarında sıkça görmekteyiz.

ATA DEMİRER – ÖZGE BORAK / EYVAH EYVAH FİLMİ

Baş rollünü paylaştıkları Eyvah Evyah filminin setinde yakınlaşan Ata Demirer ve Özge Borak’ın aşk yaşadıkları dedikodusu uzun bir süre magazin gündemini meşgul etmişti. O dönemde oyuncu Bülent Şakrak ile evli olan Özge Borak’ın boşanması çıkan dedikoduları doğruladığı iddia edildi. Eyvah Eyvah 2 filminin hazırlıkları sürerken birlikteliklerini açıklayan çift, 2012 yılında evlendiler. Ancak çiftin mutluluğu uzun sürmedi ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2018 yılında boşandılar.

BURAK ÖZÇİVİT & FAHRİYE EVCEN / ÇALIKUŞU

Kanal D’de yayınlanan Çalıkuşu dizisinin setinde tanışıp aşklarını evliliğe taşıyan ünlülerden birisi olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in şimdilerde 1 yaşında Karan isminde bir erkek çocukları var.

CANTUĞ TURAL & BEGÜM TOPÇU / DENİZ YILDIZI

Star TV’nin ünlü arkası yarın dizisi Deniz Yıldızı’nda tanışıp aşık olan ve aşklarını evliliğe taşıyan ünlülerden birisi de Cantuğ Tural ve Begüm Topçu çifti. 2014 yılında evlenen çiftin 1 kız çocukları bulunuyor.

CEM ÖZER & NURGÜL YEŞİLÇAY / MELEKLER ADASI

Başrolünü oynadıkları Melekler Adası dizisinin setinde tanıştıktan sonra aşk yaşayan Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay çifti, 2004 yılında birlikteliklerini evliliğe taşıdılar. 2006 yılında yılında Osman Nejat isminde bir erkek çocukları olan çift 2010 yılında boşandı.

TÜRKAN ŞORAY & CİHAN ÜNAL / MİNE FİLMİ

Ünlü yönetmen Atıf Yılmaz’ın Mine adlı filminin setinde tanışıp gerçek hayatta aşk yaşamaya başlayan Cihan Ünal ve Türkan Şoray çiftinin ilişkisi Türkan Şoray’ın hayat arkadaşı Rüçhan Atlıdan ayrılmasına neden oldu. Daha sonra 1983 yılında Kastamonu’nun Ara ilçesinde evlenen ikilinin Yağmur ismini verdikleri bir kıç çocukları oldu. Çiftin mutluluğu uzun sürmedi ve boşandılar.

ENGİN HEPİLERİ & BEYZA ŞEKERCİ / İNTİKAM

Kanal D’de yayınlanan İntikam dizinin setinde tanışıp aşık olan Engin Hepileri Beyza Şekerci çifti 2015 yılında evlendiler. Çiftin 2018 yılında Can isminde bir erkek çocukları var.

Engin Hepileri Beyza’nın Güler Yüzü ve Temiz Yüreğinden Etkilenmiş

Engin Hepileri Beyza Şekerc’nin en çok disiplinli, güler yüzlü ve temiz yüreğinden etkilendiğini söylüyor. Beyza Şekerci ise, eşi için; samimi, enerjik ve net olduğu için ona kalbinin kapılarını açtım diyor. İlk randevularına bir arkadaş grubuyla birlikte giden çift, daha sonra yanlız kaldıklarında birbirlerine aşlarını itiraf etmişler.

Şebnem Dönmez, ‘Neredesin Firuze’ filminin çekimlerinde tanıştığı yönetmen Ezel Akay’a gönlünü kaptırdı. Çift, 2004’te Rumelihisarı’ndaki evlerinde evlendi. Dönmez, Akay’ın ‘Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?’ adlı filminde de rol aldı. İkili daha sonra boşandı.

İLKER İNANOĞLU – YEŞİM SALKIM /

Ünlü oyuncu Filiz Akın ile yapımcı Türker İnanoğlu’nun oğlu İlker İnanoğlu, kendi yazdığı senaryonun film çekimi için Amerika’dan Türkiye’ye gelmişti. Filminde oynayacak oyuncu olarak düşündüğü Yeşim Salkım için buluşan İnanoğlu, Salkım’a gönlünü kaptırdı. Birkaç ay geçtikten sonra hızlı bir şekilde evlenen çift, hızlı bir şekilde de boşandılar.

HALİT ERGENÇ & BERGÜZAR KOREL / BİNBİR GECE

Yayınlandığı dönemde büyük ilgi toplayan Binbir Gece dizisinin setinde tanışan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti aşklarının 2008 yılında arkadaşlarıyla toplu olarak gittikleri Paris seyahatinde başladığını söylüyorlar.

KADİR DOĞULU & NESLİHAN ATAGÜL / FATİH HARBİYE

Ekranların evlilikleri ile örnek çiftlerinden birisi olan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti Fox TV’de yayınlanan Fatih Harbiye dizisinin setinde tanışmışlar. Dizideki aşklarını gerçek hayata çeviren çift birlikteliklerini 2016 yılında evliliğe çevirdiler. Aşkları yıllar boyunca ilk günkü gibi taze kalan çifti şimdiler de ayrı projelerde başarılarını sürdürüyor.

Kadir Doğulu Duygusal Bir Mesaj Paylaştı!

Kadir Doğulu nikah öncesinde İnstagram hesabından Atagül’le yer aldığı fotoğrafı paylaşarak duygusal bir mesaj yayınladı. Kadir Doğulu mesajında; “Hayatının geri kalanını biriyle geçirmek istediğini anladığın zaman, hayatının geri kalanının hemen başlamasını dilersin… Yarın (bugün) hemen gelsin!” Dedi.

MURAT ÜNALMIŞ & BİRCE AKALAY / YER GÖK AŞK

Fox TV’de yayınlanan Yer Gök Aşk dizisinin setinde Murat Ünalmış ile rol arkadaşı Birce Akalay yaşadıkları aşkı gerçek hayata götürerek evlendiler. Bir yıl evli kalan çift aralarındaki aşkın bittiği gerekçesiyle boşandılar.

MURAT YILDIM & BURÇİN TERZİOĞLU / FIRTINA

Bir Karadeniz dizisi olan Fırtına dizisinin setinde tanışıp aşkları evliliğe giden Murat Yıldırım Burçin Terzioğlu çifti 7 yıl mutlu bir evlilik hayatı yaşadılar. Ancak çift daha sonra yaşadıkları sorunlar nedeniyle boşandılar.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ & EZEM ÖZKAYA / CÜMBÜR CEMAAT AİLE

2010 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan Cümbür Cemaat Aile dizisinin setinde tanışıp aşkları kısa bir süre sonra evliliğe dönüşen Mustafa Üstündağ ve Ecem Özkaya çiftinin 7 yaşında Ahmet Kaan isminde bir çocukları var.

Mustafa Üstündağ ve Ecem Özkaya 10 Yıllık Evliliklerini Bitirdiler

Oyuncu Ecem Özkaya ile Mustafa Üstündağ 10 yıllık evliliklerini bitirdiler. Mustafa Üstündağ ile boşanmaları hakkında ilk defa konuşan Ecem Özkaya boşanmalarıyla ilgili olarak “Zor bir süreçti. Ortak aldığımız bir karardı. Daha fazla konuşmak istemiyorum, gerekli açıklamamızı yaptık.” dedi.yorumunda bulundu.

ONUR SAYLAK & TUBA BÜYÜKÜSTÜN / GÖNÜLÇELEN

ATV’de yayınlanan Gönülçelen dizinin setinde tanışıp aşık olan çift uzun süre birlikteliklerini gizlediler. Ancak Büyüküstün’ün bu birliktelikten hamile kalması üzerine çift 2011 yılında Paris’te evlendiler. Maya ve Toprak adında ikiz kız çocukları olan çift daha sonra anlaşamadıkları gerekçesiyle boşandılar.

ORHAN OĞUZ & NİLÜFER AÇIKALIN /

İlk evliliğini oyuncu Peker Açıkalın ile yapan Nilüfer Açıkalın, yönetmen Orhan Oğuz ile sette başlayan aşkını evlilikle devam ettirdi. Nilüfer Açıkalın eşinin yönettiği pek çok filmde de rol aldı.

OZAN GÜVEN & TÜRKAN DERYA / İKİNCİ BAHAR

Ünlü oyuncu Ozan Güven ile yönetmen Türkan Derya’nın aşkı İkinci Bahar dizi setinde başladı. Bu aşkın diğer aşklardan farkı yönetmenin kadın, oyuncunun erkek olmasıydı. Birlikteliklerini 2005 yılında evliliğe götüren çift 5 yıl sonra boşandı. Çiftin bu evlilikten Ali Aziz isminde bir erkek çocukları bulunuyor.

PINAR ALTUĞ & YAĞMUR ATACAK / İLK AŞKIM

İlk Aşkım dizisinde anne ile üvey oğul u oynayan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacak ikilisi bir süre sonra birlikte olmaya başladı. 2008 yılında birlikteliklerini evliliğe taşıyan çiftin Su adında bir kız çocukları var.

SARP LEVENDOĞLU & BİRCE AKALAY / KÜÇÜK AĞA

Kanal D ekranlarında yayınlanan Küçük Ağa dizisinde karı kocayı oynayan Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay çifti bir süre sonra dizi aşklarını gerçek hayata taşıyarak nikah masasına oturdu. Ancak bir süre sonra ayrıldılar.

TİMUR ACAR & EDA ÖZERKAN / KERTENKELE

ATV’de yayınlanan Kertenkele dizisinde sahte bir imam rolüyle dikkatleri çeken Timur Acar ile aynı dizi setinde tanıştığı Eda Özerkan yaşadıkları aşk ilişkisini 2016 yılında nikah masasında devam ettirdi. Çiftin Eliz isminde bir kız çocukları bulunuyor.

TUAN TURALI & HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKAYA

Deniz Yıldızı dizisinin setinde tanışıp aşklarını evliliğe götüren ünlerden olan Tuan Turalı ve Hazal Küçükkaya çifti maalesef evliliklerini uzun süre devam ettiremediler. Ünlü çift 4 yıl süren evliliklerini olaylı bir şekilde bitirdiler.

TÜRKER İNANOĞLU & GÜLŞEN BUBİKOĞLU

Bir dönem ünlü sinema oyuncusu Filiz Akın ile evli olan Türker İnanoğlu, Akın’dan boşandıktan sonra yapımcılığını üstlendiği birçok filmde rol alan Gülşen Bubikoğlu’na kaptırdı. 1975 yılında evlenen çiftin 1977 yılında Zeynep adında bir kızları oldu.

UĞUR PEKTAŞ & GAMZE ÖZÇELİK / ARKA SOKAKLAR

Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın setinde tanışarak arkadaşlıklarını aşka dönüştüren daha sonrada evlenen Uğur Pektaş ve Gamze Özçelik çifti, bir küs bir barışık 3 yıl süren evliliklerinin ardından boşandılar. Ancak 2011 yılında yeniden evlendiler. İkinci evlilikleri de uzun sürmeyen çiftin 10 yaşında Murathan adında bir çocukları var.

Oynadığı Dizi ve Film Setinde Tanıştıktan Sonra Aşk Yaşayan Yabancı Ünlüler

Dizi ve film setlerinde aşk yaşamak ve evlenmek ülkemizde olduğu kadar dünyada da sık rastlanan durumlardan birisi. Daha çok film setlerinde tanışıp rol aşklarını gerçekte de devam ettiren ve hatta bu aşkı nikah masasına taşıyan yabancı oyuncular listesini derledik.

Dizi Setinde Tanışıp Evlenen Yabancı Ünlüler

Rose Leslie ve Kit Harington / Game Of Thrones

HBO’nun ünlü dizisi Game OF Thrones dizisinin setinde birlikte rol alan ve dizide aşık çifti canlandıran Rose Leslin (Ygritte) ile Kit Harington (Jon Snow) çifti dizi aşklarını gerçek hayata taşıyıp evlenen yabancı oyunculardan oldular.

Miley Cyrus ve Liam Hemsworth /The Last Song

2010 yapımı The Last Song / Son Şarkı filminin setinde taştıktan sonra aşk yaşamaya başlayan Mley Cyrus ve Liam Hemsworth çifti 2013 yılında ayrılsalar da 2016 yılında yeniden bir araya geldiler.

Will Smith ve Jada Pinkett Smith / The Fresh Prince Of Bel-Air

1994 yapımı The Fresh Prince Of Bel-Air filimin setinde tanılan ünlü oyuncular aşlarını 1997 yılında nikah masasında devam ettirdiler.

Kristen Stewart ve Robert Pattinson / Twilight / Alacakaranlık

2008 yılı yapımı Twilight serisini çekerken sette aşk yaşamaya başlayan Kristen Stewart (Bella Swan) ve Robert Pattinson (Edward Cullen) çifti birlikteliklerini 2013 yılında sona erdirdiklerini duyurdular.

Kim Bassinger ve Alec Baldwın / The Marrying Man

1991 yapımı The Marrying Man adındaki Amerikan Romantik Komedi filminin çekimleri sırasında ilişki yaşamaya başlayan Kim Basinger ile Alec Baldwın çifti bir süre sonra evlenseler de evlilikleri uzun sürmedi. Çiftin boşanmaları olaylı ve gürültülü bir şekilde sonuçlandı.

Tom Cruise ve Nicole Kidman / Days Of Thunder / Yıldırım Günleri

1990 yapımı Amerikan Spor filmi Days Of Thunder /Yıldırım Günleri filminin çekimlerinde birbirine aşık olan Tom Cruise ve Nicole Kidman çifti, kısa bir süre sonra 1990 yılında evlendiler. Evlilikleri 11 yıl süren çift 2001 yılında boşandılar.

Rachel Mcadams ve Ryan Gosling / The Notebook

Nicholas Sparks’ın aynı isimli romanından sinemaya uyarlanan, 2004 yapımı romantik film The Notebook filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Rachel Mcadams ve Ryan Gosling çifti 3 yıl birliktelikleri sonrasında ayrıldılar.

Blake Lively ve Ryan Reynolds / Green Lantern / Yeşil Fener

DC Comics karakterine dayanan 2011 yapımı Amerikan süper kahraman filmi Green Lantern / Yeşil Fener filminin setinde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan Ryan Reynolds ve Blake Lively çifti önceleri her ikisininde ilişkisi yaşaması nedeniyle birliktelik yaşamadı. Ancak ayrıldıktan sonra evlendiler.

Ryan Gosling ve Eva Mendes


Ryan ve Eva‘yı 2011 yılındaki “Babadan Oğula” filmi bir araya getirdi. Bugün evli olan çiftin iki çocuğu var.

Brad Pitt ve Angelina Jolie

Brad ve Angelina “Bay ve Bayan Smith” filminin çekimleri sırasında aşık oldular. Daha sonra evlenen çift 2016’da ayrıldı. Bugünlerde çocukların Brad Pitt‘i babalıktan reddettiği haberlerini okuyoruz.

Johnny Galecki ve Kaley Cuoco

Big Bang Theory“nin yıldızları Johnny Galecki ve Kaley Cuoco gerçek hayatta bir süre birlikteydiler. Dizideki karakterleri evlenmiş olsa da onlar ayrıldılar.

Emma Stone ve Andrew Garfield

Çiftin “İnanılmaz Örümcek Adam” filminin çekimlerinde başlayan aşkları 4 yıl sürdü.

Natalie Portman ve Benjamin Millepied

Natalie Portman ve koreograf kocası Benjamin Millepied “Black Swan” filminin çekimlerinde tanıştılar. Tanıştıktan iki yıl sonra dünya evine girdiler.

Brad Pitt ve Gwyneth Paltrow

“Seven” filminde tanışmalarının ardından 1994 yılında aşk yaşamaya başladılar. 2 yıl sonra Brad Pitt evlenme teklif etti, ancak 1997’de nikahın iptal edildiği açıklandı.

Daniel Craig ve Rachel Weisz

2010 yılındaki “Korku Evi” filminin setinde tanışan Daniel ve Rachel çifti aynı yılın Haziran ayında evlendi.

Angelina Jolie ve Billy Bob Thornton

Angelina ve Billy 1999 yılındaki “Pushing Tin” filminin çekimlerinde tanıştı. Kısa süre sonra evlendiler, evlilikleri 3 yıl sürdü.

Johnny Depp ve Winona Ryder

Johnny ve Winona 1990’daki “Edward Scissorhands” filminin çekimlerinde tanıştılar. İlişkileri 2 yıl sürdü.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022’nin En Ünlü Yeni Evli Çiftleri

Bu Yıl Pek Çok Ünlü Boşanma Kararı Aldı

2021’in Baba Olan Ünlüleri

2020’nin Ünlü Bebekleri

2021’de Doğan Ünlü Bebekler

Exit mobile version