Disney Plus' ta Yayınlanacak Türk Dizileri Neler? 2023 Yeni Güncel Liste Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Disney Plus’a 2023′ te Çok İddialı Diziler Geliyor!

disney-yeni-türk-dizileri-dünyayı-değitiren-ayten-oyuncuları

Disney Plus’ ta Yayınlanacak Türk Dizileri

Son dönemlerde yayınladıkları yerli içeriklerle izleyicilerin dikkatini çeken dijital platformlar 2023 yılında da birbirinden iddialı yapımlarla geliyor. 14 Haziran 2022’den itibaren Türkiye’de yayın hayatına başlayan Disney + dijital platformu da bunlardan birisi. Söz konusu tarihten itibaren Kaçış, Dünya İle Benim Aramda ve Ben Gri gibi başarılı Türk yapımlarına imza atan Disney Plus, bu yıl da ses getirecek Türk yapımı dizilere imza atacak. Peki, Disney Plus’ ta hangi Türk dizileri olacak? Yazımızda Disney Plus’ ta Yayınlanacak Türk Dizileri güncel listesini bulabileceksiniz.

Disney + Türk Yapımı Diziler

Dünyaca ünlü Marvel serisi, yabancı dizi ve filmlerle geniş seyirci kitlesine sahip olan Disney Plus, Türkiye sektörüne girdiği andan itibaren yayınladığı Türk dizileriyle de kalplerdeki yerini korudu. 2022 yılında yayınladığı Türk dizilerine 2023 yılında da yenilerini eklemeyi planlayan Disney Plus, bu yılda adından söz oldukça söz ettireceğe benziyor. İşte Disney Plus’ ta Yayınlanacak Türk Dizileri

Şahsiyet Disney’de Yayınlanacak!

sahsiyet-2-sezon-disney-de-yayınlanacak

Puhu TV’nin 2018 yılında yayımlanan polisiye ve dram türündeki dijital dizisi Şahsiyet’ in 2. Sezon Disney Plus’ta yayınlanacak. Yönetmenliğini Onur Saylak ‘ın, senaristliğini Hakan Günday’ın yaptığı Ay Yapım imzalı dizinin başrollerinde; Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal rol almıştı. Başrol oyuncusu HAluk Bilginer’in Emmy Ödüle aldığı Şahsiyet dizisi aynı zamanda IMDb’nin kullanıcı oylarıyla belirlenen izlenmesi gereken diziler listesinde ilk 40’a girmiştir.

Şahsiyet Dizisi Ne Zaman Çıkacak?

Almanya’da yayımlanan ilk Türk dizisi olarak kayıtlara geçen Şahsiyet dizisinin 2. Sezonun çekileceği ve yakın zamanda Disney +’ta olacağı açıklandı.

Dünyayı Değiştiren Ayten

disney-yeni-türk-dizileri-dünyayı-değitiren-ayten-oyuncuları

Başrollünde Ezgi Mola’nın rol alacağı Dünyayı Değiştiren Ayten dizisi 2023′ te Disney + ‘ta yayınlanacak Türk dizileri arasında yer alıyor. Ezgi Mola’nın iki çocuklu kapıcı Ayten’e hayat verdiği dizide, Bülent Seyran Ayten’in eşi Sedat karakterini canlandıracak. Yönetmenliğini Umur Turagay’ ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık’ın yazdığı Dünyayı Değiştiren Ayten dizisi diğer oyuncu kadrosunda; Selçuk Yöntem, Saadet Işıl Aksoy, Yetkin Dikinciler, Aytaç Uşun, Efe Tunçer ve Başak Daşma yer alıyor.

Dünyayı Değiştiren Ayten Ne Zaman Disney’de

Dizide Arda ve Sevgi adında iki çocuğu olan kapıcı bir kadına hayat veren Ayten’in erken tedavi olmazsa hayatı boyunca engelli kalacak olan kızı için paraya ihtiyacı vardır, bu yüzden de kendisine gelen teklifi kabul edip dünyayı sarsan bir olaya neden olur. Dünya liderlerinin olduğu uçağa bomba koyacaktır. Çekimlerine Aralık 2022’de başlanan Dünyayı Değiştiren Ayten dizisi kısa süre içerisinde Disney +’da yayınlanması bekleniyor.

Aktrist

disney-yeni-türk-dizisi-aktrist-oyuncuları

Geçtiğimiz sezon Disney kitaplığında yer alacağı duyurulan başrollerini; Pınar Deniz ve Uraz Kargılaroğlu’nun paylaşacağı Aktris dizisinin 2023 yılında seyirci karşısına çıkması bekleniyor. Daha önce ismi Avcı olan dizi, Disney+’ın Türkiye’deki yayın hayatına başlarken açıkladığı ilk projeler arasındaydı. Daha sonra ismi Aktris olarak değiştirilen dizi, ülkenin en ünlü oyuncusunun parıltılı gündüz hayatı ve karanlık gece hayatı arasında savrulan hikâyesini konu alacak. Suç, gerilim ve mizah türlerini bir araya getiren yapım, bir seri katilin öyküsünü takip edecek. Yönetmenliğini Soner Caner’in yapacağı Aktrist dizisinin oyuncu kadrosunda; Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek ve Serhat Kılıç da yer alacak.

Aktris Dizisi Ne Zaman Disney’de Olacak?

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği yetenekli bir yıldızın gizemli hikayesine odaklanan Aktris dizisinin çıkış tarihi henüz netleşmedi. Bilgiler geldikçe yazımızda olacak.

Atatürk

disney de yayınlanacak atatürk--dizisi-oyuncuları

Disney+’ın belki de en çok merak edilen yerli projelerinden birisi şüphesiz Atatürk dizisi. Cumhuriyetin 100. yılında izleyiciyle buluşması planlanan dizinin ilk tanıtımı 2022 yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yayınlandı. Böylece Mustafa Kemal’i canlandıran Aras Bulut İynemli de canlandırdığı karakterle ilk defa seyirci karşısına çıkmış oldu. Dizide dünyaca ünlü oyuncu Emma Watson da rol alacak.

Atatürk Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Yapımcılığını Lanistar Medya’nın yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in üstlendiği Atatürk dizisi, Cumhuriyet’in 100. yılında, 29 Ekim 2023’te Disney+’ta olacak.

Numen

numen---2022-disney-plus-yeni-türk-dizileri

Farklı hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken Numen dizisi, bilim kurgu ve aşkı bir arada işliyor. Yapımcılığını Med Yapımın üstlendiği dizide başrolleri; Halit Ergenç, Songül Öden ve Melis Sezen paylaşıyor. Özer Feyzioğlu, Boran Güney ve Erhan Yürük’ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizi yaratıcısı ise Zafer Külünk. Numen, yaptığı bir buluş sayesinde telepatik güçler elde eden ve bu sayede karısıyla zihin yoluyla iletişim kurabilen bir adamı konu alıyor.

Numen Ne Zaman Disney’de Olacak?

Yayın tarihi ile ilgili henüz bir açılama yapılmayan Numen dizisiyle ilgili gelişmeler oldukça yazımızda olacak.

Ru

ru-dizisi-oyuncuları

Başrollünde Meryem Uzerli ve Mert Yazıoğlu’nun yer aldığı Ru dizisi, Ege’de geçen sıra dışı bir aşk hikayesini konu alıyor. Yapımcılığını Med Yapımın yapacağı dizinin senaryosunu Taylan Yapıcı ile Yeşim Çıtak yazacak. Meryem Uzerli’nin Reyan adında Urla’da hayallerinin restoranını işleten bir kadına hayat vereceği dizide Uzerli’nin partnerini Burak Berkay Akgül canlandıracak. Dizinin oyuncu kadrosunda; Emre Karayel, Şevval Sam, Hira Koyuncuoğlu, Zafer Algöz’ de yer alacak.

Ru Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Çekimleri ile ilgili detaylara henüz ulaşamadığımız Ru dizisi ile ilgili gelişmeler oldukça yazımızda olacak.

Arayış

disney-yeni-dizis-arayış-ne-zaman-yayınlanacak

Gizemli bir adada, bir kadının kendini arayış hikayesini konu alan Arayış dizisinin başrolleri Aslı Enver ve Mehmet Günsür paylaşacak. Yapımcılığını Ay Yapım’ın yapacağı diziyi son günlerin en çok konuşulan Kurak Günler filmiyle Alef dizisine imza atan Emin Alper yönetecek. Senaryosunu Nükhet Bıçakçı ile Özlem Yücel yazacak.

Arayış Dizisi Ne Zaman Çıkacak?

Arayış dizisinin yayın tarihi ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken Disney yapımları ile ilgili gelişmeler oldukça yazımıza olacak.

El Turco

El-Turco-Dizisi-Disney-de-ne-zaman-başlayacak

Disney+’ta yayınlanacak bir diğer Ay Yapım projesi de El Turco dizisi olacak. Erkenci Kuş dizisiyle dünyaca üne kavuşan Can Yaman’ın başrolde oynayacağı dizi, Hasan Balaban’ın efsanevi destanını El Turco’yu konu alacak. Uluç Bayraktar tarafından yönetilecek olan dizinin senaryosunu Kerem Deren ile Çisil Hazal Tenim kaleme alacak.

El Turco Ne Zaman Gösterilecek?

İkinci Viyana kuşatmasında bir köye yerleşip köylülerin derebeylerine karşı mücadelesine yardım eden bir Osmanlı akıncısının hikayesini anlatacak olan dizinin 2023 yaz aylarında yayınlanması bekleniyor. Greta Ferro ve Will Kemp’in oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin çekimlerine Macaristan’da başlandı. Ancak ülkede yağan yoğun kar yağışı, çekimleri zorlaştırdı.Bu nedenle ekibin çekimleri bir süre ertelemek zorunda kalındığı alınan haberler arasında.

Disney Plus Tüm Dizi ve Filmleri için tıklayın

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022’nin Yaz Dizileri Büyük İlgi Topladı

İzlenme rekoru kıran Kore Dizisi İmparatoriçe Ki Yeniden TRT 1’de

Bu Yılda İddialı Uyarlama Diziler Geliyor

Apple TV Abonelik İşlemleri

    Bir Cevap Yazın