Cunning Single Lady Uyarlaması Aşk Mantık İntikam Dizisinin Konusu Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Cunning Single Lady Uyarlaması Aşk Mantık İntikam Dizisi Başlıyor!

cunning-single-lady-uyarlaması-aşk-mantık-intikam-başlıyor

Cunning Single Lady Uyarlaması ve Aşk Mantık İntikam Konusu

Uyarlama dizilerin televizyon ekranlarında boy gösterdiği bu günlerde yeni bir Kore Dizisi Uyarlaması Türk Dizisi daha hayatımıza giriyor. FOX TV’nin 2021 yaz sezonunda seyirci karşısına çıkarmayı planladığı Aşk Mantık İntikam dizisi 2014 Güney Kore Yapımı Cunning Single Lady adlı Kore dizisinden uyarlama olacak. Romantik Komedi türündeki dizi, Ae-Ra ile Jung-Woo’nun yıllar sonra aralarında yaşanan aşk ve hesaplaşmayı konu alır. Peki, Cunning Single Uyarlaması Aşk Mantık İntikam Dizisinin konusu ne? İşte Kore Uyarlaması diziyle ilgili tüm detaylar.

Güney Kore Yapımı Cunning Single Lady Türk Dizisine Uyarlanacak!

cunning-single-lady-türk-dizisine-uyarlanacak

Uyarlama dizler Türk Televizyonlarında yoğun ilgi görmeye devam ederken FOX TV’den yeni bir uyarlama dizisi haberi geldi. Güney Kore yapımı Cunning Single Lady dizisinden ekranlara uyarlanacak olan yeni uyarlama dizinin ismi Aşk Mantık İntikam olacak. Evlilikte aşk mantığın önüne mi geçer? Sorusuna cevap arandığı dizi yayınlandığı dönem en çok beğenilen romantik komedi diziler arasına girmişti.

Cunning Single Lady Dizisi Künye

  • Orijinal Adı: Cunning Single Lady | 앙큼한 돌싱녀
  • Türü: Romantik, Komedi
  • Yönetmeni: Ko Dong-Sun, Jung Dae-Yoon
  • Senaristi: Lee Ha-Na, Choi Soo-Young
  • Yayınlandığı Güney Kore Televizyonu: MBC
  • İMDb Puanı: 7.7
  • Toplam Bölüm Sayısı: 16
  • Yapım Yılı / Gösterildiği Yıl : 2014
  • Yayın Tarihi: 27 Şubat 2014 – 17 Nisan 2014
  • Orijinal Dili: Korece
  • Türkçe Altyazı / Dublaj: Var
  • Cunning Sİngle Lady Nereden İzlenebilir? Asya Fanatikleri, Dizi Lost, Korean Türk, Seyredelim, Online Dizi gibi sitelerden ücretsiz izlenebilir.
  • Ülkesi: Güney Kore
  • Oyuncuları: Joo Sang-Wook (Jung-Woo), Lee Min-Jung (Ae-Ra) Kim Gyu-Ri (Kook Yeo-Jin), Seo Kang-Joon (Kook Seung-Hyun), L (Sekreter Gil)

Cunning Single Lady Genel Konusu

Cunning Single Lady’nin genel hikayesi, boşandıktan sonra beyaz atlı prensle romantik bir aşk hayal eden ancak her seferinde başarısız olan, daha sonra çok uluslu bir şirketin yöneticisi olarak karşısına çıkan eski kocasıyla yeniden birlikte olmak isteyen Na Ae-ra’nın komik melodramını konu alır. Na Ae-ra akıllı olmak yerine güzel olmayı tercih eder ve bunun için doğduğuna inanır. Hayattaki tek amacı hayatını garantiye almış bir memurla evlenmek ve evinin kadını olmaktır. Ailesinin restoranında çalışırken memuriyete girmek için okuyan diğer bir değişle inek bir yüksek öğretim öğrencisi olan Cha Jung-woo’la tanışır ve ona aşık olur.

Ae-ra ve Jung-woo Evlenirler

Na Ae-ra hayalindeki beyaz atlı prensle evlenip ev hanımı olmak istediğini Jung-woo’ya söyler. Jung-woo da bunun olacağını ve onun bu hayalini gerçekleştirmek için Ae-ra’ya söz verir ve evlenirler. Ancak çiftin 100. Düğün günü kutlamasında Jung-woo, aklında bir iş fikri olduğunu ve bu nedenle de işinden istifa ettiğini söyler. Zira Jung-woo’nun tek hayali İnternet yazılımları yapmaktır. Jung-woo’nun bu kararı Ae-ra’nın dünyasını altüst eder. Umut ettiği ev kadınlığı hayali bir anda yok olur. Jung-woo’nun bu uğurda epeyce para kaybetmesi Ae-ra’nın tüm yükü omuzlamasına neden olur.

Ae-ra ve Jung-woo Boşanır

Jung-woo’nun işten ayrılması ve yeni işinde başarısız olup çok para kaybetmesinin yüküne daha fazla dayanamayan Ae-ra ondan boşanır. Boşandıktan sonra da sıkıntısı sonra ermez oldukça zor günler geçirir. Asıl hikaye çiftin boşanmalarından 3 yıl sonra başlar.

Cunning Single Lady’nin Asıl Hikayesi 3 Yıl Sonra Başlar!

Ae-Ra ve Jung-woo arasındaki hikaye onların boşanmalarından 3 yıl sonra başlar. Ae-ra’nın hayatında boşandıktan sonra her şey kötü gitmeye devam etmesine rağmen, Jung-woo başarılı çok zengin bir BT geliştiricisi (Bilgi Teknolojileri) olmuştur. Bu durum üzerine Ae-ra’nın tek amacı eski kocasını geri almak ve onunla tekrar evlenmektir. Bunun için Jung-woo’nun kalbimi yeniden kazanması gerekmektedir.

Cunning Single Lady’nin Kısa Özeti

Cunning Single Lady dizimizde Na Ae-ra yaşadığı yerde güzelliğiyle ün salmış “Köyün Madonnası” lakabıyla anılır. Cha Jung-woo ise çok yakışıklı olmasa da üniversitede çok çalışkanlığı nedeniyle “Köyün Dahisi” lakabıyla anılır. Bu ikilinin zamanla yolu Ae-ra’nın ailesinin lokantasında kesişir. Annesinin öğütlerindeki memurluk sınavına giren kişi olan Jung-woo, Ae-ra için tam evlenilecek kişidir. Zamanla ilişkileri aşka dönüşen çift evlenirler. Ae-ra hayalindeki evinin kadını olma hayalini gerçekleştirmiştir. Ancak her şey kısa bir süre sonra tamamen alt üst olur.

cunning-single-lady-özeti--ae-ra---jung-woo

Jung-woo Memurluktan İstifa Eder

Çünkü Jung-woo hayalindeki yazılım geliştirici olma yolunu seçmiştir ve memurluk görevinden istifa etmiştir. Bu durum Ae-ra’nın büyük bir şok yaşamasına neden olur. İşsiz kalan Jung-woo’nun bir de iş geliştirme masrafları çıkınca Ae-ra dağ gibi biriken borçları ödemek için daha fazla işte çalışamaya başlar. Jung-woo’nun yüzüne kapanan kapılar, Ae ra’nın omuzlarındaki dayanma gücünü tüketir. Yasadığı üzücü bir olay sonrasında Ae-ra, Jung Woo’dan hiç bir nafaka almadan boşanır.

Jung-woo ve Ae-ra ilk Defa Karakolda Karşılaşır

Jung-woo ve Ae Ra 3 yıl görüşmez. Bu süreçte Ae-ra, Jung-woo’dan kalan borçları ödemek için var gücüyle çalışırken, Jung-woo boşandığı gün başına konan talih kuşu sayesinde büyük bir yazılım şirketinin CEO’su olmuştur. Tüm olanlardan habersiz olan Ae-ra, bir arkadaşı sayesinde Jung-woo’nun durumundan haberdar olur. Ve onun bu başarısı karşısında dünyası başına yıkılır. Üstüne üstlük bir de gittiği restoranda, boşanırken Jung-woo’dan çok miktarda nafaka aldığı dedikodusunu duyunca iyice çileden çıkar. Ağız dalaşıyla başlayan kavga karakolda biter. Ae-ra ve Jung-woo 3 yıl aradan sonra ilk defa bu karakolda karşılaşırlar.

Ae-ra Jung-woo’dan İntikam Alamaya Karar Verir

Karakolda biten kavganın nafaka nedeniyle çıktığını öğrenen Jung-woo, Ae-ra’nın onu haksız yere boşaması ve yüzünü bir daha görmek istememesinin intikamını almak için onu şirketine çağırır. Amacı yıllar önce ödemesi gereken nafakayı fazlasıyla vermektir. Jung-woo’yu uzun yıllar sonra yeniden gören Ae-ra bu davet üzerine duyguları yeniden yeşerse de Jung-woo’nun soğuk ve mesafeli tavırları daha önce ona vermediği nafaka zarfını uzattığında yok olur. Başından aşağı kaynar sular dökülmüş gibi hisseden Ae-ra, zarfı açmadan yırtar ve oradan uzaklaşır. Ancak Jung-woo’nun onu bu şekilde aşağılaması çok gücüne gitmiştir. Onun bu davranışının hesabını soracağına kendisine söz verir. Bunun için bir plan yapar. Amacı Jung-woo’yu kendisine yeniden aşık etmektir. Bu şekilde ondan intikamını alacaktır. Planını uygulamaya koyar ve jung-woo’nun şirketine stajyer başvurusu yapar.

Ae-ra ve Jung-woo’nun Arasına Yeni Aşklar Girer

Ae-ra’nın Jung-woo’nun şirkete kabul edilmesiyle ikilinin arasında soğuk savaş başlar. Bu soğuk savaşları körükleyen iki ana unsur vardır. Bunlar Jung-wo’ya yatırım yapan Guk’un çocuklarıdır. Guk’un kızı Jung-woo’ya aşıkken, Guk’un oğlu da Ae-ra’ya aşık olur. Bu durum çiftimizi zaman zaman yakınlaştırırken bir o kadar da aralarına mesafeler koyar.

Cunning Single Lady Finalde Ne Yaşanacak?

Jung-woo, ilk zamanlar Ae-ra’ya olan duygularını bastırsa da zaman içerisinde öğrendiği gerçekler Ae-ra’ya olan aşkını gün yüzüne çıkarır. Aslında yıllar içerisinde Ae-ra’yı hiç unutmamıştır. Hisleri yanında işin içerisine bir de kıskançlık krizi eklenince Jung-woo, dayanılmaz mide ağrılarına (Aşk Hastalığına) maruz kalır. Ae-ra’da aslında ona karşı aşkını kaybetmemiştir. Ancak daha önce sırf parasızlığı nedeniyle onu terk ettiği için suçluluk duymaktadır. Gururu Jung-woo’nun zengin halinde kendine yer bulamamaktadır. BU nedenle de Jung-woo ona ne kadar yaklaşsa o kadar uzak durmaktadır.

Jung-woo ve Ae-ra Hayata Sıfırdan Başlarlar

Yönetici Guk’un kızı Kim Gyu-ri, Jung-woo’yu elde etmek için onu CEO’luktan almakla tehdit eder. Ae-ra’dan vazgeçmeye hiç niyeti olmayan Jung-woo, Kim Gyu-ri’nin bu tehditti karşısında şirketteki CEO görevinden istifa eder. Her şeyi geride bırakır ve hayata sıfırdan başlamak için eski iş yerine geri döner. Ae-ra onun bu kararlılığı karşısında ilk zamanlar dirense de Jung-woo’nun aşkının gerçek olduğuna ve onu çoktan affettiğine ikna olur. Bu sefer her ne olursa olsun onu yalnız bırakmayacak, Jung-woo’nun yanında olacaktır. İki sevgili sıfırdan bir şirket kurmak için kolları sıvar.

Cunning Single Lady Kore Dizisinin Ana Karakterleri ve Başrol Oyuncuları

Joo Sang Wook, Lee Min-jung, Seo Kang-joon, Kim Gyu Ri, Kim Eung-Soo, Hwang Bo-ra, im ji-eun, lee byung-joon, Choi Cheol-ho, L /Kim Myung-soo, Ricky Kim, G-gil, In Gyo-jin, Kim Yong-hee, Kim ho-young, yooyoung, Sung-kyun kim gibi pek çok Koreli oyuncuların yer aldığı Güney Kore dizisi Cunning Single Lady’nin (Kurnaz Bekar Bayan) ana karakterleri kimlerden oluşuyor? İşte ana karakterleri canlandıran oyuncular ile ilgili kısa bilgiler ve detaylar.

Koreli Aktris Lee Min-Jung’un Canlandırdığı Na Ae-ra Nasıl Bir Karakter?

Koreli-Aktris-Lee-Min-Jung'un-Canlandırdığı-Na-Ae-ra

Daha önce Boys Of Flowers gibi pek çok ses getiren Kore Dizisinde rol alan Güney Koreli aktris Lee Min-Jung, Cunning Single Lady dizisinde Na Ae-ra karakterine hayat veriyor. Güzel ama uçarı bir karaktere sahip olan Ae-ra, başlangıçta dış görüşünü yaşam becerilerinden daha fazla geliştirmeye önem verse de tek hayali düzenli ve garanti bir geliri olan (devlet memuru) bir erkekle evlenip evinin kadını olmaktır. Küçüklüğünden beri ailesinin lokantasında çalışan Na Ae Ra, Jung woo ile de orada tanışır. Onun devlet memurluğu sınavına hazırlandığını öğrendiğinde hayalini gerçekleştirecek erkeğin o olduğuna kanaat getirir.

Hayat Na Ae Ra’nın İstediğini Vermez

Jung-woo’yla evlendikten sonra evinin kadını olacağını hayal eden Ae-ra’nın bu hayali ilk başlarda gerçekleşmiş gibi görünse de hayat ona istediğini vermez. İlk önceleri her şey Ae-ra’nın istediği gibi gitse de Jung-woo’nun işinden istifa etmesi onun büyük hayal kırıklığı yaşamasına neden olur. Zorlu hayat şarklarının omuzuna binmesi ve tekrar çalışmak zorunda kalan Ae-ra ile Joo Jung-woo’u boşanma aşamasına getirir. Ae-ra boşandıktan sonra dört yıl boyunca mali sıkıntılar yaşar. Bir gün eski kocasının başarısını öğrenmesi sonrasında gelişen olaylar onun Jung woo’dan intikam almak için şirketine stajyer olarak girmesine neden olur.

Koreli Aktör Joo Sang Wook’un Canlandırdığı Cha Jung-woo Nasıl Bir Karakter

Koreli-Aktör-Joo-Sang-Wook'un-Canlandırdığı-Cha-Jung-woo

Ünlü Kore dizileri; Good Doctor, Birth of a Beauty ve Special Affairs Team TEN gibi efsane olmuş dizilerde rol alan Joo Sang Wook, Cunning Single Lady dizisinde Cha Jung-woo karakterine hayat veriyor. Jung-woo bir mühendislik dehası olmasına rağmen hayalinde iyi bir yazılım geliştirici olmak yatar. Ae -ra ile tanıştığında devlet memuru olmak için okuyan Jung-woo Ae-ra ile evlendiklerinin 100. Gününde babasının desteğiyle işinden istifa eder. Ve hep hayal ettiği yazılım geliştirme işine başlar. Jung-woo’nun yaptığı tüm denemeler başarısız olur. Bu durum Ae-ra’nın daha çok işte daha fazla çalışmasına neden olur. Jung-woo’nun tüm çabalarına rağmen hiçbir yatırımcıdan yatırım alamaz. Bu durum Ae-ra ile onu boşanma aşamasına getirir.

Jung-woo Boşanmadan 4 Yıl Sonra Büyük Bir Şirketin Sahibi Olarak Ortaya Çıkar

Yaşanan olaylar sonrasında Ae-ra’nın isteği üzerine boşanan Jung-woo’nun şansı tamda bu noktada değişir. Boşanma akşamı ne yapacağını bilemeden dolaşırken onun kaderini değiştirecek kişiyle karşılaşır. Aldığı yaptırımla Kore’nin 1 numaralı sosyal ağ uygulaması haline gelen Whatsapp benzeri bir veri üzerinden metin uygulaması olan DonTalk’u yaratır. Zamanla da D&T Software Ventures şirketinin kendi kendini yetiştirmiş başarılı ve çekici başkanına (CEO) dönüşür.

Kim Gyu-ri’nin Canlandırdığı Gook Yeo-jin Nasıl Bir Karakter?

Kim-Gyu-ri'nin-Canlandırdığı-Gook-Yeo-jin

Portre of a Beauty adlı Kore filmiyle tanınan Kim Gyu-ri’nin asıl adı Kim Min-sun’dur. Cunning Single Lady dizisinde D&T Software Ventures’ın başkanının kızı Gook Yeo Jin karakterine hayat vermektedir. Zeki, zarif ve yetenekli olan Yeo-jin, Jung-woo’nun başarı yolunda en büyük destekçisi oluştur. Geçmişte trafik kazasında kaybettiği kocasının yasını tutmaktadır. İlk başlarda Jung-woo’ya olan inancı zamanla aşka dönüşmüştür. Aynı zamanda D&T Software Ventures şirketinin de varisi olan Yeo-jin’in, Jung-woo’ya olan platonik aşkı Ae-ra’nın ortaya çıkmasından sonra rekabetçi bir duruma dönüşür.

Seo Kang-joon’un Canlandırdığı Gook Seung-hyun Nasıl Bir Karakter?

Seo-Kang-joon'un-Canlandırdığı-Gook-Seung-hyun

Güney Koreli Aktör Şarkıcı Seo Kang Joon, Cheese in the Trap diziyle üne kavuşmuştur. Good Doctor dizisinde de rol alan başarılı oyuncu Cunning Lady dizisinde D&T Software Ventures’ın başkanının oğlu Gook Seung-hyun karakterine hayat veriyor. Ayrıca Yeo-jin’in erkek kardeşi olan Gook Seung-hyun lisedeyken Jung-woo’dan özel ders almıştır. Uçarı ve haylaz bir kişiliğe sahip olan yakışıklı, sevecen Seung-hyun görünüşte mükemmel bir adamdır. Genç yaşına rağmen dünyayı gezmiştir. Kore’ye döndükten sonra babasını şirketi DonTalk’ta stajyer olarak işe başlar. Şirket içerisinde ayrıcalıklı muamele görmemesi için gerçek kimliği ablası Yeo-jin tarafından gizlenir. Staj arkadaşları arasında Ae-ra vardır. Ae-ra olan ilişkisi ilk zamanlar zıtlaşmayla başlasa da daha sonra bu zıtlaşma Seung-hyun tarafından aşka dönüşür.

Cunning Single Lady Türk Uyarlaması Aşk Mantık İntikam Konusu

cunning-single-lady-kore-dizisi-uyarlaması-aşk-mantık-intikam--dizisi

Yabancı dizilerden uyarlama dizilerin konusu genellikle orijinaline çok yakın sahne ve hikayeleri içeriyor. Bununla birlikte uyarlanan dizinin bölüm sayılarının az olması uyarlama dizinin hikayesinin farklı bir yöne dönmesine neden olabiliyor. Aşk Mantık İntikam dizisinin konusu da orijinali Cunning Single Lady’e birebir yakın bir hikayeyle başlıyor.

Aşk Mantık İntikam Genel Konusu

Yapımcılığını No:9 Productions’un üstlendiği Yönetmenliğini Murat Öztürk’ün yapacağı senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal’ın yazacağı Aşk Mantık İntikam dizisi FOX TV ekranlarında seyirci karşısına çıkacak. Başrollerini; İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in paylaştığı dizi, kıt kanaat yaşam sürdüren garson Esra ile Mühendis Ozan’ın mantık evliliğinden aşka uzanan öyküsünü anlatacak.

Esra Mantık Evliliği İçin Ozan’ı Gözüne Kestirir!

Esra, aşkın karın doyurmayacağı gerçeğini annesinden öğrenmiş, bu nedenle de mantık evliliği için gözüne kestirdiği Mühendis Ozan’la evlenmeyi kafaya koymuştur. Kısa bir süre sonra da onu nikah masasına oturmaya ikna eder. Ancak Ozan’ın çalışma hayatındaki hedefleri Esra’nın yaşam standartlarını değiştirme umuduyla çatışır. Nitekim kısa bir süre sonra mantık evliliğinden çatırdamalar gelmeye başlar ve kaçınılmaz son gelir.

Boşanmadan Sonra Ozan Bir Yazılım Şirketi Kurar

Esra ve Ozan’ın boşanmalarından sonra Ozan bir yazılım şirketi kurar ve çok zengin olur. Bu yazılım şirketinde işe başlayan Esra ile Ozan’ın yolları yıllar sonra yeniden kesişir. İşin intikamcılıkla gelişen aşk yönü seyirciye keyifli dakikalar yaşatacak.

Aşk Mantık İntikam Oyuncuları İsimleri ve Ana Karakterleri

Yaz aylarına heyecan katması beklenen FOX TV’nin yeni dizisi Aşk Mantık İntikam oyuncu kadrosunda; İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in yanı sıra Zeynep Kankonde, Günay Karacaoğlu, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Ceren Koç, Sevda Baş, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz gibi başarılı isimler yer alıyor.

Burcu Özberk / Aşk Mantık İntikam Esra
cunning-single-lady-ae-ra--aşk-mantık-inkam-esra

Burcu Özberk, 12 Aralık 1989 Eskişehir doğumlu ve Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümü Mezunudur. Son olarak Çocukluk dizisinde karşımıza çıkan Özberk, Afili Aşk, Güneşin Kızları, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde rol almıştır. Aşk Mantık İntikam / Cunning Single Lady Uyarlaması dizide Na Ae-ra karakterine karşılık gelen Esra karakterine hayat verecek.

İlhan Şen / Aşk Mantık İntikam Mühendis Ozan / Ozan Korfalı

cunning-single-lady-ae-ra--aşk-mantık-inkam-esra

İlhan Şen, 9 Aralık 1987 Bulgaristan doğumludur. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Eğitimi alan Şen, kamera karşısına ilk defa Şahin Tepesi (Mete) dizisiyle çıkmıştır. Son olarak Seni Çok Bekledim (Erol) dizisinde rol alan İlhan Şen, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ramo (Necati-Neco) dizilerinde rol almıştır. Cunning Single Lady dizisinde Jung-woo karakterine eş gelen Mühendis Ozan Kofalı karakterine hayat verecek. Ozan Kofalı başarılı bir yazılım uzmanıdır. Yazdığı uygulama Türkiye’nin en çok indirilen uygulamaları arasına girmiştir. Aynı zamanda Soft Holding’in sahibidir.

Burak Yörük / Aşk Mantık İntikam
Cunning_Single_Lady--Gook-Seung-hyun-aşk-mantık-intikam-burak-yörük-kimdir

Burak Yörük, 26 Mayıs 1995 de İstanbul doğumludur. Beykent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Burak Yörük, Ben Onu Çok Sevdim ve 4N1K dizileri ile ismini duyurmuştur. Son olarak Baraj dizisinde Tarık karakterine hayat vermiştir. Burak Yörük Cunning Single Lady dizisinde Gook Seung-hyun karakterine eş bir karakteri canlandıracaktır.

Melisa Döngel / Aşk Mantık İntikam
cunning-single-lady-yeo-jin-aşk-mantık-intikam-melisa-döngel

Melisa Döngel, 1999 İstanbul doğumludur. Kanal7’nin Elif dizisinde canlandırdığı Melis karakteriyle tanınan Melisa Döngel, Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi ve Hilal Saral Atölye mezunudur. Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde rol almıştır. Melisa Döngel Cunning Single Lady Uyarlaması dizide Gook Yeo Jin karakterine eş bir karakteri canlandıracaktır.

Aşk Mantık İntikam Ne Zaman Başlayacak?

Tanıtım filmlerinin yayınlanmasından sonra izleyicilerin büyük ilgisini çeken Aşk Mantık İntikam dizisinin yayın tarihi kısa bir süre önce belli oldu. FOX TV’nin 2021 yaz dizileri arasında yer alan dizi 18 Haziran Cuma akşamı saat 20.00’de seyirciyle buluşacak.

Bir Cevap Yazın