Çukur 3 - 4 Sezonda Oyuncu Kadrosuna Girecek Yeni Oyuncular (Güncel) Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Çukur’un Yeni Sezon Oyuncuları Belli Oldu!

Çukur-3.-Sezonda-Oyuncu-Kadrosuna-Kimler-Girecek

Çukur 3 – 4 Sezonda Oyuncu Kadrosuna Kimler Girecek?

Eski Yeni Show TV dizileri içerisinde en çok izlenen dizilerin başını çeken Çukur, geçtiğimiz sezonda da izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Çukur 2. Sezonda da 1. Sezonda olduğu gibi diziye birçok yeni oyuncu girerken birçok eski oyuncu da diziden ayrıldı. Bu ayrılış öyle çok ve köklü oldu ki, neredeyse dizideki tüm karakterler ölerek diziden ayrıldılar. Çukur 2. Sezon finali de seyircinin aklında büyük meraklar uyandırdı. Aliço’nun ölüp ölmediği merak edilirken Yamaç ve babası büyük bir kararın ortasında kaldı. 3. Sezonda da hız kesmeden devam edecek olan Çukur’a ölen karakterlerin yerine yenileri gelecek. Peki, Çukur 3 Sezonda Oyuncu Kadrosuna Kimler Girecek? Çukur 3 – 4 Sezonda Oyuncu Kadrosuna Girecek Yeni Oyuncular ile 2019 – 2020 Çukur’un yeni oyuncuları kimler olacak? İşte detaylar.

Çukur’un Yeni Oyuncuları

Çukur dizisinin 3. Sezon çekimlerinin başladığı geçtiğimiz günlerde oyuncu Aras Bulut İvnemli yani Yamaç tarafından “Çekimler Başladı” postu ile duyuruldu. Eylül ayında yayınlanması beklenen Çukur’un başlama tarihi ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Yaklaşık 2 aylık bir tatilden sonra start veren çekimlerde diziye kimlerin gireceği ile ilgili haberler çıkmaya başladı. Çukur’a 2019 – 20 yeni sezonunda dahil olan oyuncular ve karakterleri canlandıracak oyuncuları sizler için araştırdık.

Çukur 4. Sezonda Diziye Girecek Yeni Oyuncu ve Karakterler / Çukur Dizisi Oyuncuları 2020 – 21

Geçtiğimiz sezon Covid 19 salgını nedeniyle pek çok dizi gibi erken sezon finali yapmak zorunda kalan Çukur dizisinin 2020 – 21 yeni sezon (4. Sezon) çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Heyecanla beklenen yeni sezonda diziye yeni karakterlerde katılmaya başladı. Farklı hikayesi ile beğeni toplayan Çukur Dizisinin 2020 / 21 4. Sezon Oyuncularını listeledik.

Çukur Bitmedi! Yeni Sezonda Çukur Belgeseli Geliyor

Sarp Akkaya / Şahram

Çukur final yapmaya yaklaşırken bomba bir isim dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Sarp Akkaya’nın hayat vereceği Şahmeran karakteri amcanın son kozu olarak sahneye çıkıyor.

çukur-yeni-katılan-oyuncular-şahram-gerçek-adı-sarp-akkaya

Sarp Akkaya Hangi Rolde Oynayacak? Şahram Kimdir?

Son olarak Ferhat ile Şirin adlı dizide ekran karşısına geçen ünlü oyuncu Sarp Akkaya, final için gün sayan Çukur dizisinde amca Cumali’nin sürekli bahsettiği ve son koz olarak sahaya sürdüğü Şahram, Çukur’un 129. Bölümünce izleyiciyi karşısına çıktı. Şahram’ın gelişi acaba dengeleri nasıl değiştirecek?

Aykut Kocaman / Konuk Oyuncu

Çukur dizisine konuk oyuncu olarak katılacak olan Aykut Kocaman, 1965 Sakarya doğumludur. Futbol hayatına Sakaryaspor’da başlayan Kocaman, 188 yılında Fenerbahçe kulübüne transfer olmuştur.

aykut-kocaman-çukur-dizisinde

Aykut Kocaman Çukur ‘da Hangi Rolü Oynayacak?

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’a konuk oyuncu olarak katılacak olan Ünlü teknik direktör Aykut Kocaman, Çukur’da hikaye gereği futbol sahasında görünecek.

Müfit Kayacan / Cumali Amca

Çukur dizisinin oyuncu kadrosuna 18 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan bölümde katılan Müfit Kayacan, Çukur dizisinde İdris Babanın kardeşi Cumali (Cumali Amca) karakterine hayat verecek. Dizide aktif bir karaktere imza atacak olan Kayacan, Çukur’da işlerin karışmasına neden olacak.

çukura-giren-yeni-oyuncular-müfit-kayacan-cumali-amcanın-gerçek-adı

Çukur’daki Cumali Amca Kimdir? Gerçek Adı Ne?

Çukur dizisinde Cumali Amca olarak kaşımıza çıkan ve adından çok söz ettiren başarılı oyuncu Müfit Kayacan’dır. Müfit Kayacan, 7 Ocak 1959 yılında Antalya’nın Kaç ilçesinde doğmuştur. Adana Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Kayacan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın (AŞT) kurucularındandır. Televizyon dizisi kariyerine 2003 yılında yayınlanan Şıh Sanem dizisi ile adım atan Kayacan; Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Cesur ve Güzel gibi pek çok dizi ve filmde rol almıştır.

Yasemin Koçaovalı / Cumali Koçvalı’nın (Cumali Amca) Kızı

Cukur-yeni-gelen-oyuncular-dizisi-Yasemin-kim-

Çukur 4. Sezona son katılan karakterlerden birisi de Cumali’nin kızı olacak. Diziye yüzü görünmeyen bir şekilde giren Yasemin, yurtdışından gelmiş olarak babası Cumali’nin karşısına çıkacak. Çukur ‘da Cumali’nin kızı Yasemin rolünü oynayan oyuncunun gerçek adı henüz bilinmiyor. Mahalleye 2 korumayla gelen Yasemin’i Akın karşılar. Özal bir uçakla Türkiye’ye gelen Yaseminin asıl amacı 16. Bölümde belli olacak. Elinde Çukur dövmesiyle mahalleye gelen Yasemin’in gerçek ismi belli olduğunda yazımızda olacak.

Begüm Akkaya – Seher

Geçtiğimiz günlerde Çukur oyuncu kadrosuna katılan Begüm Akkaya, dizide Seher karakterine hayat verecek.

Cukur-a-yeni-giren-kadın-oyuncular-Seher-Kimdir

Çukur’ da Seher’i Oynayan Begüm Akkaya Kimdir?

Begüm Akkaya, 8 Şubat 1991 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Akkaya, ilk dizi deneyimini Beşinci Boyut dizisiyle yaşamıştır. Bir çok dizide rol alan Begüm Akkaya, Doktorlar, Bu Günün Saraylısı, 20 Dakika, Kapalıçarşı, Aşk ve Gurur, Kurşun ve son olarak Yeni Hayat dizisinde rol almıştır.

Yıldırım Şimşek – Sincanlı Namık

çukur-sincanlı-namık-kimdir-gerçek-adı-ne

Çukur dizisinin 125. Bölümde final yapacağı iddiaları gündemini korurken Çukur oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katılıyor. Daha önce Elimi Bırakma ve Çarpışma dizilerinde rol alan Yıldırım Şimşek, Çukur’da Sincanlı Namık karakterine hayat verecek.

Çukur’da Namık’ı Oynayacak Yıldırım Şimşek Kimdir?

Yıldırım Şimşek 1969 yılında Ankara’da doğmuştur. Oyunculuk eğitimi alan Şimşek ilk deneyimini Hiçbir Yerde dizisiyle yapmıştır. 2009 yılında Deniz Yıldızı dizisinde canlandırdığı Kazım karakteri ile tanınan Yıldırım Şimşek, son olarak Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde Asım karakteriyle rol almıştır.

Genco Özak – Kulkan Erdenet

Çukur 4. Sezon 99. Bölümün sonunda Cumali’nin Arık Böke Erdenet’i öldürmesinden sonra diziye dahil olacak bir diğer Erdenet de Kulkan Erdenet olacak. Başarılı oyuncu Genco Özak’ın hayat vereceği Kulkan Erdenet karakteri, Çukur oyuncu kadrosuna dünyanın en kindar adamı olarak tanımlanan Cengiz Erdenet’in oğlu olarak katılıyor. Erdenet ailesinin hikayeye katılan son üyesi olacak olan Kulkan Erdenet’in de ağabeyleri gibi Çukur ‘da yeni bir aksiyona sahne olacağı belirtiliyor. Kulkan Erdenet, Çukur 4. Sezon 15. Bölümde izleyici karşısına çıkacak.

kulkan Erdenet gerçek-adı-genco-özak-kimdir

Genco Özak Kimdir? Çukur’da Hangi Karakteri Oynayacak?

Çukur dizisinde Cengiz Erdenet’in 4. Oğlu Kulkan Erdenet karakterine hayat verecek olan Genco Özak, 22 Kasım 1992 İstanbul doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olan Özak, ilk oyunculuk deneyimini FOX TV2de 2004 yılında yayınlanan Kocamın Ailesi dizisinde yaşamıştır. Vatanım Sensin, Söz gibi dizilerde oynayan Genco Özak son olarak Güvercin dizisinde Ökkeş karakterine hayat vermiştir.

Baki Darak – Ogeday Erdenet

Çukur’un 4. Sezon hikayesine Ogeday Erdenet ‘de dahil oluyor. Erdenet İlaç ve Kimya’nın CEO’su (Büyük şirketlerde; yönetim kurulu ile icra kurulunun arasında bağlantı kuran kişi) olarak karşımıza çıkan Ogeday Erdenet, aynı zamanda Erdenet’lerin yasal kolunun başındaki kişidir. İsmini uyuşturucu işinden uzak tutmaya çalışsa da bu konuda babasını aşamaz. Çünkü uyuşturucu işinden sıcak para gelmektedir. Bu da babası Cengiz Erdenet’i çok mutlu etmektedir.

baki-davrak-çukura-giren-yeni-oyuncu-ogeday-erdenet

Çukur ‘da Ogeday Erdenet’i Oynayan Baki Davrak Kimdir?

Baki Davrak 1971 Almanya doğumludur. Son olarak Vatanım Sensiz dizisinde Vasili karakterine hayat veren Davrak, ilk oyunculuk deneyimini Kutluğ Ataman’ın 1999 yapımı Lola + Bilidikid filminde yapmıştır.

Muhammed Cangören – Reşit Feyzullah

Çukur ‘un daha önce 2. Sezonunda diziye konuk olan Reşit Feyzullah karakteri, 4. Sezonda da yeniden konuk olacak. Reşit Feyzullah karakterini canlandıran Muhammed Cangören daha sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. Sezon Oyuncu Kadrosuna katılacak.

Resit-Feyzullah-Cukurda-konuk-olan-muhammed-cangören-kimdir

Çukur’da Reşit Feyzullah Karakterini Oynayan Muhammed Cangören Kimdir?

Aslen Afganistan’lı olan Muhammed Cangören, 1951 Afganistan doğumludur. 1969 yılında Afganistan televizyonunda çalışmaya başlayan Cangören, 1982 yılında Türkiye’ye gelmiş ve çocuk tiyatrosu yapmıştır. İlk olarak İkinci Bahar dizisinde ekran karşısına çıkan başarılı oyuncunun tanınması Berivan dizisinde canlandırdığı Kara Duran karakteri ile olmuştur. Kurtlar Vadisi, Üvey Baba, Hayat Devam Ediyor, Vezir Parmağı, Eski Köye Yeni Adet gibi pek çok dizi ve filmde rol alan Muhammed Cangören son olarak Kızım Gibi Kokuyorsun filminde oynamıştır.

Filiz Taçbaş – Süreyya Erdenet – Ogeday, Kulkan Erdenet’in annesi

Çukur yeni sezonda oynayacak oyunculardan birisi de Filiz Taçbaş olacak. Gelecek bölümlerde karşımıza çıkması beklenen Taçbaş’ın canlandıracağı karakter. Cengiz Erdenet’in ilk eşi, Kulkan ve Ogeday Erdenet’in anneleri Süreyya Erdenet olacak.

filiz-tacbas-cukur-dizisine-giren-yeni-oyuncular

Çukur ‘da Oynayacak Filiz Taçbaş Kimdir?

Filiz Taçbaş, 1964 yılında İstanbul’da doğmuştur. ATV’de yayınlanan Mahallenin Muhtarları dizisiyle tanınan Taçbaş; Koçum Benim, Anadolu Kartalları, Arka Sokaklar, İşler Güçler, Ah Neriman ve Eve Dönüş filimde rol almıştır.

Eser Karabil – İskender

eser-karabil-çukur-dizisi-yeni-oyuncusu


Eser Karabil, 1980 İzmir doğumludur .Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi’nde oyunculuk eğitimi alan Karabil, ilk kez 2007 yılında Kaybedenler sinema filminde yer almıştır. 2013 yılında televizyon dizisi Karagül’de oynayan Eser Karabil, Muhteşem Yüzyıl, Fazilet Hanım ve Kızları, Diriliş Ertuğrul dizilerinde rol almıştır.

Fazıl Belen’in Kızı Müge

Çukur oyuncu kadrosuna dahil olan yeni karakterlerden birisi de Fazıl’ın kızı Müge olacak. 4. sezon Erdenetlerin yanında yer alacak olan Müge, Gazeteci Emir’i mahalleden çıkarmak için Erdenetler’e yardım eder.

Cukura-yeni-gelen-oyuncu-Muge-kimdir

Suna Yıldızoğlu / Olga Erdenet, Çağatay ve Arık Böke Erdenet’in Annesi

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’un yeni sezon hazırlıkları tüm hızla devam ederken dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncunun katıldığı haberi medyada yer buldu. Habere göre, Çukur dizisinin oyuncu kadrosuna usta oyuncu Suna Yıldızoğlu’da dahil oldu. Haberi Suna Yıldızoğlu Twitter hesabında yapmış olduğu paylaşımla duyurdu. Suna Yıldız oğlu Çukur dizisinde; Cengiz Erdenet’in ikinci eşi, Çağatay ve Arık Böke Erdenet’in anneleri Olga ERdenet Karakterine Hayat verecek.

suna-yıldızoğlu-çukur-kadrosunda

Suna Yıldızoğlu Çukur’da Hangi Karakteri Oynayacak?

Kısa bir süre önce Çukur kadrosuna katılan Suna Yıldızoğlu’nun canlandıracağı karakter Olga Erdenet Karakteri olacak. Olga Erdenet, Cengiz Erdenet’in ikinci karısı ve Çağatay ve Arık Böke Erdenet’in anneleri olarak karşımızı çıkacak.

Çukur’da Oynayacak Suna Yıldızoğlu Kimdir?

İngiliz asıllı Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Suna Yıldızoğlu, 26 Şubat 1955 İngiltere doğumludur. 1974 yılında Türkiye’ye yerleşen sanatçı oyuncu Kayhan Yıldızoğlu ile evlendikten sonra Suna Yıldızoğlu ismini ve Türk vatandaşlığı almıştır. Gerçek adı Sonia Eddy’dir.

İngiliz Dudley Allen’den Yasemin Kay Allen (Oyuncu Yasemin Allen) ve Dyon Kaan Allen adlarında iki tane çocuğu vardır. Suna Yıldızoğlu; 1978 ile 2000 yılları arasında foto romanlar, filmler, TV dizilerinde ve reklamlarda oyunculuk, foto modellik ve şarkıcılık yapmıştır.

İrem Sak / Seren

AY Yapımın fenomen dizisi Çukur’un 4. Sezonu büyük bir heyecanla beklenirken Çukur’a katılan kadın oyuncular arasında başarılı oyuncu İrem Sak’da dahil oldu.

irem-sak-çukur-seren

İrem Sak Çukur’da Hangi Karakteri Oynayacak?

Çukur son bölümde Çağatay Erdenet’in koltuğunu devralan Arık Böke’nin kuzeni Seren karakterine hayat verecek.

Mustafa Avkıran / Cengiz Erdenet

Sevilen dizi Çukur oyuncu kadrsouna yeni dahil olan oyunculardan bşrşsş de Mustafa Avkıran oldu. Çukur 4. Sezonda Çağatay ve Arık Böke’nin babası olarak karşımıza çıkacak olan Mustafa Avkıran, Cengiz Erdenet karakterine hayat verecek. Koçovalılarla sıkça karşı karşıya gelen Erdenet ailesine Cengiz Erdenet’in dahil olması Çukur’un kartlarının yeniden dağılmasına neden olacak.

cengiz-erdenet-kimdir

Cengiz Erdenet En Kindar Adam!

‘Görüp göreceğiniz en kindar adam’ olarak nitelendirilen Cengiz Erdenet, adeta kendisini Cengizhan ile bir tutarak oğullarına Moğol ismi vermiş. Hatta soyadları olan Erdenet bile Moğolistan’da bir şehir. Aslen Afyon’lu olan Cengiz Erdenet bir röportajında kökenlerinin Moğollara dayandığını söylüyor.

Aynı Zamanda Çok Yardımsever

Tanınan bir işadamı olan Cengiz Erdenet, İşadamları derneğinde üye ve aynı zamanda çok yardımsever biri. Öyle yardımsever ki, her ilde Erdenet Okulu projesinin 62.Sini bitirmiş. İki farklı eşten iki tane olmak üzere 4 erkek evlada sahip. Ögeday ile Kulkan bir eşten, Çağatay ve Arık Böke diğer eşten oğulları.

mustafa-avkiran-çukur-cengiz-erdenet

Çukur’da Cengiz Erdenet’i Oynayacak Mustafa Avkıran Kimdir?

Mustafa Avkıran, 1963 Gaziantep doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü olan Mustafa Avkıran, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarda yüksek lisans yapmıştır.

İlk oyunculuk deneyimini TRT 1 ekranlarında yayınlanan Ateşten Günler dizisiyle yaşayan Mustafa Avkıran, Kınalı Kar, Kuzey Güney, Azize, Kaçak, Yaprak Dökümü, Ezo Gelin ve Yılan Hikayesi gibi dizilerde başarılı oyunculuk sergilemiştir. Kendisi gibi oyuncu Öykü Avkıran ile evli olan oyuncunun Alaz isminde bir oğlu vardır.

Mustafa Avkıran / Cengiz Erdenet ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın

Çukur’a Katılacak Konuk Oyuncular

Sebahat Akkiraz

Çukur dizisinin 4. Sezonun ilk bölümünde diziye konuk olarak katılacak ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz karakterlerimize oldukça keyifli dakikalar yaşatacak. Şarkılarıyla diziye renk katacak olan Akkiraz Çukur 4. Sezon 2. Bölümde seyirci karşısına çıkacak.

Sabahat-Akkiraz-Cukur-dizisine-konuk-oyuncu-oldu

Çukur 3. Sezonda Giren Yeni Oyuncu ve Karakterler

Show TV’nin her sezonuyla olay yaratan Çukur dizine yayınlanan yeni sezonuna asıl karakterler dışında birçok karakter girip çıkıyor. Çukur 3. Sezonda da diziye yeni karakterler dahil oldu. İşte Çukur oyuncuları 2020 listesi.

Barış Arduç / Çağatay Erdenet’in Küçük Kardeşi Arık Böke Erdenet

barış-arduç-çukura-yeni-gelen-oyuncu--arık-böke-erdenet

Üç sezondan bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Çukur dizisine gün geçmiyor ki yeni bir karakter bu sayede de oyuncu dahil olmasın. Çukur dizisine önümüzdeki bölümde yakışıklı oyuncu Barış Arduç’da dahil oldu. Dizide Koçovalılarların düşmanı Çağatay Erdenet’in küçük kardeşi Arık Böke Erdenet olarak karşımıza çıkacak olan Arduç, çok farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkacak. Arık Böke Erdenet’in diziye dahil olmasıyla ailede kartlar yeniden sağılacak.

Çatğatay’ın Kardeşinin Gerçek Adı Ne? Barış Arduç Kimdir?

9 Ekim 1987 yılında İsviçre’nin Scherzingen şehrinde doğup büyüyen Barış Arduç, Tiyatro sanatçısı Ayla Algan’dan aldığı eğitimden sonra profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 2011 yılında Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili ve Pis Yedili 2012’de Benim İçin Üzülme dizilerinde oynayan Arduç, en büyük çıkışını Kiralık Aşk dizisiyle yapmıştır. Son olarak Star TV’de yayınlanan Kuzgun dizisinde karşımıza çıkan Barış Arduç, Çukur dizisinde Yamaç ve Vartolu’nun planıyla Çağatay Erdenet’in hapse girmesinden sonra diziye dahil olacak.

Çukur Arık Böke Erdenet / Yamaç Koçovalı Tanışması

Uğur Aslan / Emir

çukur-dizisine-yeni-giren-oyuncular-emir

Çukur dizisine yeni gelen karakterlerden birisi olan Emir, Çağatay Erdenet’in hamleleri sonrasında Çukur’da çıkan karışıklığı düzenlemede Yamaç’ destek olacak. Emir aynı zamanda Yamaç’ın dağılan ailesini toplamasında ve Çukur’u yeniden biraraya getirmesinde elinin güçlenmesini sağlayacak.

Çukur’a Yeni Giren Oyuncu Emir’in Gerçek Adı Ne?

çukur-dizisinde-emirin-gerçek-adı-uğur-aslan-kimdir

Çukur 3. Sezonda oyuncu kadrosuna yeni giren oyunculardan birisi olan Uğur Aslan, Emir karakterinin gerçek adıdır. 1972 Hatay doğumludur. İlk olarak Yer Gök Aşk Dizisinde Cüneyt karakteri ile tanınmıştır. Uğur Aslan son olarak Kuruluş Osman dizisinde rol almıştır.

Alara Turan / Akın’ın Sevgilisi Songül

alara-turan-çukur-da-songülün-gerçek-adı

Çukur dizisine Akın Koçovalı’nın sevgilisi olarak katılan Songül, çocukluk dönemlerinde Akın’la birbirlerini sevmişler ama kavuşamamışlardır. Akın hapse girince iki sevgili mecburen ayrılmak zorunda kalmışlardır. İkili ayrılmış olsa da Akın Songül’ü hiç unutmamış ve onun aşkıyla yaşamıştır. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Songül ve Akın yeniden bir araya gelecekler.

Akın’ın Sevgilisi Songül’ün Gerçek Adı Alara Turan

Çukur dizisinin 3. Sezonda oyuncu kadrosuna Songül karakteri ile oyuncunun gerçek adı Alara Turan’dır. Son olarak Star TV’de yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinde Hayal karakteri ile karşımıza çıkan Alara Turan, birçok tiyatro oyunu ve televizyon dizisinde rol almıştır.

Tolga Sarıtaş / Çağatay Erdenet’in kardeşi Çivi Erdenet

çukur-çivi-erdemet-gerçek-adı-tolga-sarıtaş

Çukur oyuncu kadrosuna Civi lakabıyla dahil olacak olan Çivi Erdenet, Koçovalıların düşmanı Çağatay Erdenet’in kardeşidir. Zeki, çevik ve korkusuz bir karakter olan Çivi, Yamaç’ın yeni düşmanlarından birisi olacak.

Çukur’da Çivi Karakterinin Gerçek Adı Ne?

Son olarak FOX TV’de yayınlanan Ferhat ile Şirin dizisinde Ferhat karakteriyle karşımıza çıkan ve Tolga Sarıtaş, Çukur’da Çivi karakterinin gerçek adıdır.

Nejat İşler / Çukur Çağatay Erdenet

çağatay-erdenet-çukur-gerçek-adı-nejat-işler

Çukur dizisine 3. Sezonda Yamaç’ın yeni düşmanlarından birisi olarak katılan yeni karakter Çağatat Erdenet, zengin ve kudretli bir ailenin ortanca çocuğudur. Erdenet ailesini Yamaç gibi Çağatay yönetmektedir. Çağatay, Çukur’u yok etmek istemektedir. Pek çok kez Koçovalılarla karşı karşıya gelecek olan Çağatay, Çukur’da dengelerin değişmesine neden olacak.

Çağatay Erdenet Kimdir? Nasıl Bir Karakter?

Koçovalıların baş düşmanı. Saygın bir iş adamı olarak bilinir fakat uyuşturucu kaçakçılığı yapmaktadır. Salih ve Yamaç’ın planı sayesinde uyuşturucu ticareti ifşa olur ve babası Cengiz Erdenet onu şirketin başından alır. Kardeşi Arık Böke’ye işleri devredip yurtdışına gider.

Çağatay Erdenet’in Gerçek Adı Ne?

Çukur’da Çağatay Erdenet karakterinin gerçek adı Nejat İşler. En son Bodrum Masalı dizisinde rol alan ünlü oyuncu Gülbeyaz, Aliye, Çemberimde Gül Oya, Behzat Ç gibi dizilerde karşımıza çıkmıştır.

Berkay Ateş / Mahsun

çukur-mahsun

Geçtiğimiz sezon Yamaç’ın düşmanı Karakuzular’dan Mahsun, Yamaç tarafından öldürülmüş gibi görünse de bu sezon yeniden ortaya çıkıyor. Bu sezon Yamaç’ın yanında yer alacak olan Mahsun, aslında Yamaç’ı korumak için hep mahalledeydi. Annesiyle birlikte Çukur’a yerleşecek olan Mahsun artık iyi bir adam olarak karşımıza çıkacak.

Ali Savaşçı (Fahri)

ali-savaşçı---çukur-fahri

Son olarak Leke dizisinde rol alan Ali Savaşçı Çukur’da Fahri olarak kaşımıza çıkacak. Çukur’da yaşayanlardan birisi ve İdris babanın eski bir arkadaşı olan Fahri’nın kızı kaçırılmıştır.

Çukur Fahri’nin Gerçek Adı ne?

Çukur’da İdris babanın eski arkadaşı olarak karşımıza çıkan Fahri’nin gerçek adı, Ali Savaşçı’dır. Ali Savaşçı son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Emir Bahattin ve Leke dizilerinde rol almıştır.

Nazmi Kırık / Çukur Yunus

Çukur’un Berlin çekimlerinde konuk oyuncu olarak karşımıza çıkan Yunus, Ankara’nın Dikmen’i dizisinde Zirek karakteri olarak karşımıza çıkmıştır.

Ekrem İspir / Ebu Kaysar

Ekrem-İspir-çukur-ebu-kaysar

Yavuz Komutan (Aliço’nun babası) ile Aliço’nun operasyon yaptığı bir adam olan Ebu Kaysar, bombalı bir pusuyla karşı karşıyaya gelir ve bu pusuda oğullarını kaybeder.

Çukur’daki Ebu Kaysar’ın Gerçek Adı ne?

Çukur dizisinde Ebu Kaysar’ın gerçek adı, Ekrem İspir’dir. 2014 yılında Küçük Ağa dizisiyle karşımıza çıkan İspir, Poyraz Karayel ve Medcezir dizilerinde oynamıştır.

Hayati Akbaş /Çukur Çizgili Kenan

çukur-çizgili-kenan-

Çukur’da Cumali’nin yeni düşmanı olarak karşımıza çıkacak olan Çizgili Kenan, Akın Koçovalı’nın Çukur’da yönetimi devralmak içim yaptığı planlar sonrasında eski dostlar düşman haline gelmiştir. Çizgili Kenan’da bunlardan birisidir. Çizgili Kenan İdris babanın ölümü ve Yamaç’ın aklını kaçırmasından sonra “Öküz Öldü, Ortalık Bitti” sözleriyle Çukur’u haraca bağlar.

Çukur’daki Çizgili Kenan’ın Gerçek Adı Ne?

Çukur’da Çizgili Kenan karakterini Hayati Akbaş canlandırmaktadır. ABD’de oyunculuk eğitimi alan Akbaş, son olarak Kanıt Ateşin Üstünde dizisinde oynamıştır.

Lorin Merhart / Akın Koçovalı’nın Sağ Kolu / Arkadaşı Kutay

çukur-akın-koçovalının-arkadaşı-kutay-kimdir

Akın Koçovalı’nın Çukur’a geldikten sonra onun yanında gördüğümüz atlet giyimiyle dikkatleri üzerine çeken yakın arkadaşı Kutay, Akın ile aynı hapishanede bulunmuştur. Akın ile birlikte Çukur’da Raconu ele geçirip Çukur’a hakim olmayı amaçlarlar. Akın ve Kutay’ın tek eksikleri vardır, Çukur halkından kendilerini önder olarak kabul edecek ilgiyi ve bağlılığı görmezler. Akın ve Kutay her ne kadar göz boyamak için türlü oyunlar yapsalar da halk onları hiçbir zaman kabul etmez ve saymaz. Bu nedenle Kutay’ın ömrü Çukur’da kısa olacaktır.

Çukur’da Akın Koçovalı’nın Yakın Arkadaşı Kutay’ı Oynayan Lorin Merhart Kimdir?

Çukurda-Akın-Koçovalının-Arkadaşı-kutayı-oynayan-lorin-merhat-kimdir

Çukur’da Akın Koçovalı’nın arkadaşı Kutay olarak karşımıza çıkan Lorin Merhat, 28 Ocak 1997 yılında Almaya’nın Berlin kentinde doğmuştır. Dizi sektöründe ilk olarak çocuk oyuncu olarak yer almıştır. Drama Studio London ‘da tiyatro ve oyunculuk eğitimi almıştır. İlk olarak 2012 yılında Zil Çalınca adlı yapımda Acar karakteri olarak karşımıza çıkmıştır. Lorin Merhart’ın dizi oyunculuğu dışında birçok yeteneği vardır. Genç oyuncu, futbol, sahne sanatları, dövüş sanatları, kayak ve vurmalı çalgılar gibi bir çok farklı alanda kendisini geliştirmiştir.

Meral Çetinkaya / Baykal Beyin Annesi Makbule Kimdir?

meral-cetinkaya-çukur-yeni-oyuncu

Çukur dizisine dahil olan yeni karakterlerden birisi de Baykal Beyin annesi Makbule olacak. Oğlu Baykal’ın intikamını almak için torunu Efsun’u öne çıkaran Makbule zaman içerisinde diziye nasıl yön verecek belli olacak.

Çukur’da Makbule’yi Oynayan Meral Çetinkaya Kimdir?

çukur-dizisinde-oynayan-meral-çetinkaya-kimdir

5 Mart 1945 Bursa doğumlu olan Meral Çetinkaya, devlet tiyatrosu sanatçısıdır. 1989 -2002 yılları arasında yayınlanan Bizimkiler dizisi ile televizyon dünyasına adım atan başarılı sanatçı, Vizontele, Binbir Gece, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Anne ve İstanbullu Gelin dizilerinde rol almıştır.

Salih Kalyon / Aliçonun (Ali Çoban) Babası Kimdir?

salih-kanyon-çukur-yeni-oyuncu-aliçonun-babası

Çukur’a 2019 yeni sezonda giren oyunculardan birisi de Aliço’nun Babası oldu. Uzun zamandır Aliço’yu aradığı bilinen Aliço’nun (Ali Çoban) babası eski bir asker. Karakterin rolü dizi ilerledikçe netleşecek.

Çukur’da Aliço’nun Babasını Canlandıran Salih Kalyon Kimdir?

çukurda-aliçonun-babasını-oynayan-salih-kalyon-kimdir

Aslen Trabzon Çaykara Koldere köyünden olan Salih Kalyon, 1946 yılında Ağrı’da doğmuştur. Ortaokul’dan sonra eğitimine devam etmeyen usta oyuncu, 1964 yılında 18 yaşında iken İstanbul’a gelerek burada tiyatronun yanı sıra sinema filmlerinde oynamıştır. Pek çok dizi, tiyatro ve filmde oynayan Salih Kalyon’un en bilinen dizi ve filmleri; Şevkat Yerimdar, Ezel, Bizimkiler, Vizontele, Eyvah Eyvah 2 – 3, Sümelanın Şifreleri, Beyaz Melek ve Keleğin Rüyasıdır. Salih Kalyon bir dönem oyuncu Tolga Çevik İle Komedi Dükkanı adlı komedi programında birlikte rol almıştır.

.

Nur Sürer / Çukur Azerin Annesi Fadik Kurtuluş Kimdir?

Çukur’da bu sezon tabiri caizse kadınlar damgasını vuracak. Geçtiğimiz sezonda dizinin kadrosunda Sena (Dilan Çiçek Deniz) ve Akşın’ın (İlayda Alişan) diziden ayrılmasıyla kadın oyuncu sayısında düşüş yaşanmıştı. Bu sezon dizinden ayrılan kadın oyuncuların yerine yenileri geldi. Bunlardan birisi de Azer Kurtuluş’un annesi Fadik Kurtuluş olacak. Fadik Kurtuluş karakterini usta oyuncu Nur Sürer canlandıracak.

Fadik Kurtuluş Nasıl Bir Karakter Olacak?

nur-surer-çukur-3-sezon-oyuncusu

Çukur’da İdris Babanın ölümüyle yeni bir döneme girecek. Bu dönemde Çukur’u yöneten kadınlar olacak. Diziye yeni katılan Baykal’ın kızı Efsun, Koçovalı ailesinden intikam planları yaparken, onun en büyük destekçisi Azer Kuruluş olacak. Azer ise, asıl emirleri annesi Fadik’ten alacak. Fadik hem Azer’in hem de Nehir’in annesi olarak karşımıza çıkacak. Olduça otoriter ve dediği dedik sert bir mizaca sahip olan Fadik Kurtuluş, emir vermeyi seven, öldürmekten ve ölmekten asla çekinmeyen acımasız biri olarak karşımıza çıkacak.

Çukur’un Yeni Oyuncusu Nur Sürer Kimdir?

nur-surer-fadik-kurtuluş

Nur Sürer, 21 Haziran 1954 yılında Bursa’da doğmuştur. Asıl adı Şennur Sürer olan usta oyuncu Bursa Anadolu Kız Lisesinden mezun olduktan sonra, 1971 yılında Sindirelle filminde oyunculuğa adım atmıştır. Pek çok dizi ve filmde rol alan Nur Sürer’in en bilindik çalışmaları Uçurtmayı Vurmasınlar, Ihlamurlar Altında, Asi, Umuda Yolculuktur.

Hazal Subaşı / Çukur Nehir Kimdir?

hazal-subaşı-çukur-yeni-oyuncusu

Yapımcılığını Ay Yapımın üstlendiği izlenme rekorları kıran Çukur’un 3. Sezonu da bomba transferlerle sezona hızlı başlıyor. Geçtiğimiz günlerde Damla Sönmez’in diziye dahil olmasından sonra şimdi de sürpriz bir isim daha Çukur 3. Sezon oyuncu kadrosuna dahil oluyor. Geçtiğimiz sezon TRT 1’in dizisi Halka’da rol alan Adını Sen Koy dizisinden tanıdığımız Hazal Subaşı diziye Efsun karakteri ile dahil oldu.

Nehir Nasıl Bir Karakter?

Heyecan dolu yeni sezonuyla 2019 Eylül ayının 2. Haftasında ekranlarda olması beklenen Çukur dizisinde ünlü oyuncu Hazal Subaşı Çukur’da Nehir karakteriyle yer alacak. Nehir, Azer’in kız kardeşi, aklı başında oldukça güzel bir kadın olarak karşımıza çıkacak. Nehir, aşk yaşamaktan kaçan ve hayallerinin peşinde koşan bir kişiliğe sahiptir. Ancak Yamaç Koçovalı ile karşılaştığında bu kadar kararlı olabilecek midir? Acaba Efsun, Sena’nın ölümünden sonra Yamaç Koçovalı’yı yeniden hayata bağlayabilecek mi?

Damla Sönmez – Çukur Baykal’ın Kızı Efsun Kimdir?

damla-sonmez-cukurun-kadrosuna-dahil-oldu

Çukur 3. Sezon ne zaman başlıyor? Soruları henüz yanıt bulamazken, Çukur’un yeni sezonunda oynayacak yeni oyuncununda haberi geldi. Çukur oyuncu kadrosuna kısa bir süre önce dahil olan Damla Sönmez, dizide Baykal’ın kızı olarak karşımıza çıkacak olan Damla Sönmez, geçtiğimiz yıllarda Kanal D’de yayınlanan Güllerin Savaşı dizisinde Gülru karakterini canlandırmıştı.

Çukur Baykal’ın Kızı Karakteri

Çukurun yeni oyuncusu efsun nasıl bir karakter

Çukur dizisi oyuncuları arasına 3. Sezonda dahil olan Damla Sönmez, dizide Yamaç’ın baş düşmanı Baykal’ın kızı Efsun rolünde karşımıza çıkacak.

Damla Sönmez

Burak Dakak – Çukur Akın Koçavalı Kimdir?

Show TV ekranlarında yayınlanan Gülperi dizisinin deli fişek delikanlısı Hasan’ı Burak Dakak, Çukur 2. Sezonun sonlarına doğru diziye dahil olarak Akın Koçovalı karakteriyle karşımıza çıktı. Selim’in oğlu olan Akın Koçovalı, Selim’in dizinin sezon finalinde vurularak ölmesinden sonra diziye dahil olup babasının intikamını alacağı söyleniyor. Diğer bir taraftan Akın Koçaovalı’nın, aksi bir karakterle karşımıza çıkacağı, hapishanedeyken aile tarafından unutulması üzerine Koçovalılardan neftret ettiği de söyleniyor. Çukur’un tek hakimi olmak isteyen Akın’ın, amcası Yamaç’ın karşısında düşmanları ile de işbirliği içerisinde olma ihtimalinin yüksek olduğu söyleniyor.

Akın Koçovalı Nasıl Bir Karakterdir?

burak-dakak-kimdir-burak-dakak-cukur-akin-kocovali-karakteri- çukura yeni giren oyuncu

Çukur yeni sezonda birçok karakterin diziden çıkmasıyla yeni bir döneme başlayacak. Diziye yeni giren oyuncularla Çukur’da dengeler değişecek. Bu da Yamaç’ın işlerini daha da zorlaştıracak. Zira Selim’in hapishanedeki oğlu Akın Koçovalı’nın deli dolu, çabuk parlayan mizacı pek çok olayın alevlenmesine neden olacak. Akın Çukur’u isteyecek bu nedenle de Yamaç ve aile ile ters düşecek.

Akın Koçovalı’nın Çukur’a Girdiği Sahne

Mehmet Ali Nuroğlu – Çukur Timsah Celal Kimdir?

mehmet-ali-nuroğlu-çukur-yeni-oyuncu

Çukur’da hemen her sezon Koçovalıların büyük bir düşmanı oluyor ve onunla mücadele ediyorlar. Geçtiğimiz sezon Baykal ve Karakuzularla mücadele eden Koçovalıların bu sezon ki yeni düşmanı Timsahlar olacak. Sen Anlat Karadeniz dizisinden tanıdığımız Vedat yani Mehmet Ali Nuroğl’da Timsah ailesinden birisi olarak diziye dahil olacak. Nuroğlu Çukur’da Timsah Celal olarak karşımıza çıkacak.

Güncelleme: Mehmet Ali Nuroğlu, Güvercin dizisi ile anlaştığı için Çukur oyuncu kadrosunda yer almadı.

Çukur Timsah Celal Nasıl Bir Karakter?

çukur yeni oyuncuları - Çukur-Timsah-celal-kimdir

Geçtiğimiz sezon ATV’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’e veda eden psikopat Vedat Sayar karakterini canladıran Mehmet Ali Nuraoğlu yeni sezonda Çukur’un oyuncu kadrosuna katılacağı önceden belli olmuştu. Nuroğlu’nun 3. sezona “Timsah Celal” karakterine hayat vereceği öğrenilirken karakterin özellikleri dizi başladığında netleşecek.

Çukur’a Girmesi Muhtemel Oyuncular

  • Kaan Urgancıoğlu
  • Rojda Demirer
  • Hakan Kurtaş
  • Çağhan Atakan Aslan

Not: Çukur Dizisi oyuncu kadrosuna yeni oyuncu dahil oldukça yazımız güncellenecektir.

Çukur Yeni Sezonun Tüm Bölümlerini İzle

Çukur Tüm Oyuncuları ile Karakter Listesi için Tıklayınız

Çukur 3. Sezon 2. Tanıtım

Bir Cevap Yazın