Site icon Film Dizi Haber

City Hunter “İntikamın Gölgesinde Bir Aşk Hikayesi”

city-hunter-kore-dizisi-konusu

City Hunter Kore Dizisi Konusu

Başrolünde Lee Min Ho isimli Güney Koreli oyuncunun rol aldığı City Hunter (Şehir Avcısı) adlı Kore dizisi 2011 yılı yapımı ve toplam 20 bölümden oluşuyor. Kaos entrika ve aksiyonun hız kesmediği dizide aşkı da en derinden hissedeceksiniz. Lee Min Ho’nun en oynadığı en iyi diziler arasında gösteriliyor. Peki, City Hunter Kore Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu kimlerden oluşuyor.

CİTY HUNTER KONUSU İNTİKAM DUYGUSUYLA BAŞLAR

Lee Yoon Sung (Lee Min Ho) daha bir aylık bir bebekken ölen babasının en yakın arkadaşı tarafından kaçırılır ve bir komploya kurban giden babasıyla birlikte 20 askerin de intikamını almak için eğitilir. Yıllar sonra babasının ölümüyle birlikte aynı zamanda yasa dışı işlere de bulaşmış olan 5 kişinin intikamını almak için Seul’e geri döner. İntikam planı doğrultusunda Güney Kore’nin Başkanlık Sarayı için çalışan Ulusal İletişim Ağı takımında çalışmaya başlar. Lee Yoon Sung’un tek amacı intikam almaktır.

HİÇ İSTEMESE DE AŞKA YENİK DÜŞER

İntikamı peşinde adım adım ilerleyen Lee Yoon Sung bir gün Mavi Saray’da koruma olarak çalışan Kim Na-Na (Park Min-Young) ile tanışır. Kusursuz bir planı yürürlüğe sokan Lee Yoon’un aşık olmama konusunda uyarılsa da Kim Na Na ile birbirlerine aşık olmuşlardır bile.

CTİY HUNTER GENEL KONUSU

26 Yıl önce Kore’nin savaş tehlikesi karısında olduğu bir dönemde 20 asker Kuzey Sınırına yakın olan Nampo Limanına gönderilirler. Burada 20 askere bir suikast düzenlenir. Bu askerlerden 19’u vatanları tarafından ihanete uğrayıp ölürler. Suikasttan tek sağ kurtulan kişi ise, Lee Yoon Sung (Lee Min Ho)’un babasının en yakın arkadaşı Lee Jin Pyo’dur. Jin Pyo, Yoon Sung’u henüz bir aylık bir bebekken kaçırıp, babasının ve ihanete uğrayan diğer 19 askerin intikamını alması için tüm dövüş sanatlarını ve mükemmel derecede silah kullanmasını öğreterek yetiştirir.

Yoon Sung 17 yaşına geldiğinde gerçek babasının da içinde bulunduğu 19 askerin vatanları tarafından ihanete uğrayıp öldüklerini öğrenir. O günden sonra bu suikastı düzenleten 5 devlet büyüğünden intikam alıp onların pis işlerini ortaya çıkaracağına dair yemin eder. Yıllar sonra Kore’ye dönen Yoon Sung artık bilgisayar teknolojisi alanında uzmandır ve Choong Wa Dae’de (Kore’nın FBI’ı gibi birşey) çalışmaya başlar, artık tek bir amacı vardır o 5 kişiden intikam almak ve bu intikamın içerisinde aşık olduğu Kim Na Na’yı koruya bilmektir.

CTİY HUNTER DİZİSİ KÜNYESİ

Adı: City Hunter 시티헌터
Tür: Dram, Romantik, Aksiyon
Yönetmen: Jin Hyeok
Senarist: Tsukasa Hojo(manga), Choi Soo-Jin, Hwang Eun-Kyung,
Yayıncı: SBS
Yapımcı: Kim Young-Sup, Sebastian Dong-Hun Lee
Puanı:  8.3
Bölüm Sayısı: 20
Yapım Yılı: 2011
Yayın Tarihi: 25 Mayıs 2011 – 28 Temmuz 2011
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

CİTY HUNTER DİZİSİ OYUNCULARI VE CANLANDIRDIKLARI KARAKTERLER

Lee Min-Ho – Lee Yun-Seong

Çocukluğu silahların arasında geçmiş 17 yaşında ise, gerçek babasının ihanete uğrayıp öldürüldüğünü öğrenmiştir. O günden itibaren mükemmel bir insan olup intikam almak için yemin etmiştir. Onu büyüten babasının aksine intikamın alacağı insanları öldürmek yerine onların değer verdikleri sahtekarlıkla kurdukları düzeni bozmayı amaçlar. İçten içe iyi kalpli korumacı ve adaletli biridir ve sonuna kadar da bu şekilde davranacaktır.

Park Min-Young – Kim Na-Na

Kim Na Na, Henüz 7 yaşında iken annesini bir kazada kaybetmiştir. Babası ise, 10 yıldan bu yana yoğun bakımda yatmaktadır. Babasının hastane masraflarını ödemek için pek çok iş yapmaktadır. Sonunda şans Nana’nın yüzüne güler ve Choong Wa Dae’de başkanın koruması olmayı beklerken başkanın kızının koruması olarak çalışmaya başlar. Buna ek olarak da Yoon Sung’un şoförlüğünü de yapacaktır. Hep yalnız büyümüş ve sorunlarıyla tek başına mücadele etmiş bir karakter olan Lee Min Ho’nun ona olan ilgisi ve her ihtiyacında yanında olması Nana’nın ona alışmasına ve aşık olmasına neden olacaktır.

Lee Jun-Hyuk – Kim Young-Joo

Seul savcısı olan Kim Young Joo, yakışıklılığı ve başarısıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Bakanların gizli pis işlerini ortaya çıkarmak isterken, Şehir Avcısı’nın ortaya çıkmasıyla onu yakalama görevini üstlenmek zorunda kalır.  Nana’ya da ilgi duyan Young Joo, aynı zamanda aşk üçgeninin diğer bir üyesidir.

Hwang Sun-Hee – Jin Soo-Hee

Hwang Sun Hee, dizide Jin Soo Hee isinde bir Veteriner hekimi canlandırmaktadır. Aynı zamanda Young-Joo’un (Lee Jun-Hyuk) eski eşi olan Soo Hee, aynı zamanda Lee Yoon-Sung’un (Lee Min-Ho) ilk suç ortağıdır.

Koo Ha-Ra – Choi Da-Hye

Kop Ha- Ra City Hunter dizisinde Başkan Choi Eung-Chan’ın (Cheon Ho-Jin) iki çocuğundan birisi olan Choi Da-Hye karakterini canlandırmaktadır.

Kim Sang-Joong – Lee Jin-Pyo

Kim Sang Joong, dizide “Golden Triangle” (Altın Üçgen) olarak adlandırılan bir uyuşturucu lordu ve aracılık yaparak ömrünü geçiren Lee Jin-Pyo karakterini canlandırmaktadır.

Cheon Ho-Jin – Choi Eung-Chan

Cheon Ho Jin; dizide Güney Kore’nin Başkanı olan Choi Eung-Chan karakterini canlandırmaktadır.

Yang Jin-Sung – Shin Eun-Ah

Yang Jin Sung, dizide Başkanlık Güvenlik Servisinde koruma olarak çalışan Shin Eun-Ah karakterini canlandırmaktadır. Ve Choi Da-Hye’yi (Koo Ha-Ra) korumak için görevlendirilir.

Lee Kwang-Soo – Ko Ki-Joon

Lee Kwang Soo; dizide Ulusal İletişim Ağı Takımında Lee Yoon-Sung’un (Lee Min-Ho) meslektaşı olan Ko Ki-Joon karakterini canlandırmaktadır. Ve Shin Eun-Ah (Yang Jin-Sung) hoşlanmaktadır.

CİTY HUNTER DİĞER OYUNCULARI 

Kim Sang-Ho / Bae Sik-Joong
Lee Seung-Hyeong / Song Young-Duk
Jung Joon / Kim Sang-Kook
Yun Ye-Hee / Bayan Yong
Baek Seung-Hyeon / Park Ho-Sik
Shin Young-Jin / Kim Mi-Ok
Choi Sung-Ho / Jang Pil-Jae
Yoon Joon-Sung/ Ko Ki-Wook
Maeng Bong-Hak / Na-Na’nın babası
Sung Chang-Hoon/ Suk Doo-Sik
Jung Joon-Won/ Do-Jin
Kim Mi-Sook / Lee Kyung-Hee(konuk oyuncu)
Choi Sang-Hun / Seo Yong-Hak (konuk oyuncu)
Choi Jung-Woo / Chun Jae-Man (konuk oyuncu)
Lee Hyo-Jeong / Lee Kyung-Wan (konuk oyuncu)
Park Sang-Min / Park Moo-Yul (konuk oyuncu)
Choi Il-Hwa / Kim Jong-Sik (konuk oyuncu)
Kim Byung-Choon/ Jang Woo-Hyu (konuk oyuncu)
Min Yeong-Won / Min-Hee (konuk oyuncu)

CİTY HUNTER TANITIM FRAGMANI  – 1

CİTY HUNTER KORE DİZİSİ TANITIM FRAGMANI – 2

CİTY HUNTER KORE DİZİSİ TANITIM FRAGMANI – 3

Exit mobile version