Site icon Film Dizi Haber

Çevirdiği Entrikalarla Şapka Çıkartacak Türk Dizilerinin 14 Kötü Kadın Karakteri

Çevirdiği-Entrikalarla-Şapka-Çıkartacak-Türk-Dizilerinin-14-Kötü-Kadın-Karakteri

ÇEVİRDİĞİ ENTRİKALARLA ŞAPKA ÇIKARTACAK 14 KÖTÜ KADIN KARAKTER

Dizilerdeki kötü karakterler televizyon kanallarının izlemeye doyamadığımız dizilerinin adeta olmazsa olmazları arasında ilk sırada yer alır. Yaptıkları kötülüklerle kimi zaman saçımızı başımızı yolduran kimi zamanda zor duruma düştüklerinde de dört köşe olduğumuz Türk dizilerinin kötü kadın karakterlerini sizler için listeledik. İşte Çevirdiği entrikalarla şapka çıkartacak dizilerdeki 14 kötü kadın karakter.

14 – Cemre – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 4. Sezonda dahil olan karakterlerden birisi olan Cemre. İlyas Çakırbeyli’nin kız arkadaşı Özgür’ün ablasıdır. Aynı zamanda Ateş’in de kız arkadaşı olan Cemre, gerçek karakterini gizlemeye çalışan hırslı bir yapıya sahiptir.

13 – İpek – İstanbullu Gelin

İstanbullu Gelin dizisinde hırsları doğrultusunda her zaman herkesin arkadaşından türlü dolaplar çevirebilen bir karaktere sahip olan İpek, Fikret’in karısıdır. Kendisini bildi bileli Faruk’la hayalleri kuran İpek, bu hayaline erişemeyince, aileye girebilmek için kendisine aşık olan Fikret’i kullanmıştır.

12 – Şirin – Kadın

Şirin doğumundan beri sorunlu birisidir. Yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle ne üniversiteye girebilmiş ne de en çok istediği resim bölümü sınavını kazanabilmiştir. İnsanlardan kaçan bir yapıya sahip olan Şirin, Bahar’ın bir numaralı düşmanı haline gelmiştir.

11 – Şermin – Bir Zamanlar Çukurova

Demir’in kuzeni olan Şermin, Demir kadar bu imparatorluktan pay isteyen ve devamlı Hünkar ile sürtüşme içindedir. Kendi halinde doktor olan kocası Sabahattin’le bir kızları vardır. Tek amacı bir gün kızının Hünkar gibi bu toprakların kraliçesi olmasıdır. Bu uğurda aklı sadece kötülüğe çalışmaktadır.

10 – Hatice Sultan – Payitaht: Abdülhamid

Sultan V. Murad’ın kızı olan Hatice Sultan, Sultan Abdülhamid’in tahttan indirilip yerine V. Murad’ın geçirilmesi girişimleri sebebiyle Çırağan Sarayı’nda göz hapsinde tutulmaktadır. Bu nedenle hissettiği intikam duygusu aşkından bile çok öndedir.

9 – Elmas – Aşk ve Mavi 

40’lı yaşlarında, alımlı, fettan bir kadın. Geçimini sağlamak için fal bakıyor, ihtiyaca göre büyü, muska yapıyor. Henüz hayatının baharındayken, besleme olduğu konakta tecavüze uğrar. Sevmediği bir adamla evlendirilip köye gönderilir. Yıllar sonra kocası öldüğünde eski hesaplar yeniden açılır. Göreçkiler’in konağına gelmesiyle de herkesin hayatını değiştirir.

8 – Ayşe – Çukur

Koçovalı’ların hırslı ve kurnaz gelini olan Ayşe, Selim’in eşi ve Karaca’nın annesidir. Kayınvalidesi Sultan’ın tüm kurallarına harfiyen uyuyor gibi görünse de içten içe bu ailenin başındaki kadın olmak ister. Evdeki diğer kadınlardan haz etmeyen Ayşe, çıkarları doğrultusunda türlü entrikalar çeviren tehlikeli birisidir.

7 – Kudret – Avlu 

Her adımını ince eleyip sık dokuyarak atan zeki bir kadın olan Kudret, az konuşur, stratejik hareket eder. Konuştuğunda lafları insanı derinden etkileyecek kadar vurucu ve acımasızdır. Erken yaşta babasız kalmıştır. Kötü yola düşmenin kenarından dönen Kudret, zamanla kendisine bir imparatorluk kurmuştur. Bu imparatorluğun çıkarlar doğrultusunda cinayet işlemekten bile çekinmez. Cezaevinin nam salmış, korkulan ağasıdır.

6 – Özlem – Ağlama Anne 

Dizilerdeki 14 Kötü Kadın Karakter listesinde Atv’nin yeni dizilerinden Ağlama Anne dizisinde Özlem, Adnan’ın karısı yer alıyor. Özlem, Adnan’a kendi kızının düşmanı olacak kadar hastalıklı bir aşkla bağlıdır. Bu uğurda önüne çıkan her engeli türlü entrikalarla aşacak bir yapıya sahiptir.

5 – Gülperi – Şeyma 

Avukat Kadir’in karıdır. Küçük yaşta annesini kaybeden Şeyma, ilgisiz bir babayla üvey bir anne tarafından büyütülür. Babasının ilgisini kazanmak için kendisini hep başarılı olmak zorunda hisseder. Fakat ne yaparsa yapsın bu konuda başarılı olamaz. Her durumda babası üvey kardeşlerini ondan daha fazla önemser. Hukuk Fakültesinde tanıştığı Kadir’le evlenir. Gerçek sevgiyle büyümediğinden sevmeyi de bilemez. Kızının doğumuyla mesleğini bırakıp kendisini kızını büyütmeye adar. Bu kararı onun en büyük pişmanlığıdır. Kadir’e saplantılı bir şekilde aşıktır. Bu uğurda önüne kim çıkarsa hiç acımadan ezip geçmeyi görev bilir.

4 – Sude – Koca Koca Yalanlar

İlk zamanlar kendi halinde bir kız olan Sude, yıllarca sevgili olduğu Alp’in tam evlenmek üzereyken onu yüzüstü bırakması üzerine boşluğa düşer ve Ahmet’e aşık olur. Ahmet’in evli olduğunu önce fark etmeyen Sude, Ahmet’in serveti karşında onu eşinden ayırmak için türlü entrikalar çevirmekten çekinmez.

3 – Merve – Ufak Tefek Cinayetler 

Hikayedeki dört kadından en egoisti olan Merve, aynı zamanda onlarında lideridir. Güzel bakımlı olması yanında oldukça da kötü kalpli birisi olan Merve, hemen herkesin arkasından dolap çevirmekte de üstün yeteneklere sahiptir. Herkesi kontrol altında tutmak ister. Narsistik (kendisini aşırı beğenme ve önemseme) kişilik bozukluğu olan Merve, kendi varlığını ve menfaatlerini her şeyin ve herkesin üzerinde tutar. Oya’yı aşırı kıskanır ve lisede kurduğu tuzakla onun hayatını mahveder.

2 – Aylin – Erkenci Kuş

Komedi içerikli dizinin en sevilmeyen karakteri olan Aylin, Emre’nin eski nişanlısı ve sevgilisi olan Aylin, şirket çalışanı ve direktörüyken işten atılır. Bu davranışı kendisine sindiremeyen Aylin, Emre ile kurduğu ortaklıkla ajansın müşterilerini çalarak zarara uğratıp şirketin başına geçmeyi planlar. Hırslı ve zeki bir kadın olan Aylin, Emre’yi planları doğrultusunda kullanır. İş konusunda gerekirse dünyayı yakacak durumda olan Aylin, bu uğurda herkesi feda eden bir kişiliğe sahiptir.

1 – Ender – Yasak Elma

Dizilerdeki Kötü kadın karakterler arasında Sosyetenin kraliçesi olan Ender, yasak ilişki yaşadığı sosyetenin estetik doktoru Sinan’la birlikte olabilmek için Yıldız’la anlaşır. Kocası Halit’in kendisini aldattığı gerekçesiyle boşanmadan yüklü tazminat almayı planlayan Ender’i kötü bir sürpriz bekler. Kendisi gibi kurnaz ve zeki bir kadın olan Yıldız’ın hamlesiyle avcıyken, av olan Ender, eski saltanatını geri almak için türlü oyunlar oymaktan geri kalmaz. Asıl amacı para ve güçtür.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ufak Tefek Cinayetler de Kim Ölüyor

Elçin Sangu İyi Günde Kötü Günde de

Bu Yıl Altın Kelebek’e Kimler Aday?

Exit mobile version