Cansel Elçin Yeni Dizisi “Dayan Yüreğim” Oldu! İşte Konusu ve Oyuncuları Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Cansel Elçin Yeni Dizisi “Dayan Yüreğim” Oldu

CANSEL ELÇİN YENİ DİZİSİ DAYAN YÜREĞİM OLDU

Ünlü oyuncu Cansel Elçin uzun bir aradan sonra ekranlara dönüyor. FOX TV’nin 2017 yılında ekranlara getirmesi beklenen ilk adı Elvan olan sonradan “Dayan Yüreğim” olarak değişen dizide kameralar karşısına geçecek olan Cansel Elçin yeni dizisi ile sevenlerini mutlu etti. Daha önce, “Kırık Kanatlar”, “Hatırla Sevgili”, “Gönülçelen” “Yalancı Bahar ve “Eve Dönüş” dizileri ile izleyici ile buluşan başarılı oyuncunun yeni dizi de hangi karaktere hayat vereceği merak konusu oldu. Endemol Shine Türkiye taradından çekilecek olan ‘Dayan Yüreğim’ dizisinde Cansel Elçin’in partnerinin kim olacağı düşünülürken kulislerden sızan haberlere göre, Karagül dizisinde rol alan “Ece Uslu” olduğu öğrenildi. Dizinin diğer oyuncuları arasında yer alması beklenen diğer bir ismin ise, Aşk Yeniden dizisinden tanıdığımız Nilay Duru olduğu belirtiliyor.

CANSEL’LE KESİN OLARAK ANLAŞILDI

Önümüzdeki aylarda FOX TV’de yayınlanması beklenen “Elvan” dizisinin yapım şirketi Endemol Shine Türkiye’nin yöneticilerinden Hakan Eren yaptı. Eren, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cansel Elçin’le kesin olarak anlaştıklarını duyururken, dizide baş rolü paylaşacağı partneri ile ilgili olarak bir paylaşımda bulunmadı.

CANSEL ELÇİN HAYRANLARINA MÜJDE

Bugüne kadar çok sayıda film ve dizide yer alan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Cansel Elçin’in yeni dizisi oyuncunun hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Geçtiğimiz sezon ATV ekranlarında yayınlanan Eve Dönüş dizisi ile başarılı bir performans sergileyen Elçin’in bu sezonda ekranlarda yeni bir proje ile olacak olması müjdesi Cansel Elçin hayranlarını mutlu etti.

cansel elçin frenkestayn

‘FRANKENSTEİN’ RÖLÜNÜ OYNADI

Geçetiğimiz yıl, ÇOLPAN İlhan&Sadri Alışık Tiyatrosu’nun 20’nci kuruluş yılı şerefine, Mary Shelley’nin aynı adlı romanından Nick Dear tarafından uyarlanan ‘Frankenstein’ adlı tiyatro oyunu ile seyirci karşısına çıkan Elçin, canlandırdığı Dr. Frankestein rölü ile büyük beğeni topladı. Geçen sezona damga vuran, SAKM Birim Sahne bünyesinde “20. Yıl Oyunu” olarak sahnelenen “Frankenstein”, yeni sezonda da sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Başrollerini Cansel Elçin, Kerem Alışık ve Deniz Uğur’un paylaştığı, Yılmaz Gruda ve Engin Gürman gibi usta oyuncularında yer aldığı Frankenstein görselliği, prodüksiyonu ve oyuncu kadrosu ile yeni sezonda da adından söz ettirmeye devam edecek. Cumartesi günü İstanbul Zorlu Center da oynan oyun 29 Kasım Salı günü Bilecik’te sahnelenecek.

ELÇİN’İN PARTNERİ KİM

Yapımcılığını; ‘Paramparça’, ‘Kış Güneşi’, ‘Serçe Sarayı’ ve ‘Kördüğüm’ gibi dizilerin  yapım şirketi Endemol Shine’ın yaptığı Elvan dizisinde Cansel Elçin’e kimin eşlik edeceği kısa bir süre önce netlik kazandı. Edinilen bilgilere göre, Cansel Elçin’e Ece Uslu eşlik edecek. 4 sezon boyunca yine FOX TV’de yayınlanan Karagül dizisinde “Ebru Şamverdi” karakterine hayat veren Ece Uslu, dizide rol alacağının sinyalini sosyal medya platformu twitter dan yapmış olduğu paylaşımlar ile verdi.

dayan yürreğim

“ECE USLU DAYAN YÜREĞİM DE”

Dayan yüreğim dizisi ile ilgili yeni gelişmeler devam ederken, dizide oynaması kesinleşen isimler arasında Ece Uslu’da yer alıyor. Şu günlerde Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi Vezir Parmağı’nda rol alan güzel oyuncu, setlere ara vermeden tam gaz Dayan Yüreğim ile devam ediyor.

NEREDE ÇEKİLİYOR

Ünlü oyuncular Ece Uslu ile Cansel Elçin’in baş rolleri paylaştığı Fox’un yeni dizisi Dayan Yüreğim çekimleri Amsterdam ve İstanbul’da başladı. Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da başlayan çekimler sezon boyunca İstanbul’da sürecek. Dayan Yüreğim’in bir kaç bölümü Amsterdam’da geçtikten sonra geri kalan bölümler için İstanbul’da setler kurulacak. İstanbul’da kurulacak setlerde çekimler sezon boyunca sürecek.

İSMİ DEĞİŞTİ “DAYAN YÜREĞİM” OLDU

Fox Tv’de merakla beklenen Evan dizisinin ismi kısa bir süre önce değişerek “Dayan Yüreğim” oldu. Çekimlerinin başlanan Dayan Yüreğimin çekildiği yer konusunda da henüz netleşmiş bir bilgi olmazken, ilerleyen günlerde detaylı bilgiler gelmeye başlayacaktır.

BİR ANNE VE KIZIN HİKAYESİNİ KONU ALIYOR

Dayan Yüreğim Konusu ve oyuncuları ile ilgili henüz bir bilgi yer almazken, Elvan dizisinde bir anne-kız hikayesinin anlatılacağı belirtiliyor. Senaryosunu Ozan Yurdakul yazdığı belirtilen dizi ile ilgili detaylar adeta sır gibi saklanırken türünün dram olacağı düşünülüyor.

cansel elçin ve birce akalay'ın yeni dizisi

2018 -2019 YENİ SEZONDA EKRANLARA DÖNÜYOR

Ünlü oyuncu, son olarak rol aldığı Dayan Yüreğim dizisinin final yapmasından sonra bir süre setler ara vermişti. Geçtiğimiz günlerde basında çıkan haberlere göre, Cansel Elçin 2018-2019 yeni sezonda ATV’de başlayacak olan başrolü başarılı oyuncu Birce Akalay ile paylaşacağı Yıllar Sonra isimli dizi ile ekranlara geri dönüyor.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cansel Elçin ile Birce Akalay Ağlama Anne Dizisinde Bir araya Geldi

Elçin Sangu’nun Yeni Dizisi İyi Günde Kötü Günde’ nin Konusu Dikkat Çekti!

Elçin Sangu’ nun Oynadığı Kız Meselesi Filmi ile ilgili detaylar

Unutulmaz’ın Eda’sı Televizyona Dönüyor!

Altın Kelebek 2021 Ödülleri Kazananları Açıklandı