Can Yoldaşım Kaç Bölüm Ne Zaman Bitecek? Finalde Neler Olacak? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Can Yoldaşım Finalde Neler Yaşanacak?

can-yoldaşım-kaç-bölüm-finalde-ne-olacak-

Can Yoldaşım Dizisi Kaç Bölüm

Kanal 7’de 30 Temmuz 2021’den bu yana yayınlanma devam eden Hint Dizisi Can Yoldaşım’ın ne zaman final yapacağı merak edilme devam ediyor. Kanal 7 dizileri arasında sıra dışı hikayesi ve oyuncu kadrosuyla izleyicinim tutkunu olduğu Can Yoldaşım dizisi kaç bölüm, ne zaman final (bitecek) yapacak? Sorularının cevabı ile Can Yoldaşım final özeti ile Can Yoldaşım hikayesini yazımızda bulabilirsiniz.

Can Yoldaşım Toplam Bölüm Sayısı

Türkiye’de Kanal 7 ekranlarında Temmuz 2021 tarihinden itibaren yayınlanmaya devam eden Türkçe dublajlı adı Can Yoldaşım Hint Dizisinin orijinal ismi Diya Aur Baati Hum. Peki, Can Yoldaşım Kaç Bölüm? Hindistan Star Plus televizyon kanalında 29 Ağustos 2021 – 10 Eylül 2016 tarihiden yayınlanan Diya Aur Baati Hum / Can Yoldaşım dizisi gerçekte 25’er dakikalık toplam 1487 bölümden oluşuyor.

Can Yoldaşım Kanal 7 Tanıtım

Daha Ne Kadar Sürecek?

Kendi ülkesi Hindistan’da 25 dakikalık bölümler halinde gösterilen Diya Aur Baati Hum (Can Yoldaşım) dizisi Kanal 7’de 60 dakikalık bölümler halinde yayınlanıyor. Bu nedenle bir bölümde ortalama üç bölüm yayınlanan dizinin final bölümü de daha erken olacak. Diğer bir değişle toplam 1487 bölümden oluşan dizi Türkiye’de 495 bölüm olarak gösterilecek. Şu sıralar 195’li bölümlerde olan Can Yoldaşım dizisi ortalama 300 bölüm daha sürecek.

Final Tarihi Ne Zaman?

Kanal 7’de 2021’in ortalarında yayınlanmaya başlayan Can Yoldaşımın final tarihinin ne zaman olacağı ya da ne zaman biteceği en çok merak edilen diğer konulardan. Kanal 7’nin uzun soluklu Hint Dizilerinden birisi olan Can Yoldaşım, yayınlandığı tarihten itibaren yaklaşık olarak 2 yıl boyunca seyirci karşısında olacak. Başka bir ifadeyle, 2021 yılında başlayan dizi, 2 yıl sonra yani 2023 senesinde final yapacak. Yukarıdaki hesaplamaya göre, Can Yoldaşım dizisinin tam final tarihini hesaplayacak olursak, son bölüm yaklaşık 2023’ün ortalarında olacak.

can-yoldaşım-sonunda-ne-olacak

Can Yoldaşım Finalde Neler Olacak? Final Özeti

En büyük amacı polis olmak olan Sandiya’nın bu hayali pek çok kez suya düşmüştür. Ailesinin ani kaybıyla abisi tarafından alelacele evlendirilen Sandiya, kendisini yaşadığı hayattan bambaşka bir hayatın içerisinde bulmuştur. Sandiya’nın başına gelen pek çok olayda en büyük destekçisi Suraj olmuştur. O da Suraj’ın sıkıntılarında yanında olmuştur. Suraj, annesini ikna ederek onun en büyük hayali olan polis akademisine girmesini sağlamıştır.

Can Yoldaşım Final Bölümlerinin Kısa Hikayesi

Polis okulunda da pek çok badire atlatan Sandiya’nın peşini kötü talih bir türlü bırakmaz. Zira Polis memuru olduktan hemen sonra terörist lider Raj Kumar ile savaşmaya başlamıştır. Evdeki sorumlulukları ile işi arasında zor zamanlar geçiren Sandiya’yı yanlış anlaşılmalar Suraj’la boşanma aşamasına getirir. Daha sonra yeniden birleşen Suraj ve Sandiya ikiz bebek beklerler. Mutlulukları kısa süren çiftin her şey de olduğu gibi Sandiya’nın doğumu da olaysız geçmemiştir ve çocukları kaçırılmıştır.

7 Yıl Zaman Atlaması Yaşanır

Sandiya’nın bebeklerinin kaçırılmasından sonra 7 yıllık zaman atlaması yaşanır. Bu sürede bebeklerden birisi bulunur. Ve diğerinin öldüğüne inanılır. Gerçekte Ankur planlı şekilde bebeği kaçırmıştır. Geçmişi geride bırakan Sandiya ve Suraj’ın aşkı tam gaz devam ederken, Sandiya çok tehlikeli görev için tren kazasında öldü gösterilir. Sandiya’nın ölümüyle neredeyse akli dengesini kaybedecek kadar yıkılan Suraj, annesinin ısrarlarıyla kendisine aşık olan bir kadınla bir araya gelir. Sandiya’nın oğlunu bu hale çevirdiği için ondan nefret eden Santoş, Suraj’ın yeniden Laalima’yla evlenmesi için harekete geçer.

can-yoldaşım-toplam kaç-bölüm sürecek

Sandiya’nın Yaşadığı Ortaya Çıkar

Sandiya kimliği açığa çıkması üzerine takip ettiği kişiler tarafından işkenceye maruz kalır. Sandiya’nın yaşadığını öğrenen Suraj, onun yardımına koşar. Sandiya geri döndüğünde Suraj için savaşması gerekecektir. Bir kaza geçiren Suraj, tekerlekli sandalyeye mahkum olmuştur. Polislik mesleğinden ayrılan Sandiya şeker dükkanını işletmeye karar verir. Çiftin bir kızları daha olur. Tam her şey normale dönmüşken Sandiya akademinden teklif alır. Bu arada Ankur’un kaçırdığı Sandiya’nın oğlu biyolojik ailesini tanır ancak onların kendisini bilerek bıraktığını düşünerek ailesinden nefret eder. Ankur ve Ankita teröristler tarafından öldürülür. Böylece birçok sivilin hayatı kurutulur. Gerçekleri öğrenen oğulları onları affeder.

İşte Can Yoldaşın Sonunda Yaşanacak Olaylar

Gelelim Can Yoldaşım dizisinin final bölümünde yaşanacak olaylara. Pek çok badire atlatan Sandiya ve Suraj çiftinin bu mutlulukları da uzun sürmez. Terörist eylemlerin devam etmesi Suraj ve Sandiya’nın bu eylemleri durdurmak için her yolu denemelerine neden olur. Kızları kaçırılır, masum insanları korumak için bir şehri yok edecek güçteki bombalı hapı içerler. Ve şehrin sokaklarında koşarak uzaklaşmaya başlarlar. Kalabalıktan kaçmayı başaran çift, kimsenin olmadığı bir yere varırlar. Sonlarına sadece dakikalar kala tüm evlilik yeminlerini hatırlarlar ve onları bir gölün merkezine götüren bir platforma adım atarlar.

Diya-Aur-Baati-Hum-final-bölümde-neler-olacak

Sandiya ve Suraj’ı Son Defa Görmek İçin Tüm Aile Bir Araya Gelir

Sandiya ve Suraj’ın ailesi gözyaşları içinde çifti son bir kez görmek için bir araya gelir. Saniyeler içinde bir bomba patlaması meydana gelir. Dizi, Suraj ve Sandiya’nın fedakarlığıyla sona erer. Çift birbirlerine sarılarak ölümü karşılarlar. Hüzünlü bir sonun yaşandığı Can Yoldaşım final bölümünde Sandiya ve Suraj bombalı saldırının kurbanı olarak seyirciye hüzünlü bir şekilde veda eder.

Kanal 7’de Yeni Türkçe Dublajlı Hint Dizileri Yayınlıyor

Can Yoldaşım Final Bölümü Tanıtımı /Diya Aur Baati Hum final

Can Yoldaşım Finalinden Sonra Devamı Tu Sooraj Main Saanjh, Piyalji Adıyla Yayınlandı!

Kendi ülkesi Hindistan’da 6 sezon boyunca devam eden başrolünü; Rhea Sharma ve Avinesh Rekhi’nin paylaştığı Diya Aur Baati Hum (Can Yoldaşım) o kadar çok sevildi ki dizinin final yapmasından 7 ay sonra “Tu Sooraj Main Saanjh, Piyaji” adıyla geri döndü. 3 Nisan 2017 de yayınlanmaya başlayan u Sooraj Main Saanjh, Piyaji dizisi 365 bölüm sonra 1 Haziran 2018’de final yaptı.

Tu Sooraj Main Saanjh, Piyaji Neyi Anlatıyor?

Tu Sooraj Main Saanjh, Piyaji adıyla yayınlanan dizi Diya Aur Baati Hum dizisinin final yapmasından yaklaşık 7 ay sonra devam dizisi olarak Star Plus’ta yayınlanmaya başladı. Konusu, Diya Aur Baati Hum’daki olaylardan 20 yıl sonra geçen dizi, Suraj ve Sandya’nın çocukları ile kızları Kanak’a odaklanıyor.

can-yoldaşım-devamı---2-sezon-Tu-Sooraj-Main-Saanjh-piyalji-konusu
Can Yoldaşım’ın Devamı Tu Sooraj Main Saanjh, Piyaji Dizisinin Hikayesi

Tu Sooraj Main Saanjh, Piyaji dizisinin hikayesinde; Kanak’ın büyükannesi Santosh (Santoş) başlangıçta ondan sonuna kadar nefret eder. Ve onu anne-babası, Sooraj (Suraj) ve Sandhya’nın (Sandiya) ölümünün ardındaki sebep olarak suçlar. Londra’da yurtdışında yaşayan Mayank ile olan ittifakını düzeltir. Zengin, iyi kalpli ama batıl inançlı bir adam ve mesleği olan bir Ayurveda doktoru olan Uma Shankar Toshniwal, Lord’un bir işareti olduğuna inanarak onunla zorla evlendiğinde, Kanak’ın hayatı yeni bir yön alır.

Uma Kanak’a Aşık Olur

Uma, açgözlü ve ikiyüzlü teyzesinin öğrettiği ahlaka körü körüne inanır. Kanak, Uma’ya hayatın en büyük ahlakını, insanlığı öğretmek için bir yolculuğa çıkar. Bu süreçte Kanak, Uma için mükemmel bir eş olarak kendini kabul ettirdikten sonra ona aşık olur. Ancak bir süre sonra Kanak, Uma’dan boşanır ve Nanda’da adı geçen mülkünün %50’sini talep eder. Uma ve Palomi evlenirken, Uma, Kanak’ın tehlikede olduğunu hisseder ve evliliğini bırakır ve Kanak’ı arar. Aditya’nın Kanak’ı bir ağaca astığı bir ormanda Kanak’ı bulur. Onun hayatını kurtarır ve Aditya’yı hapse gönderir.

Tu Sooraj Main Saanjh, Piyaji Tanıtım

Bir Cevap Yazın