Camdaki Kız Kitabının Konusu Ne? İşte Nalan'ın Gerçek Hikayesi Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Camdaki Kız Romanın Konusu Nalan’ın Hüzünlü Hikayesini Anlatıyor!

Camdaki-Kız-Romanının-Konusu-neyi-anlatıyor

Camdaki Kız Kitabının Konusu Neyi Anlatıyor?

Kanal D’nin 2020 – 21 Kış Sezonunda ekranlara getirmeyi planladığı Camdaki Kız kitabının konusu çok merak ediliyor. Son dönemde yazdığı romanları ardı sıra dizi olan Psikiyatrist yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden derlenen romanı Camdaki Kız Kanal D’de televizyon dizisi olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Peki, hazin bir yaşam öyküsünü anlatan Romanlardan uyarlanan dizilerden birisi olacak olan Camdaki Kız Romanı neyi anlatıyor? İşte çok merak edilen gerçek bir aşkın ve hüznün hikayesini ekranlara taşıyacak romantik ve bir o kadar da dramatik romanın özeti, Camdaki Kız Dizisinin konusu ve oyuncuları ve tüm detaylar.

burcu-biricik'in-oynayacığı-gulseren-budayicioglu-camdaki-kiz-kitabinin-konusu

Camdaki Kız Kitabının Konusu

Camdaki Kız Romanın Konusu, Yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Camdaki Kız” adlı kitabı, terapisini yürüttüğü gerçek bir çiftin hikayesinden esinlenilerek hayata geçmesiyle oluşur. Son dönemlerde kitapları büyük ilgi gören Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleminden çıkan Camdaki Kız romanı, lüks bir hayat içinde yaşamış ama yok sayılmış bir çocukluktan gelen iç mimar Nalan ile sert ve yoksul bir çocukluk geçirmiş elektrikçi Hayri’nin aşk hikayesini konu alır. Kitabın açıklamasında; sizi alıp derin düşüncelere dalmanıza neden olacak bir hikaye olarak tanımlanmaktadır.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kitabı Camdaki Kız Kanal D’de Dizi Olarak Gösterilecek

camdaki-kız-romanı-dizi-olarak-uyarlanacak

Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanı Camdaki Kız kitabının özeti son günlerin en çok merak edilen konusu. Bunun nedeni romanın Kanal D’de uyarlama dizi olarak karşımıza çıkması. Peki, Kanal D’de dizi olarak gösterilecek Camdaki Kızın Konusu Ne? Dramatik bir gerçek aşkın hikâyesini konu olan kitap, ana kahramanı olan Nalan’ın hüzünlü öyküsünü anlatıyor. Nalan, küçük yaşlardan bu yana lüks bir hayatın içerisinde yaşamıştır. Zamanı geldiğinde zengin ve köklü bir aileye gelin giden Nalan, kocasının ilgisizliği nedeniyle şoförü Hayri’ye aşık olur. Kitabın hikayesi, Hayri’nin Nalan’ı zorla bir psikiyatri kliniğine götürmesiyle başlar.

Hayri Nalan’a Hayatında Başka Birisi Olduğunu Söyler

Nalan’ı psikiyatri kliniğine getiren Hayri, Nalan’ın yedi yıldan bu yana aşk yaşadığı sevgilisidir. Hayri’nin Nalan’ı Psikiyatri Kliniğine getirme sebebi ise, Hayri’nin Nalan’a hayatında başka birisi olduğunu söylemesi ve Nalan’ın bu itiraf karşısında bütün dünyası başına yıkılmasıdır. Bu itiraf sonrasında şok yaşayan ve sinir krizi geçiren Nalan, intihar edeceğini söylemeye başlamıştır. Psikiyatri kliniğine bitkin bir şekilde gelen Nalan’ın seanslarda doktora hayatını anlatmaya başlamasıyla asıl hikâye başlar.

Nalan’ın Gerçek Hikayesi Asıl Şimdi Başlıyor!

Nalan’ın doktorla yaptığı seanslarda asıl hikayesi gün yüzüne çıkmaya başlar. Hayri ile olan ilişkisini ve Hayri’nin onu terk etmesiyle yaşadıklarını anlatan Nalan, gerçekte iç mimarlık mesleğini yapmaktadır. Kısa bir süre sonra şirketinde çalıştığı zengin iş adamının oğlu Sedat ile evlenir. Kayınpederi ve kayınvalidesi her zaman ona destek olsalar da kocası ona hiç bir zaman sevgi ve şefkat göstermemiştir. Sedat’ın tek yaptığı şey şık kıyafetler giyip, lüks arabalar satın almak, arkadaşlarıyla gezip tozmaktır. Hepsinden kötüsü de Sedat tam bir kumar tutkunudur. Ve bunu babasından gizli yapmaktadır.

Bebeğini Kaybeden Nalan Depresyona Girer

Hamile olduğunu öğrenen Nalan bir süre sonra bebeğini kaybeder ve yaşadığı üzüntü sonrasında depresyona girer. Bu süre içerisinde Nalan, bir acı daha yaşar. Hem anne hem de babasını kaybeden Nalan, kayınpederinin desteğiyle bir süre sonra kendisini toplar ve yeniden işine döner. Şirkette Hayri adındaki bir çalışan, Nalan’ın hem şoförlüğünü hem de korumalığını yapması için onun yanına verilir. Uzun zamandan beri Nalan’da gözü olan Hayri’nin aradığı fırsat eline geçmiştir. Nalan’ın ruh halinden faydalanan Hayri, onu elde etmek için her şeyi yapar.

Nalan Doktoruna Çocukluğunda Yaşadığı Acıları ve Korkuları Anlatır

Nalan terapiye geldiği uzun bir aradan sonra çocukluk acılarını ve yaşadığı korkularını anlatır. Bu korkulardan en büyüğü anne babasıyla olan yaşadıklarıdır. Zira Nalan’ın anne baba dediği kişiler gerçekte anneannesi ve dedesidir. Annesi henüz ortaokul yıllarındayken yanlarına yaşamaya gelen küçük dayısı tarafından tecavüze uğramış ve hamile bırakılmıştır. Yaşadığı travma sonrasında Nalan’ı doğum yaparken ölmüştür. Anneannesi ve dedesi onu yanlarına almış, lüks içinde bir hayat yaşamasını sağlamışlardır. Ancak yaşadıkları acı ve utanç nedeniyle Nalan’ı hiç sevmemişlerdir. Nalan tüm bu gerçekleri ancak evlendikten ve babasının ölümünden sonra öğrenmiştir. Nalan’ın omuzları üstüne yaşadığı onca acıdan sonra bir de bu yük eklenmiştir.

camdaki-kız-kitabı-neyi-anlatıyor

Hayri’ye Aşık Olan Nalan Onu Kaybetmekten Büyük Korku Duymaktadır

Doktoruna Hayri’ye olan aşkını ve onu bırakmasından ne kadar çok korktuğundan bahseden Nalan, aslında sevgiye ve ilgiye oldukça açtır. Hayri’nin çabaları sonunda sonuç vermiş ve Nalan’da ondan etkilenmeye başlamıştır. Nalan evliyken Hayri’ye bir ilişki yaşamayacak kadar erdemli olmasından dolayı kocasından boşanır. Ve Hayri ile yedi yıl sürece bir ilişkiye adım atar.

Camdaki Kız Kitabındaki Hayri Gerçekte Kimdir?

Nalan, Hayri ile yasak aşk yaşamasa da Hayri gerçekte evli ve üç çocuk babasıdır. Hayri’nin karısı Türkan, köyden kuma hayatına alışık olmasından dolayı Nalan’ı kabullenir. Nalan’da durumu öğrendiğinde çocukların babasız kalmasına içi rahat etmediği için Hayri’nin karısından boşanmasını istemez. Bu durum işine gelen Hayri, karısı ve çocuklarını Nalan ile tanıştırır. Nalan’dan çok hoşlanan Türkan, kızlarını alıp sık sık onu görmeye gider. Ona göre, Nalan terbiyeli ve gördüğü bir kadındır. Bu yüzden de Nalan’la kocasının arasında yaşanan ilişkiden rahatsız olmaz. Fakir, cahil bir köylü olan Hayri, Nalan’a hayatında hiç göremediği kadar sevgi ve ilgiyi gösterir. Kendisini aşk adamı olarak tanımlayan Hayri, aynı anda bir sürü kadını sevebilir. Nalan ve karısıyla ilişkisi süren Hayri, bir gün bir meyhanede tanıştığı Laz kızına aşık olur.

Hayri’nin Aşık Olduğu Laz Kızı Ondan Evlenme Sözü Alır

Zengin bir iş adamının metresi olan bu Laz kızı, genç kızlığında öz babası tarafından tecavüze uğramıştır. Sonrasında toplum ve ailesi tarafından dışlanan bu Laz Kızı, toplumdaki yerini geri almak için Hayri’den evlilik sözü alır ve tüm umutlarını ona bağlar. Ancak kötü olan şey Hayri resmi nikahla başka birisiyle evlidir. Ve karısı Türkan’dan boşanmak istememektedir. Bu durumunun farkına varan Laz Kızı hem Hayri’yi hem de karısını tehdit etmeye başlar. Bir türlü işin içerisinden çıkamayan Hayri, bir gün evinin bahçesinde Laz Kızı tarafından öldürülür. Hayri’nin ölümüyle hem Nalan hem de ailesi perişan olur. Bu durumunda doktorun yardımıyla kurtulmaya çalışan Nalan’ı büyük bir sürpriz daha beklemektedir.

Nalan Gerçek Babasıyla Karşılaşır

Hayri’nin ölümünden sonra kendisini toparlamaya çalışan Nalan’ı büyük bir sürpriz daha beklemektedir. Gittiği resim atölyesindeki hocasının aslında gerçek babası olduğunu öğrenen Nalan neye uğradığını şaşırır. Babası Nalan’dan af diler ve bir gün çok değerli eserlerini ona bırakarak ortadan kaybolur. Bu olay onun hayatında yeni bir perde açmasına neden olur.

Camdaki Kızın Sonunda Ne Olacak?

Camdaki Kız kitabının sonuna doğru yeni bir hayata yelken açan Nalan’ı gerçek bir aşk ve hikaye bekler. Kitabın yazarına saygımızdan ve kitabı okuyarak yaşayacağınız mükemmel deneyimi bozmamak adına özeti burada bırakıyoruz. Keyifli okumalar.

Yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız Romanıyla İlgili Notu

“Küçükken çekilen acıların ateşi kolay sönmüyor, kolay unutulmuyor ve izlerini hayatımız boyunca üstümüzde taşıyoruz.”

Aşk yakıyor
Ayrılık kavuruyor
Aldatılmaksa hep çok acıtıyor…
Bize çocukluk acılarını tekrar yaşatacak kişileri gözünden tanır, başkasına değil, ona âşık oluruz. Hayat onu kendi ellerimizle buldurur bize.

Kaderimiz aslında doğduğumuz evlerde yazılır. Yine o evlerde yaralanır, o yaralarla büyür, sonunda o yaraların bizi götürdüğü yere gideriz. Ancak mutluluk her zaman o yolda değildir…

“Bu kitapta her zamanki gibi gerçek bir yaşam hikâyesi anlatacağım sizlere. Hep lüks içinde yaşamış ama kaderi daha baştan kötü yazılmış Camdaki Kız ile bir varoş çocuğunun aşk hikâyesi bu.”

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu-d&r

d&r

Camdaki Kız Dizisinin Konusu Ne?

Camdaki Kız ne zaman, hangi gün başlayacak? Soruları yanıt bekliyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir hayat hikayesinden oluşan romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi, 1 Nisan Perşembe günü Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak. 2021’de başlayacak yeni dizilerden birsi olan Camdaki Kız’ın yapımcılığını OGM Pictures üstlenecek. İlk tanıtımı geçtiğimiz gün Taksim Meydanı’ndaki görüntülerle yayınlanan dizi sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Dizinin ana karakter Nalan’ı başarılı oyuncu Burcu Biricik canlandırırken, Nalan hayatta yaptığı tercihlerle seyircinin aşka yepyeni bir pencereden bakmasına neden olacak.

camdaki-kız-dizisinin-oyuncuları

Camdaki Kız Dizisinin Oyuncuları Kimler?

Camdaki kız dizisi oyuncuları kimler olacak? Geçtiğimiz aylarda Camdaki kız dizisinin oyuncu kadrosu netleşmişti. Buna göre, Nalan karakterini güzel oyuncu Burcu Biricik canlandıracak. Biricik’e; Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Merve Polat, Nihal Menzil, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek eşlik edecek. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı, Camdaki Kız dizisinin yönetmenliğini Nadim Güç üstleniyor.

Camdaki Kız Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

İlk tanıtım fragmanının yayınlanmasından sonra heyecanla beklenen yayın tarihi geçtiğimiz günlerde belli oldu. Kısa bir süre önce Kanal D’de yayınlanan bilgiye göre, Camdaki Kız dizisi, 8 Nisan 2021 akşamı saat 20.00’de 1. Bölümüyle ekranlara gelecek.

2021’de Başlayacak Uyarlama Diziler

Camdaki Kız Dizisinin 1. Bölüm Tanıtımı

GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU’NUN KRAL KAYBEDERSE KİTABI DA TELEVİZYON DİZİSİ OLUYOR!

Bir Cevap Yazın