Call My Agent Uyarlaması Menajerimi Ara Konusu ve Oyuncu Kadrosu Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Call My Agent Uyarlaması Menajerimi Ara Başlıyor!

Call-My-Agent-Uyarlaması-Menajerimi-Ara-Konusu

Call My Agent Uyarlaması Menajerimi Ara Konusu

Star TV ekranlarında yeni bir yabancı dizi uyarlaması daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Star TV 2021 yeni sezonunda Ay Yapım tarafından seyirci karşısına çıkarmayı planladığı Menajerimi Arayın ya da Menajerimi Ara dizisinin dünyada pek çok uyarlaması bulunuyor. Orijinal adı Dix pour cent, İngilizceye çevrilmiş adı Call My Agent olan dizi, Fransız yapımı bir Dram – Komedi türünde karşımıza çıkıyor. Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan ve ilk tanıtım fragmanı yayınlanan Call My Agent Uyarlaması Menajerimi Ara dizisinin konusu ne? İşte orijinal dizi Call My Agent ve Türk uyarlamasının oyuncuları ve karakterleri ve dizi hakkında tüm bilgiler.

call-my-agent-konusu

Call My Agent – Dix Pour Cent Dizisi Genel Konusu

Paris’te faaliyet gösteren bir film ajansı çalışanları patronlarının ani ölmüyle şok yaşarlar ve tam bir karmaşa içerisine düşerler. Patronlarının ardından nasıl bir yol izleyeceklerini araştırmaya başlayan Ajans çalışanlarının hayatlarını anlatan Call My Agent dizisi, onların kaygılarını ve yaşadıkları sorunları da samimi bir atmosferde izleyiciye aktarıyor.

Call My Agent Dizisinin Hikayesi Ünlüler ile Menajerlerinin Dünyasında Geçer

Bir yetenek ajansı olan ASK’ye (Samuel Kerr Ajansı) bağlı olarak çalışan ünlülerin menajerleri; Gabriel, Mathias, Arlette ve Andrea hemen her gün yönetilmesi zor durumlara karşılaşırlar. İş vizyonlarını savunan bu menajerler, sanatı ve işi büyük bir ustalıkla birleştirseler de özel hayatları ve profesyonel yaşamları zaman zaman çıkmaza girer.

call-my-agent-

Call My Agent Ünlülerin Vahşi Dünyasını Gözler Önüne Serer!

Dört menajer ve asistanların iş hayatları ajans kurucusunun ani ölümüyle bir anda altüst olur. Ajanslarını kurtarma çabasında olan çalışanlar aynı zamanda bizi ünlülerin vahşi dünyasının perde arkasına götürürler. Dizi izleyiciye suç, gözyaşı, kahkaha gibi değişen duygu durumlarının çarpıştığı atmosferi büyük bir başarıyla yansıtır.

Dix-Pour-Cent-call-my-agent-oyuncuları

Call My Agent Dizisi İle İlgili Genel Bilgiler

Fransızca da ‘Yüzde On’ anlamına gelen Dix Pour Cent adında televizyon ekranında 4 sezon boyunca yayınlanan ‘Call My Agent’ dizisi, komedi ve dram türündedir. 2015 yılında Fransız yapımı televizyon dizisi olarak karşımıza çıkan dizi, France 2, Kanada ICI ARTTV, İsviçre RTS Un televizyon kanallarında yayınlanmıştır.

Call My Agent Orijinal Versiyonu Nereden İzlenir?

Call My Agent dizisinin orijinalini Netflix‘ten izleyebilirsiniz.

Dizinin Çekimleri Paris’in Özel Yerlerinde Geçer

Call My Agent çekimleri nerede yapıldı merak edenler için; hayali bir yetenek olan ASK’nın bulunduğu apartman, Paris’in merkezinde bulunan Louvre Müzesi ile Palais-Royal Bahçeleri arasındaki bir bölgede yer alır. Dizinin dış çekimleri ise, Saint-Honoré sokakta bulunan bar ve kafeler de yapılmıştır.

Call My Agent (Dix Pour Cent) Uyarlamaları

Call My Agent dizisinin 2018 yılının Şubat ayında Québec dilinde TVA kanalında yayınlanacağı duyurumuş, dizinin ilk bölümü 7 Ocak 2019 tarihinde yayınlanmıştır. Uyarlama adı ise, Les Invisibles olmuştur. 2019’da Çin MİPTv fuarında yapılan duyuruda dizinin İngiltere, Çin, İtalya, Kanada ve İspanya’da uyarlamasının yapılacağı belirtilmiştir.

Son olarak da 2020 yılında Türkiye’de Ay AY Yapım ile Star TV ortaklığında Menajerimi Ara adıyla uyarlanacağı belirtilmiştir.

call-my-agent-hakkında-bilgiler

Call My Agent Künye

  • Orijinal İsmi: Dix pour cent
  • Çevrilmiş – Uyarlanmış İsimleri: Call My Agent, Les Invisibles, Menajerimi Ara
  • Orijinal Süresi: 52 Dakika
  • Sezon Sayısı: 4
  • Toplam Bölüm Sayısı : 24
  • Türü: Komedi
  • Yönetmen: Cedric Klapisch
  • Senarist: Camille Chamoux
  • Yapım Yılı ve Ülkesi: 2015 Fransa
  • Call My Agent / Menajerimi Ara / Arayın Türkçe’ye Çevrilmiş Altyazı İzleme: Call My Agent orijinal ya da Türkçe dublajlı ve altyazılı olarak Netflix dizi izleme platformundan izleyebilirsiniz.
call-my-agent-oyuncuları

Call My Agent Oyuncu Kadrosu ve Karakteri

Call My Agent dizisinde kimler oynuyor? Kimdir Kimdir? Call My Agent dizisinin oyuncuları arasında devamlı göreceğimiz ana karakterler yanında diziye konuk olan ve kendilerini oynayan ünlülerde yer almaktadır.

Call My Agent Oyuncuları ve Oynadıkları Ana KarakterlerBaşrol Oyuncuları

Oyuncunun Gerçek AdıOynadığı Karakter
Camille CottinAndréa Martel
Thibault de MontalembertMathias Barneville
Grégory MontelGabriel Sarda
Liliane RovèreArlette Azémar
Fanny SidneyCamille Valentini
Stéfi CelmaSofia Leprince
Nicolas MauryHervé André-Jezak
Laure CalamyNoémie Leclerc
Call My Agent Oyuncuları


Kaynak: Vikipedia

Her Bölümüne Ünlüler Konuk Oluyor

Dizinin her bölümünde birbirinden ünlü oyuncular diziye konuk olarak katılır ve kendilerini oynarlar.

Call My Agent Dizisine Konuk Olarak Katılan Ünlüler

-call-my-agent-e -konuk-olan-ünlüler

Call My Agent dizisinin konsepti gereği diziye ünlü oyuncular katılıyor ve kendilerini oynuyorlar. İşte diziye 1. Sezonda konuk olarak katılan ünlü Fransız oyuncular.

  • Cecile De France,
  • Françoise Fabian,
  • Line Renaud,
  • Audrey Fleurot,
  • Nathalie Baye,
  • Laura Smet,
  • Julie Gayet,
  • Joeystarr,
  • François Berleand

Orijinal Tanıtım Fragmanı

Call My Agent Türkiye Uyarlaması Menajerimi Ara Konusu ve Oyuncuları

Geçtiğimiz yıl Mucize Doktor, Hekimoğlu gibi yabancı dizilerden uyarlanan dizilerin başarı göstermesi televizyon kanallarını yeni uyarlama dizileri yayınlamaya itti. Menajerimi Ara dizisi de bu dizilerden birisi olarak ekranlarda yerini alacak. Fransız yapımı Dix Pour Cent adlı diziden Türk Televizyonlarına uyarlanan Call My Agent / Menajerimi Ara dizisinin konusu ve oyuncu kadrosunda kimlerin olacağı şimdiden büyük ilgi görüyor. İşte Star TV ekranlarında seyirciyle bulaşacak Menajerimi Ara dizisi ile ilgili tüm bilgiler

Menajerimi Ara Dizisi Genel Bilgiler

menajerimi-ara-ilk-tanıtım-fotoğrafı

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstleneceği gösterildiği ülkelerde izlenme rekorları kıran Call My Agnet / Menajerimi Ara dizisi çok yakında Star TV ekranlarında olacak. Bir menajerli şirketini merkeze alan dizi, eğlence dünyasının perde arkasını anlatacak. Senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda daha önce Star TV’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler, Medcezir, Cesur ve Güzel dizilerin de yönetmeni olan Ali Bilgin oturacak.

Menajerimi Ara Dizisinin Hikayesi

Dizi, İstanbul’a sinema sektöründe çalışmak için gelen Dicle’nin, spot ışıklarının altındaki hırsların, şöhretin, ego savaşlarının, umudun, paranın ve büyük hayal kırıklıklarının yer aldığı oyuncuların ve menajerlerin dünyasında var olma hikayesini

Menajerimi Ara Dizisinde Kimler Oynayacak? / Ana Karakter Oyuncu Kadrosu

menajerimi-ana-oyuncuları

Ünlü oyuncular ile menajerlerinin dünyasını gözler önüne serecek Menajerimi Ara dizisinin ana oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Menajerimi Ara Dizine Konuk Olacak Oyuncular

Hazal Kaya

Burçin Terzioğlu

Gökçe Bahadır

menjerimi-araya-konuk-oyuncular-gökçe-bahadır

Spot ışıklarının altındaki hırs savaşlarını, hayal kırıkları ve rekabeti konu alan Menajerimi Ara dizisi 7. Bölüme başarılı oyuncu Gökçe Bahadır konuk olacak. Gökçe Bahadır, aynı anda iki sete yetişmesi gerekir. bunun için büyük ajans seferber olur. Bahadır’ın kimseye fark ettirmeden iki sette olmasının yolu Dicle’nin önerdiği bir fikirle bulunur.

Menajerimi Ara Gökçe Bahadır Sahneleri

Rıza Kocaoğlu

Menajerimi-ara-konuk-oyuncular-demet-akbağ

Hikayesinde pek çok sevilen ünlü ismi dahil eden Menajeri Ara dizisi, yine çok özel ismi konuk edecek. Ünlülerin hayatlarını onların menajerlerinin gözünden anlatan diziye ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu konuk olacak. Rıza Kocaoğlu seyirciyi kahkahaya boğacak bir rolle Menajerimi Ara da olacak. Pek çok dizide başarılı karakterlere imza atana Rıza Kocaoğlu, şu sıralar Çukur dizisinde Aliço karakterine hayat veriyor. Oyuncu Menajerimi Ara da Aliço karakterinden çıkamayınca Feris ve Dicle işin peşine düşüyor.

Menajerimi Ara Rıza Kocaoğlu Sahneleri (6. Bölüm)

Menajerimi Ara Boran Kuzum Sahneleri (6. Bölüm)

Menajerimi Ara Mesut Can Tomay & Ali Biçim Sahneleri (5. Bölüm)

Şükran Ovalı

şükran-ovalı-menajerimi-ara

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı Menajeri Ara dizisinin 5. Bölümde konuk olacak. Kıraç’ın menajerliğini yaptığı Şükran Ovalı, onun önerdiği bir dizide oynamak için görüşemeye gidecek.

Menajerimi Ara Şükran Ovalı Sahneleri (5. Bölüm)

İrem Derici

irem-derici-menajerimi-ara

Kıraç’ın ajansı bırakıp başka bir ajansla anlaşmasının duyulmasının ardından ortalık biraz karışır. Bu kargaşa da ünlü şarkıcı İrem Derici Menajeri Çınar’la görüşmek için ajansa gelir. Derici’nin olduğu sahneler izleyicinin kahkaha dolu anlar yaşamasına neden olacak.

Menajerimi Ara İrem Derici Sahneleri (5. Bölüm)

Demet Akbağ

Menajerimi-ara-konuk-oyuncular-demet-akbağ

Ünlülerin ve menajerlerinin gözler arkasındaki dünyasının bilinmeyen yönlerini ekrana yansıtan Menajerimi Ara dizisinin 4. Bölümüne ünlü oyuncu Demet Akbağ konuk oluyor. Daha çok beyazperde de seyirci karşına çıkan Demet Akbağ, uzun bir aradan sonra Menajerimi Ara seyircisi ile ekranda buluşuyor. Demet Akbağ, diğer menajerlerin haberinin olmadığını bilmeden menajeri olan Kıraç’ın başka ajansla anlaştığını Çınar’a söylüyor.

Menajerimi Ara Demet Akbağ Sahneleri (4. Bölüm)

Tuba Büyüküstün

tuba-büyük-üstün-star-tv-nin-yeni-dizisi-call-me-agnet-ta-oynayacak

Hikayesi itibarıyla ünlülerin gerçek yaşamlarını işleyecek Menajerimi Ara dizisine tıpkı orijinalinde olduğu gibi ünlü oyuncular konuk olacak ve kendilerini oynayacaklar. Dizinin ilk konuk ünlüsü başarılı oyuncu Tuba Büyüksütün olacak.

Tuba Büyüküstün Hangi Karakteri Oynayacak?

Tuba Büyüküstün orijinal dizi Call My Agent 1. Bölümde konuk olan Cecile De France a karşılık gelen rolü oynayacak.

Menajerimi Ara Tuba Büyüküstün Sahneleri

Nükhet Duru

nükhet-duru-manajerimi-ara-dizisinde-oynayacak

Yapımcılığını Ay Yapımın üstlendiği yabancı dizi uyarlaması Menajerimi Ara dizisine başarılı şarkıcı Nükhet Duru da konuk olacak. Ünlülerin gerçek yaşamlarını anlatacak dizi için daha önce de Emel Sayın’a teklif görüldüğü belirtiliyor.

Nebahat Çehre

nebahat-çehre-menajerimi-ara-dizisinde-oynayacak

Sanat dünyasından birbirinden başarılı isimleri konuk olarak kadrosunda ağlayacak olan Menajerimi Ara dizisine Aşkı Memnu dizisinde Firdevs Yöreoğlu olarak tanıdığımız usta oyuncu Nebahat Çehre de konuk olacak.

Nebahat Çehre ve Nükhet Duru Ajans Sahibinin cenaze töreninde kendilerini canlandıracaklar.

Menajerimi Ara İki Duayen – Nebahat Çehre ve Nükhet Duru Sahneleri

Çağatay Ulusoy

çağatay-ulusoy-menajerimi-ara-dizisinde-oynayacak

Geçtiğimiz günlerde TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Barbaros dizisin ayrıldığını açıklayan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Ay Yapım tarafından hayata geçirilecek olan Menajerimi Ara dizisinde kendisini oynayacak. Şu sıralar yapımcılardan yoğun teklif alan Çağatay Ulusoy Menajerimi Ara / Arayın dizisinin üçüncü bölümünde izleyici karşısına çıkacak.

Menajerimi Ara Çağatay Ulusoy Sahneleri

Gökçe Bahadır

gökçe-bahadır-menajerimi-ara-dizisinde

Başarılı oyuncu Gökçe Bahadır Menajerimi Ara dizisine konuk olacak. Bir çok başarılı isimi kadrosunda konuk etmeye hazırlanan Call My Agent uyarlaması Menajerimi Ara ya da Menajerimi Arayın adlı dizi ünlü isimleri kendi kimlikleriyle ekranlara getiriyor. Daha önce Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kadrosunda yer alan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır da dizide kendi ismiyle yer alacak.

Derya Baykal ve Müjgan Ferhan Şensoy

derya-baykal-ve-ferhan-şensoy-menajerimi-ara-dizisine-konuk-oldular

Ünlülerin kendilerini oynayacakları Menajerimi Ara dizisine ilerleyen bölümlerinde ünlü oyuncu Derya Baykal ile kızı Müjgan Ferhan Şensoy konuk oluyor. Her hafta sürpriz isimleri konuk edecek dizide daha önce tiyatro oyununda birlikte rol alan Derya Baykal ve Müjgan Ferhan Şersoy Menajerimi Ara dizisinde anne kız olarak yer alacaklar.

Menajerimi Ara Derya Baykal – Ferhan Müjgan Şensoy Sahneleri

Melisa Şenolsun – Edis

melisa-şenolsun---edis-menajerimi-ara-

ilk bölümü 25 Ağustos Salı günü ekranlara gelecek Menajeri Ara dizisine ünlü şarkıcı Edis ile başarılı oyuncu Melisa Şenolsun’da konuk olacak.. Melisa Şenolsun ve Edis Menajerimi Ara dizisinin 4. Bölümünde ekranlarda olacaklar.

Menajerimi Ara Edis & Melisa Şenolsun Sahneleri (4. Bölüm)

Alican Yücesoy

alican-yücesoy-menajerimi-ara-dizisine-konuk-oldu

Tanıtımları ile büyük heyecan uyandıran Menajerimi Ara dizisine Alican Yücesoy konuk oyuncu olarak katılacak ve kendisini oynayacak.

Ercan Kesal

ercan-kesal-menajerimi-ara-dizisinde

Çukur dizisinin İdris Babası Ercan Kesal, Menajerimi Ara dizine konuk olacak oyuncular arasında yer aldı.

Menajerimi Ara Nerede Çekiliyor?

Menajerimi Ara dizinin set adresleri İstanbul’da bulunuyor.

star-tv-yeni-sezon-dizileri-call-me-agent-menejerimi-ara-oyuncuları

Menajerimi Ara Ne Zaman Başlayacak?

İlk tanıtımı heyecan yaratan Menajerimi Ara dizisinin çekimleri tüm hızla devam ediyor. Star TV tarafından dizinin başlama zamanı belli oldu. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre; Menajerimi Ara 1. Bölüm. 25 Ağustos 2020 Salı günü Star TV ekranlarında başlıyor.

menajerimi_ara_ilk-fotoğraflar--afiş

Menajerimi Ara İlk Tanıtım Fragmanı

Dünyanın pek çok ülkesinde izlenme rekorları kıran Call My Agent dizisinden Türk Televizyonlarına uyarlanacak olan Menajerimi Ara dizisinin büyük bir merakla beklenen ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Menajerimi Ara Tanıtım

Menajerimi Ara / Menajerimi Arayın 1. Bölüm Fragmanı Yayında!

Menajerimi Ara 1. Bölüm Ön İzleme

Menajerimi Ara Oyuncuları Kim Kimdir?

Call My Agent dizisinden uyarlama olarak karşımıza çıkacak olan Menajerimi Ara dizisinin oyuncu kadrosundaki oyuncular; Canan Ergüder Feris karakterini, Barış Falay Kıraç karakterini, Fatih Artman Çınar karakterini, Ahsen Eroğlu Dicle karakterini ve Ayşenil Çamlıoğlu Peride karakterini oynayacak.

Barış Falay / Menajerimi Ara Kıraç Özdal

Menajerimi-Ara-Barış-Falay-Kıraç-karakterini-oynayacak

Barış Falay 9 Nisan 1972 Balıkesir’in İlçesi Edremit’te doğmuştur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Barış Falay, Ankara Devlet Tiyatrosu ve Özel tiyatrolarda 2 yıl çalışmış daha sonra İzmir Şehir Tiyatrosu sanatçısı olmuştur.

Dizi oyunculuğuyla ilk tanışması Dadı, Tatlı Hayat ve Yarım Elma dizileriyle olan Barış Falay’ın asıl tanınması Aliye dizisinde canlandırdığı Mücahit (Müco) karakteriyle olmuştur. Son olarak Paramparça dizisinde karşımıza çıkan Barış Falay kendisi gibi oyuncu Esra Ronabar’la evlidir.

Call My Agent Mathias Barneville Menajerimi Ara da Kim?

Call-My-Agent-Mathias-Barneville-Menajerimi-Ara-Kıraç
Call My Agent Mathias Barneville / Menajerimi Ara Kıraç Özdal

Menajerimi Ara Kıraç Özdal Kimdir? Nasıl Bir Karakterdir?

Yetenek ajansının en yetkili personellerinden birisi olan Kıraç, tam da evli, çocuklu ve yakışıklı tanımına uyar. Yaşadığı duyguları etrafına hissettirmez. Bu nedenle hep mantığıyla hareket eder ve her konuda stratejik davranır.

Ajansın En Hırslı Menajeri

Ego Ajansının en hırslı menajeri olan Kıraç, aynı zamanda da Dicle’nin babasıdır. Ancak bunu durumu mutlu ailesini ve kariyerini korumak için saklaması gereken bir sır olarak görür. Son derece kararlı ve inatçı bir kişiliğe sahip olan Kıraç, başarı söz konusu olduğunda adeta bir köpekbalığı gibi birinin üstüne basıp geçmekten hiç tereddüt etmez.

Daha Çok İşin Parasal Yanıyla İlgilenir

Vicdansız birisi olmayan Kıraç, sektörün gerektirdiği kadar acımasızdır. Diğer menajerlerin aksine işin sanat boyutundan çok, parasal boyutuyla ilgilidir.

Canan Ergüder / Menajerimi Ara Feris Dikmen

Menajerimi-Ara-Canan-Ergüder-Feris-karakterini-canlandıracak

Oyuncu Canan Ergüder, 15 Temmuz 1977 İstanbul doğumludur. Şu an 43 yaşında olan başarılı oyuncu, London Akademi’de drama ve müzik eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Binbir Gece dizisinde yaşayan Ergüder, Behzat Ç. (Savcı Esra) , Güllerin Savaşı (Gülfem) gibi dizilerde asıl ününe kavuşmuştur. Son olarak Yıldızlar Şahidim dizisiyle ekranlarda olan Canan Ergüder, Menajerimi Ara dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Call My Agent Andrea Martel Menajerimi Ara da Kim?

menajerimi-ara-feris-hangi-karakter
Call My Agent Andrea Martel / Menajerimi Ara Feris

Menajerimi Ara Feris Kimdir? Nasıl Bir Karakter?

Menajerimi Ara dizisinde Canan Ergüder’in hayat verdiği Feris, daha 30’lu yaşların başlarında oldukça hırslı ve dikkat çekici ve oldukça güzel bir kadındır. Ünlülerle kurduğu iyi ilişkiler nedeniyle ajansın gelişmesine büyük katkı sağlamıştır. İşine tutku ile bağlı olan ve yaptığı işi çok seven Feris, özellikle bulunmamış cevherleri keşfetme ve onları geliştirme konusunda çok başarılıdır.

Feris İşini Aşkla Yapar

Bağımsızlığına düşkün, özgüveni yüksek ve kariyerine oldukça düşkün olan Feris, diğer bir yandan da çocuk doğurup aile kurmak isteyen sert bir menajerdir. Gereksiz duygusallıktan hoşlanmayan Feris, kendisini dümdüz bir şekilde ifade eder. Tuttuğunu koparmaya alışkın olan Feris, Kıraç’ın aksine Menajerliği hırsla değil aşkla yapar.

Fatih Artman / Menajerimi Ara Çınar Bilgin

Menajerimi-ara-Fatih-Artman-Çınar-rolünü-oynayacak

Fatih Artman, 13 Şubat 1988 Ankara doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümünün’den mezun olan Artman, 2002 yılında babasını kaybetmiştir. Kendi tabiriyle cep harçlığını çıkarmak için oyunculuğa başlayan Fatih Artman’ın ilk tanınması Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde canlandırdığı Harun karakteri ile olmuştur. En son Jet Sosyete dizisinde (Yaman) konuk oyuncu olarak karşımıza çıkan Fatih Artman, Menajerimi Ara dizisinde Çınar karakteri olarak karşımıza çıkacak.

Call My Agent Gabriel-Sarda Menajerimi Ara da Kim?

call-my-Agent-Gabriel-Sarda-menajerimi-ara-çınar
Call My Agent Gabriel-Sarda Menajerimi-ara-da kim?

Menajerimi Ara Çınar Kimdir? Nasıl Bir Karakterdir?

32’li yaşlarda olan Çınar, şirketin adeta neşe kaynağıdır. Eğlenceli tavırları ve komikliğiyle kadınları etkilemeyi başaran Çınar, aynı zamanda şirkette olan biten her şeyi ilk duyan kişidir. İdealist olmaya çalışan bir adam olmaya çalışır. Bunun yolunun da çalışmaktan geçtiğine inanır.

Çınar Müşterilerini Daha Çok Arkadaşı Gibi Görür

Çınar Ajansın en bohem, sinemaya en temiz yürekle gönül vermiş menajeridir. Çok okuyan ve entelektüel birisi olan Çınar, öte yandan da son derece buralı gerçek bir Anadolu insanıdır. Kendisini olduğundan başka göstermek gibi bir derdi olmayan Çınar, müşterilerini para kazandığı bir kapı gibi değil de daha çok arkadaşı gibi görür. Onun bu tutumu çoğu zaman doğru kararlar almasını zorlaştır.

Ayşenil Şamlıoğlu / Menajerimi Ara Peride Şener

Ayşenil Şamlıoğlu, 20 Mart 1956 İstanbul doğumludur. 1974 yılında İstanbul Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Fakültesindeki eğitimini bırakarak Almanya’ya gitmiş orada amatör gruplarla tiyatro çalışma yapmıştır. Türkiye’ye döndükten sonra ODTÜ Mimarlık Fakültesinde eğitim alırken tiyatro tutkusu ağır basan Şamlıoğlu, okulunu yarım bırakarak Hacettepe Ünivesitesi Tiyatro eğitimi almıştır. Adana Devlet Tiyatrosunda uzun yıllar çalışan Ayşenil Şamlıoğlu’nun ilk dizi deneyimi TRT 1 de yayınlanan günlük dizi Ferhunde hanım ve kızları dizisiyle olmuştur. Son olarak Meksika dizisi uyarlaması Hizmetçiler dizisinde rol alan Şamlıoğlu, Menajerimi Ara dizisinde Peride karakterine hayat verecek.

Menajerimi-Ara-Ayşenil-Şamlıoğlu-Peride-rolü

Call My Agent Arlette Azémar Menajerimi Ara da Kim?

call-my-agent-Arlette-Azémar-menajerimi-ara-kim
Call My Agent Arlette Azémar Menajerimi Ara da Kim?

Menajerimi Ara Peride Kimdir? Nasıl Bir Karakter?

Yetenek şirketinin patronu olan Peride, aynı zamanda ajansta çalışan herkesin en büyük destekçisidir. Bu konuda hiçbir karşılık beklemeyen Peride sektörde başarıya odaklanmış tecrübeli bir isimdir.

Peride Herkesin Sevdiği ve Saygı Duyduğu Birisidir

Ajansın en deneyimli ve en eski menajeri olan Peride’nin müşterileri daha çok Yeşilçam oyuncularıdır. Aynı zamanda herkesin çok sevdiği ve aşırı saygı duyduğu Peride, bilgisi ve deneyimiyle diğerlerinden ayrılır. Görmüş geçirmiş bir kişiliğe sahip olan Peride’nin köpeği Şanel onun en yakınıdır. Taşkın kişiliğe sahip olmayan tatlı mizah anlayışıyla pek çok sorunu gizli kapılar ardında çözer.

Ahsen Eroğlu / Menajerimi Ara Dicle Ertem

Ahsen Eroğlu, 27 Ekim 1994 Tekirdağ Çorlu doğumludur. Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünden mezun olan Eroğlu’nun ilk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisiyle olmuştur. Son olarak İstanbullu Gelin dizisinin son sezonunda oynayan Ahsen Eroğlu, Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakterine hayat verecek.

Menajerimi-Ara-Ahsen-Eroğlu-Dicle-rolü

Call My Agent Camille Valentini Menajerimi Ara da Kim?

Call My Agent Camille Valentini Menajerimi Ara da Kim?

Menajerimi Ara Dicle Kimdir? Nasıl Bir Karakterdir?

İstanbul’a sinema sektöründe çalışmak için gelen Dicle, meraklı, heyecanlı, pimpirikli bir kişiliğe sahip olmasına karşın sorumluluk sahibi, dürüst ve disiplinli birisidir. Kıraç’ın herkesten sakladığı kızı olan Dicle, babasının iş yerinde çalışmaya başlamasıyla olaylar karışır. Kızının aynı şirkette olmasını istemeyen Kıraç, Dicle’nin ondan beklediği sevgiyi ve takdiri hiç bir zaman göstermez. Temiz ve saf kalpli bir genç kız olan Dicle, çalıştığı şirketin menajerliğini yaptığı Barış’a aşık olur.

Dicle, Akıllı ve Gözü Kara Bir Genç Kız

Antalya’da doğmuş büyümüş, akıllı ve gözü kara bir genç kız olan Dicle, sektörün acımasızlıklarından çok uzak birisidir. Küçük bir yerde büyümüş, naif bir yanı vardır, okumaya da çok düşkündür. Zaman zaman aklı, vicdanı ve başarma hırsı arasında sıkıştığı durumlar olur. Sinemaya olan tutkusu, çocukluğu boyunca gizliden gizliye babasını görmek umuduyla gittiği film festivali kuyruklarından gelir.

Deniz Can Aktaş / Menajerimi Ara Barış Havas

Deniz Can Aktaş, 28 Temmuz 1993 İstanbul doğumludur. Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri ve İşletme Mühendisliği Bölümünden mezun olan başarılı oyuncu, ilk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle yapmıştır. Asıl tanınması Avlu dizisi ile olurken, son olarak Aşk Ağlatır dizisiyle ekranlarda olmuştur. Deniz Can Aktaş Menajerimi Ara dizisinde Barış karakterine hayat verecek.

deniz-can-aktaş-menajerimi-ara-barış

Menajerimi Ara Barış Kimdir? Nasıl Bir Karakter?

Oynadığı ilk dizi ile popüler olan Barış, oldukça havalı ve yakışıklı bir gençtir. Genç kızların sevgilisi olan Barış aynı zamanda Avans Şirketinin de sevilen oyuncularından biridir. Geleceği oldukça parlak olan Barış, menajerliğini yapan şirkette çalışan Dicle’ye karşı özel hisler beslemektedir.

Oynadığı Yaz Dizisinde Yıldızı Parlıyor

Birkaç aydır rol aldığı yaz dizisiyle yıldızı parlayan Barış, konservatuvarlı değildir. Ünlülük hali çok yeni olan Barış’ın bu yeni hali onun bir yandan hoşuna gitse de diğer yandan kendisini kısıtlanmış, baskı altında olduğunu hissetmesine neden oluyor. Özgürlüğüne düşkün başına buyruk bir kişiliğe sahip olması, zor bir çocukluk dönemi geçirmesi insanlara zor güvenmesine neden oluyor. Heyecanlı işler yapmak istese de içindeki karamsarlık ve örselenmiş taraf zaman zaman gün yüzüne çıkıyor. Bu da ruh hali hemen değişmesine sebep oluyor.

Nazlı Sanem Ünal / Menajerimi Ara Jülide Tırmık

Nazlı Sanem Ünal, 22 Mayıs 1991 Bursa doğumludur. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Üzgünüm Leyla dizisi ile yapan Sanem Ünal, Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak da yer almıştır. Nazlı Sanem Ünal Menajerimi Ara dizisinde Jülide karakterine hayat verecek.

Call My Agent Arlette Azémar Menajerimi Ara da Kim?

cal-my-agnet-Sofia-Leprince-menajerimi-ara-da-kim
Call My Agent Sofia Leprince Menajerimi Ara da Hangi Karakter?

Menajeri Ara Jülide Kimdir? Nasıl Bir Karakter?

Henüz 20’li yaşların başında olan Jülide, menajerlik şirketinin bir elemanıdır. Aynı zamanda set çalışanı olan Jülide’nin asıl amacı ünlü bir oyuncu olmaktır. Jülide, kısa zamanda fark edilerek setlerde kendisine yer bulacaktır.

Hayali Bir Gün Ünlü Bir Star Olmak

Ego Ajansının son derece havalı ve kendisinden emin sekreteri olan Jülide, aynı zamanda amatör bir tiyatro oyuncusudur. Jülide’nin hayali bir gün ünlü bir star olmaktır.

Pınar Ünsal – Menajerimi Ara Leyla Ertem

Pınar Ünsal, 8 Ağustos 1980 İzmir doğumludur. Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Ünsal, Parmaklıklar Ardında dizisinde tanınmıştır. Son olarak Al Yazmalım dizisinde rol alan Ünsal Menajerimi Ara dizisinde Leyla karakterine hayat verecek.

menajerimi-ara-pınar-ünsal-kimdir

Menajerimi Ara Leyla Kimdir? Nasıl Bir Karakter?

Dicle’nin annesi olan Leyla, güçlü ve cesur bir kadındır. Dicle doğunca üniversiteyi bırakmak zorunda kalmıştır. Kıraç’ın kendisini terk etmesinden sonra hayatına hiç kimseyi almamıştır. Dicle’ye aşırı düşkün olan Leyla, onun hep yakınında olmasını istemiştir. Dicle’nin yaşadıkları şehir Antalya’da iş bulmasını istese de onun hayallerini desteklemek için elinden geleni yapar.

Yaprak Medine – Menajerimi Ara Beren

yaprak-medine-menajerimi-ara-beren-kimdir

Yaprak Medine, yakın zamanlarda oyunculuk eğitimi alan Yapmak Medine, aynı zamanda bir İnstagram fenomenidir. Asıl mesleği hemşire olan Yaprak Medine’yi Karam Gurme reklamlarından hatırlayabilirsiniz. Yaprak Medine ilk oyunculuk deneyimi olacak Menajerimi Ara dizisinde Beren karakteri ile karşımıza çıkacak.

Menajerimi-ara-beren-karaman-kimdir-

Menajerimi Ara Beren Karaman Kimdir? Nasıl Bir Karakterdir?

Mayda ve Kıraç’ın sevgili kızları olan Beren, aynı zamanda Dicle’nin üvey kız kardeşidir. Yakın zamanlarda oyunculuğa başlamış, Barış ile aynı dizide başrolü paylaşmaktadırlar. Beren adeta gerçek bir prenses gibi büyültmüş bir dediği iki edilmemiştir. İstediği şeyi istedi anda elde etmenin vermiş olduğu özgüvene sahip olan Beren, bir şeylerin kontrolünden çıkması fikrinden hiç hoşlanmamaktadır.

Gamze Karaduman – Menajerimi Ara Gülin

gamze-karaduman-menajerimi-ara-gülin-kimdir

Gamze Karaduman; 16 Temmuz 1987 Giresun doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Karaduman, ilk oyunculuk deneyimini Avrupa Yakası dizisinde yapmıştır. Asıl tanınması Aramızda Kalsın dizisinde canlandırdığı Arife karakteri ile olmuştur. Son olarak Kanal D’de kısa bir süre yayınlanan Hizmetçiler dizisinde rol olan Gamze Karaduman Menajerimi Ara dizisinde Gülin karakterine hayat verecek.

Menajerimi-Ara-Gülün-kimdir

Manjerimi Ara Gülin Kimdir? Nasıl Bir Karakter?

Menajerimi Ara dizisinde Gülin karakteri, Kendisini asistanlığını yaptığı Kıraç’a adamış olan Gülin, Ego Ajansının en çalışkan elemanlarından birisidir. Ajansın içerisinde en sıradan birisi gibi görünene Gülin’in masası adeta bir memur masası gibidir. Gülin, üniversitede yönetici asistanlığı okumuş ve işinde son derece iyidir. Gözünden hiçbir şey kaçamayan Gülin’in yokluğu Kıraç’ı darmadağın edecek kadar etkilidir. Dicle’yi ilk gördüğü andan itibaren ondan hiç hoşlanmaz. Hep onun bir açığını yakalamak için fırsat kollar. Ve oldukça hırslı bir kızdır.

Semi Sırtıkızıl – Menajerimi Ara Emrah

semi-sirtikkizil-kimdir-menajerimi-ara-emrah

Semi Sırtıkızıl, Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önce Analar ve Anneler ve Umuda Kelepçe Vurulmaz dizilerinde oynamıştır. Menajerimi Ara dizisinde Emrah karakterine hayat verecek.

Emrah-Ayoğlu-menajerimi-ara-kimdir
Call My Agent Herve Menajerimi ara emrah

Menajerimi Ara Emrah Kimdir? Nasıl Bir Karakter?

Çınar’ın asistanı olan Emrah, deli dolu, neşeli adeta enerjisi kabına sığmayan birisidir. Kıvrak bir zekaya sahiptir. Alaycı yapısıyla laf yetiştirilmesi son derece zor biridir. Kalıpların dışında yaşayan Emrah, Çınar’ın duygusallığa kapıldığı ve sorunları çözemez olduğu dönemlerde hemen görevi devralarak ona destek olur. İkili adeta tencere kapak gibidirler. Emrah karakteri Gabriel’in yardımcısı Helve karakteriyle eşleşiyor.

Bedir Bedir – Menajerimi Ara Bekir Güzel

bedir-bedir-menajerimi-ara-bekir-kimdir

Bedir Bedir; 1982 Erzurum doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Bedir Bedir, Sadri Alışık Konservatuvarında oyuncu koçluğu yapmaktadır. Son olarak İstanbullu Gelin dizisinde rol alan Bedir Bedir Menajerimi Ara dizisinde Bekir karakterini canlandıracak.

menajerimi-ara-bekir-güzel-kimdir

Menajerimi Ara Bekir Kimdir? Nasıl Bir Karakter?

Ego Ajansın çaycısı ve ofis boyu olarak görev alan Bekir, aslında tam da ne iş olursa yaparım tarzında bir kişiliğe sahiptir. Zaman zaman çay taşırken gördüğümüz Bekir’i, zaman zaman da arabayla oyuncuları karşılarken göreceğiz. Bekir, dobra hiç kimseden çekinmeden ağzına geleni söyleyen bir kişiliğe sahiptir.

Aslı Mavidan – Menajerimi Ara Mayda

Aslı Mavitan, 22 Kasım 1980 doğumludur. Serdar Bilgili ile biliktelik yaşan Aslı Mavitan, aynı zamanda şarkıcı Hayko’nun kızıdır. Yeditepe Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunu olan Aslı Mavitan, kariyerine TV8 kanalında spikerlik yaparak başlamıştır. 2014 yılından bu yana Beyaz TV’de İşin Aslı programını sunmaktadır. Mavitan’ın ilk dizisi Menajerimi Aradır.

Menajerimi-ara-mayda-kimdir-

Menajerimi Ara Mayda Özdal Kimdir? Nasıl Bir Karakter?

Kıraç’ın karısı olan Mayda, aynı zamanda İstanbul’un köklü ailelerinden birinin kızıdır. Kıraç’tan önce çok kısa süren bir evliliği olmuştur. Beren bu evlilikten doğmuştur. İyi niyetli, görgülü bir kadın olan Mayda, yeri geldiğinde insanı ‘görgüsü’ ile ezmekten çekinmez.

Buse Sinem İren – Menajerimi Ara Meral Devrik

Çocuklar Duymasın dizisinde Havuç’un kız arkadaşı Simay olarak karşımıza çıkan Buse Sinem İren, Menajerimi Ara dizisinde Meral karakterine hayat verecek. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında dikkatleri üzerine çeken Buse İren, 1992 Trabzon doğumludur. Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncularından biridir. Ve orada eğitim alır. Özellikle Laz şivesi ve taklit yeteneğiyle tam bir stand up sanatçısıdır. BKM’de Açık Mikrofon programını sunan Buse Sinem İren, Mimar Sinan Üniversitesinde Sanat tarihi eğitimini tamamlamıştır.

Menajerimi-ara-beren-karaman-kimdir-

Menajerimi Ara Meral Devrik Kimdir? Nasıl Bir Karakter?

Dicle’nin çocukluk arkadaşı olan Meral, aynı zamanda İstanbul’daki ev arkadaşıdır. Küçük bir hayatı ve küçük hayalleri vardır. Kendi halinde mutlu birisi olan Meral noterde memurluk yapmaktadır. Dicle’nin hayatında girmesiyle onun da hayatı biraz renklenecektir.

Duygu Şen – Menajerimi Ara Ece

Duygu , 25 Mayıs 1985 doğumludur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunudur. Hayat Bilgisi dizisinde dikkatleri üzerine çeken Duygu Şen, son olarak Kanıt Ateş Üstünde dizinde oynamıştır.

Menajerimi-Ara-Ece-Altın-kimdir

Menajerimi Ara Ece Altın Kimdir? Nasıl Bir Karakter?

Cevval bir magazin muhabiri olan Ece’nin lakabı vampirdir. Girip çıkmadığı delik, duymadığı haber yoktur. Ego Ajansın menajerleri ondan çok korkarlar. Asla yalan haber yapmayan Ece, haberin kokusunu aldığında da hiç kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Sektördeki başarısıyla, sektörün ondan duyduğu nefret aynı oran büyüyüp artmaktadır.

Beren Kotan – Menajerimi Ara Aydın


Beren Kotan 1992 yılında doğmuştur. Henüz amatör bir oyuncu olan Beren Kotan’ın oynadığı ilk dizi Çarpışma dizisidir. Menajerimi Ara dizisinde Barış Havas’ın ağabeyi Aydın Havas karakterine hayat verecektir.

Menajerimi-ara-aydın-havas-kimdir

Menajerimi Ara Aydın Havas Kimdir? Nasıl Bir Karakter?

Barış’ın abisi olan Aydın Havas, babaları Kemal’in ölümünden sonra liseyi bırakıp ailenin geçimine destek olmuştur. Keyfi yerinde olduğunda girişken ve neşeli olan Aydın, melankolinin en alaturka haline meyillidir. Aydın’ın en büyük silahı kendisine acındırmaktır. Bir parça çıkarlarına göre hareket eden köylü kurnazı olan Aydın, aslında kötü birisi değildir. Sevdiği insanlar için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır. Ne olursa olsun Barış’ın yanındadır.

Melisa Seda – Menajerimi Ara Sedef

Melisa Seda, 20 Mart 1995 Eskişehir doğumludur. 2014 yılında Models Of Eskişehir adlı güzellik yarışmasında 3. Olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini FOX TV’de yayınlanan Kalbimdeki Deniz dizisinin final bölümde yaşamıştır. Melisa Seda, Menajerimi Ara dizisinde Sedef karakterine hayat verecektir.

menajerimi-ara-sedef-kimdir

Menajerimi Ara Sedef Kimdir? Nasıl Bir Karakter?

Sedef, Dicle’nin arkadaşı Meral’in ev arkadaşıdır. Pintiliğiyle ünlü olan Sedef, Dicle’nin İstanbul’da kalması sonrasında başka bir eve taşınır.

2020 – 21’de Yeni Başlayacak Yabancı Uyarlama Diziler

Bir Cevap Yazın