Bridgerton Yeni Sezon İçin Geri Sayım Başladı! İşte 2. Sezon Konusu Tarihi Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Bridgerton Yeni Sezon İçin Nefesler Tutuldu!

Bridgerton-yeni-sezon-2 -sezon -ne-zaman-cikacak

Bridgerton Yeni Sezon İçin Nefesler Tutuldu!

Netflix’in 2021’de gösterime giren ve yayınlandıktan sonra ilk dört hafta içerisinde 63 milyon hane halkı tarafından izlenerek büyük bir başarıya imza atan dönem dizisi Bridgerton Yeni Sezon için gün sayıyor. İlk sezonuyla seyircinin büyük beğenisini toplayan dizinin 2. Sezon onayı 2021 yılında gelmişti. Yazar Julia Quinn’in kitap serisinden ekrana uyarlanan tarihi dizi Bridgerton’ın 2. Sezonunda neler olacak? Ne zaman yayınlanacak? Bridgerton 2. Sezon konusu ne olacak? Bridgerton 2. Sezonda kimler oynayacak? Simon dizide olacak mı? Bridgerton 2. Sezon konusu ile Netflix çıkış tarihi ve 2022 hangi gün ve saat bilgileri ile merak edilen tüm soruların cevabı yazımızda olacak.

Bridgerton 2. Sezonda Neler Olacak?

Bridgerton dizisinin ilk sezonunun yankıları devam ederken ikinci sezonun onayı gelmesi izleyici oldukça mutlu etmişti. Haberin duyulmasından sonra gözler tam ikinci sezonun konusuna çevrilmişken konuyla ilgili açıklama kitabın yazarından gelmişti. Yazar Quinn yaptığı açıklamada ikinci sezonun konusunun ikinci kitabın konusu olan Lord Antorny’nin çevresinde döneceğini ifade etmişti. Bu açıklamaya göre, Lord Antony Bridgerton yeni sezonda bir gelin arayışında odaklanacak. Bu doğrultuda Bridgerton 2. Sezonda Lord Antony Bridgerton’ın ve duygu durumunu izlerken çok sevdiğimiz Hastings Dükü ( Simon) ve Düşesi (Daphne)’yi göremeyeceğiz.

Bridgerton Dizisinin Genel Hikayesi

Bridgerton ailesinin; Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory ve Hyacinth adında 8 çocuğu vardır. Dizinin 1. Sezonu İngiliz Sosyetesine taktim edilme yaşı gelen ailenin en büyük kızı Daphne Bridgerton’un hikayesini konu alıyordu. 8 farklı kitapta toplanan ailenin hikayesi her kitapta farklı bir Bridgerton üyesine odaklanıyor.

Netflix’in Sevilen Yapımı ‘Bridgerton’ın 2. Sezonun Konusu Nedir?

Amerikalı ünlü Best Seller aşk romanı yazarı Julia Quinn’in En iyi Tarihi Romanı serisinden uyarlanan Netflix dizisi Bridgerton’ın ilk sezonu, yazarın ilk kitabı olan “The Duke and I”a dayanıyordu. İkinci sezon ise, eş zamanlı giderek ikinci kitap ‘The Viscount Who Loved Me’ye odaklanacak. Dizinin yeni sezonunun ve kitabın eş zamanlı gitmesinin nedeni olarak Julia Quinn’in sekiz romanında sırasıyla Bridgerton kardeşlerden birinin hayatına ve aşklarına odaklanması gösteriliyor. Bununla birlikte yazar, kardeş seçimini tamamıyla alfabetik sıraya göre belirlemiş.

Juila Quinn Bridgerton Kitap Serisi ve Adları
  • 1. Kitap: The Duke and I– Yüreğe Söz Geçmiyor (1. Sezon)
  • 2. Kitap: The Viscount Who Loved Me – En Çok Beni Sev (2. Sezon)
  • 3. Kitap: An Offer From A Gentleman – Son Söz Aşkın
  • 4. Kitap: Romancing Mister Bridgerton – Rüyalar Gerçek Olsa
  • 5. Kitap: To Sir Phillip, With Love – Sonsuz Sevgilerimle
  • 6. Kitap: When He Was Wicked – Sana Muhtacım
  • 7. Kitap: It’s In His Kiss – Öpüşünde Saklı
  • 8. Kitap: On the Way to the Wedding – Biz Evleniyoruz

Yeni Sezon Tamamıyla Antony Bridgerton’a Odaklanıyor!

“Bridgerton”ın yeni sezonu “The Viscount Who Loved Me” kitabında geçen sekiz kardeşin en büyüğü olan Anthony Bridgerton’ın hayatına ve aşklarına odaklanıyor. Hatırlarsanız Anthony Bridgerton’ı “Bridgerton”ın 1. Sezonunda opera sanatçısı Siena ile yaşadığı hayal kırıklığı ile bırakmıştık. Yeni sezonda Bridgerton kardeşlerin en büyüğü olan ağabey Anthony, kalp kırıklığını bir kenara bırakarak vikontes bulmaya karar veriyor.

Antony’nin Evlilik Hakkındaki Düşünceleri Değişecek mi?

Birinci sezonda evliliği aşk uğruna yapılan bir antlaşmadan ziyade görev olarak görmeye başlayan Antony, Simon ve Daphne’ye şu sözleri söylemişti: “Sonunda zor olanı belirledim: Kendimi sevmek. Tüm bu romantik ilişkilerden uzaklaşmak benim için en iyisi olacak. Artık sorumlulukları göz ardı edecek ya da mantıklı yolu seçmeme engel olacak dikkat dağınıklıklarım yok.” Bakalım geçtiğimiz sezon bu kadar iddialı konuşan Antony Bridgerton bu sözlerinin arkasında durabilecek mi? Yoksa aşkın derin ve karşı konulamaz sularına kapılıp tutku dolu bir serüvene mi yelken açacak?

bridgerton-2-sezon-oyunculari-kimler

Yeni Sezon Oyuncuları (2. Sezon) Kimler Olacak?

Bridgerton 2. Sezonda kimler oynayacak? Bridgerton 2 . Sezon Simon yok mu? Simon ve Daphne olacak mı? Soruları yeni sezonun en çok merak edilen sorularından birisi. Dizinin ilk sezonda rol alan oyuncular genel olarak 2. Sezonda da yer alırken bazı oyuncuların canlandırdıkları karakterlerin yeni sezon hikayesinde yer alamamasından dolayı bu sezon olmayacaklar. Simon ve Daphne’nin hikayesi 1. Sezonda olmasından dolayı bu sezon ters bir köşe olmaması halinde Simon karakterini göremeyeceğiz gibi görünüyor. İşte Bridgerton yeni sezon oyuncuları

Bridgerton 2. Sezon Oyuncu Kadrosu Tam Liste:

Oyuncunun AdıOynadığı Karakter / Rolü
Jonathan BaileyAnthony Bridgerton
Simone AshleyKate Sharma
Phoebe DynevorDaphne Bridgerton
Julie AndrewsLady Whistledown
Golda RosheuvelQueen Charlotte
Luke NewtonColin Bridgerton
Ruby BarkerMarina Thompson
Adjoa AndohLady Danbury
Claudia JessieEloise Bridgerton
Polly WalkerLady Portia Featherington
Nicola CoughlanPenelope Featherington
Harriet CainsPhilippa Featherington
Sabrina BartlettSiena Rosso
Ruth GemmellLady Violet Bridgerton
Luke ThompsonBenedict Bridgerton
Will TilstonGregory Bridgerton
Florence HuntHyacinth
Ruby StokesFrancesca Bridgerton
Ben MillerLord Featherington
Bessie CarterPrudence Featherington
Martins ImhangbeWill Mondrich
Lorraine AshbourneMrs. Varley
Shelley ConnMary Sharma

Bridgerton 2. Sezon Ne Zaman / Netflix Çıkış Tarihi

Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle çekimlerinde gecikme olan “Bridgerton”ın ikinci sezonu nihayet yayınlanıyor. Netflix’in 2022 dizileri arasında duyurduğu Bridgerton 2. Sezonun yayın tarihi 25 Mart 2022 Cuma olarak açıklandı. Nefeslerin tutulduğu yeni sezonda bizleri nelerin beklediği büyük merak konusu olmaya devam ediyor.

Bridgerton 1. Sezon İzle İçin Tıklayın

2022’de Çıkacak En iyi Yabancı Diziler Sıralaması

Bridgerton 2. Sezon Tanıtım Filmi

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni Sezonları En Çok Merak Edilen İnternet Dizileri

Yeni Sezonda Başlayacak Diziler

Kış Sezonu Dizileri Başlıyor

Bir Cevap Yazın