Site icon Film Dizi Haber

Bridgerton 2.Sezon Onayı Çıktı! Ne Zaman Yayınlanacak?

bridgerton-2-sezon-onayı-aldı

Netflix Bridgerton 2. Sezon Onayı Aldığını Duyurdu

Bridgerton dizisi, Netflix’te yayınlandıktan ilk dört hafta içerisinde 63 Milyon hane halkı topladı. Bridgerton 1 Sezon ulaştığı bu rakamla; Netflix’in The Witcher Season 1, Lupine Season 1 Part 1, Money Heist Part 4 ve Tiger King’den sonraki en çok izlenen beşinci en büyük orijinal dizisi oldu. Dizinin yapımcısı Shonda Rhimes, Bridgerton dizisinin Noel günü yayınlanmaya başladığını ve yayın hizmetinin en iyi 10’a ulaştığını belirtti. Dizinin ABD dahil 76 ülkede 1 numara olmasından sonra Netflix Bridgerton 2. Sezon onayının çıktığını duyurdu. Peki, Bridgerton 2.Sezon çekimleri ne zaman başlayacak, Bridgerton 2. Sezonda hangi oyuncular yer alacak, eski oyuncu ve karakterler olacak mı? Bridgerton 2. Sezon çıkış tarihi 2021 yılı içerisinde mi olacak? Detayları sizler için araştırdık.

Sonunda İkinci Sezon Kararı Çıktı!

Yayınlanmasından sonra hikayesi seyirci tarafından çok beğenilen Bridgerton’un yeni sezonun olup olmayacağı merak konusu olmuştu. Sonunda sevindirici haber Netflix’ten geldi. Ünlü dijital dizi ve film izleme kanalı Netflix yayınladığı YouTube duyurusuyla Bridgerton ikinci sezonun onay aldığını duyurdu. Bridgerton 1. Sezon ile ABD dahil 76 ülkede 1 numara, Japonya dışındaki tüm ülkelerde ilk 10’da yer almıştı. Ünlü yazar Julia Quinn’in çok popüler kitap serisinden ekranlara uyarlanan Bridgerton, ırksal açıdan kapsayıcı Regency dönemi dramını anlatıyor. (1795’ten 1837’ye kadar olan dönem, bazen İngiliz mimarisi, edebiyatı , modası , politikası ve kültüründeki kendine özgü eğilimlerle karakterize edilen Regency dönemi olarak kabul edilir.)

Yeni Sezon Haberini Lady Whistledown Gazetesinde Duyurdu

Netflix, Bridgerton’un yeni sezonun geleceğinin haberini dizideki gizemli dedikodu yazarı Lady Whisledown’un gazetesini yayınlayarak duyurdu. Dedikodu köşe yazarı Lady Whistledown’un gazetesinde; prodüksiyona bahar aylarında başlanacağını gelecek sezonda Bridgerton’ların en büyük kardeşi Vikond Lord Anthony Bridgerto’na eş bulma yolculuğunu anlatacağını doğruladı.

Bridgerton Julia Quin’in Romanından Uyarlama

Netflix’in 2020’de yayınladığı çok ilgi gören dizisi Bridgerton, yazar Julia Quinn’in 8 kitaptan oluşan en beğenilen Bridgerton Serisinden uyarlama. Popüler Netflix dizisi, Bridgerton ailesi Quinn’in sekiz romanına dayanır. Sekiz Brigerton kardeş vardır. Ve her birinin macerası kendi kitabında yer alır. Bridgerton 1. Sezon 1. Kitap The Duke And I’e (Dük ve Ben) dayanır. Kitap genel olarak Simon’la sahte bir ilişkiye giren en yaşlı Bridgerton kızı Daphne arasında geçer. Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor, Younger) ve Hastings Dükü Simon Basset (Rege-Jean Page) arasında ilk başlarda sahte başlayan aşk ilişkisi, zamanla ateşli bir kur yapmayla devam eder ve sonunda da evlilikle noktalanır.

Bridgerton’un Gelecek Sezonları Nasıl Ele Alınacak Merak Ediliyor

Şovun yaratıcıların ve yazarların Bridgerton gelecek sezonlarının nasıl ele alacaklarını görebilmemiz için yeni sezonları beklememiz gerekecek. Bridgerton’ların bazı hikayeleri farklı romanlarda olsa da kitaplardaki ortak nokta olayı ortaya koyan anonim dedikodu köşe yazarı Lady Whistledown’un varlığı. Bu doğrultuda Bridgerton gelecek sezonlarda söz konusu kitaplar bir araya getirilebileceği tahmin ediliyor.

Bridgerton Dizisinin Konusu

Bridgerton dizisi Julia Quinn’in çok satan 8 romanında esinlenerek ekrana uyarlanmıştır. Romanda Bridgerton ailesinden birbirine sıkı sıkıya bağlı sekiz kardeş, Londra yüksek sosyetesinde aşkı ve mutluluğu arar. Biraz kurgu biraz da gerçek Kraliyet ailesinden esinlenen dizi, Julie Andrews’un (dedikodu gazetesinin gizemli yazarı Lady Whistledown) seslendirmesiyle daha çok ilgi çekici bir hal alır. 1813 – 1827 yılarında Londra’da geçen dizi, İngiliz asillerinin hayatını farklı bir bakış açısıyla seyirciye aktarıyor. ‘Asiller farklı ırklardan ve geçmişlerden olsaydı ne olurdu?’ Sorusuna da cevap bulmaya çalışan dizinin oyuncu kadrosunda pek çok siyahi oyuncu yer alıyor. Skandal, aşk ve tutkunun iç içe yaşandığı Bridgerton 1. Sezon 25 Aralık 2020’de Netflix’te yayınlandı.

Bridgerton 1. Sezon Konusu

Bridgerton 1. Sezon konusu; Bridgerton ailesinin; Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory ve Hyacinth adında 8 çocuğu vardır. Dizinin 1. Sezonu İngiliz Sosyetesine taktim edilme yaşı gelen ailenin en büyük kızı Daphne Bridgerton’un hikayesine odaklanıyor.

Bridgerton 2. Sezon Konusu Ne Olacak?

Netflix’in en çok izlenen beşinci dizisi olan dönem draması Bridgerton’un 2. Sezonda da devam edeceği müjdesi herkesi mutlu etti. Heyecan dolu 1. Sezon sonunda gizemli dedikodu yazarı Lady Whistledown’un kim olduğu ortaya çıkmıştı. Dizinin ikincisi sezonunda çekileceği duyurusunun yapılmasından sonra herkesin aklında birçok soru oluştu. Bu sorulardan birisi, yeni sezonda Lady Whistledown’un gerçek kimliği ortaya çıkacak mı? Bridgerton İkinci sezon konusu ne olacak? Hastings Dükü ve Düşesi (Daphne ile Simon’ın) hikayesi devam edecek mi?

İkinci Sezon Lord Anthony Bridgerton’un Aşk Hikayesine Odaklanacak

Dizinin ikinci sezon onayının gelmesinden sonra İkinci sezonun konusunun yazarın ikinci kitabının hikayesi olacağı belirtildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada Julia Quinn’in ikinci kitabının konusu Lord Anthony Bridgerton’ın bir gelin arayışına odaklandığı bu nedenle de ikinci sezonun öne çıkan karakterinin Antoni Bridgerton olacağı ifade ediliyor. Van Dusen konuyla ilgili Today programında “Gelecek sezon Bridgerton’ın en büyük kardeşi Lord Anthony Bridgerton’a odaklanacağız’. ‘Onu ilk sezonun sonunda bir kavşakta bıraktık, bu yüzden evlilik pazarında nasıl bir performans gösterdiğini keşfetmeyi dört gözle bekliyorum.’ Dedi.

Bridgerton 2 Sezon Oyuncu Kadrosuna Yeni Oyuncular Katılacak

Bridgerton televizyon dizisinin yaratıcısı Chris Van Dusen, dizinin 2. sezonunda bir sürü yeni karakter getireceğini ve evlilik fikrinde olan Lord Anthony için yeni bir aşkın kapıda olduğunu belirtti. Dusen, bu yeni aşk hikayesinin 1. Sezondaki Simon ve Daphne arasındaki romantizm kadar güzel, etkileyici ve kapsamlı olacağından emin olduğunu ifade etti.

Bridgeton 2. Sezonda Hastings Dükü ( Simon) ve Düşesi (Daphne) Olacak mı?

Bridgerton 2. Sezonla ilgili en çok merak edilen sorulardan birisi de birinci sezona tutkulu aşklarıyla damgasını vuran Hastings Dükü ve Düşesi’nin ikinci sezonda da olup olmayacakları oldu. Hastings Dükü ve Düşesi’nden bahseden Van Dusen, Page (Simon Basset.) ve Dynevor’un (Daphne Bridgerton) 2. Sezon için geri dönüp dönmeyeceğinin henüz onaylamadığını belirtti. Konuyla ilgili ‘Umarım öyle olur. Onlar artık Dük ve Düşes ama aklımda her zaman Bridgerton olacaklar ve bence her zaman gösterinin bir parçası olacaklar.’ dedi.

Birinci Sezon Hayranlarını Üzücü Haber Geldi!

Brigerton’un 2. Sezon sonrası 3. ve 4. Sezonun onayının gelmesi seyirciyi mutlu ederken, Sezon 1 hayranları için tek üzücü haber ise, tüm oyuncuların gelecek sezonlarda geri dönmeyeceği oldu. Özellikle de 1. Sezonda izleyicinin gönlüne taht kuran Hastings Dükü Simon Bassett’i canlandıran Regé-Jean Page’in yeni sezonlarda olmayacağı bildirildi.

Bridgerton 2.Sezon Oyuncuları Kimler Olacak?

Bridgerton ikinci sezon çekimi için hazırlıklar sürerken2. Sezon oyuncu kadrosu ile ilgili henüz bir bilgi olmasa da ekibe ywniş oyuncular dahil olurken 1. Sezon oyuncularının birçoğunun ikinci sezonda da rol alacağı tahmin ediliyor.

Bridgerton 1. Sezon Oyuncuları ve Karakterleri

Phoebe Dynevor: Daphne Bridgerton.
Rege-Jean Page: Hastings Dükü Simon Basset.
Julie Andrews : Lady Whistledown.
Jonathan Bailey: Anthony Bridgerton.
Golda Rosheuvel: Queen Charlotte.
Luke Newton : Colin Bridgerton.
Ruby Barker: Marina Thompson.
Adjoa Andoh: Lady Danbury.

Eski Oyuncular 2. Sezonda da Olacak mı? Çekimleri Ne Zaman Başlayacak?

Bridgerton Sezon 2’nin hangi karakterlere odaklanacağı konusunda meraklar artarken, 2 sezon çekimlerinin Mart 2021’de başlayabileceği belirtiliyor.

Bridgerton’un 3 ve 4. Sezon Onayı da Geldi!

Netflix, Regency dönemi bonkbuster Bridgerton’ın iki sezonu daha sipariş ettiğini açıkladı. Şu an Sezon 2’nin çekimleri devam ederken, Netflix, Shondaland şovunun hayranları için büyük bir sürpriz yaptı. Üçüncü ve dördüncü sezon için Julia Quinn’in romanlarının dünyasına geri döneceğini ortaya çıkarken, dizinin baş kahramanı Lady Whistledown (Julie Andrews tarafından anlatılan ve Penelope Featherington’un (Nicola Coughlan) takma adı olan karakter), gazetesinde yaptığı duyuruyla netleşti. Whistledown, Society Paper’ın özel bir baskısında; “Bu yazarın daha fazla mürekkep satın alması gerekecek” dedi.

Sezon 3 ve 4’de kitap bazında hikayeleri anlatacak. Quinn’in sekiz bölümlük roman serisindeki sonraki iki başlık “Bir Beyefendiden Bir Teklif ve Romancing Bay Bridgerton” olarak karşımıza çıkacak.

Netflix Nereden Nasıl İzlenir?

Bridgerton 1. Sezon İzle

Mart Ayında Netflix’e Gelecek Yeni Diziler

Netflix Bridgerton 2. Sezon Duyurusu Yaptı!

‘Sosyete geri dönüyor. Bridgerton, ikinci sezonuyla resmî olarak yakında sadece Netflix’te.”

Bridgerton 2. Sezon 2022’de Yayınlanacak!

Skandalların kol gezdiği İngiliz Sosyetesini konu alan Bridgerton serisinin 2. Sezonu geliyor. Geçtiğimiz yıl 1 sezonu yayınlanan ve tüm dünyada izlenme rekoru kıra dizinin 2. Sezonun çekimlerine başlanmıştı. Bir kitap serisinden ekranlara uyarlanan dizi, 2. Kitabın konusu olan Antony Bridgerton’ın hikayesini anlatacak. Heyecanla beklenen serinin yayın tarihi ile ilgili açıklama Netflix’ten geldi. Açıklama göre, Bridgerton | TUDUM: 2. Sezona İlk Bakış Bridgerton | TUDUM: 2. Sezona İlk Bakış 2022’de yayında olacak.

Bridgerton 2. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı

2022’de Yeni Sezonu Gelecek En İyi Yabancı Diziler

Bridgerton | TUDUM: 2. Sezona İlk Bakış Fragmanı Yayında!

Exit mobile version