Bir Garip Aşk'ın Arnav'ı Barun Sobti Baba Oluyor! Çocuk Kız mı Erkek mi? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Bir Garip Aşk’ın Arnav’ı Barun Sobti Baba Oluyor!

bir-garip-aşk'ın-arnav'ı-barun-sobti-baba-oluyor

BİR GARİP AŞK’IN ARNAV’I BARUN SOBTİ BABA OLUYOR!

Bir Garip Aşk’ın Arnav’ı Barun Sobti baba oluyor. Orijinal ismi İss Pyar Ko Kya Naam Doon Türkçe dublajlı adı Bir Garip Aşk Hint Dizisinin Konusu olan Hint dizisinde Arnav karakterine hayat veren Barun Sobti yakında baba oluyor. Geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda bu yıl baba olmak istediğinin sinyallerini veren yakışıklı oyuncu bu isteğine kavuşmuş durumda. Pashmeen Manchanda ile sekiz yıldır evli olan oyuncu ve eşi hayalini kurdukları küçükleri ile bir an önce tanışmayı bekliyorlar. Peki, Pashmeen kaç aylık hamile? Bebek ne zaman doğacak? Çocuğun cinsiyeti kız mı erkek mi? Tüm detayları sizler için araştırdık.

Barun Sobti ve Pashmeen Manchanda’nın Bebekleri Doğdu!

barun-ve-pashmeen'in-bebekleri-doğdu

Bir Garip Aşk’ın Arnav’ı Barun Sobti ve Pashmeen Manchanda 28 Haziran 2019 saat 20.10 civarında bir kız bebekle kutsandılar. Söz konusu saate ilk bebeklerinin dünyaya geldiğini söyleyen Barun Sobti mutluğunu, “İlk kez onu kucağımda tuttuğumda çok güzel bir andı. Duygunun ne kadar özel olduğunu ifade edemiyorum.” sözleriyle dile getirdi.

Bebeklerinin İsmini “Sifat” Koydular

İlk bebeklerinin 28 Haziran’da dünyaya geldiğini söyleyen çift, bebeklerine Sifat adını verdiklerini söylediler. Kız bebeklerinin ismi ile ilgili açıklamada bulunan Sobti, “Sifat: Övgü demek. Bebeğimizin adını bir süre önce duyurmuştuk. Pashmeen bu adı bebeğimize vermeyi çok istiyordu” dedi.

BARUN SOBTİ’NİN KIZI SİFAT 1 AYLIK OLDU!

barun sobtinin kızı sifat 1 aylık oldu

Geçtiğimiz Temmuz 2019’da dünyaya gelen Barun ve Pashmeen’ın kızları Sifat 1 aylık oldu. Çift geçtiğimiz günlerde bebeklerinin “Today I am one mounth old”, “Bugün ben 1 ay yaşlandım”, (bugün bir aylık oldum) postuyla ilk fotoğrafını da paylaştılar. Sifat’ın fotoğrafına bakıldığında babasından çok annesine benzediği gözlerden kaçmadı. (Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?)

BEBEK HABERİNİ GEÇ VERDİLER

Yaptığı bir röportajda 2019 yılı planlarında eşiyle bebek sahibi olmak istediklerini ifade eden Barun Sobti, bebeklerinin olacağı haberini hamilelik gerçekleştikten uzun bir süre sonra verdi. Çift Pashmeen’ın hamile olduğunu ve 2019’da bebek bekledikleri haberini geçtiğimiz günlerde verirken, kısa bir süre önce gerçekleştirdikleri Baby Shower partisiyle de resmileştirdiler.

BABY SHOWER PARTİSİYLE BEBEKLERİNİ KUCAKLAMAYA HAZIRLAR

Barun Sobti ve Pashmeen Manchanda 27 Mayıs 2019 tarihinde ailelerinin ve dostlarının katıldığı Baby Shower (Hoşgeldin Bebek) partisi düzenlediler. Partide Pashmeen askılı pembe bir şifon elbise giyerken Barun Sobti daha spor bir kıyafeti tercih etmiş. Her ikisinin de yakasında bulunan rozetlerde ise, anne adayı ve baba adayı yazıları yazıyor. Bebeklerini kucaklarına almak için sabırsızlanan çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyor.

Kutlamaya Ünlü Hintli Oyuncular da Katıldı

Bebek kutlamasın Barun ve Pashmen’in yakın arkadaşları; Sai, Karan Wahi, Sanaya İrani (Khushi), Mohit Şehgal, Dalljiet Kaur (Anjeli), Akshay Dogra (Akhaş), Gautam Hegde, Abhaas Mehta gibi Hint dizilerinin başarılı oyuncuları katıldı.

SANAYA İRANİ KUTLAMALARDAN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Barun Sobti’nin Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon / Bir Garip Aşk dizisinde birlikte rol aldıkları ve yakın aile dostu Sanaya İrani’de kutlamalara katılanlardan birisiydi. Güzel oyuncu çiftin fotoğrafını İnstagramdan paylaşarak; Barun ve Pashmeen için çok mutlu olduğunu “En yakın arkadaşlarından yakında dünyanın en iyi ebeveynleri olmak üzere… Güneşli günlerden güneşli güne kadar masi olmak için bu yolculuğun sizi sevmeye başlamasını bekleyemezsiniz”. Sözleriyle ifade etti.

Pashmeen Kaç Aylık Hamile Bebek Ne Zaman Gelecek?

Pashmeen’in hamile olduğu haberinin çıkmasından sonra tüm dünyada olduğu gibi Barun’un Türkiye’deki hayranları da Pashmeen’in kaç aylık hamile olduğunu, Barun’un ne zaman baba olacağını ya da bebeğin ne zaman doğacağını merak etmeye başladılar. Çift bebeklerinin doğum tarihini sır gibi saklarken Pashmeen’in hamileliğinin 3. Trimester dönemde yani gebeliğin 27 ile 41. Haftalarında olduğu söyleniyor.

Bebek Yakın Zamanda Doğacak?

Aldığımız haberlere göre, Pashmeen’ın hamileliğinin son ayların olduğu için çift bebeklerini kısa bir süre sonra kucaklarına alacaklar.

Bebek Temmuz Ayının İlk Haftalarında Geliyor!

Geçtiğimiz günlerde basında çıkan haberlere göre Barun Sobti ve Pashmeen ‘ın bebekleri 2019 Temmuz ayının ilk haftalarında dünyaya gelecek.

Barun ve Pashmeen’in Çocukları Kız mı? Erkek mi?

Aşklarını 2010 yılında evlilikle başlatan ve aradan geçen 8 yıl sonra mutluluklarını çocuk sahibi olarak taçlandırmak isteyen Bir Garip Aşk’ın Arnav’ı Barun ve Pashmeen çiftinin bebeklerinin cinsiyetinin ne olduğu da merak edilen konular arasında. Ancak Barun ve Pashmeen çocuklarının kız mı, erkek mi olacağı hakkında açıklama yapmadılar.

Barun ve Pashmeen’in Bebekleri Kız Doğdu!

Sır Gibi Saklıyorlar!

Bebek sahibi olma haberlerini uzun bir süre herkesten saklayan çift, bebeklerinin kız mı erkek mi olacağı konusunda da ser verip sır vermiyorlar. Bu da bebeğin cinsiyetini öğrenmek için bir süre daha bekleyeceğiz anlamına geliyor. Baby Shower temasında sarı renklerinin hakim olması da çiftin bu kararını destekler türde.

Bebeğin Cinsiyeti Kız Olabilir

barun ve pashmeen çocukları kız mı erkek mi

Bununla beraber Pashmeen’in üzerine pembe renkte bir elbise giymesi ve parti giflerinden birinde pembe takım ibaresinin bulunması bebeğin cinsiyetinin kız olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Bu Yazılarımıza da Göz Atar mısınız?

Bir Garip Aşk Hint Dizisinin Uyarlaması Çekilecek

Bir Garip Aşk Son Bölümde Neler Olacak?

Bebek Sahibi Olacak Ünlüler 2021

Anne Baba Olan Ünlüler 2019

Barun Sobti’nin Yeni Partneri Belli Oldu!

Bir Cevap Yazın