Site icon Film Dizi Haber

Beyhadh / Tutku Hint Dizisi Etkileyici Konusuyla Dikkat Çekiyor!

Beyhadh---Tutku-Hint-Dizisi-Konusu-ve-Oyuncularının-Gerçek-Adları

360 TV’in Yeni Dizisi Beyhadh / Tutku Hint Dizisi Konusu

Türkiye’de Hint Dizilerinin sevilmesi üzerine Kanal 7’den sonra 360 TV’de de yeni bir Hint dizisi daha ekranlara geldi. Orijinal adı Beyhadh olan dizi, Türkçe dublajlı adıyla Tutku olarak yayınlanıyor. İki sezon olarak çekilen dizi; dram, romantik ve gerilim türünde karşımıza çıkıyor. Tehlikeli bir takıntıya dönüşen bir aşkın hikayesini konu alan Beyhadh Hint Dizisi, altı ay sonra, üç yıl sonra ve beş yıl sonra olmak üzere üç dönemi içeriyor. Peki, Beyhadh / Turku Hint dizisi ne zaman başlayacak? İşte 08 Ocak 2021’de 360 TV’de başlayan Beyhadh / Tutku Hint Dizisi Konusu, Oyuncu kadrosu ve oyuncularının gerçek isimleri ile ilgili detaylar.

Beyhadh Tehlikeli Bir Takıntıya Dönüşen Aşkın Hikayesini Konu Alır

Hint Dizisi sevenlerin ilgiyle izleyecekleri yeni bir Hint Dizisi 360 TV ekranlarında başladı. 8 Ocak’ta ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Tutku dizisi, kısa sürede seyirci tarafından çok beğenildi. Tutku Hint Dizisinin başrollerinde Saraswatichandra / İki Yabancı adlı Hint dizisinde Kumud karakteriyle tanıdığımız Jennifer Winget, Kushal Tandon ve Aneri Vajani rol alıyor. Tehlikeli bir takıntıya dönüşen bir aşkın hikayesini anlatan Beyhadh dizisi, 11 Ekim 2016 yılında Sony TV’de 2 sezon olarak yayınlanmıştır. Orijinali toplam 273 Bölüm olan dizinin 1. Sezon final tarihi 27 Ekim 2017’dir. Dizinin 2 Aralık 2019’da başlayan Beyhadh 2. Sezonun final tarihi ise, 31 Mart 2020’dir. 2. Sezon Bölüm sayısı 86’dır.

Beyhadh / Tutku Hint Dizisi Genel Konusu

Sakin bir hayat yaşayan Arjun (Kushal Tandon) ve Saanjh (Aneri Vajani) aynı zamanda iki yakın dosttur. Bu iki dostun sakin giden hayatlarına Maya’nın (Jennifer Winget) dahil olmasıyla bir anda değişir. Çünkü, Maya Arjun’a aşık olmuştur. İlk zamanlar masum bir şekilde başlayan aşk, sonrasında tehlikeli bir takıntıya dönüşür. İlerleyen zamanda oynanan ölümcül oyunlar, tehlikeli sırlar gün yüzüne çıkmaya başlar. Kaygısız ve neşeli bir fotoğrafçı olan Arjun Sharma’nın en iyi çocukluk arkadaşı olan Saanjh Mathur bir avukattır. Saanjh, Arjun’un en iyi arkadaşı gibi görünse de aslında onu çocukluğundan beri sevmektedir. Maya Mehrotra ise, Fashion & the City isimli Moda dergisinin sahibidir. Çocukluk döneminde babası tarafından istismara uğradığı için psikolojik sorunlar yaşamaktadır.

Beyhadh Dizisinin İlerleyen Hikayesinde Arjun ve Maya Evlenir

Maya’yı bir asansör kazasından ve istismarcı babasından kurtaran Arjun, onun sahibi olduğu iş yerinde çalışmaya başlar. Maya’nın hayalini kurmaya başlayan Arjun ona aşık olur ve evlenme teklif eder. Bu durum Saanjh’i dehşete düşürür. Maya ile Arjun evliliklerini planlarken Maya’nın babası Ashwin, Saanjh’le Vandana’yı (Arjun’un Üvey annesi) ona karşı kışkırtır. Bu duruma çok kızan Maya, Ashwin’in evine gider ve onu öldürür. Maya ve Arjun tüm engellemelere rağmen evlenirler. Maya’nın cinayetin arkasındaki kişi olduğunu keşfeden Jhanvi, bunu açığa çıkarmaya çalışırken Maya onu binadan itmesi sonucu komaya girer. Daha sonra düşük yapmış gibi yapan Maya, bunun sorumlusu olarak Saanjh’i suçlar. Bu suçlama sonrasında Arjun ile arası açılan Saanjh, çareyi Londra’ya gitmekte bulur.

Beyhadh/ Tutku Dizisinin Konusu Zaman Atlamalarıyla Devam Eder

Beyhadh / Tutku Hint dizisinde Arjun ve Maya’nın hikayesi; Üç yıl, Altı ay ve Beş yıl sonra olmak üzere zaman atlamasıyla devam eder. İşlediği cinayetlerin ortaya çıkmasından korkan Maya, yeni cinayetler işler. Bir süre sonra Maya’nın akıl hastası olduğunu fark eden Arjun, ondan boşanmak ister. Yaşadıkları sonrasında Londra’ya giden Saanjh, Samay Ahuja adındaki erkek arkadaşıyla geri döner. Ancak, bir süre sonra Samay’ın son sekiz yıldır Maya’nın saplantılı sevgilisi olduğu ortaya çıkar.

Maya Akıl Hastanesine Yatar

Altı ay sonra Maya, tedavi olmak için bir akıl hastanesine yatar. Arjun’un annesi onun Maya ile olan ilişkisini onaylamaz ve ondan ayrılmasını ister. Arjun ise, Maya ile olan ilişkisinin sadece görünürde olduğunu ve onunla yaşamak istemediğini söyler. Arjun ve annesinin kavgası sırasında merdivenden düşen Maya, bebeğini kaybeder. Doğmamış çocuğunu kaybeden Maya, acı ve intikam duygusuyla dolar ve Arjun’un annesi öldürür.

Arjun, Maya’nın Kurduğu Tuzak Nedeniyle İdam Cezasına Çarptırılır

Maya, Arjun’a tuzak kurar, onu bayıltır ve kendisi de ölü taklidi yapar. Maya’nın kurduğu tuzak nedeniyle suçlu gibi görünen Arjun, cinayetten hüküm giyer ve idam cezasına çarptırılır. Maya ise, Arjun asıldığında yeniden onunla ölmeyi planlamaktadır. Arjun ise, Maya’nın ölmediğinden şüphelenmektedir.

Maya Hapise Girer

İşlediği suçlar nedeniyle sonunda yakalanan Maya hapse girmiş, Arjun ise, milyoner olmuştur. Bir dul olan Ayaan’nin nani ji dedikleri Aruhi, adında bir kızı vardır. Onu Saanjh ile Arjun birlikte büyütmektedirler. Geçmişe bakıldığında Saanji, Arjun’un Maya’yı öldürmesini engellemiştir. Arjun, ailesini güvende tutmak için evinin etrafındaki güvenliği sıkı tutmaktadır. Ancak bir kez daha ölü taklidi yapan Maya hapisten kaçar. İlk önce Ayaan’ın kızı Aruhi’ye zarar veren Maya daha sonra onun hayatını kurtarır. Aruhi iyileştikten sonra Ayaan kızına yeniden zarar gelebileceği endişesiyle onu Arjun’dan almaya karar verir.

Maya Arjun ve Saanjh’nin Bebekleri İçin Kiralık Anne Olur

Bunun üzerine Arjun ve Saanjh kendi çocuklarına sahip olmak ister ancak Saanjh hamile kalamıyordur. Bunun üzerine kiralık bir anne kullanmaya karar verirler. Maya, oynadığı oyunla Arjun ve Saanjh’nin bebekleri için kiralık anne olmayı başarır.

Beyhadh Finalde Neler Olacak?

Saanjh, uzun süredir Maya’nın kendisine karşı karşı olan düşmanca tutumuna karşı ona değer verirken, Maya herkese karşı tuzak kurmaya devam etmektedir. Annesine neredeyse elektrik verecekken, Arjun tarafından engellenir. Arjun Maya’ı aileden atmaya karar verir. Ancak Maya’nın hamileliği sona yaklaşmaktadır. Saanjh’den bebek karşılığında Arjun’u ister. Bir kız bebek doğuran Maya onu da alır evden kaçar. Arjun ve Saanjh onu bulurlar. Silahını Saanjh’e doğrultan Maya, tüm yaşadıklarından onu sorumlu tutar. Mutluğu kaçırmasının nedeninin Saanjh olduğunu söyler. Tam ateş edecekken Arjun, Maya’yı sırtından vurur. Maya, Arjun’a olan sınırsız (Beyhadh) ve saplantılı sevgisini itiraf ederek onun kollarında ölür.

Beyhadh 2 Sezon Farklı Bir Hikayeyi Anlatıyor

Aynı adla yayınlanan Beyhadh dizisinin 2. Sezonu önceki sezonuna göre farklı bir hikayeyi anlatıyor. 2 Aralık 2019 – 31 Mart 2020 tarihleri arasında Hindistan Sony TV’de yayınlanan Beyhad 2 dizisi, uluslararası alanda en çok satan yazar Maya Jaisingh’in hikayesini anlatıyor. Beyhady 2’de Maya Jaisingh bu sefer 10 yıl önce yaşadığı zulümlerin intikamını alıyor. Maya intikamını almak için en büyük düşmanı Mrityunjay MJ’in oğulları Rudra ve Rishi’yi kullanıyor. Beyhady 2’nin başrol oyuncuları; Jennifer Winget (Maya Jaisingh), Ashish Chaudhary, Shivin Narang.

Not: Beyhadh Hint dizi konusuyla ilgili bilgiler dizinin Wikipedia sayfasından alıntılanarak hazırlanmıştır.

Beyhadh Hint Dizisi Künye

Beyhadh Hint Dizisinin orijinal ismi ne? ne zaman başladı? Hangi tarihte bitecek? Hangi televizyon kanalında yayınlandı? Başrol oyuncuları kimler? Kaç sezon çekilmiş, toplam kaç bölüm, senaristi kim? Gibi soruların cevabını bulacağınız genel bilgiler şöyle;

Tutku / Beyhadh Dizisi Ne Zaman ve Saat Kaçta Gösteriliyor?

Sevilen dizi Tutku’nun, 360 TV kanalında hafta içi her gün saat 12. 30′ da yeni bölümü yayınlanıyor. Saat 07.00’de de tekrar bölümleri yayınlanıyor.

Beyhadh Hint Dizisi Oyuncuları / Ana Karakterler

Beyhadh / Tutku dizisinde ana karakterleri canlandıran oyuncuların özel hayatları, kariyer geçmişleri ve oynadığı dizi ve filmler ile ilgili detayları aşağıdaki yazımızda bulabilirsiniz.

JENNİFER WİNGET KİMDİR/ MAYA MEHROTRA’NIN GERÇEK ADI NE?

Beyhadh / Tutku dizisinde Jhanvi ve Ashwin’in Kızı; Arjun’un Takıntılı Aşığı ve Eski Karısı Maya Mehrotra karakterine hayat veren Jennifer Winget, 30 Mayıs 1985 Hindistan doğumludur. 2002 yılında Shaka Laka Bom Bom dizisiyle oyunculuğa adım atmıştır. Pek çok dizi ve filmde oynayan Winget’ın asıl tanınması 2013 yılında yayınlanan Saraswatichandra dizisinde canlandırdığı Kumud Desai karakteriyle oluştur. Saraswatichandra dizisi Türkiye’de Kanal 7 ekranlarında yayınlanan İki Yabancı Türkçe dublajlı adıyla yayınlanmıştır.

Jennifer Winget’in Oynadığı Hint Dizileri

Shaka Laka Boom Boom, Kkusum Simran,Kkoi Dil Mein Hai, Karthika,Kasautii Zindagii Kay, Kyaa Hoga Nimmo Kaa, Kahaani Ghar Ghar Kii, Kahin To Hoga, Sangam, Kumkum – Ek Pyara Sa Bandhan, Zara Nach Ke Dikha 1, Dekh India Dekh, Laughter Ke Phatke, Comedy Circus 3 , Perfect Bride, Dill Mill Gayye,Zara Nach Ke Dikha 2,Zor Ka Jhatka: Total Wipeout, Comedy Ka Maha Muqabala, Nachle Ve with Saroj Khan, Teri Meri Love Stories, Saraswatichandra, Ek Hazaaron Mein Meri Behna Hai, Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, Kumkum Bhagya,The Kapil Sharma Show, Beyhadh,Bepannaah,Laado 2 – Veerpur Ki Mardani, Silsila Badalte Rishton Ka, Dev 2, Udaan, Dance Deewane, Beyhadh 2, Ishaaron Ishaaron Mein.

Jennifer Winjet’in Oynadığı Hint Filmleri

Akele Hum Akele Tum, Raja Ki Aayegi Baraat, Raja Ko Rani Se Pyar Ho Gaya, Kuch Naa Kaho, Phir Se.. (Netflix)

KUSHAL TANDON KİMDİR? / ARJUN SHARMA’NIN GERÇEK ADI NE?

Beyhadh dizisinde, Vandana’nın üvey oğlu, Ayaan’ın Üvey Kardeşi, Maya’nın eski kocası ve Saanjh’ın en iyi arkadaşı ve kocası Arjun Sharma karakterine hayat veren Kushal Tandon, 28 Mart 1985 Hindistan doğumludur. Oyuncuuk kariyerine Ek Hazaaron Mein Meri Behna Hai dizisinde canlandırdığı Virat Singh Vadhera karakteriyle başlamıştır. Tandon, dünyada ve Türkiye’de 360 TV’de yayınlanan Türkçe dublajlı adı Tutku (Beyhadh) diziyle tanınmaktadır.

Kushal Tandol’un Oynadığı Hint Dizileri

Ek Hazaaron Mein Meri Behna Hai, Nach Baliye 5, Beyhadh

Kushal Tandol’un Oynadığı Hint Filmleri

Unlock

ANERİ VANAJİ KİMDİR? / SAANJH MATHUR’UN GERÇEK ADI NE?

Beyhadh dizisinde Suman ve Prem’in Kızı, Shubh’un ablası, Arjun’un en iyi arkadaşı ve yeni karısı Saanjh karakterine hayat veren Aneri Vanaji, oyunculuk kariyerine Star Plus ‘ın – Ek punar Avatar Kaali adlı dizisiyle başlamıştır. Vanaji’nin tanınması Beyhadh dizisiyle olmuştur.

Aneri Vanaji’nin Oynadığı Hint Dizileri

Kaali – Ek Punar Avatar, Crazy Stupid Ishq, Nisha Aur Uske Cousins, Pyaar Tune Kya Kiya, Yeh Hai Aashiqui, Beyhadh, Laal Ishq, Pavitra Bhagya, Don’t Watch TV, Silsila Badalte Rishton Ka, Cookiees (Webdizileri)

Aneri Vanaji’nin Oynadığı Hint Filmleri

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kanal 7 Yeni Sezonda Başlayacak Hint Dizileri

Beyhdah / Turku Hint Dizisi 1. Bölüm İzlemek için linki tıklayabilirsiniz.

Kanal 7 Yeni Sezonda Hangi Diziler Var?

Can Yoldaşım Final Yapıyor? Son Bölümde Neler Olacak?

Kanal 7 Yeni Hint Dizileri

İzlemekten Keyif Alacağınız En Sevilen Hint Dizileri

Youtube’dan Türkçe Seslendirmeli Seyredebileceğiniz Hint Dizileri

Exit mobile version