Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Film Haberi Heyecanlandırdı! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Beren Saat Kıvanç Tatlıtuğ İle Aynı Filmde Oynayacak!

Beren-Saat-ve-Kıvanç-Tatlıtuğ-aynı-filmde-oynayacak

Ünlü Oyuncular Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un Yeni Film Haberi Heyecanlandırdı!

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlan Aşk-ı Memnu dizisinde birlikte rol alan ve hemen her sahnesiyle çok konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ Beren Saat ikilisi 14 yıl aradan sonra aynı projede bir araya geliyor. Yapımcılığını OGM Pictures’in üsteleneceği film New York’ta çekilecek. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un Yeni Film haberleri magazin sektöründe yankı bulurken Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ‘un oynayacakları filmin adı ne olacak? Nerede hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak? Soruları da en çok merak edilenler arasında yer aldı. Yazımızda Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat’in oynayacakları filmin Adı, konusu ve oyuncu Kadrosuyla ilgili detayları araştırdık.

bihter-ve-behlül-yeni-dizide-oynayacak

Bihter ve Behlül Saat 14 Yıl Sonra Yeniden Partner Oldu

Bir döneme canlandırdıkları Bihter – Behlül karakteriyle imza atan Kıvanç Tatlıtuğ’la Beren Saat, dijital platform Netflix’in yeni film projesinde bir araya geliyor. İkilinin hayranları Beren Saat Kıvanç Tatlıtuğ dizi projesini uzun zamandır bekliyorlardı. Beklenen haber sonunda geldi. Tv100’den Birsen Altuntaş’ın yaptığı habere göre; Tatlıtuğ ve Saat, OGM Pictures ile anlaştı. Tatlıtuğ son olarak Netflix için çekilen 2022 yapımı Nuh Boğuldu filmiyle kamera karşısına geçerken, Saat ise, 2013 yapımı Benim Dünyam filminde rol almıştı.

Filmin Adı ne?

Senaryosunu Vatanım Sensin, Atiye ve Hekimoğlu gibi projeleri yazan Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı, filmin adının ne olduğu henüz açıklanmadı. Detaylar geldikçe yazımızda olacak.

Filmin Konusu Ne?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in 2022 yapımı yeni filminin konusu yapımcı şirket tarafından henüz resmi bir açıklama gelmediği için bilinmiyor.

Ne Zaman Yayınlanacak?

Netflix’in orijinal yağım yeni Türk Filmlerinden birisi olarak karşımıza çıkan filmin çekimleri New York’ta gerçekleşecek. Henüz cast çalışmaları devam eden filmin yayın tarihi ile ilgili bir bilgi bulunmazken çekimlerin başlamasıyla filmin gösterim tarihinin bu yılın ikinci yarısı ya da 2023’ün ilk ayları olacağı tahmin ediliyor.

Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Şu an proje aşamasında olan filmle ilgili Netflix tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için Kıvanç Beren ikilisine hangi oyuncuların eşlik edeceği bilinmiyor. Filmler ilgili detaylar geldiğinde yazımızda ve Film Dizi Haber sitemizde olacak.

BU YAZIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Netflix 2022 Yeni Dizi ve Filmler

Beren Saat’in Yeni Dizisi Başladı

Cesur ve Güzel Dizisi Hikayesiyle Dikkat Çekiyor

Kore Uyarlaması Menajerimi Ara Başlıyor

Bu Yıl Doğum Yapacak Ünlüler

Bir Cevap Yazın