Barun Sobti'nin Yeni Filmi 22 Yards Büyük Beğeni Topluyor! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Barun Sobti’nin Yeni Filmi Büyük Beğeni Topluyor!

Barun-Sobti'nin-yeni-filmi-22-Yards--

Barun Sobti’nin Yeni Filmi 22 Yards Büyük Beğeni Topluyor!

Barun Sobti’nin yeni filmi 22 Yards büyük beğeni topluyor. Hint Filmlerinin uluslararasındaki başarısı artarken, Barun Sobti’nin başrolünü oynadığı 22 Yards adlı film de büyük ilgi görüyor. 15 Mart 2019’da vizyona giren Gençlik ve Spor türündeki film 22 Yards, Rusya’da yapılan gösteriminde de çok büyük beğeni topladı.

22 Yards Filminin Başarısında Barun Sobti’nin Popülaritesi Etkili Oluyor

Yıllardır Hint Filmleri ve dizilerine karşı büyük ilgi gösteren Rus Halkı, aynı zamanda Barun Sobti’nin de büyük hayranı. Yönetmenliğini ve yapımcılığını Mitali Ghoshal’ın üstlendiği Hint Filmi 22 Yards’ın gösterdiği başarıda Barun Sobti‘nin bir TV yıldızı olarak popülaritesinin de etkili olduğu yapılan yorumlar arasında yer alıyor.

22 Yards Kariyerini Kaybeden Bir Sporcunun Hikayesini Konu Alır

barun-sobti-22-yards

Barun Sobti’nin son filmi 22 Yards, muzaffer bir masalın dramatik tasvirini anlatır. Kariyerlerini ve güvenirliklerini kaybetmiş genç bir kriket oyuncusu ve spor temsilcisinin kesişen yolları ile itibarlarını yeniden kazanmak için verdikleri mücadeleyi konu alır. Filmde Barun Sobti spor temsilcisi Ron Sen’i canlandırıyor.

Barun, Bengalli Bir Çocuk Olan Ron Sen’i Oynayacak!

barun-sobti-yeni-filmi-konusu

Barun bir spor temsilcisi, Bengalli bir çocuk olan Ron Sen rolünü oynayacak. Filmde, Panchi bir spor dergisinde çalışmaktadır. Barun’un kız aşkı rolündedir.

Dünya Galası Açılışını Bay Area Güney Asya Film Festivali’nde Gerçekleştirdi

22 Yards Hint Filmi, dünya galasının açılışını “Bay Area Güney Asya Film Festivali’nde (BASAFF 2018) gerçekleştirdi. Barun Sobti burada “En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü” aldı. “22 Yards” adı gibi 22 Şubat 2019’da gösterime girmesi planlansa da ancak 15 Mart 2019’da seyirci karşısına çıkabildi.

Filmin Rusya’da Büyük İlgi Görmesi Şaşırtıcı

Barun-sobti-son-filmi-22-yards

22 Yards Filminin Rusya’daki gösteriminde sağladığı başarıyı değerlendiren Barun Sobti, konuyla ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi;

Barun Sobti 22 Yards Filmi İle İlgili Görüşlerini Anlattı

“Filmin Rusya’da bu kadar iyi çalıştığını bilmek gerçekten şaşırtıcı. Piyasaya sürülmesinden bu yana üç hafta geçti ve nadiren ya da neredeyse hiç bir zaman bizimki gibi daha küçük bağımsız bir filmin Rusya gibi bir ülkede bu kadar geniş çapta yayınlanmaması. Bu, büyük bilet filmleri için büyük bir pazar, ancak bizim gibi mütevazı bir filmin olağanüstü bir iş çıkarması son derece faydalı.”

Mitali “Rusya’da İnsanların Filmimizi Sevdiğini Bilmek Çok Güzel”

“Rusya’daki insanların filmimizi sevdiğini bilmek çok güzel. Üçüncü hafta çalışıyor ve umarım dördüncü sıraya çıkabilir. Seyirciler için filmler yapıldı, bu yüzden her yerde aşk, tüm takımı mutlu ediyor. Rusya’daki distribütörümüze gerçekten teşekkür etmek istiyorum. Filmi çok olumlu bir şekilde dağıttı.”

“Ekip ve Oyuncular Beni Heyecanlandırdı”

Amatya, filmin uluslararası büyük bir ülkede gösterilmesinin çok önemli olduğunu ifade ederken, filmin özellikle ilk filmi olmasından dolayı oyuncuların ve ekibin onu heyecanlandırdığını dile getirdi.

Kazakistan’da da Gösterime Girecek

22-yards-barun-sobti-yeni-filminin-konusu

Barun Sobti’nin yeni filmi 22 Yards’ın Rusya’da gösterdiği başarıdan sonra Kazakistan’da gösterime gireceği belirtiliyor. Barun Sobti konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, “Filmin bu yeni kira kontratını almış olmasına ve uluslararası seyahat etmenin ve bu gibi özellikleri elde etmenin yeni bir yolunu bulmasına sevindim. Ve başarının ardından yakında Kazakistan’a doğru yola çıkacağım”dedi.

22 Yards Film Müziği ve Ruk Ja Nadeem | 22 Yards | Barun Sobti, Panchi Bora, Chaiti Ghoshal | Amit Mishra | Amartya Ray Filmden Özel Görünler

22 Yards Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey!

Barun-Sobti'nin-yeni-filmi-22-Yards--

Bu röportajdaki tüm sorular Twitter’daki Sobti hayranlarından alıntılanarak hazırlanmıştır. Ünlü Bengalli aktör Shyamal Ghoshal’ın kızı T2 Online ile gerçekleştirdiği özel bir sohbette, 22 Yards hakkında bilmek istediğiniz her şeyi yanıtlıyor.

22 Yards Kriket Hakkında Bir Film mi?

Evet öyle. Ancak bundan daha fazlası var. Daha çok insancıl bir hikaye. Bir spor temsilcisi (Barun Sobti) ile bir kriket oyuncusunun (Amartya Ray) hikayesini anlatıyor. Onların ikisininde mesleğinde düşmeleri ve hayatlarının nasıl kesiştiği ve nasıl geri döndüklerini konu alıyor. Filmin etkileyici yanı Hindistan’da ilk defa bir sporcuya hikayenin yazılmış olması.

Filmde Gerçekten Kriket Oynanacak mı?

barun-sobti-22-yards-kamera-arkası

Elbette altyapı da kriket oyunu olacak. Daha doğrusu hikaye kriket işinin nasıl yürütüldüğü etrafında dönecek. Konu; sponsorlardan, acentalardan, medyadan ve bir oyucunun seçimine kadar her şeyi kapsayacak.

Hikayeyi Kendini Spor Gazetecisi Olduğunu Düşünerek mi Yazdınız?

Hikaye ve senaryo Samrat tarafından yazıldı. Kesinlikle bilgilerimi hikayeye verdim. Uzun yıllardan bu yana uluslararası kriket hakkında iyi bilgi sahibi olmam faydalı oldu.

Barun Sobti’yi Bu Role Seçmenizde ki En Büyük Etken Nedir?

Neden Barun Sobti olmasın? (gülüyor) O harika bir oyuncu. Ve bu spor temsilcisi Ron Sen’in rolünü oynayacak kişinin yakışıklı bir adam olmasını istedik. Barun, her şekilde role en uygun gibi görünüyordu. En önemlisi, Mumbai’deki hikayesini ona anlattığımda, hikayeye ve karaktere çok çabuk bağlanabildiğini gördüm. Onun benim düşüncemle aynı şekilde düşündüğünü görebiliyordum. Ve çekimlere başladığımızda, beni hayal kırıklığına uğratmadı. O çok özel bir adam.

TV Dizilerinde Barun’u İlk Nerede Gördün?

Dürüst olmak gerekirse, televizyon izlemiyorum. Ron Sen’ni (Barun Sobti) ararken tanıdığım kişiler bana birkaç isim önerdiler ama onlara ikna olmadım. Sonra bir gün, yakın bir arkadaşım Barun’un ismini önerdi. Ben de bu şekilde oynadığı dizinin bir bölümünü izledim. (Bir Garip Aşk Hint Dizisinin Konusu). Ve bu adamın diğer TV aktörlerinden ayrı bir sınıfta olduğunu anladım. Onunla tanıştıktan sonra dizilerini ve filmlerini daha çok izlemeye başladım. Her nasılsa bu çocuğun bu sektörde çok yol alacağını hissettim.

barun-sobti-22-yards-röportaj

Filmde Neden Bollywood’dan Daha Tanıdık Bir Yüze Rol Vermek İstemedin?

Projelerimde bir yıldızdan çok, iyi bir aktöre yer vermeyi tercih ederim. Benim için, oyuncunun karakteri anlaması çok daha önemli. Barun bu konuda mükemmel bir seçimdi.

Barun ile Çekim Yapmak Nasıl Bir Şey – O Nasıl Bir İnsan?

Ah! Bu konuda onunla devam edebilirim. Barun, Samrat, Amartya ve çekirdek bir grubum var. Ve hepimiz harika bir dostluğu paylaşıyoruz. Yani bu film sadece benim filmim değil, onların filmi. Ve Barun, sadece rolüyle değil, genel olarak projenin bütünüyle de fazlasıyla ilgileniyor. Sık sık mükemmel önerilerde bulunuyor. Onun bir insan olarak harika bir kalbi var. Bu filmin çekimleri boyunca, onunla harika bir arkadaşlar olduk.

Peki ya Onun Yıldız Kaprisleri Var mı?
O yıldız kaprisi yapmaktan uzak. O bir sevgili, O son derece işbirlikçi. Ve biliyorum ki beni sette endişeli bir yerde sessizce oturur gördüğünde hemen gelip sorunu çözmeye çalışacaktır.

Ancak Dışarıdan Onun Soğuk ve Kibirli Olduğuna Dair Bir Düşünce Var

Evet, insanların ilk izleniminin kendisinin çok kibirli olduğu konusundaki görüşmelerinin birkaçını okudum. Ancak insanların neden bu düşünceye sahip olduklarına şaşırdım. Zira bizimle olan ilk çekiminden itibaren hep alçak gönüllü davrandı.

Barun’un Hayranlarından Dolayı Dış Çekim Yapmak Zor Oluyor mu?

Hayır, zor değil, çünkü onun hayranları herhangi bir sıkıntı yaratmıyor. Bizim için rahatsız edici tek şey, bazı kişilerin çekimlerin videolarını çekmesi ve bunu sosyal medyaya paylaşmasıdır. Şimdi bu da yapılmadı.

Hayranların Beklentisini Karşılayamama Konusunda Hiç Endişe Ediyor musunuz?

Hayır hiçbir endişenin yaptığım işi etkilemesine izin vermem. Sourav Ganguly belgeseli çeksem bile elimden gelenin en iyisini yaparım. 22 Yards için harika bir senaryoya sahibim ve bu nedenle de gerçekten endişelenecek bir şeyim yok.

Röportajın devamını aşağıdaki linki tıklayarak okuyabilirsiniz.

Kaynak: T2 Online

Barun Sobti Temmuz’da Baba Oluyor!

Barun Sobti’nin Resmi Twitter Hesabından 22 Yards Filmi ile ilgili paylaşımları

22 YARDS TANITIM FRAGMANI

22 Yards Oyuncuları ve Kadrosu

  • Barun Sobti,
  • Amartya Ray ,
  • Rajit Kapur,
  • Panchi Bora,
  • Chaiti Ghoshal,
  • Rajesh Sharma,
  • Geetika Tyagi

22 YARDS HİNDİSTAN KRİKET FİLMİ KÜNYESİ

  • Türü: Gençlik – Spor Filmi – Kriket
  • Yapım Yılı: 2018
  • Vizyon Tarihi: 22 Şubat 2019 plandı ama 15 Mart 2019’da vizyona girdi.
  • Senarist / Yazan : Samrat
  • Yönetmen: Mitali Ghoshal
  • Yapım: Mitali Ghoshal ve Surya Sinha
  • DOP: Ranjan Palit, Amit Singh
  • Editör: Ajay Sharma
  • Müzik: Amartya Ray, Bobo Rahut
  • Ses: Shantanu Akrekar & Dinesh Uchil
  • Arkaplan Puanı: Dharma Vish
  • Yönetici Yapımcı: Partha Rudra
  • Yayınevi: Parull Gossain

22 Yards (2019) Hint Filmi Orijinal Full / Kesintisiz İzle

https://www.youtube.com/watch?v=ZtUYoqRkIag&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1iEpsE4yxnD8WCsoIG-cRTyZr5iExYdiIaaTnfgMNt0Od3Df5hMAJsqIA

Bir Cevap Yazın