Ata Demirer'in Yeni Filminin İsmi 'Bursa Bülbülü' Olacak! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Ata Demirer Yeni Filminin Müjdesini Verdi!

Ata-Demirer'in-yeni-filminin-ismi

Ata Demirer’in Yeni Filminin İsmi Belli Oldu!

Ünlü komedyen, Ata Demirer 2021 yılında yeni bir film haberi ile sevenlerini mutlu etti. Geçtiğimiz günlerde takipçilerine yeni filmin müjdesini veren Ata Demirer, son olarak 2018 yapı Hedefim Sensin filmiyle seyirci karşısına geçmişti. Daha önce Hülya Koçyiğit’in Film Gibi Hayatlar Programında yeni filminin müjdesini veren Ata Demirer, daha sonra da sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Her filmiyle büyük ses getiren ünlü senarist oyuncu Ata Demirer’in yeni filminin ismi ‘Bursa Bülbülü’ olacak.

Ata Demirer’in Yeni Filmi “Bursa Bülbülü” Olacak

Ünlü oyuncu Ata Demirer, geçtiğimiz günlerde takipçilerine yeni filminin müjdesini verdi. Son olarak 2018 yapımı Hedefim Sensin filmiyle beyaz perdede seyirci karşısına çıkan Demirer’in, yeni filmi Bursa Bülbülü olacak. Ata Demirer daha öncede katıldığı Hülya Koçyiğit’in programında Bursa Bülbül’ünün müjdesini vermişti.

ata-demirerin-yeni-filminin-adı-bursa-bülbülü-olacak

Bursa Bülbül’ünün senaryosu Yaz Aylarında Bitecek!

Daha önce Eyvah Eyvah, Olanlar Oldu, Niyazi Gül Dörtnala gibi filmlerde seyircinin büyük beğenisini kazanan Ata Demirer’in yeni projesi Bursa Bülbül’ünün senaryosunun yaz aylarının başında tamamlanacağı öğrenildi. Ata Demirer konuk olduğu Film Gibi Hayatlar programında yeni filmiyle ilgili “Pandemi başladığında yazmaya başladım. Her halde yaz başında bitirmiş olacağım, bir Bursa filmi. 1980’li yıllarda geçiyor. Yeni bir senaryom bitmek üzere. Yeni bir film yolda… İsmi de ‘Bursa Bülbülü’ Seksenlerde geçen bir müzik hikâyesi” açıklamalarda bulundu.

bursa-bülbülü-filmin-konusu

Bursa Bülbül’ünün Konusu 80’li Yıllarda Geçecek!

Film çekmeye üç yıl ara veren Ata Demirer’den gelen film haberi sevenlerini mutlu etti. Konusunun 1980’li yıllarda geçeceği belirtilen Bursa Bülbülü Filmi aynı zamanda da bir müzikal film olacak.

Bursa Bülbülü Filmi İle İlgili Son Gelişmeler

Ünlü komedyen Ata Demirer’in yeni filmi Bursa Bülbülü’ nün çekimleri için set hazırlıkları geçtiğimiz günlerde tamamladı. Çekimlerine başlanan filmden ilk görüntüler gelirken “Bursa Bülbülü filmi ne zaman yayınlanacak? Bursa Bülbülü filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?” soruları da sorulmaya başladı.

Bursa Bülbülü Oyuncu Kadrosunda Kimler Olacak?

bursa-bulbulu-filmi-oyunculari-kimler

Filmin oyuncu kadrosu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmazken Bursa Bülbülü filminde yer alacak oyuncuların; Tarık Pabupçuoğlu, Melek Baykal, Erkan Can, Özge Özacar, Erkan Can ve Cem Gelinoğlu isimlerin oluştuğu görülüyor.

bursa-bülbülü-ne-zaman-vizyona-çıkacak

Bursa Bülbülü Ne Zaman Vizyona Çıkacak?

Ünlü komedyen Ata Demirer sosyal medya hesabında filmle ilgili yapmış olduğu paylaşımla hayranlarını heyecanlandırdı. Filmde giydiği gömlekler bir fotoğrafını paylaşan Demirer, gömleğin Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik tiplemesiyle özdeşleştirildi. Bursa Bülbülü filminin ne zaman vizyona çıkacağı ve hangi platformda yayınlanacağı henüz belli değil.

Ata Demirer Kimdir?

Ata Demirer, 6 Temmuz 1072 yılında Bursa’da doğmuştur. Henüz küçük yaşlarda müziğe yeteneği olan Demirer, bu nedenle lise eğitiminden sonra ağabeyinin yardımıyla Bursa’da gece kulüplerinde piyanist-şantör olarak çalışmaya başlamıştır. 1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümünü kazan Demirer, konservatuar yılları boyunca İstanbul’da müzisyenlik yapmaya devam etmiştir. Arkadaşının desteğiyle bar komedyenliği denemelerine başlayan Demirer, daha sonra Vitamin Grubu üyesi Gökhan Semiz’le olan yakın arkadaşlığı sayesinde stand up gösterilerine başlamıştır.

Ata Demirer’in İzlenme Rekoru Kıran Filmleri

Sinema dünyasına 2008 yılında Gani Müjde’nin senaristliğini yaptığı Osmanlı Cumhuriyeti filmiyle baş rol olarak adım atan Ata Demirer, daha sonra senaristliğini ve başrol oyunculuğunu kendisinin yaptığı izlenme rekorları kıran pek çok filme imza atmıştır. Ata Demirer filmleri olarak da tanımlanan bu filmlerden 2010 yapımı Eyvah Eyvah filmi gösterime girdiği 10 gün içinde 1 milyon 842 bin 450 kişi tarafından izlenmiştir. Eyvah Eyvah filminin gördüğü yoğun ilgi sonrasında 2 ve 3. Sü çekilmiştir.

  • 2008 Osmanlı Cumhuriyeti Padişah VII. Osman
  • 2010 Eyyvah Eyvah Klarnetçi Hüseyin Badem
  • 2011 Eyyvah Eyvah 2 Klarnetçi Hüseyin Badem
  • 2012 Berlin Kaplanı Boksör Ayhan Kaplan
  • 2014 Eyyvah Eyvah 3 Klarnetçi Hüseyin Badem
  • 2015 Niyazi Gül Dörtnala Veteriner Hekim Niyazi Gül
  • 2017 Olanlar Oldu Zafer, Döndü
  • 2018 Hedefim Sensin Zekeriya Taştan
  • 2019 Organize İşler 2: Sazan Sarmalı Sıtkı Besneci

Ata Demirer’in Oynadığı Tüm Filmler

  • 2003 Vizontele Tuuba Telekutucu
  • 2004 Neredesin Firuze Hamit Hayran
  • 2006 Kısık Ateşte 15 Dakika Güngör

Ata Demirer’in Oynadığı Televizyon Dizileri

  • 2001-2004 Tatlı Hayat Konuk oyuncu (Koruma Zubuti)
  • 2004-2006,
  • 2008-2009 Avrupa Yakası Volkan Sütçüoğlu
  • 2011 İstanbul’un Altınları Konuk oyuncu (Siyami Azmarazlı)
  • 2014 Sevdaluk Konuk oyuncu (Haşmet)
  • 2019 Jet Sosyete Konuk oyuncu (Volkan Sütçüoğlu)

Bu yazılarımız da İlginizi Çekebilir

Neşet Ertaş’ın Hayatı Film Oluyor

Çağatay Ulusoy Kağıttan Hayatlar Filminde

Yaz Dizileri 2020

Feda Dizisi Sona Eriyor!

Feda Dizisi Min Hyuk Kimdir?

Mucize Doktor Başladı!

ATV’nin Yeni Sezon tanıtımı Dikkat Çekti

Bir Cevap Yazın