Aslı Enver'in Yeni Dizisi Babil'in Konusu ve Oyuncuları Belli Oldu! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Aslı Enver’in Yeni Dizisi İddialı Dizi Babil Oldu!

Aslı-Enver'in-Yeni-Dizisi-Babil'in-Konusu-ve-Oyuncuları

Aslı Enver’in Yeni Dizisi Babil’in Konusu ve Oyuncuları Belli Oldu!

Geçtiğimiz sezon final yapan Star TV’nin İstanbullu Gelin dizisi ile ününe ün katan başarılı oyuncu Aslı Enver’in yeni dizisi Babil’in konusu ve oyuncuları ile ilgili gelişmeler devam ediyor. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstleneceği Babil dizisini afişi kısa bir süre önce MIPCOM tarafından yayınlandı.

Babil Dizisi MIPCOM Fuarında Satışa Sunulacak!

Türk dizileri uluslararası fuarlarda yoğun talep görüyor. Amerika’dan Uzakdoğu’ya kadar birçok Türk Dizinin ilgi gördüğü fuarlardan birisi olan 14 – 17 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan MIPCOM fuarında Babil dizisi “The Choice” adıyla satışa sunulacak.

Babil Dizisi Konusu Ne Olacak?

İrfan (Halit Ergenç) büyük bir üniversitede Ekonomi Hocası olarak görev yapmaktadır. İdealist bir profesör olan İrfan, öyle bir zaman gelir ki savunduğu düşünceler nedeniyle işinden atılır. Hiç bir yerde iş bulamayan İrfan’a en kötü haber oğlundan gelir. Zira İrfan’ın oğlu pahalı bir tedavi gerektiren ölümcül bir hastalığa yakalanmıştır. Çaresiz durumda kalan İfan yakın arkadaşı Egemen ile emlak sektörüne atılır. Yaptıkları bir sahtekarlıkta sonucu yakalanırlar. Mafya tarafından her şeyleri ellerinden alınan iki arkadaş bu sefer de Türkiye’nin en büyük saadet zincir kurup çok para kazanmaya başlarlar. Kazanılan bu para İrfan, İrfan’ın eşi, yakın arkadaşı Egemen ve eski nişanlısı arasında gizlenen sırların da ortaya çıkmasına neden olacaktır.

Aslı Enver'in Yeni Dizisi  babil-dizisi-oyuncuları-ve-konusu

Babil Dizisi Oyuncuları

Babil dizisinin oyuncu kadrosu geçtiğimiz aylarda belli olmuştu. Babil’in başrol oyuncularından birisi Aslı Enver olurken, güzel oyuncuya son olarak Vatanın Sensin dizisinde Cevdet karakterini canlandıran Halit Ergenç, Fi dizisinin Can Manay’ı Ozan Güven ve Ağlama Anne dizisinde başarılı per-formans sergileyen Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta eşlik edecek.

Babil Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktarın, senaryosunu ise, Özlem Yücel ile Nükhet Bıçakçı’nın kaleme alacağı Babil dizisinin yayınlanacağı kanalın ne olacağı hakkında belirsizlik sürerken beklenen haber kısa bir süre önce geldi. Daha önce Dijitürk platformundaki beIN Connect kanalında yayınlanması planlanan Babil dizisi daha geniş izleyici kitlesine ulaşmak için Star TV ile anlaştı. Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım fragmanı yayınlanacak Babil 2020’nin ilk aylarında Star TV ekranlarında olacak.

Babil Dizisinin İlk Fragmanı Yayında!

Babil Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Babil dizisinin başlama tarihi ile ilgili detaylar henüz paylaşılmazken, MIPCOM Fuarında “The Choice” adıyla dünyaya tanıtılan Babil dizisi BeIN Connect uygulaması üzerinden tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de yayında olacak. Daha önce sadece BeIN Connect uygulamasında yayınlanması planlanan dizi Star TV ile anlaşarak daha geniş seyirci kitlesine ulaşacak. Babil Dizisinin başlama tarihi olarak 2020 yılının ilk ayları bekleniyor.

bein-connet-nasıl-izlenir

BeIN Connect Nedir? Nereden Nasıl İzlenir? Paralı mı? Bedava mı?

BeIN Connect, Digiturk üyelerinin almış oldukları paket dahilinde herhangi bir ekstra ücret ödemeden televizyon kanallarının yayın akışına bağlı kalmadan İnternet üzeriden birçok farklı içeriğin izlenebildiği uygulamadır.

Cepten ve PC’den Nasıl İzlenir?

BeIN Connect’i hem cep telefonundan hem bilgisayardan hem de tabletten Digitürk’ü İnternet bağlamanız yeterli.

Ek bir Para Ödenmiyor! Üyelik Numarası Yeterli

BeIN CONNECT uygulamasını kullanabilmek için ek bir para ödemiyorsunuz. Digitürk üyeliği ile kullanabilceğiniz uygulamaya giriş yapmak için Digiturk üyelik numarası ya da cep telefonu numarası ile şifrenizi tuşlamanız yeterli. Giriş yaptıktan sonra uygulama içerisinde bulunan yüzlerce film, belgesel ve daha önce yayınlanmış dizileri bulabiliyorsunuz.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

MİPCOM 2019’DA Türk Dizileri Yarışıyor

Yeni Sezonun Dizileri Başlıyor

Pantane Altın Kelebek Adayları Açıklandı

Hiç Para Vermeden Seyredebileceğiniz Diziler

Star TV’de Yeni Diziler Başlıyor

İşte 2019 -20 Sezonun Yeni Dizileri

Bir Cevap Yazın