Aşk Ağlatır Hint Dizisi Kaç Bölüm? Silsila Hint Dizisi Finalde Ne Olacak? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Aşk Ağlatır Kaç Bölüm Sürecek? Finalde Neler Yaşanacak?

Aşk-Ağlatır-Kaç-Bölüm ne zaman bitecek

Aşk Ağlatır Hint Dizisi Kaç Bölüm Herkes Tarafından Merak Ediliyor

Kanal 7’nin Youtube kanalında Türkçe Dublajlı olarak yayınlanan Silsila Badalte Rishton Ka Hint Dizisi Türkçe adıyla Aşk Ağlatır dizisi her gün yeni bir bölüm olarak yayınlanmaya devam ediyor. Peki, Aşk Ağlatır Hint Dizisi kaç bölüm sürecek? Finalde neler yaşanacak? Silsila dizisi ne zaman final yapacak? Soruları dizinin ortalarına geldiğimiz şu sıralar en çok merak edilen konulardan birisi. Yazımızda Aşk Ağlatır toplam bölüm sayısı ile Aşk Ağlatır ne zaman final yapacak ve Aşk Ağlatır / Silsila Hint Dizisi Final Bölümünde neler yaşanacak? Sorularının cevabı yer alacak.

Silsila Hint Dizisi İle İlgili Genel Bilgiler

Silsila Badalte Rishton Ka Hint dizisi, 4 Haziran 2018 yılında Colors TV ekranlarında seyirciyle buluşmuştur. Hint romantik dramlarından birisi olan dizi, Sunjoy Waddhwa tarafından Sphere Origins adı altında üretilmiştir. Değişen hayatlar, evlilik dışı ilişki bunun sonunda kaçınılmaz aşk üçgenine odaklanan Silsila Hint dizisinin başrol oyuncu kadrosunda; Aditi Sharma (Mauli) , Drashti Dhami (Nandini)ve Shakti Arora (Kunal) yer alıyor. Dizinin ilk sezonu çocukluk arkadaşları Mauli ve Nandini ile ilgili hikayeyi konu alır. Bu sezonda Mauli’nin kocası ve Nandini birbirlerine aşık olurken, Mauli Kunal’dan boşandıktan sonra İshaan’la birlikte hayatına devam eder. İlk sezonu Colors TV’de yayınlanan Aşk Ağlatır / Silsila dizisinin 2.Sezonu dijital platform Voot’a yayınlandı.

aşk-ağlatır-konusu-ne

Silsila Badalte Rishton Ka / Aşk Ağlatır Oyuncuları / Silsila Hint Dizisi Başrol Oyuncular

  • Aditi Sharma (Dr. Mauli Srivastav)
  • Shakti Arora (Dr. Kunal Malhotra)
  • Drashti Dhami (Nandini Malhotra)
  • Tejasswi Prakash (Mishti Khanna)
  • Aneri Vajani (Pari Malhotra)
  • Kunal Jaisingh (Ruhaan)
  • Kinshuk Mahajan (Ishaan Khanna)
  • Rohan Gandotra (Veer Verma)
  • Akshit Sukhija (Arnav)

Silsila Badalte Rishton Ka Künye

Orijinal Adı: Silsila Badalte Rishton Ka
Türkçe Dublajlı Adı: Aşk Ağlatır
Türü: Romantik, Dram, Aile
Senarist: Gajra Kottary
Yönetmen: Ravi Bhushan
Yayınlanma Tarihi / Yılı: 4 Haziran 2018 – 4 Mart 2019
Sezon Sayısı: 2
Toplam Bölüm Sayısı: 295 (1. Sezon 196, 2. Sezon 99)
Bölüm Süresi: 20 Dakika
Yayınlandığı Kanal: 1. Sezon Colors TV, 2. Sezon Dijital Platform Voot
Ülkesi: Hindistan
Orijinal Dili: Hintçe

Silsila Badalte Rishton Ka Konusu ve Kısa Özeti

Mauli ile çocukluk arkadaşı Nandini’nin hikayesini konu alan Silsila Badalte Rishton Ka dizisinin öykü akışında 7 yıl, 6 yıl, 17 yıl ve 3 ay olmak üzere 4 defa zaman atlaması yaşanır. Birinci sezonun konusu, çocukluk arkadaşları Mauli ve Nandini hakkındadır. Burada kocasından şiddet gören Nandini, ilk zamanlar Mauli’nin kocası Kunal tarafından koruma altına girer. Ancak bu koruma zamanla Kunal ve Nandini’nin birbirlerine aşık olmasıyla devam eder. Bu durumdan dolayı Mauli ve Kunal’ın arasındaki sancılı süreç sonrasında Mauli ve Kunal boşanırlar. Mauli, Kunal’dan boşandıktan sonra Ishaan ile birlikte hayatına devam eder. Nandini’nin kocası Rajdeep’in uyguladığı şiddet aynı zamanda aile içi şiddete de dikkat çekmektedir.

Nandini ve Mauli 7 Yıl Sonra Bir Araya Gelir

Mauli ve Nandini birlikte büyüyen en iyi arkadaşlardır. Mauli, kötü karakteri konusunda Nandini’yi uyarmasına karşın, Nandini, Mauli’nin dostluğu yerine Rajdeep Thakur’u seçer. Bu durum iki arkadaşın yollarının ayrılmasına neden olur. 7 yıllık zaman atlaması sonrasında; Mauli, jinkolog olmuş, iyi bir çocuk doktoru olan Kunal ile evlenmiştir. Rajdeep ile evli olan Nandini ise, aile içi şiddet kurbanıdır. Hırslı bir iş adamı ve otoriter bir koca olan Rajdeep, Nandini’yi hem fiziksel hem de zihinsel olarak etkilemektedir. Kunal, Nandini’yi gittiği bir tıp konferansında görür. Mauli’ye onun hatırladığı eski arkadaşı olduğunu söyler. Kunal, Mauli’nin can dostu Nandini ile 7 yıl sonra tanışmıştır. Nandini, hamiledir ancak kocası Rajdeep, onun hamileliğini duyunca Nandini’yi döver ve onu yolda bırakır gider. Kunal onu bulur ve hastaneye götürür. Ancak Nandini düşük yapmıştır.

Nandini’nin Şikayeti Üzerine Rajdeep Tutuklanır

Nandini’nin düşük yapmasından sonra Mauli, kocasını şikayet etmesi konusunda onu ikna eder. Böylece, Rajdeep’i aile içi taciz suçlamalarından tutuklattırır. Kocasının şiddetinden kurtulan Nandini de Mauli ve Kunal’ın evinde yaşamaya başlar. Nandini zamanla Kunal’ın ona olan ilgisinden etkilenmeye başlar. Zaan geçtikçe duygularına hakim olamadığı için çareyi şehri terk etmekte bulur. Bunu öğrenen Kunal onu durdurmak için yola çıkar. Onu bulduğunda kendi duygularından bahseder. Zira Kunal’da Nandini’yi seviyordur. Bir süre gizlice buluşurlar. Ancak Mauli bu durumu öğrenir ve büyük bir şok yaşar. Boşanma davası açtığı sırada hamile olduğunu öğrenir. Ancak Kunal buna inanmaz. Bir yanlış anlaşılmadan dolayı onu sahte hamilelikle suçlar. Mauli ile boşanan Kunal, Nandini ile evlenir.

Mauli ve Kunal 6 Yıl Sonra Yeniden Karşılaşırlar

Dizide, Kunal ve Nandini’nin evlenip Londra’ya taşınmasından sonra 6 yıllık zaman atlaması yaşanır. Aradan geçen sürede Mauli, kızı Mishti Malhotra ve en yakın arkadaşı Ishaan Khanna ile birlikte yaşamaktadır. Kunal, Nandini’in kızı Pari ile Londra’dan dönerler. Kunal, Mishti’nin kızı olduğundan habersizdir. Mishti ve Pari, birbirlerinin üvey kardeşi olduklarının habersiz iyi arkadaş olurlar. Kunal ve Mauli 6 yıl aradan sonra ilk defa karşı karşıya gelirler. Mauli, aradan geçen süre içerisinde Nandini’nin kanserden öldüğünü öğrenir.

silsila-badalte-rishton-ka-finalde-neler-olacak
Kunal ve Mauli Arasında Neler Yaşanacak?

Yıllar sonra Mauli ile yeniden karşılaşan Kunal, Mishti’nin kızı olduğunu öğrenirken, Mauli’de yıllar sonra Nandini’yi affeder. Bu sırada Kunal bir kaza geçirir ve hafızasını kaybeder. Tek hatırladığı şey, Mauli ile evli olduklarıdır. Bu nedenle bir süre Mauli ile yaşar. Hafızasını geri kazandığında da Mauli’ye olan hislerinin ölmediğini fark eder. Ancak Mauli, geçen sürede ona hep destek olan İshaan’ı seçer. Ve evlenirler. Kısa süre sonra Ansh Khanna adında bir oğulları olur.

Dizi 17 Yıl Sonraya Gider (2. Sezon)

Silsila Badalte Rishton Ka dizisi bu sefer 17 yıl zaman atlaması yaşar. 17 yıl sonra Mishti, Pari ve Ansh büyümüşlerdir. Buna karşın; Mauli, Kunal ve Ishaan ölmüşlerdir. Mishti, aşka ve bağlılığa inanan, mükemmeliyetçi bir kız olmuştur. Aynı zamanda erkek arkadaşı Veer ile nişanlanmak üzeredir. Pari, bağlılık fobisi olan ve kişileri çabuk terk eden bir kişiliğe sahiptir. Çocukluk arkadaşı Arnav onu sevmektedir ancak Pari onu sevmemektedir. Mishti ve Pari bir etkinlik yönetimi şirketi yönetiyorlardır. Pari, Veer’in Mishti’ye ilgi duyan arkadaşı Ruhaan’dan etkilenmektedir. Mishti ve Veer nişanlanır.

silsila-badalte-rishton-ka--aşk-ağlatır-hint-dizisi-2-sezon
Nandini ve Mauli’nin Kaderi Şimdi de İki Kız Kardeşin Karşına Çıkar

Yıllar önce anneleri Nandini ve Mauli’nin yaşadıkları yıllar sonra iki kız kardeşin karşısına çıkar. Veer ile nişanlanan Mishti, Ruhaan’ın hislerine daha fazla karşı koyamaz. Ve Ruhaan’ın ona olan duygularını kabul ederek ona aşık olduğunu itiraf eder. Bu sırada Pari’de Ruhaan’a aşık olmuştur. Veer’den ayrılan Mishti, Pari’nin Ruhaan’a olan aşkını öğrendiğine aşkını feda etmeye karar verir. Ruhaan’a ona karşı duygularının olmadığını söyleyerek Veer’a geri dönmek için numara yapar. Aşkını Ruhaan’a itiraf eden Pari, onun tarafından reddedilir.

Mishti Hastalığa Yakalanır

Ruhaan, Mishti’nin yaptığı bu fedakarlığı sorgularken Mishti bayılır. Hastaneye gittiklerinde Mishti’nin böbrek hastalığına yakalandığını öğrenirler. Pari, Mishti ve Ruhaan’ın birbirlerine olan büyük aşlarına şahit olur. Bunun üzerine kız kardeşi Mishti’yi kurtarmak için böbreğini bağışlar.

Silsila Badalte Rishton Ka / Aşk Ağlatır Finalde Neler Yaşanacak?

Hüzün ve aşk dolu Silsila Badalte Rishton Ka Hint dizisinin finalinde bizleri mutlu son bekliyor. Dizinin sonuna doğru 3 ay zaman atlaması yaşanır. Pari’nin böbreğini bağışlamasından sonra Mishti eski sağlığına kavuşmuştur. Aradan geçen 3 ay sonra Mishti ve Ruhaan evlenip aynı apartmanda yeni bir eve taşınmışlardır. Aradan geçen üzüntü ve zorluklar dolu yıllar geride kalmıştır. Bu mutluluklarını Mishti, Pari, Ruhaan, Ansh ve Arnav, Kunal’ın annesi Radhika ile birlikte kutlarlar.

Not: Silsila Badalte Rishton Ka / Aşk Ağlatır dizisinin özeti Wikipedi’deki bilgilerinden derlenerek hazırlanmıştır.

Aşk Ağlatır Hint Dizisi Toplam Bölüm Sayısı

Etkileyici hikayesiyle izleyicinin beğenisini kazanan Silsila Badalte Rishton Ka / Aşk Ağlatır dizisi o kadar çok beğenildi ki ikinci sezonu çekildi. Ancak yapım şirketi dizinin ikinci sezonunu televizyonda yayınlamak yerine dijital platformda internet dizisi olarak yayınlamayı tercih etti. Silsila Badalte Rishton Ka / Aşk Ağlatır Hint dizisinin 1. Sezonu 196 bölüm, 2. Sezon 99 bölüm olarak 20 dakikalık toplam 295 bölümden oluşmaktadır.

Aşk Ağlatır Bitiş Tarihi

Halen Kanal 7’nin Youtube ve Facebook kanallarında yayınlanmaya devam eden Aşk Ağlatır dizisinin ne zaman biteceği seyirciler tarafından araştırılıyor. 13 Kasım 2021 itibarıyla 120. Bölümü yayınlanan Aşk Ağlatır dizisi: 295 – 120 = 175 bölüm sonra final yapacak. Her gün yayınlanan tahmini bitiş süresi ortalama 6 ay kadar olacak. Diğer bir değişle Aşk Ağlatır Final bölümü Mayıs 2021’de yayınlanacak.

Sislila Badalte Rishton Ka / Aşk Ağlatır İzleme Linki

Sevilen Hint dizisini Kanal 7 Türkçe dublajlı olarak her gün youtube ve facebook sayfalarından yayınlamakta dizi izlemek için aşağıdaki linkleri tıklayabilirsiniz.

Aşk Ağlatır – Silsila Hint Dizisi Türkçe Dublaj YouTube’dan İzlemek için tıklayın!

Aşk Ağlatır – Silsila Hint Dizisi Türkçe Dublaj Facebook’tan İzlemek için tıklayın!

Kanal 7 Youtube Hint Dizileri Listesi İçin Tıklayınız.

Bir Cevap Yazın