Apple TV Nedir Ne İşe Yarar? Abonelik Ücreti ve Televizyon Kurulumu Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Apple TV Nedir, Ne İşe Yarar? Abonelik Ücreti ve Televizyon Kurulumu

apple-tv-nedir-ne-işe-yarar

Apple TV Nedir Ne İşe Yarar? Merak Konusu Olmaya Devam Ediyor!

Apple TV Nedir Ne İşe yarar? Soruları son dönemlerde pek çok kişinin merak ettiği konuların başında geliyor. Online dizi ve film izleme platformlarının ön plana çıktığı bugünlerde hemen herkes kaliteli dizi ya da film izlemek için bu platformları kullanıyor. Bu platformların bazıları tamamen ücretsiz olsa da Apple TV gibi dünyaca ünlü platformlar bu hizmeti belli bir ücret karşılığında kullanıcılarına sunuyor.

Apple TV Üyelik

Apple TV üyelik var mı? Apple TV İzlemek paralı mı? Sorularına cevap arayanlar için yazımız tam da işinize yarayacak cevaplar sunuyor.

Apple TV Nedir?

Apple TV, son dönemlerde hızla yayılan yayın platformlarını destekleyen bir akış oynatma cihazıdır. Televizyona bağlanan küçük bir cihaz olan Apple TV ile dizi ve film izlemek yanında daha pek çok farklı şey yapılabiliyor. Apple TV’yi ilk defa kullanıyorsanız; İnternete bağlamanız, İTunes ayarlarını yapmanız ve ülke olarak Türkiye’yi seçmeniz gerekiyor.

apple-tv-uygulaması

Apple TV Abonelik Nedir?

Apple TV abonelik, Apple TV uygulamasıyla, herhangi bir uygulama indirmeden istediğiniz kanallara abone olma anlamına geliyor. Aboneliğe dahil olan içerikler istenilen zamanda doğrudan Apple TV uygulaması üzerinden ve tüm aygıtlardan izlenebiliyor.

Apple TV Aylık Ücreti Ne Kadar?

Apple TV, ilk defa üye olacaklar için 1 ay boyunca ücretsiz deneme süresi sağlıyor. Ücretsiz deneme süresinin bitiminden sonra ise, aylık 34,99 TL üyelik ücreti alınıyor. “Apple Arcade abonelik, her Aile İçi Paylaşım grubu için bir abonelik gerekir. Bu, seçeceğiniz teklife göre değişiyor. Aile İçi Paylaşım özelliğiyle aboneliğinizi ailenizdeki beş kişiyle de paylaşabiliyorsunuz. Bir Apple aygıtı satın aldığınızda da 3 ay boyunca ücretsiz Apple Arcade aboneliğinden yararlanabiliyorsunuz.”

apple-tv-ne işe yarar abonelik-ücreti-ne-kadar

Apple TV Ne İşe Yarar?

Apple TV, AirPlay özelliğiyle ile iOS ve Mac cihazlarındaki görüntüleri, müzikleri veya videoları televizyona aktarmaya olanak sağlar. Bu vesileyle de dizi ve film izleyebilir, internet radyoları dinleyebilir, Fotoğraf yayını yapabilirsiniz. Müziklerin, Filmlerin, Videoların ve Fotoğrafların televizyon üzerinden izlenmesi basit ve eğlenceli bir hale dönüşür.

Apple TV Televizyon

2020 yılından itibaren 3 farklı Apple TV modeli satışa sunulmuştur. Apple TV HD, Apple TV 4K- 32GB modeli, 64 GB modeli.

apple-tv-ile-neler-yapılır

Televizyona Apk Apple TV Nasıl Yüklenir? (APPK Akıllı Televizyonlara yükleme Yönergesi)

  1. App Store uygulamasını açın.
  2. İndirmek istediğiniz uygulamaya göz atın veya bu uygulamayı arayın.
  3. Fiyatı veya İndir düğmesini seçin. Fiyatın veya İndir düğmesinin yerine “Aç” düğmesini görüyorsanız bu, uygulamayı zaten satın aldığınız ya da indirdiğiniz anlamına gelir.

“App Store’daki bir uygulamada fiyatın yerine İndir düğmesinin görüntülenmesi bu uygulamanın ücretsiz olduğunu gösterir. Ücretsiz bir uygulama indirdiğinizde sizden herhangi bir ücret alınmaz.”

Alıntı: Apple TV Resmi Sitesi

Apple TV Apps Uygulanmaları (İOS, Android, Akıllı Televizyon)

Apple TV, kablo kesicilerden daha fazlasını isteyenler için farklı bir alternatif olarak gösteriliyor. Bu nedenle cihazınızla her türlü işinizi televizyonudan da yapabiliyorsunuz. Apple TV en sevdiğiniz filmleri, TV şovlarını ya da YouTube kanalını izleyebilmeniz yanında platformdan hava tahminini almak, yakındaki evleri veya kiralık daireleri kontrol etmek mümkün.

2021 için En iyi Apple TV uygulamaları
  • TV app,
  • Hulu,
  • Netflix,
  • Amazon Prime Video,
  • YouTube,
  • Spectrum Movies Anywhere,
  • GrubHub,
  • Kitchen Stories,
  • Daily Burn,
  • Amazon App,
  • CARROT Weather,
  • Bonus

Apple TV Plus Türkiye’de Var mı? / Türkiye’den İzlenebiliyor mu?

Apple’ın aylar öncesinden duyurduğu yeni video akış hizmeti faaliyete başlayan Apple TV Plus da yayın akışı rekabetine katıldı. Apple TV Plus aboneliğini 5 kişi ile paylaşacak olan platformun Türkiye’de satışı yapılıyor.

Apple TV Telefondan ya da Tabletten İzlenebilir mi?

Apple TV’yi telefonuz ve tabletinizden izlemeniz pek tabi mümkün. Bunu yapmak için iPhone veya iPad’imizdeki YouTube uygulamasını kullanarak AirPlay ile Apple TV’ye göndermeniz yeterli.

apple-tv-nasıl-izlenir

Apple TV Nasıl İzlenir? / (İphone, İpad ya da İpod)

  • Apple TV kanalını bulun. Ya da iPhone, iPad veya iPod touch’ınızda Apple TV uygulamasını açın, ardından ekranın alt kısmındaki ‘Şimdi İzle’ye dokunun.
  • Abone olun veya ücretsiz denemenizi başlatın.
  • Apple Kimliğinizle giriş yapın.
  • Fatura bilgilerinizi onaylayın.

Apple TV İzleme Yönergesi (detaylı) için tıklayın!

Apple TV İle Neler Yapılabilir?

Kullanıcıların çoğu online televizyon platformlarından hangileri seyredilebilir merak ederler. Apple TV ile dizi film izleme ya da müzik dinleme yanında yapabileceğiniz pek çok harika şey bulunuyor. Bunlardan en dikkat çekenleri şöyle;

  • Siri ile Süratli İleri Sarın ya da Geri Dönün,
  • Altyazılara ve Ses Ayarlarına Erişin,
  • iPhone, iPad veya Mac’inizi TV’nizde Görüntüleyin,
  • Geceleri Karanlık Modu Kullanın,
  • Akıllı Evinizi Denetlemek için Apple TV’yi Kullanın.

Apple TV’de Neler Var?

Cihazın içerisinde; Puhutv, Netflix, YouTube, Blu TV, TV+, Amazon Video Prime gibi ülkemizin çok kullanılan online televizyon platformlarının uygulamaları bulunuyor. Ek uygulama yüklemeye gerek kalmadan tüm bu platformların uygulamalarına kumanda üzerinden erişilebiliyor.

Apple TV Abonelik Fiyatları / Aylık / Yıllık

Apple TV’ye sahip olmak isteyenlerin akıllarına takılan ilk şey Apple TV izlemek ücretli mi? Aylık veya yıllık ücreti ne kadar? Apple TV nasıl satın alınır? Sorularına cevap bulmak oluyor.

Apple TV 4k Kaç lira / Abonelik Ücreti Ne Kadar?

Sisteme abone olmak isteyenlerin en çok merak ettiği sorulardan birisi de Apple TV ne kadar sorusunun cevabıdır. 2 farklı seçeneği bulunan Apple TV 4K fiyatları ürünün GB’tına göre değişiyor.

  • Apple 4K 32GB TV – 1.994,05 TL
  • Apple 4K 64GB TV MP7P2TZ/A – 2.199,00 TL

gibi en ucuz fiyatından başlayıp artış gösterebiliyor.

İnternetten ücretsiz dizi ve film izleme platformları hangileri?

Bir Cevap Yazın