Amazon Prime Yeni Diziler - Türkiye Dizi Listesi (Kasım 2021) Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Amazon Prime Kasım Dizileri Muhteşem!

Amazon-Prime-Yeni-Diziler kasım 2021

Amazon Prime Yeni Diziler Türkiye Listesi

Dünyaca ünlü online dizi izleme platformu Amazon Prime Eylül 2020’den bu yana Türkiye’de kullanımını sürdürüyor. Dünyaca ünlü rakibi Netflix’e adeta kafa tutan Amazon Prime Video gerek orijinal içerikleri gerekse de dünyaca ünlü dizi ve filmleri kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Her ay yeni dizileri ve filmleri kütüphanesine katan Amazon Prime Video, Kasım 2021’de de herkesin büyük beğenisini kazanacak yeni yabancı dizileri yayınlamaya devam ediyor. Peki, Amazon Prime Yeni Diziler hangileri? Amazon Prime Kasım ayında hangi diziler yayınlanacak? İşte Amazon Prime Video Türkiye Kasım 2021 takvimi ve dizi listesi.

Prime Video Türkiye Kasım 2021 Takvimini Açıkladı!

Ocak 2020’de Prime’ın dünya çapında 150 milyondan fazla abonesi olduğunu açıklayan Amazon, Kasım ayında gösterime girecek yeni dizilerini izleyiciyle buluşturuyor. Şirket tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre, Kasım ayında Türkiye’de yayına girecek yeni yapımlar şöyle;

Prime Dizilerinin Şu An İçin Türkçe Dublaj Seçeneği Yok

Pek çok seyircinin büyük beklentisi Amazon Prime dizilerinde Türkçe dublaj seçeneği olsa da Kasım ayında gelecek dizilerde maalesef böyle bir seçenek yok. Söz konusu diziler önceden de olduğu gibi yine Türkçe altyazılı seçeneğiyle Prime üyeleriyle buluşacak.

Kasım 2021’de Yayınlanacak Yeni Diziler

Kasım 2021’de seyirciyle buluşacak popüler Amazon Orijinal yapımları arasında Robert Jordan’ın en çok satan romanından uyarlanan Zaman Çarkı (The Wheel of Time) dizisi yer alıyor. Bununla birlikte, yönetmenliğini Jonathan C. Hyde’nin üstlendiği 4 bölümden oluşan belgesel-dizi “Always Jane” ile sıra dışı bir genç kadının nefes kesen maceralarını anlatan “Hanna”nın üçüncü sezonu da bu ay seyirciyle buluşacak. İşte Kasım ayında Amazon Prime yeni dizileri ve kısa tanıtım özetleri.

Türkiye Listesinde Kasım 2021’de Gösterilecek Diziler

Amazon Prime Video Türkiye Listesinde Kasım ayında seyirciyle buluşacak diziler ile gösterime girecekleri tarihler.

  • Always Jane – 12 Kasım 2021
  • Zaman Çarkı – 19 Kasım 2021
  • Hanna 3. Sezon – 24 Kasım 2021

Zaman Çarkı (The Wheel of Time) – Gösterim Tarihi: 19 Kasım 2021

amazon-prime-kasım-2021-dizileri-zaman-çarkı

Fantastik türde dizi sevenlerin mutlaka izlemesini tavsiye ettiğimiz Zaman Çarkı (The Wheel of Time) dizisi tamamen fantastik dünyada geçen bir kitap uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Sihir gücü sadece kadınlara verilmiş destansı bir evrende geçen hikayede beş genç erkek ve kadının yolları Moiraine ile kesişince macera dolu bir yolculuk başlıyor. Aes Sedai ismi verilen tüm üyeleri kadınlardan oluşan güçlü bir topluluğun üyesi olan Moiraine’in Two Rivers’daki küçük bir kasabaya gelişiyle gelişmeler yaşanmaya başlar. Dragon Reborn kehanetine sahip olan bu beş kişiden birisi insanlığı ya kurtaracak ya da büyük bir felakete neden olacaktır.

Zaman Çarkı Tanıtım Filmi

Always Jane – Gösterim Tarihi 12 Kasım 2021

Kasım 2021’de Amazon Prime Video’da yayınlanmaya başlayacak bir diğer yapım da 4 bölümden oluşan belgesel-dizi Always Jane olacak. Yönetmenliğini Jonathan C. Hyde’ın üstlendiği dizi, üniversite için evden ayrılan bir gencin yetişkinliğe geçişini konu alıyor.

always-jane-amazon-dizileri

Jane Noury ve ailesinin kendilerini canlandırdıkları dizide, üniversite için evden ayrılmaya hazırlanan bir gencin samimi ve savunmasız hayatı işleniyor. Dizide, bir ailenin koşulsuz sevgisi, büyük sorunlarla başa çıkma yöntemleri, sahip oldukları nezaket ile değişimin gücünü kabullenişleri ve Jane’in gerçekçi bir hayat sürdürebilmesi için tüm engellerin üstesinden gelme çabası ekranlara yansıtılıyor.

Always Jane Tanıtım Fragmanı

Hanna 3. Sezon: Gösterim 24 Kasım 2021

Başrollerini Esmê Creed-Miles ve Mireille Enos’un paylaştığı, David Farr’ın kalemiyle hayat bulan “Hanna” dizisinin üçüncü sezonu 24 Kasım Cuma günü seyirciyle buluşuyor. Üçüncü sezonunda Hanna kötücül örgüt Utrax tarafından bir suikastçı olmak için eğitiliyor. Hanna’nın sürükleyici maceraları kaldığı yerden devam ederken, diğer bir taraftan da eski düşmanı ve eski CIA Ajanı Marissa Wiegler’ın yardımıyla kendini örgütün pençesinden kurtarma çabaları sürüyor.

amazon-prime-video-yeni-diziler

Hanna üçünü sezonun hikayesi; yüksek rütbeli Utrax ajanı John Carmichael’ı görevlerine yardım etmeye zorlamalarının ardından genç suikastçının yoldaşları Sandy ve Jules ve daha birçok yeni düşmanı Hanna’nın planından şüphelenmeye başlıyor. Hanna, hedefine doğru ilerledikçe yalnızca dünyanın gündemini değiştirmeye değil, özgürlüğünün karşısında duran Utrax’in arkasındaki asıl gücü de ortaya çıkarmaya adım adım yaklaşıyor.

Amazon Prime Video Dizilerini Nasıl İzlerim?

İnternet üzerinden izlenen dizileri seyirciyle buluşturan Amazon Prime Video platformunda yayınlanan dizileri izlemek için öncelikle Amazon Prime üyesi olmanız gerekiyor. Ücretli abonelik sistemiyle hizmet veren Amozon Prime, ilk kullanıcılarına 30 gün ücretsiz üyelik imkanı sunuyor. Prime abonelik ücreti aylık sadece 7,90 TL olarak belirlenmiş durumda. Prime üyeliğinizi başlatmak ve Amazon Prime Ücretsiz Demek için Amazon Prime sayfasını ziyaret etmeniz ve linki tıklamanız yeterli oluyor.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kanal 7 Yeni Sezonda Hangi Diziler Var?

Bu Yıl Gelmesi Beklenen En İyi Diziler

2022’nin Sabırsızlıkla Beklenen 20 Dizisi

Bir Garip Aşk Yeni Sezon Kanal 7’de

Türkiye – Güney Kore Ortak Yapımız Diziler Çekilecek

Bir Cevap Yazın