Altın Kelebek Ödül Töreni Neden Ertelendi? Ne Zaman Yapılacak? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Pantane Altın Kelebek Ödül Töreni Ertelendi!

Altın-Kelebek-Ödül-Töreni-Neden-Ertelendi

Altın Kelebek Ödül Töreni Neden Ertelendi?

Her yıl Aralık ayında düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni bu yıl ilerideki bir tarihe ertelendi. 8 Ekim’de sona eren ilk tur oylamasından sonra 12 Kasım 2019’a kadar 2. Tur oylama devam etmişti. 12 Kasım’da oy verme süresinin tamamlanmasından sonra 8 Aralık 2019’da düzenlenmesi planlanan 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Töreninde “Bu Yılın En İyileri Ödülleri” sahiplerini bulacaktı. Ancak geçtiğimiz günlerde gerçekleşmesi beklenen ödül törenini düzenleyen kurum tarafından herhangi bir gerekçe gösterilmeden törenin yapılacağı zaman ilerideki bir tarihe ertelendi. Peki, Altın Kelebek Ödül Töreni Neden Ertelendi? 46. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman hangi tarihte yapılacak, Altın Kelebek hangi tarihte verilecek? İşte Boykot iddiasının etkili olduğu belirtilen erteleme ilgili ilginç detaylar.

Altın Kelebek’te Boykot Krizi Mi Yaşanıyor!

Ödül töreninin ertelenme nedeni olarak Altın Kelebek 2019 adaylarının ödüle ağır eleştiride bulunmasının etkili olduğu iddia ediliyor. Törenin ertelenmesinde etkili olduğu söylenen; Didem Arslan Yılmaz, Fatih Portakal ve İrfan Değirmenci gibi isimlerin ödüle ağır eleştiride bulunup törene katılamayacaklarını söylemelerinin töreni boykot ettikleri iddiasını da gündeme getirdi.

46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Adayları Kimlerdi?

Didem Aslan Yılmaz’ın Altın Kelebek Ödülleri İle ilgili Düşünceleri

didem-aslan-altın-kelebek-adaylığından-ayrıldı

2019 Altın Kelebek Aday Adaylarından birisi olan Habertürk haber spikeri Didem Arslan Yılmaz Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Altın kelebek ödüllerine yine aday gösterilmişim. Ancak son yıllarda “tartışmalı” ödül dağıtıldığı iddia ediliyor. Aday adaylığından çıkarılmak istiyorum. Çünkü sonuçları “önceden belli olduğu” tartışmaları bitmiyor. Böyle ise, bu tiyatronun içinde yer almak istemem.” ifadelerine yer verdi.

Didem Arslan Yılmaz’a Fatih Portakal ve İrfan Değirmenci’de Destek Verdi!

Altın Kelebek Ödül Töreninde yaşandığı iddia edilen boykot krizinde fitili ateşleyen isim olarak gösterilen ünlü sunucu Didem Arslan Yılmaz’a diğer iki aday FOX TV’de haber sunuculuğu yapan Fatih Portakal ile Halk TV’nin haber sunucusu İrfan Değirmenci’nin destek vermesi üzerine boykot krizinin büyüdüğü belirtiliyor.

Fatih Portakal Altın Kelebek Adaylığından Çekildi!

fatih-portakal-altın-kelebek-adaylığından-çekildi

Sunucu Didem Yılmaz’ın göstermiş olduğu tepkiden sonra FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal da aday olduğunu öğrenince adaylıktan çekildi. Fatih Portakal Twitter‘dan yapmış olduğu paylaşımda; Didem Aslan’ın düşündüğü gibi diyerek; “Oyununuzun Parçası Olmak İstemiyorum” sözleriyle ünlü sunucuya destek verip adaylıktan çekildiğini açıklamıştı. Fatih Portakal Altın Kelebek Aday Adaylığından çekildiğini “#Altınkelebek’e aday adayi olduğumu öğrendim. Aday adaylığında yer alan ismimin çıkarılmasını istiyorum. Gerekçem, Didem Aslan’ın düşündüğü gibi sonucunun önceden belli olması. Yetkililer talebimi dikkate alırlar umarim. Oyununuzun parçası olmak istemiyorum. @Hurriyet” sözleriyle ifade etmişti.


Halk TV Sunucusu İrfan Değirmenci’de Tepki Gösterdi!

irfan-değirmenci-altın-kelebek-adaylığından-ayrıldı

2019 Pantene İlk Tur Aday Listesi listelerinin açıklanmasından sonra ödül adaylığından çıkarılmasını isteyen Didem Aslan’a Halk TV’nin sunucusu İrfan Değirmenci Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Şimdi baktım benim de adımı yazmışlar aday adayı diye. Didem Arslan Yılmaz haklı. Çıkarın benim de adımı o listeden. Reddediyorum peşinen. Şampuan reklamınıza başka figüran, danışıklı dövüşünüze başka pehlivan bulun!” sözleriyle ödül törenine tepkisini dile getirmişti.

Erdoğan Aktaş’da Adaylıktan Çekildi!

erdoğan-aktaş-altın-kelebek-ödül-adaylığından-çekildi

Haber Global Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş Twitter hesabından yaptığı açıklamada Hürriyet Gazetesinde yaşanan işten çıkarmalara dikkat çekerek “Gazetecilere bu kadar büyük terbiyesizlik yapan bir gazete, gazetecilik/habercilik ödülü veremez. Lütfen benim adımı Altın Kelebek’ten çıkarın #hurriyetgazetesi @PAKOdulleri” sözleriyle tepkisini göstermişti.

Altın Kelebek Ödüllerinde Her Yıl Tepki ve Boykot Yaşanıyor!

Altın Kelebek Ödülleri ile ilgili aslında hemen her yıl buna benzer tepki ve boykot yaşanıyor. Geçtiğimiz yıl ödül törenine sponsor olan firmanın sanatçılar üzerinden haksız kazanç sağladığı gerekçesiyle eleştirilerde bulunan ünlü pop müzik sanatçısı Mustafa Sandal, adaylıktan çekilme kampanyası başlatmış. Bu kampanyaya pop müzik sanatçısı Berkay’da destek vermişti. Hatta adaylardan; Şehrazat, Cem Yılmaz, Dilan Çıtak, Ziynet Sali, Buray ve Meltem Cumbul gibi isimler de Sandal’ın yapmış olduğu paylaşımını beğenip ünlü popçuyla aynı görüşte olduklarını dile getirmişlerdi.

mustafa-sandal-altın-kelebek-adaylığından-çıkışı

Diriliş Ertuğrul’un Yapımcısı Verilen Ödülü İade Etti!

diriliş-ertuğrul-altın-kelebek-ödül-iadesi

43. Altın Kelebek Ödüllerinde En İyi Dizi Ödülü alan Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve senaristi olan Mehmet Bozbağ, ödül töreninde kendisinin konuşturulmamasını iddia ederek ödülü iade ettiklerini açıklamıştı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan gazeteci Cengiz Semercioğlu bu durumun mümkün olmadığını belirten bir açıklamada bulunmuştu.

haber için detayhaber için detayhaber için detay ile ilgili yazının tamamını linkte bulabilirsiniz.

Gazetecilere Saldıran Reynmen’in Adaylığı Büyük Tepki Çekmişti!

reynmeen-altın-kelebek-ödülü-adaylığına-tepki

Altın Kelebek adayları için bir tepki de gazetecilere saldırdığı iddia edilen ünlü Youtuber Reynmen’in Altın Kelebek Ödüllerine üç dalda aday gösterilmesi olmuştu. Reynmen’in adaylığı camiada büyük tepki çekmişti.

46. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni Ne Zaman Yapılacak?

46 yıl boyunca gelenek haline gelen Altın Kelebek Ödül Töreninin bu yıl 46. Sı düzenlenecek olan törenin gerçekleştirilmesinde kriz yaşandığı iddia edildi. Medya dünyasında reklamcılık, televizyon ve müzik gibi farklı kategorilerde faaliyet gösteren pek çok ismin “Yılın En İyileri Ödülünü” aldığı Altın Kelebek Ödül Töreninin 8 Aralık’ta yapılması planlanan gece herhangi bir gerekçe gösterilmeden ne zaman ve hangi tarihte yapılacağı belli oldu.

Altın Kelebek Ödül Törenin Tarih Belli Oldu

Hürriyet gazetesinden Cengiz Semercioğlu’nun 15 Ocak 2020’de yazdığı habere göre, ödül törenin yani Altın Kelebek Ödüllerinin verileceği tarih 28 Şubat 2020 olarak açıklandı. Ödül töreni ile ilgili gelişmeleri Film Dizi Haber olarak sizlere duyurmaya devam edeceğiz.

ALTIN KELEBEK İPTAL EDİLDİ!

Bu akşam gerçekleşmesi planlanan 46. Pantene Altın Kelebek ödül töreni iptal edildi.
“46. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, İdlib’de yaşanan hain saldırı nedeniyle iptal edilmiştir.
Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Vatanımızın başı sağ olsun.”

Hürriyet Gazetesi

46. Altın Kelebek Ödülleri Ne Zaman Verilecek?

Cengiz Semercioğlu’nun Hürriyet Gazetesinde Yazdığı Altınkelebek İkinci Oylama Süreci ve Ödül Töreni İle İlgili Yazısı

“Merakla beklenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde tarih belli oldu…

Türkiye’de sanat ve televizyon dünyasında 2019 yılının en iyilerinin ödüllendirileceği 46. Pantene Altın Kelebek ödül töreni 28 Şubat Cuma günü yapılacak…
Daha iyi bir organizasyon ve daha görkemli bir gece için kısa bir ertelemenin ardından oylama süreci kaldığı yerden devam ediyor…
Dün sabahtan itibaren pantenealtinkelebekodulleri.com adresinde ikinci tur oylama başladı.
Yine sizin oylarınızla ilk turda en çok oy alan adaylar ikinci tura kaldı…
13 Şubat’a kadar sürecek ikinci tur oylamanın ardından tamamen seyircinin oylarıyla en çok oy alanlar büyük jürinin önüne gelecek.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da jüride sinema, müzik ve televizyon dünyasının duayen isimleri yer alacak.
Bu jüri de değerlendirmesini yaptıktan sonra 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nin kazananları belli olacak.
Ama bir kez daha hatırlatayım…
Altın Kelebek jürisinin oy oranı yüzde 30…
Halk oylamasının oy oranı ise yüzde 70…
Yani farkın açıldığı bazı kategorilerde jürinin oyunun değiştiremediği sonuçlar da ortaya çıkacak, geçmiş yıllarda bunu çok gördük…
Pantene’le bu yıl 6. kez işbirliği yapıyoruz…
Bu 6 yıl içinde Pantene’in katkılarıyla Altın kelebek çok daha görkemli bir ödül törenine dönüştü…
Bu yıl da şovlar, performanslar, sanat ve televizyon dünyasının en iyilerinin katılımıyla her zamankinden daha dinamik, daha sıcak ve daha enerjik bir ödül töreni sizi bekliyor…
Beklediğinize değecek…”

Bir Cevap Yazın