Alpaslan Büyük Selçuklu 2. Sezon da Diziye Giren Yeni Oyuncular Güncel Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Alpaslan Dizisine Girecek Yeni Oyuncular Kesinleşti!

Alpaslan-Büyük-Selçuklu-2.-Sezon-Yeni-Oyuncuları

Alparslan Büyük Selçuklu Diziye Giren Yeni Oyuncular

Geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan Türklerin Anadolu’ya girme hikayesinin anlatıldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi büyük bir ilgiyle izlendi. Dönem türündeki dizinin bu başarısında etkileyici hikayesinin yanı sıra oyuncu kadrosu da büyük ses getirdi. Barış Arduç, Fahriye Evcen, Barış Bağcı, Gizem Karaca, Mehmet Özgür ve Erdinç Gülener gibi çok sayıda başarılı oyuncunun yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden sezon finali sonunda birçok oyuncu ayrıldı. 2. Sezonda yeni oyuncularda yoluna devam edecek olan Alparslan Dizisinin yeni oyuncularının kimler olacağı belli olmaya başladı. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu yeni oyuncular kimler? Yazımızda Alpaslan Büyük Selçuklu 2. Sezon Yeni Girecek Oyuncular, ile Alpaslan Büyük Selçuklu 2. Sezon Oyuncuları ve Alpaslan Büyük Selçuklu Yeni Sezon Oyuncuları listesini bulabilirsiniz.

Alparslan Büyük Selçuklu 2. Sezon Oyuncuları

Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Alparslan Büyük Selçuklu 2. Sezon yoluna yeni karakter ve oyuncularla devam ediyor. Vaspurakan kalesinin fethinden sonra yeni bir hikayeye başlayacak dizinin erkek – kadın yeni oyuncuları da belli olmaya başladı. İşte Alparslan Büyük Selçuklu 2. Sezonda yeni girecek yeni oyuncular ve rolleri.

Doğanay Ünal / Merdan Bey

alparslan-büyük-selçuklu-merdan-bey-doanay-ünal-kimdir

Diziye 52. Bölümde dahil olan Merdan Bey, Kavurd Beyin oğlu olarak karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda Sultan Alparslan’ ın da yeğeni olan Merdan Bey’i oyuncu Doğanay Ünal canlandırıyor. Oyunculuk eğitimlerini İstanbul Şehir Tiyatrosu Darülbedayi Atölyesi’nde ve Mersin Şehir Tiyatrosu Oyunculuk Atölyesi’nde tamamlayan Doğanay Ünal, şimdiye kadar birçok projede rol almıştır. Bunlardan en bilinenleri; Yaban, Kulüp, Destan ve Alef gibi yapımlardır.

Mustafa Kazar / Kral Bagrad

alparslan-büyük-selçuklu-kral-balgran-mustafa-kazar-kimdir

Alparslan Büyük Selçuklu dizisine 51. Bölümde Gürcü Kralı Kral Bagrad dahil oluyor. Mustafa Kazar’ın canlandıracağı Kral Bagrad, Bagrationi Hanedanı’nın bir üyesidir. 1027 ile 1072 yılları arası Gürcistan Krallığı yapmıştır. Tarihte Kral Bagrad uzun ve olaylı hükümdarlığında Gürcistan’ ın hükümdarlığını Bizans İmparatorluğu ve Selçuklu Hanedanı’ndan korumak için çalışmıştır. Diziye yeni giren oyuncular arasında yer alan Mustafa Kazar, oyunculuk dışında sporla ilgilenen aynı zamanda FC Hörbranz kulübünde futbol oynamış eski bir futbolcudur. Oyuncu Mustafa Kazar daha önce Teşkilat ve Arka Sokaklar dizilerinde de oynamıştır.

Anıl Özdemirci / Süleyman Şah

alpaslan-büyük-selçuklu-süleyman-şah-kimdir-

Alpaslan Büyük Selçuklu 2. Sezon oyuncuları arasına yeni bir isim daha katıldı. Süleyman Şah Kutalmış Bey’in oğludur. Kutalmışoğlu Süleyman Şah ya da kısaca Kutalmışoğlu olarak anılan Süleyman Şah,aynı zamanda Türkiye Selçuklu Devletinin kurucusudur. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Süleyman Şah rolünü Anıl Özdemirci canlandırmaktadır. Alparslan Büyük Selçuklu dizisine yeni katılan Anıl Özdemirci, Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Kamera karşısına ilk defa 2020 yılında yayınlanan Mücadele Çıkmazı filminde rol alan oyuncu, en son 2021 yılında Kağıttan Hayatlar filmiyle kamera karşısına geçmiştir.

Atsız Karaduman / Aybars Bey

Alparslan-Selcuklu-Aybars-Bey-Kimdir

Alpaslan Büyük Selçuklu dizisine yeni dahil olacak karakterlerden birisi de Aybars Bey karakteri olacak. Oyuncu Atsız Karaduman’nın hayat vereceği Aybars Bey diziye 46. Bölümde girecek.

Kaan Yalçın / Kavurd Bey

Alparslan-Buyuk-Selcuklu-kavurd-bey-i-kim-oynuyor-kaan-yalçın-kimdir

Diziye yeni girecek karakterlerden birisi de Kavurd Bey olacak. Alparslan ve Süleyman’ın ağabeyi, Çağrı Bey’in oğlu olan Kavurd Bey diziye dahil olacağı bölüm henüz bilinmiyor.

Kavurd Bey’in Tarihteki Yeri

Alpaslan Büyük Selçuklu 2. Sezon da diziye giren Kavurd Bey ya da adına darp edilen sikkelerde adı Kara Arslan Bey veya tam adı Kara Arslan Ahmed Kavurd Bey, Selçuklu hanedanından Selçuk Bey’in büyük torunu, Çağrı Bey’in oğlu ve Alp Arslan’ın kardeşidir. Güney Fars’da Kirman meliki, Kirman’da 140 yıl hüküm sürecek olan Kirman Selçuklu Devleti kurucusudur. Selçuklu Devleti tahtına çıkan yeğeni Melikşah’a karşı taht iddiası ile isyan etmesi ve bu isyanın bastırılması üzerine idam edilmiştir.

Fırat Fikret Urağ / Amidimülk

alparslan-buyuk-selcukluya--fikret-uragi-amidilmülk-kimdir

Selçuklu devletinin Hacesi olarak diziye 45. Bölümde dahil olan Selçuklu Amidimülk Kündürî veya tam adıyla Ebu Nasr Amidülmülk İmadüddin Mansur bin Muhammed el-Kündürî, Büyük Selçuklu İmparatorluğu veziridir. Tuğrul’un ölümü üzerine onun vasiyetine uyarak Çağrı Bey’in oğlu Süleyman’ı tahta çıkardı ancak Kutalmış’ın tehlike teşkil edeceğini anlayınca Alparslan’ı tahta çıkartmıştır. Alparslan, Kündürî’nin vezirlik görevini devam ettirse de Nizâmülmülk iktidarını Kündürî ile paylaşmak istemeyince Alparslan’ı Kündürî’yi öldürtmesi için ikna eder. Ardından 31 Aralık 1063 tarihinde Kündürî tutuklanıp hapsedilir. Bir yıl hapiste kaldıktan sonra 29 Kasım 1064 tarihinde Merverruz’daki hapishanede öldürülür.

Özgür Çevik / Kont Leon İmperium

alpslan-yeni-giren-oyuncular-kont-leon-kim-oynuyor

Alpaslan Büyük Selçuklu 2. Sezon oyuncuları listesinde diziye 43. Bölümde Bizans Komutanı Kont Leon dahil olmuştur. Oyuncu Özgür Çevik’in canlandırdığı Kont Leon, Alparslan öncülüğündeki güçlü adımlarla Anadolu’ya yürüyen Büyük Selçuklunun en büyük baş belası olacaktır. Soğukkanlı ve acımasız olmasıyla nam salan Kont Leon, Anadolu Türkler için sadece hayal olarak kalmalı düşüncesini gütmektedir. Ani’ye yaklaşan Türk tehdidini engellemek amacıyla Konstantinopol’den gelen Leon; yalnızca Alparslan için değil, Tekfur Grigor ve kızı Flora için de büyük bir sürpriz olacaktır.

Kanbolat Görkem Arslan / Kutalmış Bey

alpalrslan-büyük-selçuklu-kutalmıs-kimdir-

Alparslan Büyük Selçuklu dizisine yeni dahil olan Kutalmış karakteri Aslan Yabgunun oğludur. Dizinin 41. bölümünde dahil olan Kutalmış’ı ünlü oyuncu Kanbolat Görkem Arslan canlandırmaktadır.

Kutalmış’ın Tarihteki Yeri

Arslan Yabgu’nun oğlu olan Türk hükümdarı Kutalmış, aynı zamanda Tuğrul Bey’in amcaoğludur. Tahta kendisinin de hakkı olduğunu düşünen Kutalmış, sonradan Tuğrul Bey’e isyan etmiştir. Oğlu Kutalmışoğlu Süleyman Şah Anadolu Selçuklu Devleti’ni kurmuştur. Kutalmış, babasının diğer kardeşlerinden yaşça daha büyük olduğunu ve Gaznelilerin eline düşmeden evvel Oğuzların başında babası bulunduğu için tahtın kendi hakkı olduğunu belirtmekteydi.

Gürkan Çolaker / Resul Tekin

alpaslan-büyük-selçuklu-resul-tekin-kimdir

Diziye 41. Bölümde dahil olan Resul Tekin, Kutalmış Bey’in kardeşidir. Abisi ile birlikte Tuğrul Beyin halefi Süleyman ve Alpaslana’a karşı isyan çıkarmıştır.

Devrim Saltoğlu / Arslan Besasiri

alparslan-büyük-selçuklu-besasiri-devrim-saltoğlu-kimdir

Alpaslan Büyük Selçuklu dizisine 2. Sezon 35. Bölümde dahil olan Aslan Besasiri karakteri Büveyhîler’in Bağdat’taki valisidir. Aynı zamanda Bağdat’ı Selçuklulardan geri almak isteyen Arslan Besiri Sultan Tuğrul’un da düşmanıdır. Dizide Arslan Besasiri karakteri ünlü oyuncu Devrim Saltoğlu hayat vermektedir.

Alpaslan Dizisinde Arslan Besasiri’yi Oynayan Devrim Saltoğlu Kimdir?

Devrim Saltoğlu 30 Haziran 1973Trabzon doğumludur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi İtalyan Dili ve Edebiyatı Bölümü ve A.Ü. Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuğu Bölümü mezunudur. Üvey Baba, Güvercin, Melekler Adası, Parmaklıklar Ardında gibi pek çok tiyatro oyunu, dizi ve filmde rol alan Devrim Saltoğlu’nun asıl tanınması Asmalı Konak dizisinde canlandırdığı Seyhan Karadağ karakteriyle olmuştur. Devrim Saltoğlu son olarak TRT 1’de yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs/Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinde Rauf Denktaş karakterine hayat vermişti.

Dileray Yeşilyaprak / Flora

alparslan-buyuk-selcuklu-flora-kimdir-kim-oynuyor-grigorun-kizi-florayi-oynayan-dilaray-yesilyaprak

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni sezon 32. Bölümde dahil olan Flora karakteri Tekfur Grigor’un kızı ve Alexander’in kız kardeşi olarak karşımıza çıkıyor. Çağrı Beyin büyük oğlu, Alpaslan’ın ağabeyi Süleyman Bey’e aşık olan Flora, ona yardım etmek için Bizans’a ihanet etmiştir.

Alparslan Dizisinde Flora Karakterini Oynayan Dileray Yeşilyaprak Kimdir?

Dileray Yeşilyaprak, 1995 doğumludur. Maltepe Üniversitesi’nden mezun olan Yeşilyaprak, Temel Oyunculuk ve Kamera Önü Oyunculuk eğitimi almasının hemen ardından oyunculuk dünyasına giriş yapmıştır. İlk oyunculuk deneyimini TRT 1’in Mavera dizisinde Asife karakteriyle yaşayan güzel oyuncu, son olarak Benim Adım Melek dizisinde Meryem karakteriyle karşımıza çıkmıştı.

Gökhan Tercanlı / Yasin

alparslan-büyük-selçuklu-gökhan-tercanlı-yasin-kimdir

Alpaslan dizisinin yeni sezonu 31. Bölümde diziye katılan Yasin, gerçekte Ani’de dilenci kılığına bürünen bir casustur. Dizide Yasin karakterini Gökhan Tercanlı canlandırmaktadır.

Alparslan Dizinde Yasin Karakterini Oynayan Gökhan Tercanlı Kimdir?

Alpaslan Büyük Selçuklu 2. Sezon oyuncu kadrosunda yer alan Gökhan Tercanlı, 9 Haziran 1985 İstanbul doğumludur. Ayla Algan ve Rüçhan Çalışkur gibi oyunculardan da dersler almış olan Tercanlı, oyunculuk çalışmalarını Deniz Dalgıç Menajerlik bünyesinde sürdürmektedir. Genç oyuncu, 2007 yılından bu yana Arka Sokaklar, Ezel, Arka Sokaklar ve Muhteşem Yüzyıl, Yesilçam, Mahkum gibi birçok film ve dizide rol almaktadır.

Kerem Poyraz Kayaalp / Batilius

alparslan-büyük-selçuklu-batilius-kerem-poyraz-kayaalp-kimdir

Yeni sezonda diziye dahil olan Batilius karakteri yüzbaşı Alexander’ın yardımcısı olarak karşımıza çıkıyor. Dizide Batilius’u Kerem Poyraz Kayaalp canlandıracak.

Batilius Karakterini Oynayan Kerem Poyraz Kayaalp Kimdir?

Kerem Poyraz Kayaalp, 1 Ocak 1982 İzmir doğumludur. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi son sınıfta okurken okulu bırakıp oyunculuğa başlamıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi alan Kerem Poyraz Kayaalp, 2011 yılında rol aldığı Beni Affet dizisinde canlandırdığı Berat karakteriyle tanınmıştır. Unutma Beni, Parmaklıklar Ardında gibi dizilerde rol alan Kerem Kayaalp 2022 – 23 sezonunda Alparslan Büyük Selçuklu oyuncu kadrosuna katılmıştır.

Ümit Acar / Papaz Stefano

alparslan-büyük-selçuklu-papaz-stefano--ümit-acar-kimdir

Alpaslan Büyük Selçuklu karakterleri arasına yeni katılan Papaz Stefano, Ani’de yaşayan bir papazdır. Dizide Papaz Stefano’yu ünlü oyuncu Ümit Acar canlandıracak.

Papaz Stefanoyu Oynayan Ümit Acar Kimdir?

Ümit Acar, (d. 3 Kasım 1955 İstanbul Kabataş doğumludur. İstanbul Belediye Konservatuvarı Üsküdar Musiki Cemiyetinde eğitim almıştır. 1980 yılında arkadaşının kendi adına Türkiye Sinema Kralı Yarışmasına başvurması ile yarışmaya katılan Acar, o yıl Türkiye Sinema Kralı seçilmiştir. 100’ün üzerinde dizi ve reklam filminde rol alan Ümit Acar, Kurtlar Vadisi Pusu, Büyük Buluşma, Bizim Ev, Kırık Kanatlar, Kertenkele gibi çok sayıda dizilerde oynamıştır.

Zeren / Tuğçe Türker

alparslan-büyük-selçuklu-tuğçe-türker-zeren-kimdir

Alparslan Büyük Selçuklu dizisine yeni giren karakterlerden birisi de Seferiye HAtun’un yardımcısı Zeren karakteri oldu. 28. Bölünde diziye dahil olan Zeren karakterine Tuğçe Türker hayat verecek.

Alparslan Büyük Selçuklu Zeren Karakteri Gerçek Hayatta Kimdir?

Tuğçe Türker, 1996 Ankara doğumludur. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Tiyatro Bölümü mezunu olan Türker, aynı zamanda TRT Radyosu’nda çocukluk yıllarında Türk Sanat Müziği eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Alpaslan Büyük Selçuklu dizisinde yaşayan Tuğçe Türker, Levent Ünalan Talent Management şirketi çatısı altında devam etmektedir.

Kayra Zabcı / Seferiyye Hatun

Alparslan-Buyuk-Selcuklu-yeni-sezon-oyunCULARI-Seferiye-hatun

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 2. Sezonunda Alpaslan’ın eşi Seferiyye Hatun karakterine oyuncu Kayra Zabcı hayat verecek.

Alpaslan Dizisinde Seferiyye Hatun’u Oynayan Kayra Zabcı Kimdir?
alpaslan-dizisi-seferiyye-hatun'u-oynayan-Kayra-zabcı-kimdir-hangi-dizilerde-oynadı

Kayra Zabcı, 24 Ağustos 2001 İstanbul doğumludur. Aslen Malatyalı olan Kayra Zabcı, 13 yaşında katıldığı çocuk model yarışması ile Türkiye ve dünyada dereceler almıştır. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Kayra Zabcı, “Muhteşem Yüzyıl”, “Vatanım Sensin”, “Doğduğun Ev Kaderindir” ve “Aşktan Kaçılmaz” gibi birçok başarılı yapımda ve reklam filmlerinde yer almıştır.

Öykü Gürman / İbrahim Yinal’ın Eşi Öke Hatun

Sultan Alparslan’ın 1048 – 1071 yılları arasındaki Anadolu’yu fetih sürecini anlatan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni sezon bölümleri kadın oyuncu kadrosuna başarılı oyuncu Öykü Gürman katıldı. Öykü Gürman İbrahim Yınal’ın eşi Öke Hatun’a hayat verecek. Öke Hatun Alparslan Büyük Selçuklu dizisine 28. Bölümde dahil olacak.

Alpaslan Dizisinde Öke Hatun’u Oynayacak Öykü Gürman Kimdir?

Öykü Gürman 4 Ağustos 1982, İstanbul doğumludur. Aynı zamanda Türk pop ve flamenko şarkıcısı, ve oyuncu olan Gürman ikiz kardeşi Berk ile video paylaşım sitesi YouTube’a yükledikleri videoda seslendirdikleri “Evlerinin Önü Boyalı Direk” şarkısı ile tanınmışlardır. Daha sonra tek olarak yollarına devam eden ikiliden Öykü Gürman 2004 yılında Türkü Filmi ile oyunculuğa adım atmıştır. Panzehir, Urfalıyım Ezelden, Aşk Zamanı gibi dizilerde rol almıştır. Öykü Gürman’ın asıl tanınması Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Asiye Kaleli karakteriyle olmuştur.

alpaslan-büyük-selçuklu-öke-hatun-öykü-gürman-kimdir
Alparslan Dizisinde Öke Hatun Kimdir? Tarihteki Yeri Ne?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde yer alan karakterlerden birisi olarak tanıdığımız Öke Hatun tarihte Türk Beyi İbrahim Yınal’ın eşi olarak bilinmektedir. Öke Hatun karakteri dizide kendisini şu şekilde anlatmaktadır; “Alayların bağlanıp kurşunların düzüldüğü zaman, seher vakti geldiği zaman erim bir adım gerisinde ben duruyorum. İbrahim Yınal’ın gölgesinde titreyen o kalp bana ait. Onun üzerine gölge düşürecek olan da benim. Başbuğ hatunuyum. Gülüşüyle şenlenir, kahrıyla kinlenirim. Hakettiği tahtı alabilmesi için önümüzdeki tüm engelleri yok edebileceğime dair yeminim var. Ben İbrahim Yınal’ın hatunu Öke Hatun. Ömrümden alsınlar, erimin ömrüne eklesinler.”

Bora Cengiz / Alexander

Alparslan Büyük Selçuklu 2. Sezon yeni oyuncuları arasına Bora Cengiz de katıldı. Aynı zamanda dizinin yeni karakteri olacak olan Bora Cengiz dizide Alexander karakterlerine hayat verecek

.

alparslan-buyuk-selcuklu-alexander-bora-cengiz-kimdir
Alpaslan Dizisinde Alexander Rolünü Oynayan Bora Cengiz Kimdir?

Bora Cengiz, 9 Aralık 1990 İstanbul doğumludur. Aynı zamanda müzik geçmişi de olan Bora Cengiz. ilk oyunculuk deneyimini 2008 yılında Peri Masalı dizisiyle yaşamıştır. Kavak Yelleri, Çilek Kokusu, Bodrum Masalı, Yüzyıllık Mühür ve Ramo gibi çok sayıda dizide oynayan Cengiz, son olarak Kalp Yarası dizisinde Mirza Tekin karakteriyle rol almıştır.

Alexander’i Oynayan Bora Cengiz Kimdir?

Umut Karadağ

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde yeni sezonda dahil olacak oyunculardan birisi de Umut Karadağ oldu. Başarılı oyuncu Umut Karadağ’ın hangi karakteri oynayacağı henüz belli değil.

umut-karadag-hangi-rolu-oynayacak--kimdir-
Alpaslan Dizisinde Umut Karadağ Hangi Rolü Oynayacak?

Serhat Tutumluer / Tekfur Grigor

Alparslan-dizisi-Tekfur-Grigor-serhat-tutumluer-kimdir

Alpaslan Büyük Selçuklu Yeni Sezon Oyuncuları kadrosuna katılan yeni karakter Tekfur Grigor oldu. 1. Sezonda Vaspurakan’ın fethinde öldürülen Tekfur Kekavmenos’un yerine diziye katılacak olan Tekfur Grigor karakterine başarılı oyuncu Serhat Tutumluer hayat verecek. Serhat Tutumluer diziye 28. Bölümde dahil olacak.

Alparslan Dizisinde Tekfur Grigor’u Oynayan Serhat Tutumler Kimdir?

Serhat Tutumluer, 29 Haziran 1972 Eskişehir doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Serhat Tutumluer çok sayıda tiyatro oyunu, sinema filmi ve dizi de rol almıştır. 1997 yılında Tersine Akan Nehir dizisiyle ilk televizyon deneyimini yaşamıştır. Esir Kalpler, Erkekler Ağlamaz, Ezo Gelin, Kül ve Ateş, Umutsuz Ev Kadınları, Vatanım Sensin, Filinta ve Hercai gibi çok sayıda dizide rol almıştır.

Yeni Sezonda Katılması Beklenen Karakterler

Alpaslan Büyük Selçuklu 2. Sezon Yeni Oyuncuları listesi her geçen gün yenilenirken diziye katılması beklenen karakterlerde mevcut. 1. Sezonda Alpaslan’ın nişanlısı Akça Hatun’un ölmesinden sonra diziye esas kadının yani Melikşah’ın annesi Seferiye Hatun’un dahil olması bekleniyor. Edinilen bilgilere göre, Seferiye Hatun’un gençliğine hayat verecek oyuncu için de arayış sürüyor. Dizinin ilk sezonu olan Uyanış Büyük Selçuklu’da bu karakterin yaşlılık haline Çiğdem Selışık Onat hayat vermişti.

Not: Alpaslan Büyük Selçuklu Yeni Sezon Oyuncuları ile ilgili bilgiler geldikçe yazımız güncellenecektir.

Alpaslan Büyük Selçuklu Yeni Sezon Tanıtım

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Alparslan Büyük Selçuklu’da Hangi Oyuncular Var?

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinden Kimler Ayrıldı?

Uyanış Büyük Selçuklu Final mi Yaptı?

Mustafa Avkıran Çukur Dizisinin Kadrosunda

Yeni Sezon Dizileri İçin Start Verildi

Bir Cevap Yazın