Ah Kalbim Konusu ve Oyuncuları Kimler? İşte Karakterleri ve Rolleri Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Ah Kalbim Konusu ve Oyuncuları

AH KALBİM KONUSU VE OYUNCULARI

Kanal 7 televizyon kanalında Ah Kalbim ismiyle yayınlanan orijinal adıyla Kumkum Bhagya dizisinin konusunun ne olduğu ve kimlerin oynadığı herkes tarafından merak ediliyor. 2014 yılında Hindistan Televizyon kanalı Zee TV tarafından yayınlanmaya başlayan Kumkum Bahaya (Ah Kalbim) izleyici tarafından büyük bir ilgiyle seyredilmesi nedeniyle 3 sezondur devam ediyor. Bir dargın bir barışık devam eden Abhi ve Pragya’nın aşkını konu alan sevilen dizinin başrol oyuncuları ise; Sriti Jha (Pragya), Shabbir Ahluwalia (Abhi)’dır. Kanal 7’nin Hint Dizileri kuşağında diziyi yayınlamasından sonra Türk seyircisi tarafından da beğeniyle izlenen Ah Kalbim Konusu ve Oyuncuları ile de ilgi odağı olmaya devam ediyor.

ah kalbim oyuncuları

KUMKUM BHAGYA’NIN KONUSU PRAGYA VE ABHİ’NİN HİKAYESİNİ ANLATIR Hindistan’ın ünlü Tellywood dizisi orijinal adıyla Kumkum Bhagya (Ah Kalbim)  ünlü rock star Abhi Abhishek Mehra ile güzelliği ile olmasa da akıllı ve iyimser tavırlarıyla herkesin gönlünü kazanan Pragya Arora’nın yanlış anlaşılmalarla başlayan aşk hikayesini konu alır. Abhi’nin kardeşine yapılanların intikamını almak için Pragya ile evlenmesiyle başlayan dizi Abhi ve Pragya’nın büyük aşkıyla devam eder. Düşmanları Aliya ve Tanu’nun planları nedeniyle türlü ayrılıklar yaşayan ikili birbirlerine tam anlamıyla kavuşabilmenin özlemini çekerler.

Pragya’nın Biyografisi ve Oynadığı Diziler

AH KALBİM GENEL KONUSU

Sevilen dizinin genel konusu ise, Sarla (Supriya Shukla) Pragya (Sriti Jya) ve Bülbül (Mrunal Thakur) isminde iki kız annesidir. Küçük kızı Bülbül, aklı bir karış havada ablasına nazaran hayal aleminde yaşar. Ünlü Rockstar Abhi’nin de büyük hayranıdır. Oldukça güzel giyinir, neşesi ve güzelliği ile herkesin ilgisini çeker. Onun bu özelliği ablasıyla evlenmesi düşünülen damat adaylarını da cezbeder. Bu nedenle ablasının evlilik planları Bülbül yüzünden sürekli bozulur. Pragya ise, Bülbül’ün aksine çalışkan, becerikli, aklı başında, yardımsever ve çok iyi bir karaktere sahiptir. Okumayı seven ve bu konuda başarılı olan Pragya kısa sürede Profesör olmuş ve en yakın arkadaşı Suresh ile üniversitede öğretmenlik yapmaktadır.

pragya

PRAGYA ANNESİNE DESTEK OLMAK İÇİN EVLENMEYİ DÜŞÜNMEMEKTEDİR

Bütün güzel özelliklerinin yanında aynı zamanda iyi de bir abla olan Pragya, kendi mutluluğundan çok ailesinin ve onu zorlu şartlarda yetiştiren annesinin mutluluğunu düşünmektedir. Sarla babadan kalma Kumkum Bahgya adını verdiği bir düğün salonu işletmektedir. Buna karşın kazandığı para ailenin geçimi için oldukça azdır. Pragya annesinin omuzlarındaki yükü hafifletmek ve aile bütçesine katkı sağlamak için öğretmenlik yapar. Bu nedenle de evliliği hiç düşünmemektedir. Sarla ise, Pragya’nın evlilik planlarının Bülbül yüzünden sürekli bozulması nedeniyle onun bir an önce evlenip mutlu yuva kurmasını istemektedir. Pragya’nın evlenmesi Sarla’nın en büyük hayalidir.

henüz

ABHİ İÇİN PARA HER ŞEY DEMEKTİR

Ah Kalbimin yakışıklısı dizinin yürek yakan karakteri Abhi (Abhishek Prem Mehra) hayatı gırgıra alan, kimin hakkında ne düşünüyorsa pat diye söyleyen bir yapıya sahiptir. Küçük yaşta anne babasını kaybetmiştir. Hayatta küçük kardeşi Aliya’yla birlikte tek başına kalan Abhi’yi büyükannesi büyütmüştür. Bu nedenle büyükannesinin mutluluğu onun hayatındaki en önemli şeydir. Abhi’nin hayatında büyük önem taşıyan büyükannesi ve kız kardeşinden başka bir üçüncü kişi de çocukluk arkadaşı, dostu, menajeri ve tüm işlerini yürüten Purab’dır. Çocukluğunda yoksul bir hayat yaşayan Abhi için para her şey demektir. Çünkü parası olduğu sürece sevdiği herkes hep onun yanında olacaktır. Bu nedenle büyükannesi ve kardeşi ile birlikte tüm akrabalarının ihtiyaçlarını karşılar. Tüm aile fertlerinin bir arada büyük bir evde yaşarlar. Ailesini hep bir arada tutmak için daha çok paraya ihtiyacı olduğunu düşünen Abhi, daha fazla para kazanabilmek adına para karşılığında cenaze törenlerine giderek rol bile yapmaktadır. Hayatında büyük bir yere sahip olan büyükannesi ölmeden önce, Abhi’nin sadece parası için onun yanında olmayacak, bir ömür boyu ona hayat arkadaşlığı yapacak sade ve geleneklere bağlı bir kızla evlenmesini istemektedir. Abhi ise, manken Tanu ile sevgili olsa da evliliği hiç düşünmemektedir. Ünlü Rokstar Abh, birbirinden güzel, dillerde dolanan aşk şarkıları yazmasına karşın aşka hiç inanmamaktadır.

ince

DİZİNİN HİKAYESİNDE TANU, ABHİ  VE PRAGYA AŞKI ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGELDİR

Abhi’nin kız kardeşi Aliya’nın en yakın arkadaşı ve Abh’nin sevgilisi olan Tanu’nun da öncelikleri arasında ilk sırayı para ve şöhret almaktadır. Bu nedenle Abhi ile çok iyi anlaşırlar. Tanu için kariyeri Abhi’den önce gelir ve Abhi ile evlenmeyi hiç düşünmez. Şöhretine zarar gelir düşüncesi ile de Abhi’yle olan ilişkisini sürekli gizli tutar. Büyükannesinin evlilik ısrarları üzerine Tanu’ya evlenme teklif eden Abhi olumsuz yanıt alır. Egosu ile ona hiçbir kızın karşı koyamayacağını düşünen Abhi, Tanu’nun evlilik teklifini redetmesi üzerine büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Tanu, bencilliği, plancı kişiliği ve kötü karakteri ile hikayenin en sevilmeyen kişisidir. Tanu, o kadar bencildir ki çıkarları doğrultusunda sevgilisi Abhi’nin Pragya ile evlenmesi için onu ikna etmiştir. Önceleri Abhi ile evlenmeyi hiç düşünmeyen Tanu, Abhi’nin Pragya ile evlenmesinden sonra onları ayırmak ve Abhi’yle evlenmek için en yakın dostu Aliya ile birlikte türlü entrikalar çevirir.

SURESH’İN KENDİSİNE AŞIK OLDUĞUNU SANAN PRAGYA’YI BÜYÜK BİR SÜRPRİZ BEKLER

ah kalbim suresh

Ah Kalbim konusu içinde, Suresh ile Pragya hem iş arkadaşı hem de iyi bir dosttur. Pragya ile arasında çok özel bir ilişki vardır. İlk başlarda o da Pragya’nın evlenmesine karşıdır. Surash’in Pragya’yı ve ailesini koruyucu tavrı tüm ailenin Sureşh’in Pragya’yı sevdiğini düşündürür. Pragya’nın da Suresh’e karşı olan hisleri sonrasında aileler ikisinin evlenmesini uygun görürler: Aslında gerçek çok farklıdır. Çünkü Suresh, Pragya’yı değil de başla birini seviyordur. Pragya bunu öğrendiğinde bir kez daha yıkılır. Peki, Suresh kime aşıktır?

AH KALBİM TÜRKÇE DUBLAJLI BÖLÜMLERİ İZLE 7 DEN SEYREDEBİLİRSİNİZ

Birbirinden  farklı İki kız kardeşin aşkları ve umutlarının konu edildiği ‘Ah Kalbim dizisini Pazartesi’den Cumartesi’ye Kanal 7 ekranlarında. Kumkum Bhagya Ah Kalbim dizisi Türkçe Dublajlı tüm bölümlerini ise, AH KALBİM TEKRAR BÖLÜMLERİ SEYRETMEKdan izleyebilirsiniz.

KUMKUM BHAGYA – AH KALBİM DİZİSİ KÜNYESİOrijinal

  • Adı: Ah Kalbim – Kumkum Bhagya
  • Yapım Yılı:2014
  • Yönetmen: Sameer Kulkarni, Sharad Pandey
  • Yapımcı: Ekta Kapoor
  • Senaryo: Anil Nagpal
  • Oyuncular: Sriti Jha, Mrunal Thakur, Shabbir Ahluwalia, Supriya Shukla, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja
  • Ülke: Hindistan
  • Tür: Romantik- Drama
  • Sezon: 3 Bölüm Sayısı: 30 Ocak 2018’de 2028. Bölümü yayınlandı. Dizinin çekimleri devam ediyor.

KUMKUM BHAGYA – AH KALBİM DİZİSİ OYUNCULARI ve OYNADIĞI KARAKTERLER

  • Sriti Jha: Pragya Abhishek Mehra – Pragya Arora karakterini canlandırmaktadır.
  • Shabbir Ahluwalia : Abhishek Prem Mehra yani RockstarAbhi karakterini canlandırmaktadır.
  • Mrunal Thakur: Bulbul Arora rolünü canlandırmaktadır.
  • Daljeet Soundh: Daljeet Mehra (Daadi) rolündedir. Abhi, Aaliya, Aakash ve Raj’ın büyük annesidir.
  • Supriya Shukla: Sarla Arora rolündedir. Pragya ve Bülbül’ün annesidir.
  • Arjit Taneja: Purab Khanna rolündedir. Abhi’nin en yakın arkadaşıdır.
  • Vin Rana: Yeni Purab rölünde oynayacak.
  • Shikha Singh: Aaliya Prem Mehra rolündedir. Abhi’nin kız kardeşidir. Leena Jumani: Tanushree Dasgupta (Tanu) rolündedir. Aliya’nın arkadaşıdır.
  • Nikhil Arya: Nikhil Sood rolündedir.
  • Zareena Roshan Khan: Indu Suri (Daasi) rolündedir.
  • Swati Anand: Mitali Raj Mehra rolündedir. Raj’ın eşidir.
  • Anurag Sharma: Raj Ajay Mehra rolündedir. Mitali’nin kocasıdır.
  • Aditi Rathore: Rachna Aakash Mehra rolündedir.
  • Ankit Mohan: Aakash Ajay Mehra rolündedir. Rachana’nın kocasıdır.
  • Roma Lavani: Tanu’nun annesi rolündedir.
  • Bobby Khanna: Tanu’nun babası rolündedir.
  • Shivani Soopuri: Pammi Ajay Mehra (Taiji) rolündedir.
  • Gagan: Champak Trivedi rolündedir.
  • Madhu Raja: Daljeet Arora rolündedir. Bulbul ve Pragya’nın büyük annesidir.

AH KALBİM ZEE TV TANITIM FRAGMANI

Bir Cevap Yazın