2023'te yayınlanacak Uyarlama Diziler / Star, Fox, Kanal D, TRT, Show TV Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2023’te Yeni Uyarlama Diziler Geliyor

2023'te-yayınlanacak-Uyarlama-Diziler--star-fox-kanal-d-atv-trt--show

2023 Televizyon Kanallarında Gösterilecek Uyarlama Diziler ve Kanalları

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de uyarlama diziler oldukça ilgi görüyor. Kore dizileri başta olmak üzere pek çok ülkenin dünyaca ünlü dizilerinin uyarlandığı Türk televizyonlarında 2023 yılında da uyarlama diziler çekilmeye devam edecek. Başta FOX TV olmak üzere Kanal D, Star TV gibi televizyon kanalları bu yılda uyarlama dizileri ekrana getirecek. Peki, Hangi dizi uyarlama olacak? Yazımızda 2023 yılında uyarlanması kesinleşmiş Türk dizileri ile uyarlama diziler 2023 listemizi bulabilirsiniz.

ATV’de Yayınlanacak Yeni Uyarlama Diziler

ATV geçtiğimiz yıl Marriage Contract (İkimizin Sırrı) adıyla Kore Uyarlaması bir dizi ekranlarda getirmişti. Uyarlama dizilerden daha çok kendi yapımlarıyla göz önünde olan kanalın 2023 yılında uyarlama dizi getirip getirmeyeceği henüz bilinmiyor.

FOX TV Uyarlama Dizileri

Uyarlama diziler deyince FOX TV şüphesiz ilk akla gelenlerden oluyor. Cunning Single Lady (Aşk Mantık İntikam), Mistreess (Yalancılar ve Mumları), İnnocent Defendant (Mahkum), Mr. Hiirag’s Homeroom ( Öğretmen), Oasis (Misafir), This is Us (Bir Aile Hikayesi), Good Doctor (Mucize Doktor), Woman (Kadın), Shameless (Bizim Hikaye), The Split (Evlilik Hakkında Her Şey) gibi pek çok yabancı dizilerden uyarlanan diziye imza atan FOX TV’den 2023 yılında da yeni uyarlama diziler geliyor. İşte detaylar.

The Cleaning Lady Uyarlaması Benim Adım Farah Dizisi

fox-tv uyarlama-yeni-dizisi-benim-adım-farah-dizisi-oyuncuları

İlk başlarda Aslı Enver’in kadın başrol için ismi geçse de Enver’in hamilelik durumu diziden ayrılmasına neden oldu. Uzun süredir beklenen Benim Adım Farah dizisinin başrolü Engin Akyürek ve Demet Özdemir oldu. Bir mafya dizisi olarak karşımıza çıkacak olan Benim Adım Farah, The Cleaning Lady isimli hala devam eden diziden uyarlanacak. Dizide baş karakter Farah’ın oğlu amansız bir hastalığa yakalanır ve tedavisi için çok yüksek miktarda paraya ihtiyacı vardır. Bu parayı toparlamak için Farah, bir mafyanın temizlikçisi olmak zorunda kalır.

Quenn Sugar

queen-sugar-uyarlaması-dizisi-oyuncuları

FOX TV’de 2023 sezonunda ekranlar gelmesi beklenen Amerikan Yapımı Queen Sugar dizisinin uyarlaması olacak. Medyapım tarafından hayata geçirilecek olan dizi ile ilgili gelişmeler devam ediyor. Oprah Winfrey’in başyapımcı olarak görev aldığı Amerikan yapımı dizinin yerli uyarlamasının yönetmeni geçtiğimiz günlerde belli oldu. Henüz Türkçe adı bilinmeyen dizinin yönetmen koltuğuna Neslihan Yeşilyurt oturacak. Amerikalı yazar Natalie Baszile’nin aynı adlı romanından yola çıkılarak ekrana uyarlanacak olan dizide babalarının vefatı üzerine ailenin şeker kamışı tarlasını yönetmek için bir araya gelen kardeşlerin hikâyesi anlatılıyor. Dizi için görüşülen oyuncular arasında Ekin Mert Daymaz ve Selin Yeninci’nin yer aldığı gelen haberler arasında.

Star TV’de Yayınlanacak Uyarlama Diziler

Star TV uyarlama diziler yayınlayan kanaların başını çekmeye devam ediyor. Elite (Duy Beni), Higt Society (Yüksek Sosyete), Big Little Lies (Ufak Tefek Cinayetler), The O.C, (Medcezir), Prisoner (Avlu), Can Love Become Money (Kiralık Aşk), Un Gars Une Fille (1 Kadın 1 Erkek), Call My Agent (Menajerimi Ara) gibi birçok uyarlama diziye imza atan Star TV 2023’te de yeni uyarlama dizileri ekranlara getirecek. İşte güncel listeler.

Shtisel Dizisinde Uyarlanan Ömer Dizisi

star-tv-yeni-başlayacak- uyarlama diziler-ömer-oyuncuları

Netflix’te yayınlanan Shtisel dizisinden uyarlama olarak ekranlara gelecek olan Ömer dizisi yeni yılla beraber ekranların en iddialı yapımlarından biri olacak. Başrollerini; ünlü oyuncular Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay paylaştığı Ömer dizisi; yıllar sonra terk ettiği mahallesine geri dönen Gamze ve mahalledeki camii hocasının oğlu Ömer’in tüm imkânsızlıklara rağmen tutunacakları aşklarını konu ediniyor. 2013 yılında İsrail’de yayınlanmaya başlayan 3 sezon ve 33 bölüm süren Shtisel dizisi, 2018 yılında Netflix platformuna dahil olarak dünyaya açılmıştı.

Show TV’de Yayınlanacak Uyarlama Diziler

2022 – 2023 sezonunda New Amsterdam (Hayat Bugün) uyarlamasıyla izleyici karşısına çıkan Show TV yeni yılda büyük ses getirecek Aile adlı uyarlama diziyle ekranlara gelecek. Daha önce Liar (Yalancı), Mother (Anne), Monte Kristo Kontu (Ezel), Grey’s Anatomy (Doktorlar), The Jeffersons (Tatlı Hayat), Le Bazar De La Charite (Alev Alev), Love That Makes You Cry (Aşk Ağlatır) gibi uyarlama dizilere imza atan Show TV’nin yeni uyarlama dizileri başlığımızda yer alıyor.

Sopranos Uyarlaması Aile Dizisi

sopranos uyarlaması aile-dizisi-oyuncuları-kimler

Başrollerini; Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın paylaşacağı dizi, dünyaca ünlü Sopranos dizisinin uyarlaması olarak yayınlanması planlansa da telif hakları nedeniyle Sopranos’un serbest bir uyarlaması olarak karşımıza çıkacak. Dizide Tatlıtuğ, Volta isimli bir gece kulübünü işletmekte olan Aslan karakterini canlandırırken, Sarıkaya ise Aslan’ın ailesini tedavi etmeye çalışmakta olan psikolog Devin rolüne hayat verecek.

Kanal D’de Yayınlanacak Uyarlanan Diziler

The Autumn Tale (Paramparça), Doctor Foster (Sadakatsiz), Ellas Son La Alegria Del Hogar (Hizmetçiler), House Md (Hekimoğlu) gibi çok sayıda uyarlama diziye e sahipliği yapan Kanal D’nin şu ana kadar uyarlama dizi haberi olmasa da ilerleyen zamanlarda yeni uyarlama dizi haberlerinin geleceğini tahmin ediyoruz.

TRT 1’de Başlayacak Uyarlama Diziler

Geçtiğimiz sezon Dr. Romantik Kore Dizisinden Uyarlanan Kasaba Doktoru dizisini ekranlara taşıyan TRT’nin 2023 sezonunda hangi uyarlama dizileri ekrana getireceği büyük merak konusu.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Görünce Şaşıp Kalacağınız Kore Dizilerinden Uyarlanan Türk Dizileri

2020 -21 Yılında Ekrana Gelen Uyarlanan Türk Dizileri

Yabancı Dizilerden Uyarlanmış Türk Dizileri

Diziler Hangi Gün Başlıyor?

Bir Cevap Yazın