2022'nin Yeni Sezonu En Çok Beklenen 15 İnternet Dizisi ve Çıkış Tarihleri Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Yeni Sezonları Henüz Yayınlanmamış En Çok Beklenen 15 İnternet Dizisi

2022'nin-Yeni-Sezonu-En-Çok-Beklenen-15-İnternet-Dizisi

2022’nin Yeni Sezonu En Çok Beklenen 15 İnternet Dizisi

Dijital dünyanın tüm hızıyla hayatımıza girdiği günümüzde internet dizileri televizyon dizilerinin tahtını sallıyor. Her sezonu büyük bir merakla beklenen internet dizilerinin yeni sezonu da büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. Dijital platformların orijinal yapımı olan bu dizilerin yeni sezonlarının ne zaman çıkacağı, hangi tarihte yayınlanacağı ve onay alıp alamadıkları gibi detay en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Dizi tutkunlarının merakla takip ettikleri bu konuları yazımızda araştırdık. İşte henüz yayınlanmamış 2022’nin Yeni Sezonları En Çok Beklenen 15 İnternet Dizisi.

Yeni Sezonu Gelecek Dizileri ve Tarihleri

Severek izlediğimiz İnternet dizilerinden pek çoğunun yayın hayatı sadece 1 sezon sürüyor. Bununla birlikte izleyici tarafında yoğun ilgi gören bazı diziler için bu durum söz konusu değil. Söz konusu dizilerin yeni sezon onayı sezon başlarken de gelebiliyor. Başlığımızda yeni sezon onayı alan en popüler dizileri listesi ile En Çok Beklenen 15 İnternet Dizisi listesini meraklıları için hazırladık.

1 – Lucifer – 6. Sezon

len çok beklenen internet dizisi lucifer-6-sezon-final-netflix-ne-zaman-çıkacak

Yeni sezonu en çok beklenen 15 İnternet dizisi arasında ilk sırada yer alanlardan birisi şüphesiz Netflix’in orijinal yapımı Lucifer dizisi. Cehennem Lordu Lucifer Morningstar’ın maceralarının konu edildiği Lucifer dizisinin 6. Sezonu heyecanla bekleniyor. Neil Gaiman, Sam Kieth ve Mike Dringenberg tarafından yaratılan ve ilk olarak The Sandman çizgi romanlarından ekrana uyarlanan sevilen dizi aynı zamanda yayınlanacak 6. Sezonuyla ekranlara veda edecek. Geçtiğimiz aylarda 5. Sezon 2. Kısımla izleyici karşısına çıkan Lucifer 6. Sezon ne zaman yayınlanacak?

Lucifer 6. Sezon 10 Eylül’de Yayınlanacak

Pek çok ülkede ve Türkiye’de Netflix’te En Çok İzlenenler listesinde ilk sıralarda yer alan Lucifer 6. Sezon 10 bölümden oluşacak. Şu sıralar çevrimiçi olarak gerçekleşen Comic-Con@Home’da Lucifer’a özel bir panel düzenleyen Netflix, dizinin merakla beklenen 6. Sezonundan kısa bir tanıtım fragmanı yayınlayarak, Lucifer’ın ekranlara döneceği tarihi duyurdu. Bu duyuruya göre, Lucifer 6. Sezon 10 Eylül 2022’de Netflix’te olacak.

2- The Crown 5. Sezon

crown-5--sezon-ne-zaman-çıkacak

Yeni sezonu sabırsızlıkla beklenen yabancı dizilerden birisi de Netflix özel yapımı The Crown dizisi. Kraliyet Tacını genç yaşta takan Kraliçe Elizabet’in saltanatı hakkında yayınlanan ve esas olarak Peter Morgan tarafından hayata geçirilen dizi ilk olarak 4 Kasım 2016 tarihinde yayınlanmıştı. 15 Kasım 2020’de 4. Sezonu yayınlanan The Crow’nun 5. Sezonu sabırsızlıkla bekleniyor. Dizi, oyunculuğu, yönetmenliği, yazım, sinematografisi ve prodüksiyon değerleri nedeniyle eleştirmenler tarafından büyük övgüler alırken özellikle dördüncü sezondaki tarihsel yanlışlıklar nedeniyle de pek çok eleştiri almıştı.

The Crown 5. Sezon Ne Zaman?

2020 itibarıyla tahmini üretim bütçesinin 260 milyon $ olduğu belirtilen The Crown, şimdiye kadar yapılmış en pahalı televizyon dizilerinden birisi olarak gösterildi. Dizinin yapımcı şirketinden alınan bilgiye göre 5. Sezonun yayın tarihinin Kasım 2022 olacağı öğrenildi.

3 – The Umbrella Academy (3. Sezon)

Netflix-The-Umbrella-Academy-3-sezon--ne-zaman

Gerard Way’in yazdığı aynı adlı çizgi roman serisi The Umbrella Academy’den uyarlanan Amerikan bilimkurgu dizisi olarak karşımıza çıkan Netflix dizisi 2 Sezon olarak yayınlamıştır. Dizinin 1 sezonu 10 bölüm oluşurken 2. sezon 20 bölüm oluşmaktadır. Dizinin konusu, 1 Ekim 1989 yılında dünyanın çeşitli yerlerinde, hiçbir gebelik belirtisi göstermeyen bazı kadınlardan ardı ardına süper güçleri olan 43 bebek dünyaya gelmesiyle başlar. Bu bebeklerin bir kısmı terk edilir, bir kısmı ise ölür. Zengin ve çılgın girişimci Sir Reginald Hargreeves, çocuklardan başarabildiği kadarını bulup evlat edinmeye karar verir.

The Umbrella Academy Ne Zaman Çıkacak?

1963’teki maceraları sona eren kardeşlerin alternatif bir zaman çizelgesinde tekrar günümüze dönmesiyle yaşananları konu alacak olan 3. Sezon 2020 Kasım ayında onaylanmıştı. 2021 Şubat ayında başlanan çekimler 2021 Ağustos ayında tamamlanan dizinin yeni sezonu için bekleyiş sona erdi. The Umbrella Academy’nin 3. Sezonu 22 Haziran 2022’den itibaren Netflix ekranlarında seyirciyle buluştu.

4 – Locke & Key (3. Sezon)

Locke-and-Key-3 sezon ne zaman çıkacak

Joe Hill ve Gabriel Rodríguez’in aynı adlı çizgi roman serisine dayanan Carlton Cuse, Meredith Averill ve Aron Eli Coleite tarafından geliştirilen bir Amerikan fantezi korku drama televizyon dizisi olan Locke & Key dizisinin 1. Sezonu 7 Şubat 2020’de Netflix’te gösterime girmişti.

Locke & Key 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Yeni sezonu 2022’de gösterime gireceği açıklanan Locke & Key dizisinin 3. Sezonun dizinin yapımcıları tarafından aynı zamanda son sezon olacağı açıklandı. Final sezonuyla seyirci karşısına çıkacak olan Locke & Key üçüncü sezon, 10 Ağustos 2022’de Netflix’te prömiyer yapacak.

5 – You 4. Sezon

you-4-sezon-ne-zaman-çıkacak

Netflix’in sevilen dizileri arasına girmeyi başaran You dizisinin 9 Eylül 2018’de yayınlanmaya başlayan 1. Sezonu kısa bir sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi. Yeni sezonları büyük bir heyecanla beklenen You dizisinin 3. Sezonu da aynı ilgiyle izlendi. Aynı zamanda Netflix’in en çok izlenen yapımları arasına giren You 4. Sezon şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor. You 4. sezon ne zaman başlayacak sorusu pek çok kişi tarafından sorulmaya başlanırken You 4. sezon çıkacak mı? soruları da en çok sorulan sorular arasında yer aldı.

You 4. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix, You 4. sezonun geleceğini resmi olarak açıkladı. Yeni sezon onayı alan You 4. sezonun çekimleri Mart 2022’de başladı. Dizinin yeni sezonunda “Euphoria” ve “The White Lotus” dizilerinin yıldızı Lukas Gage’in de yer alacağı edinilen bilgiler arasında. Şu an için 4. Sezon çıkış tarihi belli olmasa da detaylar geldikçe yazımızda olacak.

6- Élite – 6. sezon

elite-6-sezon-ne-zaman-çıkacak--netflix

Netflix’in en beğenilenler arasında yerini alan Elite dizisinin yeni sezonu da heyecanla bekleniyor. Seyirciler tarafından merakla beklenen Elite dizisinin 6. sezonun yakın zamanda ekranlarda olması bekleniyor. Gençlik, suç ve dram dizisi Elite, ilk olarak 5 Ekim 2018’de izleyicilerle buluşmuştu.

Elite 6. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Netflix’in en çok izlenenler kategorisinde yerini sağlamlaştıran dizinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak konusu olurken Elite dizisinin 5. sezonu 8 Nisan 2022 tarihinde yayınlanmıştı. 6. Sezonun onayını da geçtiğimiz günlerde alan dizinin yeni sezonun 2023’de yayınlanması bekleniyor.

7 – See 3. Sezon

apple tv internet dizisi see-3-sezon-olacak-mi-ne-zaman-çıkacak

Apple TV Plus’ın en sevilen dizileri arasında yer alan See dizisinin 2022 yılında 3. Sezon bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edilmeye devam ediyor. Başrollerinde; Jason Momoa ve Alfre Woodard gibi isimlerin yer aldığı See dizisi, 2. Sezon sonunda seyircinin aklında birçok soru işareti bırakmıştı.

See 3. Season ne zaman, olacak mı, hangi tarihte?

Apple TV Plus’ın baş yapıtlarından birisi olarak gösterilen See dizisi 2020 ve 2021 yılında yayınlamış olduğu ilk 2 sezonuyla adeta kasırgalar estirmişti. Bu nedenle dizi muhtemelen 3. Sezonla da seyirci karşısına çıkacak. See 3. Sezonun ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir bilgi paylaşımı yapılmasa da dizinin yeni sezon tarihi açıklandığında yazımızda olacak.

6 – Prison Break – 6. sezon

internet dizisi prison-break-6-sezon-ne-zaman-çıkacak

Yeni sezonu En Çok Beklenen 15 İnternet Dizisi arasında Prison Break dizisi oldu. Dünyanın en popüler dizileri arasında ilk sıralarda yer alan Prison Break’in yeni sezonu uzun bir aradan sonra 2017 yılında yayına girmişti. Yayınlanan 5 sezonla final yaptığı söylenen Prison Break’in 6. sezonun olup olmayacağıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Bu gelişmeler Prison Break hayranlarını heyecanlandırırken Prison Break yeni sezon gelecek mi? Sorularının da sorulmasına neden oldu.

Prison Break 6. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Prison Break dizisinin yeni sezonuna ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmazken dizinin yapımcılarının yeni sezona ilişkin kararsız oldukları biliniyor. Pandemi nedeniyle de Prison Break 6. sezonun çıkma ihtimali düşük gibi görülse de ilerleyen zamanda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

7- Squid Game 2. Sezon

squid-game-2-sezon-ne-zaman-çıkacak

Netflix’te yayınlandıktan 12 gün sonra tüm zamanların en çok izlenen projesi olmayı başaran Kore dizisi Squid Game yeni sezonu beklenen internet dizilerinden birisi. Dizinin birinci sezonunda baş kahramanın ikinci defa yarışmaya katılma çabası 2. Sezon için beklentiyi artırırken yeni sezon onayı da kısa süre sonra geldi.

Squid Game 2. sezon ne zaman çıkacak?

Geçtiğimiz yıl yayınlanan Squid Game dizisinin hayata geçirilmesi 12 yıl sürmesine rağmen 12 günde tüm zamanların en popüler dizisi olmuştu. İkinci sezon müjdesiyle kısa bir video paylaşılan Squid Game yeni sezon için henüz bir tarih verilmese de 2. Sezonun yaz bitmeden seyirciyle buluşması bekleniyor.

8 – Marvel’s What If… 2 Sezon

internet dizisi what-if-2-sezon- onay aldı mı

İlk sezonu Disney Plus’ta 11 Ağustos 2021’de yayınlanan Marvel dizisi What İf her bölümde farklı Marvel sistematik evreni hikayesini konu almıştı. Dizinin tutkunları yeni sezonun gelip gelmeyeceği hakkında sorular yanında What If 2.sezon olacak mı, ne zaman yayınlanacak? sorularının da cevabını merak etmişti.

What If 2.sezon ne zaman çıkacak?

İlk sezonu 2. Sezon onaylı olarak başlayan What If dizinin 2. Sezonun 2022 yılında Disney Plus tarafından yayınlanması bekleniyor. Daha önce yurt dışında yayınlanan dizi, Disney Plus’ın Türkiye’de yayın hayatına başlamasından sonra 2022’de Türkiye’de de yayında olacak.

9 – Black Mirror 6. Sezon

İnternet dizisi Black-Mirror-6 sezon çıkış tarihi

Dizi tutkunları Black Mirror 6. Sezon olacak mı? Soruları merak edilirken Netflix’in sevilen bir diğer popüler dizisi Black Mirror hayranlarına güzel bir haber geldi. Bu habere göre, dizinin altıncı sezonu yolda. Geçtiğimiz günlerde Variety’nin yaptığı habere göre, Netflix, Black Mirror’ın yeni sezonu için yeşil ışık yaktı.

Black Mirror 6. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Kısa bir süre önce yeni sezonu için onay alan Black Mirror dizisinin altıncı sezonun ne zaman üretime başlayacağı ne yazık ki şu an için belli olmasa da edinilen bilgilere göre yeni sezonun biraz daha farklı olacağı söyleniyor.

10- Outlander – 7. sezon

outlander-season-7-sezon-ne-zaman-çıkacak

Yeni sezonu en fazla beklenen İnternet dizileri arasında yer alan bir diğer online yabancı dizi de Outlander dizisi. Amerikalı yazar Diana J. Gabaldon’ un aynı adlı roman serisinden ekranlara uyarlanan dizinin yayın macerasının devam edeceği alınan bilgiler arasında. Tarihi drama ve fantezi türündeki yapımın 6. sezonu ise, henüz yayınlanmasa da 7. Sezon için de onay alındığı kulislerde yankı buluyor.

Outlander 7. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Zaman yolculuğu temalı diziler arasında yer alan Outlander, istemeden zamanda geriye giden 2. Dünya Savaşı hemşiresi Claire Randall’ın (Caitriona Balfe) maceralarını konu alıyor. Dizinin 6. sezon bölümleri Mart 2022’de Netflix’te yayınlandı. Dizi 6. Sezonun gecikmesinden dolayı 7. Sezon onayını da almıştı. Diana J. Gabaldon’un aynı adlı serisinin 7. Kitabı olan An Echo in the Bone’dan uyarlanacak olan yeni sezon 12 bölümden oluşacak. Outlander 7. Sezonun 2023 yılında yayınlanması bekleniyor.

11 – The Witcher 3. Sezon

internet dizisi the-witcher-3-nesil-ne-zaman-çıkacak

Netflix’in yeni sezonları büyük bir heyecanla beklenen bir diğer popüler dizisi de The Witcher. 2. Sezonu 17 Aralık’ta izleyiciyle buluşan The Witcher’ın 3. Sezon çekimleri 31 Mart 2022 itibarıyla başladı.

Witcher 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Polonyalı ünlü yazar Andrzej Sapkowski’nin kaleminden çıkan ve The Witcher serisinin orijinal hikayesini ele alan The Witcher : Blood Origin üçüncü sezonun ne zaman yayınlanacağıyla ilgili kesin bir tarih olmasa da ilk iki sezon arasında iki yıl olmasından yola çıkılarak yeni sezon tarihinin bu yıl içerisinde olması bekleniyor.

12 – Stranger Things 4. Sezon 2. Kısım

stranger-things-4-sezon--2-kısım çıkış tarihi

Yeni sezonu sabırsızlıkla beklenen Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşan bilim kurgu dizisi 2016 yapımı Stranger Things dizisi oldu. Küçük bir kasabada bir çocuğun kaybolmasıyla başlayan olayların korkutucu ve doğaüstü güçlerin ortaya çıkmasını konu alan dizi çok beğenildi.

Stranger Things 4. Sezon 2. Kısım Ne Zaman Çıkacak?

3 Sezon boyunca büyük bir ilgiyle izlenen dizinin 4. sezon 1. Kısımı 27 Mayıs günü yayınlanmıştı. Merakla beklenen dizinin 2. Kısmı ise, 1 Temmuz’da ekranlarda olacak.

13 – The Last Kingdom – 7 sezon

internet dizisi the-last-kingdom-7-sezon-olacak-mi-bitti-mi-netflix

İngiltere yapımı dönem dizisi Last Kingdom’un 7. Sezonun gelip gelmeyeceği en çok merak edilen konulardan birisi oldu. 5. Sezonu 9 Mart 2022’de yayınlanan The Last Kingdom dizisinin yayınlanan son sezonu olduğu açıklandı.

The Last Kingdam 7. Sezon Çıkacak mı?

İlk iki sezonu 8, üçüncü ve dördüncü sezonu 10 bölümden oluşan dizinin 09 Mart 2022 Çarşamba tarihinden yayınlanan 5. Final sezonu 10 bölüm olarak yayınlandı. Dizinin 6. Sezonun film olarak karşımıza çıkacağı belirtilirken henüz çıkış tarihi belli olmayan film, Macaristan’da çekimleri süren “Seven Kings Must Die” adlıyla ilerleyen dönemde izleyiciyle buluşacak. Bu nedenle dizinin 7. Sezonu olmayacak.

14 – Bridgerton 3. Sezon

bridgerton-3-sezon-ne-zaman-çıkacak

Dizinin ilk iki sezonu Julia Quinn’in kaleme aldığı roman serisinin ilk iki kitabıyla ekrana gelmişti. Dizi ilk sezonda Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) ve Simon’ın (Regé-Page Jean) aşk hikayelerini konu almıştı. Sevilen İnternet dizisi Bridgerton 2. sezonda ise, Anthony Bridgerton (Jonathon Bailey) ve Kate’in (Simone Ashley) aşk hikayesi anlatı. Bridgerton 3. Sezon bu sefer Colin Bridgerton ve Penelope Featherington’ın aşk hikayesine odaklanacak. Ancak bu kararla birlikte dizi, aynı zamanda 4. Kitaba geçiş yapmış olacak. Sıralama atlaması yaşanan üçüncü kitabın ana karakterleri Benedict Bridgerton ve Sophie’nin hikayesinin ise, daha sonra ekranda olması bekleniyor.

Bridgerton 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Bridgerton gelecek sezonu dizinin yaratıcısı Chris Van Dusen yerine Jess Brownell hazırlarken Francesca Bridgerton’ı artık Hannah Dodd canlandıracak. 2. sezonu 25 Mart’ta yayınlanan ve 3. sezon hazırlıklarına devam eden Bridgerton, 4. sezon onayını ise çok önceden almış durumda.

15 – Jack Ryan 3. Sezon

Amazon Prime Orijinal dizilerinden Jack Ryan yeni sezonu beklenen popüler dizilerden birisi. bu dünyanın şeytani planlarını ve siyasi oyunlaını ortaya çıkaran CIA’in bir finansal analiz uzmanı olan Jack Ryan karakterini içeren popüler bir aksiyon gerilim draması olarak karşımıza çıkan dizi, 2018 yılında ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Oyuncu kadrosu ve fantastik hikayesiyle oldukça fazla popülerlik ve olumlu eleştiriler toplayan dizi aynı zamanda dünyanın güncel olaylarını takip etmediği için çok eleştiri aldı.

Jack Ryan 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Dizinin son çekim tarihi olarak edinilen bilgiler 2021 Ekim ayı oldu. Bu doğrultuda dizinin şu anda post prodüksiyon aşamasında olduğu anlamına geliyor. Şu ana kadar Birleşik Krallık, Kolombiya, Rusya, Kanada, Fas ve ABD dahil olmak üzere birden fazla yerde çekildiği belirtilen dizinin gelecek bölümlerde eşit çeşitliliklerde yayılması bekleniyor. Dizinin promiyeri ile ilgili netleşmiş bir tarih yok. Detaylar geldikçe yazımızda olacak.

Yeni Sezonları Sabırsızlıkla Beklenen Diğer Yabancı Diziler

Dijital platformların kütüphanelerine her ay sayısız yabancı dizi giriyor. Bu dizilerin yeni sezonlarının olup olmayacağı kesinleşmezken yeni sezon için onay alan dizilerin bir sonraki sezonları da sabırsızlıkla bekleniyor. İşte Yeni sezonları çıkması beklenen o dizilerin listesi;

  • Hanna 4. Sezon
  • Hellbound 2. Sezon
  • All of Us Are Dead 2. Sezon
  • Sex, Love & Goop 2. Sezon
  • Archive 81 2.Sezon
  • Modern Family 12. Sezon
  • Alice In Borderland 2. Sezon
  • Ultraman 2. Sezon
  • Modern Love 3. Sezon

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022’nin En Fazla Merak Edilen 20 Dizisi

Bu Yıl Gelecek En iyi Yabancı Diziler

Bu Yıl da Pek Çok Ünlü Anne Oluyor

Kanal 7 Yeni Sezon Dizileri Heyecan Uyandırdı

Bu Sezonun Dizileri Başlıyor

Bir Cevap Yazın