2022'de Doğum Yapacak Ünlüler ile Anne Olacak Türk Oyuncular (Güncel ) Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2022’de Doğum Yapacak Ünlüler Şimdiden Araştırılmaya Başlandı!

2022'de-Doğum-Yapacak-Ünlüler-ve-türk-oyuncular

2022’de Doğum Yapacak Ünlüler

Anne olmak ünlü ünsüz herkes için büyük bir mutluluk kaynağı. Aldığımız her bebek haberi bizi çok mutlu eder. Hele bir de söz konusu kişiler sevdiğimiz ünlü isimler olursa durum biraz daha değişir. Hamileliklerinden doğumlarına kadar medyada geniş yer tutan ünlülerin her anlarını bilmek isteriz. Ne zaman doğum yapacakları, çocuklarına ne isim koyacakları, doğumlarını normal mi, sezaryenle mi yapacakları, bebeklerinin cinsiyeti ne? gibi sorular en çok merak ettiklerimiz arasında yer alır. 2021’de hamile olan birçok ünlü anne olurken, birçoğundan da hamilelik haberleri geldi. Yazımızda hamile olup 2022’de doğum yapacak ünlüler ile 2022’de anne olacak Türk oyuncuların güncel listesini hazırladık.

Bu Yıl Bebek Bekleyen Türk Ünlüler

Ünlerin bebek haberleri geçtiğimiz yıl gibi 2022 yılında gelmeye devam edecek. Başlığımızda 2021’de hamile olup 2022’de doğum yapacak ünlüler listesini bulabilirsiniz.

Ezgi Mola Hamile Olduğunu Açıkladı

ezgi-mola-hamile-ne-zaman-doğum-yapacak

8 Mayıs 2023′ de İşletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı ile nikah masasına oturan oyuncu Ezgi Mola hamile olduğunu açıkladı. Ünlü oyuncu gazetecilere yapmış olduğu açıklamada, ‘Şu ana kadar sadece eşim ve ailem biliyordu’ dedi. Ezgi Mola ayrıca, ‘Daha çok yeni. Cinsiyet ya da isim konusunda konuşmak için çok erken. Sağlıkla gelsin’ ifadelerini kullandı. Mola, eşinin bu haberi ilk duyduğunda tepkisinin nasıl olduğunu da şöyle dile getirdi: ‘Çok mutlu oldu. Zaten ailemizle paylaştık hemen. Arkadaşlarımız da bu haberlerden sonra öğrenecek. Etrafımdaki arkadaşlar yeni duyacak.’ dedi.

Aslı Enver Anne Oluyor

aslı-enver-hamile-mi

Hayat Bilgisi’, ‘Kavak Yelleri’, ‘Suskunlar’, ‘İstanbullu Gelin’ dizileri ve ‘Kardeşim Benim’ filmiyle adını geniş kitlelere duyuran Aslı Enver’in iş insanı Berkin Gökbudak ile 12 Kasım’da dünayevine girmesinden sonra hamile olduğu iddiaları gündeme geldi. Evlendikten bir süre sonra hamile olduğunu öğrendiği belirtilen Aslı Enver’in bir tiyatro oyunu çıkışında hamile olduğu iddialarını doğruladığı, ancak gebeliğinin henüz çok yeni olmasından dolayı konuyla ilgili konuşmak istemediği iddialar arasında. Enver, “Bebeğe bir isim düşündünüz mü?” sorusuna da yine “Daha çok erken, ben konuşmaya bile çekiniyorum” yanıtını verdiği belirtiliyor.

Arzu Doğan

nihat-doğan'ın-eşi-arzu-doğan-hamile

Geçtiğimiz aylarda ünlü Türkücü Nihat Doğan ile evlenen İran asıllı Arezu Doğan’ın yaklaşık 3 aylık hamile olduğu öğrenildi. Daha önce şarkıcı Seda Sayan ile yaşadığı aşkla gündemde damga vuran Nihat Doğan hayranı ile evlenmesiyle de gündem oldu.

Hazal Kaya

hazal-kaya-hamile-ikinci-bebek-bekliyor

Kendisi gibi oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile üç yıl önce evlenen oyuncu Hazal Kaya ikinci defa anne olacak. Şu sıralar 2. Çocuğuna hamile olan Hazal Kaya’nın Fikret Ali adında bir erkek bebek annesi. Geçtiğimiz günlerde basın karşısına çıkan Hazal Kaya bebeğinin cinsiyetinin belli olduğunu ve bir kız bebek annesi olacağını ifade etti. Hamileliğiyle ilgili detayları sosyal medya hesabından paylaşan Kaya, paylaşımında;

“Nası ilk ben duyuramadım ama? Sürpriz yumurta yükleniyooo! Leyla geliyor” notunu düşerken “Acele ettirdiniz karnım bile tam çıkmadı daha” diyerek de takipçilerini gülümsetti.

Burcu Kara

burcu-kara-hamile

2016 yılında yapımcı Faruk Parlak ile evlenen ünlü oyuncu Burcu Kara dört yaşında Ali Çınar adında bir erkek çocuğa sahip. Şimdilerde ikinci bebeğine hamile olduğu öğrenilen Burcu Kara, hamileliğinin beşinci ayında mutlu haberi sevenleriyle paylaştı. Burcu Kara’nın ikinci bebeğinin de cinsiyetinin erkek olduğu edinilen bilgiler arasında.

Begüm Topçu

begüm-topçu-hamile

Deniz Yıldızı dizisinde tanışan 2014 yılında da nikah masasına oturan Begüm Topçu ile Cantuğ Turay ikinci defa anne baba olacaklarının heyecanını yaşıyorlar. 2017 yaşında dünyaya gelen MAsal adında bir kız bebek sahibi olan Begüm Topçu ikinci bebeğine hamile olduğunu duyurdu. Dizinin ardından tiyatro oyunları ile izleyici karşısına çıkan Topçu, karnı burnunda pozunu Instagram sayfasında paylaştı. “Bugün sezonun son hürmüzüydü. Artık biraz bebişimizi dinlendireceğim. Kızımıza kardeş geliyor” Notunu düştü.

İman Elbani

iman-elbani-hamile-mi

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım ile 2016 yılında evlenen Fas asıllı İman Elbani’ni hamile olduğu geçtiğimiz günlerde magazin basınında geniş bir yer aldı. Daha önce bebeklerini doğmadan kaybeden çifti ile ilgili müjdeli haberi TV100’den Birsen Altuntaş verdi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Murat Yıldırım’ın Faslı eşi İman Elbani hamile. Yıldırım çifti, henüz müjdeli haber hakkında bir açıklamada bulunmadı…

Melodi Elbirliler Türkmen

melodi-elbirliler-hamile

Geçtiğimiz yıl evlenen ünlü şef Arda Türkmen ile evlenen ve güzellik bloggeri olarak tanınan Melodi Elbirliler, sosyal medya hesabından hamile olduğunu açıkladı. 2021 yılında hayatlarını birleştiren şimdilerde anne baba olmaya hazırlanan çift bebek haberini; “Bizden size güzel bir haber; pek yakında 3 kişiyiz” mesajıyla verdi.

Fahriye Evcen

fahriye-evcen--ikinci-defa-hamile

2022 yılının sürpriz hamilelik haberi oyuncu Fahriye Evcen’den geldi. İlk çocuğu Karan’ı doğum yaptıktan sonra setlere ara veren başarılı oyuncu Fahriye Evcen geçtiğimiz sezon TRT 1’de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun’u canlandırmıştı. Diziyle 1 sezon anlaşma yapan Evcen’den bebek haberi geldi. İkinci defa anne olacak Fahri Evcen’in 2 aylık hamile olduğu öğrenildi. Oyuncu Burak Özçivit ile ikinci kez anne baba olmak isteyen çiftin aldıkları sürpriz haberle havalara uçtukları, Evcen’in eşi Burak Özçivit’le bebeğinin cinsiyetinin belli olmasını büyük bir merakla bekledikleri öğrenildi.

Gupse Özay

gupse-özay-hamile - doğum ne zaman

Alparsan Büyük Selçuklu dizisinde Alparslan karakterini canlandıran ünlü oyuncu Barış Arduç ile 6 yıllık birlikteliklerini 2020 yılında evlilik sürdüren oyuncu senarist yönetmen Gupse Özay’ın 7 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Uzun bir süredir ortalıklarda görünmeyen Özay, kısa bir süre önce sosyal medya hesabından bebeğinin cinsiyetini paylaştı. Gupse Özay beğenin cinsiyetini açıkladığı paylaşımında “Evde olduğu süreçte boş durmadığını belirten oyuncu “‘Yoksun da yoksun’ deyip duruyorsunuz. İki film, bir animasyon bir de dizi yazdım. Boş durmadık yani. Ama önce bu küçük kız doğsun. Öptüm çok” ifadelerine yer verdi. Peki, Gupse Özay ne zaman doğum yapacak? Şu sıralar 7 aylık hamile olduğu öğrenilen başarılı oyuncunun Ağustos ayında doğum yaparak anne olması bekleniyor.

Amine Gülşe

amine-gülşe-hamile-ne-zaman-doğum-yapacak

Futbolcu Mesut Özil’den bir kız bebek annesi olan ünlü Türkiye Güzeli Amine Gülşe’nin ikinci kez anne olacağı öğrenildi. 2022 yılında doğum yapacak ünlüler arasında yer alan Amine Gülşe,

Dila Tarkan

dila-tarkan-2022-de-doğum-yapacak

Dilasima Group’un varisi olan Dila Tarkan, 2019’dan beri aşk yaşadığı Dağhan Doğruer ile Mart ayında Yunanistan’da evlenmişti. Çiftten geçtiğimiz aylarda yeni bir bebek haberi geldi. Bu habere göre, Dila Tarkan hamile, çiftin bebeklerinin cinsiyeti “kız” olarak açıklandı. 4 Aylık hamile olduğu öğrenilen Dila Tarkan’ın 2022’nin son aylarında doğum yaparak anne olması bekleniyor.

İlda Abazi

ilda-abazi-hamile-bebek-bekliyor

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman’ın eşi Almeda Abazi’nin kız kardeşi İlda Abazi’nin hamile olduğu öğrenildi. 3 yıldır birlikte olduğu futbolcu sevgilisi Kenan Sipahi ile 29 Temmuz 2021’de evlenen İlda Abazi mutlu haberi paylaştı. Ablası Almeda Abazi’nin paylaştığı bu mutlu haberde “Oğlum Efehan ile kızım Alina’ya kuzen geliyor. Birlikte oynayacakları günleri görmek için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Seda Güven

seda-güven-ikinci-kez-hamile

2019 yılında iş insanı Ali Güzel ile nikah masasına oturan Seda Güven’in ikinci kez anne olacağı öğrenildi. Çift Aralık 2020 yılında oğlu Yiğit Ali’yi kucaklarına almışlardı.

Seda Erdim

ümit-erdimin-karısı-seda-erdim-hamile

Oyuncu ve sosyal medyanın ünlü ismi Ümit Erdim ile evli olan Seda Erdim ikinci defa hamile olduğunu duyurdu. İkinci bebek müjdesini sosyal medya hesabından paylaştığı kareyle duyuran çift, ikinci çocuklarının cinsiyetini kızları Ses açıkladı. Bebeğin cinsiyeti kız ve ismi ”ELA” olacak. 2017 yılında evlenen çiftin ilk bebekleri Ses adını verdikleri kızları 2018 yılında dünyaya gelmişti.

Seda Bakan

seda-bakan-yeniden-hamile

Ünlü oyuncu Seda Bakan ikinci kez anne olacak. Ekim 2014’de müzisyen Ali Erel ile nikah masasına oturan güzel oyuncu 2019 yılında ilk çocuğu Leyla’yı kucağına almıştı. Şu sıralar yeniden bebek bekleyen Seda Bakan, haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Seda Bakan paylaşımında şu sözlere yer verdi. “Yeni kız bebek yükleniyor…4. ay ile beraber hayata dönüş başlamıştır. ” Leyla’ya bir kız kardeş geliyor…” Peki, Seda Bakan ne zaman doğum yapacak? Haziran ayında 7 aylık hamile olan Seda Bakan’ın Ağustos sonunda doğum yapması bekleniyor.

Merve Özbey

merve-özbey-hamile-yeniden-anne-olacak

Geçtiğimiz sene ilk bebeğini kucağına alan Şarkıcı Merve Özbey yeniden hamile olduğunu açıkladı. Elik Özüm adında bir kız bebek annesi olan Merve Özbey, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda ikinci bebeğinin cinsiyetinin Erkek olduğunu belirtti. Peki, Merve Özbey ne zaman doğum yapacak?

Merve Erdoğan

merve-erdoğan-hamile-ne-zaman-doğum-yapaca

Doksanlı yılların sonunda ekranlara gelen Bücür Cadı dizisinde Zeliş karakteriyle tanıdığımız Merve Erdoğan anne oluyor. Peki, Merve Erdoğan kaç aylık hamile ve ne zaman doğum yapacak? Arka Sokaklar dizisiyle hafızalarımıza yer eden Merve Erdoğan, Hürriyet’ten Eda Solmaz’a verdiği röportajda bebek beklediklerini ve 3.5 aylık hamile olduğunu şu sözlerle açıklamıştı:” İstanbul Devlet Tiyatrosu’na bağlı oyunculardanım. Hamilelik haberi geldiği için tüm dizi görüşmelerini durdurdum. Eşim de bu konuda bana çok destek. Merakla bebeğimizi bekliyoruz.” 2020 yılında Mert Carim ile evlenen Erdoğan’ın Kasım ayında doğum yaparak anne olması bekleniyor.

Demet Evgar

demet-evgar-hamile-kaç-aylık-bebeğinin-cinsiyeti

Son olarak Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisinde Cemre karakterine hayat veren ünlü oyuncu Demet Evgar’ın hamile olduğu geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Hamile olduğu haberlerin ardından 6 yıldır birlikte olduğu işletmeci Levent Babataş ile nikah masasına oturan güzel oyuncunun yaz aylarında düğünü olacağı belirtildi. Demet Evgar kaç aylık hamile? Nisan 2022 itibarıyla 4 aylık hamile olduğu belirtilen oyuncunun bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu ve çiftin bebeklerine Mavi ismini verecekleri edinilen bilgiler arasında. Demet Evgar’ın Eylül 2022’de doğum yapması bekleniyor.

Hande Soral

hande-soral-hamile-mi-ne-zaman-anne olacak

Yeni yılda anne olacak ünlülerden birisi de ünlü oyuncu Hande Soral oldu. Kendisi gibi oyuncu İsmail Demirci ile 2017 yılında evlenen Hande Soral’ın hamile olduğu öğrenildi. Hamileliğinde 19. haftaya giren oyucu, karnının belirginleştiğini gösteren fotoğrafı, “Baby Demirci yolu yarıladı!” notuyla paylaştı. Fotoğrafı kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören Soral’ın gönderisine; Hilal Altınbilek, İsmail Demirci, Selen Öztürk, Ceyda Ateş ve kardeşleri Bensu ve Bedirhan Soral yorum yaptılar. Hande Soral Ne zaman doğum yapacak? Yaklaşık 4,5 aylık hamile olduğu tahmin edilen Hande Soral’ın Nisan – Mayıs 2022 de doğum yapması bekleniyor.

Sinem Konal

sinem-kobal-hamile-mi

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan Sinem Kobal 2022’de doğum yapacak ünlüler arasında yer aldı. Daha önce Lalin adında bir kız çocuğa sahip olan Kobal’ın kısa bir süre önce ikinci bebeğine hamile olduğu belirtildi. Sinem Kobal ne zaman doğum yapacak? Basında çıkan haberlere göre, şimdilerde ünlü oyuncunun 3,5 aylık hamile olmasından dolayı Mayıs 2022’de doğum yapması bekleniyor.

Başar Dizer

2022'de-Doğum-Yapacak-Ünlüler-ve-türk-oyuncular

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile beş yıldır evli olan Modacı Başar Dizer’den geçtiğimiz aylarda bebek haberi gelmişti. Başak Dizer ne zaman doğum yapacak? 17 Kasım 2021’de 3 aylık hamile olduğu belirtilen Dizer’in 2022’nin Mayıs ayında doğum yapması bekleniyor. Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ çiftinin bebeklerinin cinsiyeti de belli oldu. ‘2. Sayfa Televizyon programının haberine göre, Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in erkek bebeği olacak. Çiftin bebeklerine ne isim verecekleri henüz belli değil.

Nazlı Çarmıklı Gezer

nazli-carmihli-ne-zaman anne olacak

Ünlü iş insanı Mina Başaran’ın talihsiz ölümden sonra Murat Gezer ile evlenen Nazlı Çarmıklından geçtiğimiz aylarda hamilelik haberi gelmişti. Nazlı Çarmıklı Gezer ne zaman doğum yapacak? 2022 yılında anne olmaya hazırlanan Nazlı Çarmıklının Temmuz – Ağustos aylarında doğum yapması bekleniyor. Murat Gezer – Nazlı Çarmıklınım bebeklerinin cinsiyetinin kız olduğu edinilen bilgiler arasında.

Ece Çeşmioğlu Ölmez

ece-çeşmioğlu-ne-zaman-anne olacak

Geçtiğimiz Haziran ayında kendisi gibi oyuncu Taner Ölmez ile evlenen Ece Çeşmioğlu’ndan hamilelik haberi gelmişti. 2022 yılında doğum yapacak olan Ece Çemişoğlu ve Taner Ölmez çiftinin bebeklerinin cinsiyeti de belli oldu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Ölmez ile Çeşmioğlu’nun bebekleri kız olacak. Ece Çeşmioğlu ne zaman doğum yapacak? Ece Çeşmicioğlu’nun 2022 Haziran – Temmuz aylarında doğum yapması bekleniyor.

Fulya Zenginer

fulya-zenginer-anne oldu mu

Grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile 2019 yılında evlenen oyuncu Fulya Zenginer’den bebek müjdesi gelmişti. 2022’nin doğum yapan ünlü anneleri arasında yer alacak olan Fulya Zenginer, Kuntay Evren çift bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek için bir parti düzenledi. Genç anne baba adayı çiftin patlattıkları balonun içinden mavi renk çıkınca erkek çocuk sahibi olacakları ortaya çıktı. Fulya Zenginer ne zaman doğum yapacak? Kasım 2021’de 3.5 aylık hamile olan Fulya Zenginer’in Mayıs 2022’de doğum yapması bekleniyor.

Gizem Karayel

gamze-karayel-doğum-yaptı-mı

2022’de Doğum Yapacak Ünlüler arasında Gizem Karayel de yer alıyor. Oyuncu Emre Karayel ile 2020 yılında evlenen Gizem Karayel’den geçtiğimiz aylarda hamilelik haberi gelmişti. Gamze Karayel ne zaman doğum yapacak? Bebeğinin cinsiyeti erkek olduğu öğrenilen Gamze Karayel’in 2022’nin ilk aylarında doğum yapması bekleniyor.

Seray Sever

ünlü-oyuncu-seray-sever-bebek bekliyor

Oyuncu ve sunucu Seray Sever, bir sinema filminde tanıştığı Eray Sünbül ile evlenmişti. Mutlu birlikteliklerini sürdüren çiftten müjdeli haber geldi. Ünlü sunucu Seray Sever 4 aylık hamile olduğunu açıkladı. Yakın dostlarından ve sevenlerinden gelen tebrik mesajlarını sosyal medya hesabından yayınlayan Seray Sever, mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi. Seray Sever, “Çocuk sahibi olmayı istiyorum. İlk defa bu duyguya sahibim.” diyen Sever, sosyal medyadan yayınladığı bu fotoğrafta arkadaşının düştüğü notta “Yeğenlerimiz geliyor. 3 aydır çıtımızı çıkarmadık.” yazdı. Sever’in ikiz bebeklerinin olacağı. Cinsiyetlerinin herhangi bir sürpriz olmazda ikisinde kız olduğu ve kızlardan birine Sofia adını koyacakları edinilen bilgiler arasında.

Normal Doğum Yapanlar

Doğanın kadınlara bahşettiği en özel şeylerden birisi şüphesiz doğum yaparak dünyaya yeni nesiller getirmesidir. Doğum yüzyıllardan beri süregelen doğal bir olaydır. Her canlı doğum yapar. Bu süreç düzenli bir seyir halinde başlar ve biter. Normal doğum “doğumun mümkün olduğunca müdahale edilmeden gerçekleştirildiği süreçtir. Bilimsel olarak; 37-42. gebelik haftaları arasında gerçekleşir. ” Başlığımızda Normal doğum yapan ünlüleri listeleyeceğiz.

* Bölüm ünlülerin doğum haberleri sonrasında güncellenecektir.

  • Sinem Kobal
  • Özgü Namal
  • Kate Middleton
  • Çağla Şikel
  • Pınar Altuğ
  • Nurgül Yeşilçay
  • Deniz Akkaya
  • Beyonce
  • Gisele Bündchen
  • Miranda Kerr
  • Jessica Alba
  • Cindy Crawford
  • Pamela Anderson

Sezaryen Doğum Yapanlar

Sezaryen doğum “Hekim tarafından doğum kararı verildiğinde, doğumun ameliyathane koşullarında ve anestezi altında önce karına ardından rahime yapılan bir cerrahi kesi sonrasında gerçekleştirilmesine sezaryen ile doğum adı verilir.” olarak tanımlanmaktadır. Sezaryen doğum kararı verilirken göz önünde bulanan temel kriterler bebeğin ve annenin sağlığı veya doğumun seyri sırasında saptanan sorunlardır. Başlığımızda söz konusu nedenlerden dolayı sezaryen doğum yapan ünlüleri listeleyeceğiz.

  • Seray Sever
  • Demet Akalın
  • Tuba Büyüküstün
  • Ebru Şallı
  • Esra Erol
  • Sibel Can
  • Buse Terim
  • Pelin Karahan
  • Ece Erken

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021’de Hamile Olan Ünlüler

2020’nin ilk Bebek Haberleri Geldi

2021’de Hangi Ünlüler Anne Oldu?

2019’da Anne Baba Olan Ünlüler

Fahriye Evcen Anne Oluyor!

Bu Sezon Bitecek Dizileri

İşte 2022’nin Ünlü Anneleri

Bir Cevap Yazın