2022'de Anne Olan Türk Ünlüler Kimler Oldu? İşte Detaylı Güncel Liste Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Bu Yıl Anne Olan Ünlüler!

2022'de-Anne-Olan-Türk-Ünlüler-en-son-liste

2022’de Anne Olan Ünlüler Kimler Oldu?

Anne olmak hemen herkes için büyük bir heyecan ve mutluluk. Özellikle bu kişilerin ünlü olmaları yaşanan heyecan ve ilginin bir kat daha artmasına neden oluyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da çok sayıda ünlüden annelik haberi geldi. Peki, 2022’de hangi ünlüler anne oldu? Film Dizi Haber olarak Bu yıl anne olan ünlüler ile ünlü Türk ebeveynlerin güncel listesini hazırladık. .

İlk ve İkinci Bebeklerini Doğum Yaparak Ebeveyn Olan Ünlüler

Bu yıl evlenen ünlü isimlerin yanı sıra ikinci bebeklerini doğuran ünlü annelerin haberleri gündemi oluşturdu. Bu ünlüler arasında dünyaca ünlü isimlerin olmasının yanı sıra Türk anneler de oldukça fazla. Başlığımızda bu yıl ilk ve ikinci bebeklerini kucaklarına alan oyuncu, sanatçı ve tanınmış isimlerin annelik haberinin yer aldığı liste yer alıyor. Bebeklerini kucaklarına alan tüm anneleri yürekten kutluyoruz.

İlk Defa Anne Olan Ünlü İsimler

2022 yılında da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi pek çok ünlü ilk defa anne olma mutluluğunu yaşadılar. Başlığımızda 2022’nin ilk bebeklerini kucaklarına alan ünlü sanatçı ve tanınmış annelerini listeledik.

Melodi Elbirliler
meledi-elbirliler-anne-oldu

Ünlü şef Arda Türkmen ile geçtiğimiz yıl dünya evine giren güzellik blogeri Melodi Elibirliler 15 Kasım 2022’de doğum yaparak ilk bebeğini kucağına aldı. Bir kız bebek ebeveyni olan ünlü çift mutlu haberi sosyal medya hesabında yaptıkları paylaaşımla duyurdu. Türkmen çifti yaptığı paylaşımda “Biz bugün 3 olduk… kızımız Ada Siena Türkmen, ailemize hoş geldin… Yolun, bahtın, şansın hep açık olsun… Allah herkesin de gönlüne göre versin… Bugün bizim en mutlu günümüz… Güzel dilekleri için herkese çok teşekkür ediyoruz” notunu ekledi.

İmani Yıldırım
murat-yıldırımın-karısı-iman-elbani-anne-oldu

Ünlü oyuncu Murat Yıldım ile 2016 yılında evlenen İman Elbani, ilk defa anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Ekim 2022’de bir kız bebek anne ve babası olma mutluluğunu yaşayan çift müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla verdiler. Çift geçtiğimiz ay dünyaya gelen kızlarıyla ilgili paylaşımda; “Hepinize çok teşekkür ederim. Çok uzun zamandır dua ettiniz, iyi dileklerde bulundunuz. Sonunda kızımız Miray dünyaya geldi. Çok mutluyuz” açıklamasını yaptılar.

Merve Erdoğan İlk Bebeğini Kucağına Aldı!
bücür-cadı-merve-erdoğan-doğum-yaparak-anne-oldu

Doksanlı yılların sonunda yayınlanan Bücür Cadı dizisinde Zeliş karakterini canlandıran oyuncu Merve Erdoğan ilk bebeğini kucağına aldı. Mert Carim ile evli olan Merve Erdoğan Kızına Zehra Mercan ismini verdi. Anne olduğu haberini İnstagram hesabından takipçileriyle paylaşan Merve Erdoğan duygularını “Bugün 3 kişilik hayatımızın birinci haftası doldu. 7 gün ne ara geçti, biz bu 7 günde kaç saat uyuduk hiç bilmiyorum.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah…” Sözleriyle ifade etti.

Gupse Özay İlk Defa Anne Oldu!
gupse-özay-anne-oldu

Oynadıkları Deliha film setinde oyuncu Barış Arduç’la tanışıp uzun bir birliktelik yaşadıktan sonra geçtiğimiz yıl evlenen ünlü oyuncu Gupse Özay anne oldu. Geçtiğimiz Eylül 2022’de ilk bebeklerini kucaklarına alarak anne baba olan Gupse Özay-Barış Arduç çiftinin kızlarına verdikleri isim belli oldu. Ünlü çift Başak burcu olan kızlarına “Jan Asya” adını verdiler.

Dila Tarkan Erken Doğum Yaparak Anne Oldu!
dila-tarkan-doğum-yaptı-anne-oldu

İki yıl birlikte olduğu iş insanı Dağhan Doğruer ile 25 Mart’ta Atina’da evlenen Dilasima Group’un varisi Dila Tarkan anne oldu. Eşiyle birlikte gittikleri Yunan adalarında bebek erken davranınca apar topar Türkiye’ye dönen Dila Tarkan burada doğum yaptı. Bir erkek bebek sahibi olan Dila Tarkan ile Dağdah Doğruer çifti bebeklerine “Luca Kartal” adını verdiler. Mutlu haberi sosyetik güzelin kardeşi Sima Tarkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Hastane odasında verdikleri pozu Instagram’dan yayınlayan Tarkan, gönderisine, “Yunan Adaları’ndan acil dönüş yapıldı çünkü bebişimiz sürpriz bir şekilde erken gelmeye karar verdi. Diloş da bebiş de çok iyiler. Mutluluktan uçuyoruz.” dedi.

Demet Evgar Anne Oldu
demet-evgar-dogum-yapti-mi-demet-evgar-anne-oldu

2022’nin başlarında Levent Babataş ile evlenen ünlü oyuncu Demet Evgar bir kız bebek annesi oldu. Çiftin Mavi adını verdikleri kızlarının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken Taksim Acıbadem Hastanesi’nde gerçekleştirilen doğuma doktor, ebe ve doğum psikoloğu eşlik ettiği edinilen bilgiler arasında.

Nazlı Çarmıklı Gezer Anne Oldu
Nazli-Carmikli-gezer-doğum-yaptı-anne-oldu

2021 yılının Haziran ayında dünya evine giren Murat Gezer ve Nazlı Çarmıklı çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Evlendikten üç ay sonra bebek müjdesi veren Nazlı Çarmıhlı bir kız bebek annesi oldu. Hastaneye giden yakınlarının söylediğine göre, çiftin Lara adını verdikleri bebeklerinin da sağlık durumu gayet iyiymiş. Baba olan Murat Gezer ile ilk torunlarını kucaklarına alan Hakan-Banu Çarmıklı çifti mutluluktan havalara uçuyormuş.

Hande Soral Anne Oldu
hande-soral-doğum-yaptı-anne-oldu

2022’nin ilk defa anne olan ünlerinden birisi de oyuncu Hande Soral oldu. Kendisi gibi oyuncu İsmail Demirci ile geçtiğimiz yıllarda evlenen Hande Soral, Haziran ayında bir erkek bebek annesi oldu. Ali adını verdikleri bebeklerini kucaklarına alan çift mutluluklarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Normal doğumla bebeğini kucağına alan Soral’ın doğum anı fotoğrafları yoğun ilgi gördü.

Başak Dizer Doğum Yaptı
başak-dizer-doğum-yaptı-anne-oldu

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile 2016 yılında Paris’te evlenen Başak Dizer anne oldu. 15 Nisan 2022’de Maslak Acıbadem Hastanesinde doğum yaparak Kurt Ali adını verdikleri oğullarını kucağına alan çift mutluluklarını sevenleriyle paylaştı. Doğuma giren Kıvanç Tatlıtuğ’un mutluluktan gözyaşlarını tutamadığı edinilen bilgiler arasında.

Ece Çeşmioğlu Ölmez Doğum Yaparak Anne Oldu
ece-çeşmioğlu-doğum-yaptı-anne-oldu

Kendisi gibi oyuncu Taner Ölmez ile geçtiğimiz Haziran ayında evlenen oyuncu Ece Çeşmioğlu ilk bebeğini kucağına aldı. Zeynep adını verdikleri bir kız bebek dünyaya getiren Ece Çeşmioğlu’nun hamileliği kadar doğum şeklide çok konuşulan konular arasında yer aldı. Ece Çeşmioğlu’nun normal doğum mu yoksa sezaryen doğum mu yaptığı merak konusu oldu. Ece Çeşmioğlu’nun normal doğum yapıp yapmadığı hakkında net bir bilgi bulunmazken Ece Çeşmioğlu’nun epidural doğum yaptığı iddialar arasında.

Fulya Zenginer Anne Oldu
doğum-yaparak-anne-olan-oyuncu-fulya-zenginer

Ünlü oyuncu Fulya Zenginer 2019 yılında grafik sanatçısı Küntay Tarık Evren ile evlenmişti. 2022’de İlk kez anne olma duygusunu yaşayan Fulya Zenginer, Nisan ayında Milan adını verdikleri bir erkek bebek annesi oldu. Doğum sonrası mutlu haberi sosyal medya hesabından bir paylaşan Zenginer; “Zorlu sürecin ardından güneşimiz doğdu” dedi. İstanbul Florence Nightingale hastanesinde doğum yaptığı belirtilen oyuncu, doğum sürecini anlattı!

“Yaşanmadan bilinmeyecek…”
Kendisini normal doğum yapmaya hazırlayan Zenginer, sezaryen doğum yaptı. Ünlü isim, sezaryen doğum yapmayı çok zor kabul ettiğini yazdı.

Gizem Karayel Anne Oldu
gizem-karayel-doğum-yaptı

Anne Olan Türk Ünlüler arasında ilk defa annelik heyecanı yaşayan Gizem Karayel de var. Ünlü oyuncu Emre Karayel ile 2020 yılında dünya evine giren Gizem Karayel, Can ismini verdikleri bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Eşi Gizem Demirci’yle doğuma girdiğini söyleyen Emre Karayel, “Abim kadın doğumcu, biz kadın doğumcu bir aileden geliyoruz ama cerrahi başka bir şey tabi ki. Gizem için iyi oldu, benim için iyi bir tecrübe oldu. Çok heyecanlandım, bu bir mucize. Bu mucizeye tanıklık etmek hep birlikte onun dünyaya gelmesini görmek çok güzel ve keyifli bir şey” ifadelerini kullandı.

Seray Sever İkiz Bebek Annesi Oldu
seray-sever-doğum-yaptı-ikiz-bebek-annesi-oldu

Ünlü oyuncu Seray Sever doğum yaparak ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. 2018 yılında Eray Sünbül ile evlenen ünlü oyuncu ikiz kız bebek annesi oldu. Nisan ayında ikizlerine kavuşan oyuncu Seray Sever, kızlarının doğum hikayesini sosyal medya hesabında paylaştı. Sever, videonun altına “İşte doğum hikayemiz… 19.4.2022… Zorlu bir süreçti… Şükür, sağlıklı bir şekilde kızlarımızla atlattık” dedi.

İkinci Kez Anne Olan Ünlüler

İlk bebekleri kadar ikinci bebeklerinde de annelik heyecanını yaşayan ünlü anneleri başlığımızda listeledik.

Amine Gülşe Doğum Yaptı! İkinci Kez Anne Oldu!
amine-gülşe-doğum-yaptı-ikinci-defa-anne-oldu

Futbolcu Mesut Özil ile evlenen Türkiye Güzeli Amine Gülşe 27 Eylül 2022’de doğum yaparak ikinci defa anne oldu. Daha önce Eda adında bir kız çocuğuna sahip olan ünlü çiftin bir kız bebekleri daha oldu. Mutlu haberi sosyal medya hesabından sevenleriyle Ela adını verdiği kızının fotoğrafını paylaşan Mesut Özil, “Allah’a şükürler olsun sağ salim dünyaya geldin güzel kızımız Ela” dedi.

Seda Erdim İkinci Kez Anne Oldu
seda-erdim-doğum-yaptı-anne-oldu

Ünlü oyuncu Ümit Erdim ile 2017 yılında evlenen Seda Erdim geçtiğimiz günlerde doğum yaparak ikinci defa anne oldu. 2018 yılında kızları Ses Erdim’ önce ‘i kucaklarına alan çiftin ikinci bebeklerinin cinsiyeti de kız oldu. Seda Ümit Erdim kızlarına Ela adını verdiler. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından takipçilerine duyuran Ümit Erdim, “Allah bütün yavrularımıza sağlık sıhhat versin, bahtları açık olsun. Ela Hanım biraz önce aramıza katıldı.” dedi.

Seda Bakan Anne Oldu
seda-bakan-ikinci-defa-anne-oldu

Üç yıl önce müzisyen Ali Erel ile evlenen ve Leyla adında kız çocuğu olan oyuncu Seda Bakan, geçtiğimiz günlerde ikinci kızı Ela’yı kucağına alarak yeniden kez anne olma sevincini yaşadı. Doğum haberini ilk olarak ünlü oyuncunun yakın arkadaşı Hadise’nin haber verdiği ve kendisini hastanede ilk ziyaret eden kişinin da Hadise olduğu alınan haberler arasında.

Merve Özbey Doğum Yaptı!
merve-özbey-doğum-yaptı-ikinci-kez-anne-oldu

Ünlü pop müzik sanatçısı Merve Özbey’den müjdeli haber geldi. Geçtiğimiz yıl kızı Elif Özüm’ü kucağına alan Merve Özbey doğum yaparak ikinci defa anne oldu. Bir erkek bebek annesi olan Merve Özbey oğluna Emir ismini verdi.

Sinem Kobal İkinci Defa Anne Oldu
sinem-kobal-dogum-yapti-ikinci-defa-

Kendisi gibi ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan Sinem Kobal ikinci defa anne oldu. Daha önce Lalin adına bir kız çocuğa sahip olan ünlü çift 16 Mayıs’ta ikinci bebeklerine kavuştu. Yeniden bir kız bebek annesi olan Sinem Kobal, normal doğum ile dünyaya getirdiği kızına Leyla adını verdi.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022’nin Hamile Ünlüleri

2020’de Hangi Ünlüler Bebek Sahibi OIdu?

2021’de Anne Olan Ünlü İsimler kimler oldu?

İşte 2019’un Ünlü Anneleri

Bu Yıl Hamile Olan Ünlüler (2023)

Bir Cevap Yazın